Най-добър VPN за Гърция 2020

Ако планирате пътуване до Гърция, вероятно главата ви е пълна с всички места, на които да отидете сред хилядите й острови. Можете да посетите древните забележителности в Атина или просто да мързелувате на някой от многото му красиви плажове. Но не забравяйте за онлайн света и как можете да използвате един от най-добрите ни VPN за Гърция, за да сте в безопасност, докато сте там.


Добре е да използвате виртуална частна мрежа, където и да сте. Използвайки такава, ще гарантирате, че сте защитени от онлайн опасности и ще имате достъп до ограничено съдържание. Много държави практикуват някаква форма на цензура, като Китай е пример за това колко лошо може да се получи (прочетете нашите най-добри VPN услуги за част от Китай, ако планирате да посетите).

Гърция е много по-спокойна. Интернет е отворен, а социалните медии са свободно достъпни. Фокусът му е торент сайтове, нелицензирани сайтове за хазарт и сайтове за залози. Доставчиците на интернет услуги трябва да ги блокират и ако това не стане, може да се наложи глоба в размер на 50 000 евро (56 000 долара) за всеки ден, до който той да е достъпен. Може да откриете, че не можете да стигнете до някои популярни уебсайтове, като 888 и Sportingbet.

Това каза, че свободата на словото е друга история. Конституцията на Гърция предвижда това, но законите също позволяват преследване за дискриминация, омраза и насилие въз основа на расов или етнически произход. Има наказателни наказания за клевета и всичко, което се счита за обида за президента, обида на религията или нецензурно може да бъде иззета.

Съгласно наказателния кодекс клеветата може да доведе до присъда и глоба. Условията и глобите в затворите обаче варират, като по-строгите наказания са запазени за случаи, свързани с държавни служители.

През 2012 г. мъж бе арестуван и обвинен в злонамерен хул и обида на религията. Той беше създал страница във Facebook, използвайки името Старейшина Пастицио, съчетавайки името на известен монах и популярно гръцко ястие. Страницата беше премахната и през 2014 г. му беше дадена 10-месечна условна присъда.

Имайки това предвид, внимавайте какво публикувате онлайн. Нашите най-добри VPN за Сингапур, най-добрите VPN за Индонезия и най-добрите VPN статии за Катар показват само няколко примера за държави със силни закони за клевета.

Надзор и безопасност онлайн в Гърция

Интернет базирани комуникации не са защитени от законите за поверителност в Гърция. Това означава, че властите са в състояние законно да ги поставят под надзор. Имайки предвид всички умели начини, които са в състояние да направят това, вероятно никога няма да разберете. Разгледайте нашето наблюдение, за да научите повече.

Трябва също да имате предвид заплахата от киберпрестъпления. Безплатните обществени точки за WiFi стават все по-популярни, а с това идва и по-висок риск от хакване, вируси и т.н. Използването на VPN ще ви помогне да бъдете защитени от тези опасности и приличен антивирус също би помогнал.

Най-добър VPN за Гърция 2020

Какво прави VPN най-доброто за Гърция

Повечето от доставчиците в нашите VPN ревюта имат подобни функции, с изключение на няколко уникални. Трябва да се уверите, че избраният от вас има функции, съобразени с Гърция. Имайки предвид колко строги са правилата за клевета и другите рискове, трябва да изберете един с добра сигурност.

Това ще ви скрие от любопитни очи, а вграденият превключвател за убийства ще гарантира, че информацията ви няма да изтече, ако VPN не успее, като прекъсне връзката. Поверителността е също толкова важна, така че доставчикът трябва да има стриктна политика без регистрация, което означава, че не води отчет за вашите дейности.

Размерът на сървърната мрежа е друг важен фактор. Колкото повече сървъри са достъпни в различни страни, толкова по-лесно ще бъде да се заобиколи ограниченията, като например geoblocks. Ако искате да гледате САЩ Netflix, ще ви трябва сървър там. Същото важи и за съдържанието, ограничено до Гърция.

Полезно е да изберете и такава с добра скорост, особено ако ще се стриймирате и не искате да чакате завинаги да се зареди любимата ви програма. Заедно с това трябва да сте сигурни, че няма ограничения на честотната лента, така че можете да стриймвате или изтегляте колкото искате.

Други фактори, които трябва да се вземат предвид, са неговата лекота на използване и какви устройства поддържа. Колко можете да свържете наведнъж и цената му може да повлияе и на вас. И накрая, доброто обслужване на клиентите винаги е добро.

1. Най-добър VPN за Гърция: NordVPN

NordVPN е страхотна услуга, често споменавана в нашите статии за VPN и е победител в Гърция. Той има отлична сигурност и възможността за използване на сървъри с двойно хоп е черешата на тортата. Можете да бъдете уверени в знанието, че връзката ви е безопасна и има превключвател за убийство за още по-голяма защита. Поверителността ви също е удостоена с политика за без регистрация.

