Най-добър VPN за Холандия през 2020 г.: Холандско ходене

Холандия е равна земя, голяма част от нея под морското равнище, и дом на лалета, дървени обувки и полулегална марихуана. Не всичко е добре. Освен цветен прашец и лошо време, холандците трябва да се борят с това, че са най-живата страна в Европа, поради което съставихме този списък с най-добрите VPN за Холандия.


Най-добрият ни избор е ExpressVPN, благодарение на многото си холандски сървъри, фантастични скорости и голяма световна мрежа, но никой от другите ни четирима претенденти не е склонен по никакъв начин.

В края на краищата, ако правителството се вслушва в разговорите ви, имате само две възможности: подайте или се върнете. Въпреки че малцина от нас са готови да започнат да се преобръщат камиони в центъра на Хага, просто да се абонирате за един от най-добрите ни VPN-карти е чудесна форма на мълчалив протест и ще дразни силите, които са достатъчни, за да се почувствате топло вътре, когато мислите за това.

В тази статия ще разгледаме някои от най-гнусните законодателни разпоредби на Нидерландия относно неприкосновеността на личния живот и без гаранционно наблюдение, преди да ви покажем функциите, които виртуалната частна мрежа трябва да трябва да ги преодолее. След това ще разгледаме подробно нашите снимки, за да можете да направите информирана покупка. Да започваме.

Най-добър VPN за Холандия 2020

Надзор в Холандия

Холандците са хората с най-много подслушвания в Европа, като около 22 000 телефона се подслушват в даден момент. Население от около 17 милиона може да не изглежда много, но дори и във Великобритания щастлива от наблюдението, че много хора нямат прихващане на частни разговори (прочетете повече за неволите на Великобритания в най-добрия ни VPN за британското парче).

Това не е Китай, но все още има много обаждания от Службата за общо разузнаване и сигурност (AIVD или Algemene Inlichtingen-en Veiligheidsdienst) и нейната военна роднина, MIVD, слушат. Дали холандските агенции изхранват тези разговори с Echelon, мрежата за наблюдение на петте очи, е за обсъждане, но все още са страшни неща, които ни напомнят за ПРИЗЪМ.

На всичкото отгоре, надзорът на холандската общност за наблюдение е най-малкото слаб. В първия проект на последния закон, предназначен за регулиране на разузнавателната общност, Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 или закон за разузнавателните и охранителните служби, нямаше вграден механизъм за надзор..

Всъщност прилагането му трябваше да бъде отложено от началото на 2018 г. до май 2018 г. заради протестите срещу лошите проверки и салда и заради безумните функции, получени от AIVD и MIVD. В рядък пример на местни активисти, които променят мисленето на нидерландските законодатели, законът се забави, за да приложи по-добър надзор.

Накратко, разузнавателните служби биха могли да докоснат кварталната интернет връзка на всеки, заподозрян в неправомерни действия (широко определение в Холандия), което означава, че може да бъдете подложени на наблюдение, защото вашият съсед се е харесал за правителството на онлайн форум.

Sleepwet: Party Like It 1984

Новият закон беше наречен от активисти „сънлив влак“, игра на думи за типа дранет, който риболовните траулери използват, където думата за „мрежа“ беше заменена с думата за „закон“. Това беше подходящо описание за ново правило, което позволяваше на службите за сигурност да набират каквато и да е информация при масово търсене в интернет журнала.

Въпреки че не завиждаме на всеки, който ще трябва да пресее всички тези данни – хората правят странни неща в интернет – това ни напомня за практиките, използвани от по-деспотични режими, за да държат населението си под контрол. Прочетете нашите най-добри VPN за Иран и най-добрите VPN статии за Виетнам за примери.

Протестите получиха по-голям надзор в новия закон, но правомощията, които AIVD и MIVD спечелиха, останаха непроменени. Контролът се ръководи от комисия, TIB, която до голяма степен се състои от политически назначени. Очаква се комитетът да бъде под огромен натиск и да се превърне в машина с щамповани гуми, която ще премине каквито и мерки да бъдат поставени пред тях.

Свобода на словото в Холандия

С това холандската държава за наблюдение става по-мощна. Странното обаче е, че Холандия има почти пълна свобода на словото, както е залегнало в член 7 от нейната конституция. Изглежда, че холандското правителство иска контрол заради него, а не защото иска да цензурира хората.

