Как да получите шведски IP адрес през 2020 г.

Швеция е известна с много неща: брутални зими, викинги, северното сияние и дори особен интерес към метъл музиката. Известна е и със стабилна банкова система и множество публични станции за достъп, включително TV4 и Sveriges Television. За достъп до някое от тях обаче ще ви трябва шведски IP адрес.


В това ръководство за това как да получите шведски IP адрес, ще ви покажем най-сигурния начин за достъп до мрежата на скандинавската държава, като същевременно гарантираме, че вашата поверителност и мрежова сигурност се запазват непокътнати. В крайна сметка, докато достъпът до неща е готин, да бъдете в безопасност още по-добре.

Как да получите шведски IP адрес

Вашият IP адрес е като вашия физически адрес. Тя позволява на уебсайтовете и всеки друг, който има достъп до вашата връзка, да види общото ви географско местоположение. Променяйки вашия IP адрес, можете да изглеждате така, сякаш сте на практика някъде другаде, отваряйки възможностите за това, до което можете да получите достъп онлайн.

Geoblocks, както ги наричат, ограничават това, което можете и не можете да видите въз основа на вашето местоположение. Това не е цензура, макар че може да се използва за това, а по-скоро начин, по който компаниите разпространяват съдържание на целевата аудитория. Например, BBC iPlayer е достъпен само за тези, които живеят във Великобритания (прочетете най-доброто VPN ръководство за BBC iPlayer).

Подмяната на вашия IP адрес заобикаля geoblocks и има няколко начина да го направите. Най-очевидният начин за получаване на шведски IP адрес е използването на прокси, но както можете да видите в нашите VPN vs proxy vs Tor и най-добрите ни безплатни прокси ръководства, има много недостатъци.

Прокситата работят, като ви свързват към отдалечен сървър, преди да отидете в отворения интернет. По принцип те са нешифровани, което отваря възможността за киберпрестъпност, както и за надзор от страна на правителствените структури. Почти сме сигурни, че НСА е благодарен всеки път, когато хората използват прокси, за да пробият геоблок.

Виртуална частна мрежа работи по същия начин, но криптира началната ви връзка. По този начин той кодира заявките, които изпращате, ефективно ви крие и какво правите онлайн. Докато VPN, който използвате, се задържа от най-добрите в сигурността на VPN, ще бъдете пълен инкогнито.

Нашите най-добри VPN и най-сигурни ръководства за VPN са добри места за начало, но ние събрахме три от най-добрите доставчици от нашите VPN прегледи, които имат места в Швеция за вас.

ExpressVPN

ExpressVPN е на първо място по отношение на сигурността, използваемостта и поверителността. Това бе короната и в най-бързото ни VPN ръководство, с невероятната способност да се задържите бързо на дълги разстояния. Това, комбинирано със солидна политика за поверителност и голяма сървърна мрежа, го прави чудесен избор за получаване на шведски IP адрес.

expressvpn преглед скорост тест

В мрежата има над 3000 сървъра, разделени на 160 сървъра. Две от тези места са посветени на Швеция, която, макар и не толкова много места, колкото има в САЩ, е повече от повечето. Можете да научите повече в нашия ревю на ExpressVPN или да го изпробвате с 30-дневната си гаранция за връщане на парите.

NordVPN

NordVPN не е толкова добър като ExpressVPN, но се доближава благодарение на своите специализирани сървъри. Тези сървъри спечелиха място в най-добрия ни VPN за ръководство за торент, и въпреки че е чудесно за това, той е идеален и за Швеция. NordVPN току-що се срамува от 190 сървъра в Швеция и за разлика от ExpressVPN можете да изберете индивидуалния, към който искате да се свържете.

nordvpn преглед-сървър-навигация

Не всички специални сървъри са налични в Швеция, но NordVPN все още предлага своите P2P, объркани и Double VPN предложения там. Можете да научите повече за тези в нашия преглед NordVPN или да го изпробвате с 30-дневната си гаранция за връщане на парите.

CyberGhost

CyberGhost спечели място в най-добрия ни VPN за ръководство за поточно предаване и е лесно да разберете защо. Със специални сървъри, проектирани за стрийминг и торент, заедно с дълъг списък от допълнителни функции, това е отличен избор в VPN. Той има 83 сървъра и в Швеция, така че достъпът не трябва да е проблем.

cyberghost преглед-разширен-UI

Това, което най-много се откроява при CyberGhost, е цената му. По-евтино е от ExpressVPN и NordVPN, особено при многогодишни планове. Плюс това ви позволява да стартирате повече устройства на акаунт с ограничение от седем едновременни връзки на вход. Можете да научите повече в нашия преглед на CyberGhost или да видите как ви харесва с щедрата си гаранция за връщане на парите от 45 дни.

Опасности от използването на шведски IP адрес

Има малка опасност при използване на шведски IP адрес, тъй като това е първата държава, която премахна цензурата и е световен лидер в свободата на интернет. Въпреки че не е нужно да се притеснявате, че шведите ви следят, може да се наложи да се тревожите за правителството си.

Нашите най-добри VPN услуги за Китай ръководство говорят за изключителен пример, но и други правителства наблюдават трафика. Това означава, че е важно да използвате VPN, а не прокси, защото криптирането, приложено към връзката ви, може да маскира това, което правите онлайн, и да го направи до невъзможно за всяко правителство да проникне.

Поверителността също е проблем. Когато използвате VPN, вие се доверявате на доставчика, че той няма да наблюдава или регистрира вашите данни, а някои доставчици са хванати да лъжат за това (прочетете нашия преглед на IPVanish за пример).  

Доставчиците по-горе, заедно с всички VPN, които високо оценяваме, поддържат строга политика за поверителност, доказана във времето. Например, частният достъп до интернет е извикан два пъти в съда и двата пъти е поддържал, че няма информация относно записа (прочетете нашия преглед на PIA).

Заключителни мисли

Не е трудно да получите шведски IP адрес, но защитата на вашата онлайн идентичност е. Надяваме се, че това ръководство е улеснило този процес, предоставяйки ви няколко от нашите най-добри VPN доставчици, които могат да ви вкарат в Швеция, като същевременно запазват връзката си сигурна.

След като знаете как да получите шведски IP адрес, разгледайте нашия онлайн архив за сигурност. Там ще намерите статии като тази, заедно с препоръки за безопасност онлайн.

Кой VPN използвате, за да влезете в Швеция? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me