предишен

Следващия

Той има хиляди сървъри, разпространени в 60 страни. Това включва 10 в Гърция, в случай че искате съдържание от там. Скоростите също са добри, но могат да се забавят при свързване към отдалечени сървъри.

Можете да стриймвате колкото искате, тъй като няма ограничения на честотната лента и е чудесно да влизате в стрийминг услуги. Ако искате да торент, трябва да знаете, че той е победител в най-добрия ни VPN за сравняване на торент. Прочетете нашия преглед NordVPN за повече подробности.

Други причини, които харесваме NordVPN

Можете да използвате NordVPN в Windows, macOS, Android и iOS, а настройката му е лесна. Клиентите са удобни за потребителя. Можете да го свържете и на шест устройства едновременно.

Ако имате проблеми, можете да използвате удобната база от знания, която трябва да ви помогне да решите най-често срещаните проблеми. Ако все пак се нуждаете от помощ, след като се консултирате с нея, можете да се свържете с член на персонала чрез чат на живо или имейл. Чатът на живо ще получи най-бързия отговор, но и в двата случая персоналът е полезен.

NordVPN предлага страхотна стойност за вашите пари. Въпреки че месечната му цена е достъпна, ще е по-добре да се регистрирате за по-дълъг период. Има 30-дневно възстановяване, така че можете да опитате и първо, в случай че се колебаете дали да извършите.

2. ExpressVPN

Вторият ни избор е ExpressVPN, който се счита за един от най-добрите доставчици на VPN в Cloudwards.net и съпоставим с NordVPN, както можете да прочетете в нашата статия ExpressVPN срещу NordVPN.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Сигурността е страхотна, с различни нива на криптиране, за да избирате и превключвател за убийство. Плюс това не поддържа регистър на вашата онлайн активност.

Той също има голяма мрежа от сървъри. Макар че няма толкова NordVPN, той обхваща повече държави, така че не би трябвало да имате проблем с намирането на такава, която да отговаря на вашите нужди. В Гърция има и сървъри, така че можете да видите съдържание от там, ако искате.

Плюс това беше победител в най-добрия ни VPN за стрийминг парче, така че е чудесен избор дали това ще бъде вашата основна дейност. Скоростта не би трябвало да е проблем, тъй като това е един от най-бързите налични VPN. Няма ограничения за честотна лента, за които да се притеснявате. Времето му за смяна на сървъра обаче може да бъде по-бързо. Вижте нашия преглед на ExpressVPN за повече информация.

Други причини, които харесваме ExpressVPN

Можете да инсталирате лесните за използване клиенти на ExpressVPN в Windows, macOS, Android и iOS. Добър избор е, ако сте новак, тъй като прави почти всичко за вас. Всичко, което трябва да направите, е да изберете правилния сървър и да се уверите, че сте свързани. Той позволява едновременно свързване на пет устройства, което трябва да е достатъчно за повечето хора.

Обслужването на клиенти е достъпно чрез чат на живо и имейл, 24/7. Чатът на живо дава най-бързия отговор, но поддръжка по имейл, ако е най-подходящ за по-сложни проблеми. Така или иначе, персоналът е дружелюбен и знаещ.

ExpressVPN е доста скъп, което е спад. Качеството на услугата обаче го прави полезно и можете да спестите пари, като изберете по-дълъг план. Той предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите за спокойствие.

3. CyberGhost

Друг доставчик, достоен за нашия списък, е CyberGhost. Сигурността му е голяма и включва превключвател за убийство, така че не е нужно да се притеснявате за връзката си. Плюс това, тя не поддържа регистрационни файлове, което означава, че вашите онлайн шенагигани ще останат в тайна.

Той има добър брой сървъри в 59 страни и това включва 36 в Гърция.

Скоростите му не са лоши, но не са толкова добри, колкото другите ни селекции. Подобно на NordVPN, той може да забави на дълги разстояния. CyberGhost също има неограничена честотна лента, така че можете да стриймвате колкото искате.

Други причини, които харесваме CyberGhost

Има клиенти на разположение за Windows и macOS, Android и iOS. Обновеният интерфейс може да отнеме известно време, но е по-добър от старата версия и все още лесен за използване.

CyberGhost ви позволява да свързвате до седем устройства едновременно, спечелвайки го място в най-добрата ни VPN за множество устройства. Въпреки това повечето доставчици ви позволяват да ги инсталирате на много устройства, но CyberGhost ви ограничава до седемте периода. Вижте нашия преглед на CyberGhost за повече информация.