Единствените ограничения на холандската свобода на словото са подбуждане към омраза или насилие и макар прокурорите да са търсили понякога границите на това ограничение (случаят с Григорий Некшот, карикатурист със съмнителен вкус, е добър пример), най-общо казано, вие можете да кажете какво искате в Холандия, без да се страхувате от правителствена репресия.

Правен е Torrenting в Холандия?

Въпреки това можете да очаквате сериозни последствия за незаконно изтегляне или изтегляне на защитени с авторски права материали. Ако ви хванат и вероятно ще бъдете благодарение на цялото наблюдение, можете да очаквате писмо от дистрибутора на филми холандски FilmWorks, в което ще бъдете заплашени от съдебно дело, освен ако не заплатите глоба от няколкостотин евро.

Ако сте в Холандия и искате да торент, трябва да използвате един от най-добрите VPN мрежи за торент или ще получите едно от тези писма. Ще ви е необходим само за достъп до The Pirate Bay или алтернативни торент сайтове, тъй като уебсайтове, за които се знае, че носят пиратско съдържание, са блокирани при използване на холандски IP адрес.

Какво прави VPN най-доброто за Холандия

Между правителственото наблюдение, факта, че изтезанията са незаконни (е, повече или по-малко) и че киберпрестъпността нараства в Холандия, смятаме, че сигурността е най-важната ви грижа при използване на VPN, докато сте в Холандия. По този начин можете да бъдете сигурни, че вашите данни са безопасни по време на сърфиране.

Това каза, че сигурността е безполезна, ако не можете да сърфирате с редовното си темпо, затова решихме, че скоростта е вторият фактор, който трябва да вземем предвид. Нищо не е по-лошо от буферирането на Netflix, докато гледате как се разкриват големите в края на сезона.

Трето е наличието на множество сървъри в Холандия, както и в страните около нея. Тъй като Холандия е масивен сървър център, това не е голям проблем, но все пак искате много висококачествени, бързи сървъри наоколо.

Ще говорим и за други критерии, които използвахме, но тези три фактора са основните. Ако искате малка разбивка от коя VPN услуга е постигнала най-доброто място, вижте списъка по-долу:

  • Сигурност: ExpressVPN, NordVPN, TorGuard
  • скорост: ExpressVPN, Goose VPN, TorGuard
  • мрежа: CyberGhost, ExpressVPN, Goose VPN

Най-добрият VPN за Холандия: ExpressVPN

ExpressVPN печели в тази статия, защото маркира всички полета. В крайна сметка, има причина, поради която го оценяваме сред всички VPN мрежи. Това е сигурно (прочетете нашата статия за VPN сигурността, за да видите как го определяме), предлагайки строга сигурност направо от портата. Всъщност вероятно никога няма да се наложи да променяте настройките за защита.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Освен че е защитен, ExpressVPN е най-бързият VPN досега. По време на тестовете ни за скорост той почти превъзхожда конкуренцията на една миля в страна при почти всякакви обстоятелства. Само частният достъп до Интернет се доближи и това е така, защото той използва по-ниско криптиране (прочетете нашия PIA преглед или ExpressVPN срещу PIA статията за повече по въпроса).

Освен това, както можете да прочетете в ревюто ни на ExpressVPN, той предлага няколко високоскоростни сървъра в Холандия (обикновено между две и четири), както и във всички съседни страни, включително Великобритания (спечели и най-добрата ни VPN за Обединено кралство). Тъй като тя се оценява толкова добре и при трите ни критерия, препоръчваме ExpressVPN за нуждите ви от холандско сърфиране.

Други причини, които харесваме ExpressVPN

Освен всичко това ExpressVPN е лесен за използване. Включването му е прост въпрос за щракване върху масивния бутон в центъра на интерфейса и смяната на сървърите изисква само да щракнете върху менюто и да превъртате, докато намерите този, който искате. ExpressVPN е и най-добрият VPN за Netflix, така че ще можете да хванете всяко шоу, което искате, навсякъде по света.

Има обаче един сериозен недостатък на ExpressVPN и това е цената му. Това струва 99 долара за една година, което го прави най-скъпата VPN услуга, дори ако вземете предвид, че получавате три месеца над първоначалните 12, ако се регистрирате чрез тази връзка. Това каза, идва с 30-дневен период на възстановяване, така че дори и да не ви хареса, няма да загубите нищо.

Гъска VPN

Втори в този списък е Goose VPN, холандска VPN услуга, която работи усилено през последните няколко години, за да се превърне в лидер на пазара. Предвиждаме, че тя не е далеч от тази цел, защото предлага интересен микс от функции на разумна цена. Трябва да се определи скоростта му, ако иска да се покачи още повече, защото когато ги тествахме за нашия Goose VPN преглед, те бяха зле.