Налична е обширна база знания, която може да се използва за дребни проблеми. Можете също да се свържете с поддръжката чрез чат на живо или по имейл. Чатът на живо ще получите най-бързия отговор, но най-добре е за прости въпроси. Ако проблемът ви е по-сложен, най-добре е да използвате опцията за имейл.

Цените му са достъпни, но можете да спестите пари, като се абонирате за по-дълъг период. Има безплатна седемдневна пробна версия за Android и iOS и гаранция за връщане на парите за всички платформи. Условията за това зависят от избрания от вас план, като месечният план получава 14 дни, а по-дългите позволяват 45.

4. VyprVPN

VyprVPN има добро криптиране и собствен протокол Chameleon, което добавя повече защита към VPN тунела. Превключвателят за убийства е включен в услугата и има солидна политика за нерегистрирани журнали, така че няма следа от вашите дейности.

Той няма толкова сървъри, колкото другите ни избраници, с по-малко от 1000, обхващащи 64 държави. Все пак трябва да можете да се свържете с подходящ. Някои от сървърите му също са в Атина, ако това е необходимо.

Скоростта не е една от силните точки на VyprVPN. Може да е бавно, но все пак трябва да е добре. Няма ограничения на честотната лента, за да следите. Прочетете повече в нашия ревю на VyprVPN.

Други причини, които харесваме VyprVPN

Можете да го настроите лесно с настолни клиенти, достъпни за Windows и macOS, и мобилни приложения за Android и iOS. Интерфейсът е датиран, но лесен за използване. С основния пакет можете да свържете до три устройства наведнъж. Ако имате нужда от повече от това, можете да изберете първокласния пакет, който позволява до пет.

Обслужването на клиенти се предлага в раздел Често задавани въпроси, чат на живо и имейл, 24/7. Чатът на живо е най-бърз, но който и маршрут да поемете, получените отговори са кратки.

VyprVPN-Homepage

Плановете на VyprVPN са достъпни, но е по-добре да се включите в годишния абонамент, защото това ще намали общите разходи. Можете да използвате 30-дневния срок за възстановяване, за да се справите с него.

5. TorGuard

TorGuard също е добър избор. Той има добра сигурност и е една от най-персонализираните услуги наоколо с няколко протокола, от които да избирате. Просто бъдете сигурни, че знаете какво правите, преди да се спуснете с тях. Както и при другите ни избори, той има ключ за убийство, който да ви защити и има строга политика за не-регистрация, която да ви пази.

TorGuard-Slider1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

предишен

Следващия

Услугата предлага повече от 3000 сървъра в 55 държави, включително Гърция, така че не трябва да имате проблем с намирането на такъв.

Скоростите му варират, но трябва да са достатъчно добри и не ограничават честотната лента. Не е добре обаче да влизате в стрийминг услуги. За да заобиколите това, можете да изберете специален IP адрес за страната, от която се нуждаете. Това струва допълнително, но гарантирано работи. Това му помогна да спечели в най-добрия ни VPN със специално посветено IP адреси и също така спечели място в нашия най-добър VPN за списъка с пътници.

Прочетете повече за услугата в нашия преглед на TorGuard.

Други причини, които харесваме TorGuard

Клиентите са достъпни за Windows, macOS, Android и iOS. Те са лесни за използване, но мобилните приложения могат да бъдат досадни за настройка. TorGuard позволява да се свържат до пет устройства едновременно по подразбиране, но можете да добавите до 20 към вашия пакет за $ 1 всяко.

Поддръжка на клиенти е на разположение, ако имате нужда. Има чат на живо, но той се управлява от основна компания за обслужване на клиенти, така че може да откриете, че поддръжката по имейл е по-полезна, когато става въпрос за технически проблеми. Има и онлайн ръководства и форум, ако искате да коригирате проблема сами.

Месечната ставка не е лоша, но има добавки, които могат да повишат цената. Можете да намалите разходите, като изберете по-дълъг план. Предлага се седемдневна гаранция за връщане на парите, така че нямате какво да губите.

Заключителни мисли

Да се ​​надяваме, че сме ви помогнали да изберете подходящ доставчик на VPN, независимо дали сте отседнали в или посещавате Гърция. Само не забравяйте да изберете такъв, който има добра сигурност, за да ви предпази от онлайн полицейски и други рискове. Освен това искате голяма сървърна мрежа, за да улесните заобикалянето на ограниченията.

Нашият победител е NordVPN, тъй като има огромна сървърна мрежа и едни от най-добрата сигурност на пазара. Плюс това, с 30-дневното си възстановяване, няма риск да го изпробвате.

Уведомете ни в секцията за коментари по-долу за вашите преживявания с използването на VPN в Гърция. Ще се радваме да ги чуем. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me