Goose-VPN-Slider1

Goose-VPN-Slider2

Goose-VPN-Slider3

Goose-VPN-Slider4

GooseVPN-Slider5

предишен

Следващия

Това каза, ако използвате Goose VPN чисто като начин да заобиколите сънливата, скоростта не би трябвало да е прекалено голям проблем. Тъй като отговаря на доставчик на VPN в домашни условия, той има огромен брой сървъри в Холандия, така че ще можете да се свържете със сървър в близки разстояния. В международен план той също не е сложен, с много възможности в околните страни.

Що се отнася до сигурността, Goose VPN е солиден и предлага AES 256-битов като стандарт (прочетете нашето описание на криптирането, ако това е просто gobbledygook за вас) и много VPN протоколи. Това по подразбиране е IKE, за което тук не сме луди в Cloudwards.net, затова препоръчваме да преминете към OpenVPN в менюто с настройки.

Други причини, които харесваме Goose VPN

Освен горните причини, друга чудесна особеност на Goose VPN е, че тя позволява неограничени устройства да бъдат свързани с вашия акаунт. Това означава, че можете да свържете колкото се може повече компютри, таблети и смартфони към един абонамент, без да плащате допълнително. ExpressVPN, например, позволява само три, така че Goose VPN беше обувка за най-добрата VPN за множество устройства.

Goose VPN струва около $ 60 на година за пълния план, или 3 USD на месец за ограничен план, който предлага 50 GB честотна лента на месец. Това е доброто ценообразуване, но ограниченият план трябва да се използва само от хора, избирателни по отношение на сигурността. Така или иначе всички планове идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че да се опитате, няма да ви струва и стотинка.

NordVPN

NordVPN получи третото място в този списък благодарение на голямата си сигурност и фантастичната сървърна мрежа, но губи точки в сравнение с първите две заради непостоянните си скорости. Както описваме в нашия преглед NordVPN, намирането на сървър, който ще ви осигури добри скорости, е афера за проба и грешка, която може да ви досадна.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

След като го преодолеете обаче, ще се смеете, благодарение на невероятната лекота на използване на NordVPN. Сигурността му е силно конфигурируема. Въпрос е само да завъртите няколко плъзгача и да поставите отметка в няколко квадратчета и ще бъдете толкова анонимни, колкото можете. Разполага с DoubleVPN сървъри за допълнителна безопасност, както и сървъри за изтегляне, така че можете да избегнете защитата на авторските права.

Що се отнася до сървърната мрежа, NordVPN има стотици сървъри в Западна Европа, като Амстердам и Хага са епицентрите. Няма да ви се наложи да търсите сървър в Холандия, Белгия или Германия (това е и един от най-добрите ни VPN за Германия).

Други причини, които харесваме NordVPN

Другото основно привличане на NordVPN е, че това е един от най-добрите VPN мрежи за стрийминг, който ви позволява да получите достъп до Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, вие го наречете. Единственият проблем е проблемът със скоростта, но опитайте достатъчно пъти и никаква прокси грешка няма да може да ви устои.

Една от най-добрите характеристики на NordVPN е нейното ценообразуване. Въпреки че годишната му цена е разумна, можете да се регистрирате за три години и да платите само 108 долара, което е в изключителен контраст с ExpressVPN (вижте как те се сравняват в нашата статия ExpressVPN с NordVPN). Препоръчваме да опитате NordVPN. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че не е голям риск.

CyberGhost

На четвърто място е CyberGhost, който е страхотна услуга, независимо как го режете, но изостава в челната тройка. Въпреки това, ако Холандия е само кратка, мътна спирка при по-дълго европейско турне, ще искате да проверите CyberGhost, защото той има най-доброто покритие в Европа от всяка от нашите най-добри VPN услуги, което го прави един от най-добрите VPN мрежи за Европа.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

Що се отнася до сигурността, CyberGhost е толкова силен, колкото всеки в нашия списък. Той разполага със същите протоколи за криптиране като ExpressVPN и NordVPN, използвайки AES 256-битови и OpenVPN за своите по подразбиране, и има страхотен Kills ключ, който ще прекъсне връзката ви, когато сървърът се провали. Можете да прочетете повече за нейната сигурност в нашия ревю за CyberGhost.

CyberGhost изостава. Въпреки че е надежден, той е бавен в сравнение с ExpressVPN (прочетете нашия ExpressVPN срещу CyberGhost парче за подробностите по него). Въпреки че е добре за поточно предаване и всичко това, CyberGhost трябва да заеме задно място в тази група.

Други причини, които харесваме CyberGhost

Когато става въпрос за лекота на използване, CyberGhost е страхотен доставчик, използващ интерфейс на базата на плочки, който прави навигацията лесна за хора, които не са запознати с менюта или с отвращение към тях. Не е толкова приятно, колкото NordVPN (прочетете нашата статия за NordVPN срещу CyberGhost за пълно сравнение), но може просто да удари сладкото място за вас.

Най-голямата точка на продажба на CyberGhost обаче е цената му. Това е най-евтиният VPN от най-високо ниво, предлагащ три години услуга само за 99 долара. Освен това той предлага огромна 45-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да играете с него до съдържанието на сърцето си, преди продажбата да е окончателна. Пробвам. Вероятно ще ви хареса.

TorGuard

Ще завършим списъка с TorGuard, което е чудесна услуга, която предлага всичко, което може да искате от VPN, но идва с цена. Трудно е да го използвате, което го прави лошо за много хора, които просто искат VPN услуга за настройка и забравяне. Прочетете нашия преглед на TorGuard за подробности.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

предишен

Следващия

След като преодолеете това обаче, TorGuard е чудесна услуга. Той е сигурен (причинява се като един от най-добрите ни VPN за Китай по причина) и бърз, но ще ви трябва специален IP адрес, за да постигнете най-висока скорост. Това ще ви върне няколко долара повече на месец, но може да си струва, ако ефективността е вашият основен приоритет.

Що се отнася до мрежата, TorGuard’s е малък, но има няколко сървъра в Холандия и околните страни. Освен това, тя покрива огромен обем на земното кълбо, което го прави един от най-добрите VPN мрежи за пътуващите. Ако излезете за специален IP адрес или два, този диапазон се увеличава още повече, така че TorGuard е добра опция, ако се движите много.

Други причини, които харесваме TorGuard

TorGuard може да се окаже труден за използване, но той проверява всички полета във всеки друг отдел. Той е чудесен за стрийминг (вижте нашата най-добрата статия за VPN за HBO Now за един пример) и ще ви отведе до повечето уебсайтове през повечето време.

Цената на TorGuard е добре, но би могло да бъде по-добре, особено ако вземете предвид цената на специален IP адрес. Базовият VPN пакет ще ви върне 60 долара годишно и той предлага кратка седемдневна пробна версия, така че ще трябва да решите бързо дали е VPN за вас. Техническите ръководители ще го харесат, така че ако мислите за себе си като за един, това може да е пътят.

Почетно споменаване: Най-добрият безплатен VPN за Холандия

Въпреки че сме убедени, че горепосочените пет VPN услуги са най-добрият ви залог, ние осъзнаваме, че не всеки има пари в ръка, за да си купи пълна VPN, особено не, ако сте безплатен раница. Ако парите са проблем, Windscribe е добър доставчик, стига да не е необходимо да използвате твърде голяма честотна лента.

интерфейс за предписване

предпочитания за предписване

разширение за браузър windscribe

опции за поверителност

тестове за течове на предни стръкове

предишен

Следващия

Както можете да прочетете в нашия отзив за Windscribe, той предлага до 10 GB на месец безплатно, което означава, че можете да разглеждате сигурно, стига да не предавате поточно видео в YouTube или Netflix. Той също има четири сървъра в Холандия, така че скоростта също не би трябвало да е прекалено голям проблем.

Като цяло харесваме Windscribe, така че ако харесвате безплатния план, можете да надстроите до платените му планове. Ако имате нужда от повече честотна лента, можете просто да преминете от един безплатен VPN към друг. Вижте нашата статия за най-добрите безплатни VPN услуги за други предложения.

Заключителни мисли

Холандия е гъсто изпълнена, приятелска страна с много неща за правене и разглеждане. Това каза, със заплахата от киберпрестъпност и очите на Биг Брадър върху вас, използването на VPN не е нищо повече от здрав разум, докато сте там. Горепосочените VPN мрежи ще ви осигурят необходимата скорост и сигурност, докато сте в Холандия, и всички идват с някакъв вид възстановяване, така че няма какво да губите.

Какво мислите за надзора на нидерландската държава? Добре ли е или лошо нещо? Имате ли опит с някое от споменатите VPN? Уведомете ни в коментарите по-долу и както винаги ви благодарим за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me