Как да получите немски IP адрес 2020: Измамете своя път в Хеймата

Ако сте били засегнати от съобщение за грешка онлайн, докато сте извън Германия и се нуждаете от достъп до сайт там, най-вероятно сте се сблъскали с геоблок. Може да е разочароващо, когато нямате достъп до съдържанието, което сте свикнали, но има просто решение. Всичко, което трябва да направите, е да промените вашия IP адрес. В тази статия ще ви покажем как да получите немски IP адрес.


Уебсайтовете и онлайн услугите могат да посочат къде се намирате само от вашия IP адрес. Това може да доведе до възпрепятстване на достъпа ви до съдържание, което е ограничено до определена държава, ако сте извън нея. Въпреки това ще можете да го видите, след като промените IP адреса си на такъв от тази страна.

Може да искате да наваксате местен канал за новини или поток от услуги като ARD Mediathek или ProSieben Video. Може би искате да гледате немската версия на Netflix. Който и да е, ще ви трябва немски IP адрес, за да го направите.

Блоковете възникват, тъй като услугата за стрийминг се нуждае от лиценз за всяко предаване от страната, в която трябва да се показва. Някои може да не са подходящи за определени страни поради езика или целевата им аудитория. Netflix има в много страни, но библиотеката му се различава поради тези закони. Много хора искат САЩ Netflix, защото има най-голямо разнообразие.

Прочетете повече за това в нашето парче относно забраната за VPN на Netflix. Ако Netflix е това, което търсите, разгледайте нашата най-добра VPN за Netflix за повече предложения.

Може да се наложи и достъп до вашите финансови сметки. Нека да кажем, че трябва да влезете в банковата си сметка, но колкото и да опитате, нямате достъп до нея. Колкото и да е досадно, повечето финансови услуги не позволяват влизане от друга държава като предпазна мярка. Просто променете своя IP адрес и ще се оправите.

Как да получите немски IP адрес

Можете да отидете по лесния път и да използвате прокси, за да получите немски IP адрес (най-добрият ни безплатен прокси ръководство има няколко предложения). Ние обаче не бихме го препоръчали, тъй като те са ненадеждни. Те не работят винаги и не е включена сигурност, което ви отваря за атаки. Плюс това вашият IP адрес е изложен и нещата могат да бъдат проследени до вас. Прочетете нашето сравнение за VPN срещу прокси срещу Tor за по-добро разбиране.

Препоръчваме да използвате виртуална частна мрежа, тъй като те са заредени със сигурност и ценят вашата поверителност. Те също така ще защитят вашия IP адрес. Можете да разгледате най-добрите ни VPN, но ще трябва да се уверите, че желаният от вас е добър избор за Германия.

Като за начало трябва да има сървъри в Германия. Ако не стане, все пак ще останете на застой. Ако искате да влезете в Netflix, имайте предвид, че той е чудесен за откриване на VPN, така че ще искате да сте сигурни, че сте избрали такъв, който може да заобиколи системата му. Разгледайте нашето парче относно прокси грешката на Netflix за повече подробности.

CyberGhost

CyberGhost е отличен доставчик, който има много сървъри, включително огромен 575 в Германия, така че не трябва да имате проблем с получаването на немски IP адрес. Има добра сигурност и поверителност, така че знаете, че сте защитени. Скоростите му са прилични, има неограничена честотна лента и може да има достъп до Netflix и други поточни услуги.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

Може да се инсталира на Windows, macOS, Android и iOS. CyberGhost спечели челно място в най-добрите ни VPN за множество устройства, защото ви позволява да свързвате до седем устройства едновременно, което е повече, отколкото конкурентите му позволяват. Можете да използвате седемдневния пробен период, за да видите какво е, и ако все още не сте сигурни след това, има гаранция за връщане на пари.

Прочетете нашия ревю за CyberGhost, за да научите повече за услугата.

NordVPN

NordVPN също е в състояние да ви получи немски IP адрес заради хилядите си сървъри, като 257 от тях са в Германия. Той е сред най-добрите за сигурност и поверителност. Скоростите му са добри и няма ограничения на честотната лента. Плюс това, той може да влезе в повечето стрийминг услуги, включително Netflix, без проблем.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

Можете да го използвате в основните операционни системи и да свържете до шест устройства едновременно. С 30-дневния срок за възстановяване трябва да имате достатъчно време, за да видите дали ви харесва. Можете също да прочетете нашия преглед NordVPN, за да разгледате по-добре услугата.

Astrill

Astrill е друг достоен избор. Тази сървърна мрежа не е толкова голяма, колкото тази на нейните конкуренти, но има шест сървъра в Германия, включително Мюнхен, Ханау Ам Майн, Франкфурт, Дюселдорф, Франкфурт на Майн и Кьолн. Сигурността му ще ви държи защитена и има много протоколи за избор, включително два, които са изключителни за компанията.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

предишен

Следващия

Ще можете да влезете в стрийминг услуги и той има добри скорости без ограничения на честотната лента. Той е съвместим с най-популярните операционни системи и ще ви позволи да имате до пет устройства, свързани едновременно. Предлага се седемдневна пробна версия, за да се възползвате и можете да прочетете нашия преглед на Astrill за повече подробности.

Опасности от използването на немски IP адрес

Можете да използвате немски IP адрес без притеснения, но трябва да имате предвид някаква информация за страната.

Ако редовно публикувате онлайн, трябва да знаете, че определени категории реч са незаконни. Това включва клевета на религиите и говорене за формиране на терористична организация, както и други, изложени в немския наказателен кодекс.

Правилото за реч на омразата, наречено NetzDG, е в сила от октомври 2017 г. То изисква гиганти от социалните медии да премахват нелегални материали, публикувани в техните платформи. Ако не го направят, рискуват да бъдат глобени. Въпреки че това не засяга много потребителите, имаше опасения, че правилото ще ограничи свободата на изразяване.

Както в повечето страни, материалите, защитени с авторски права, са незаконни в Германия и могат да доведат до глоба или затвор. Може да има адвокатски кантори, които да влачат популярни торенти за германски IP адреси с надеждата да хванат и някой. Прочетете нашето най-доброто ръководство за VPN за Германия за повече информация.

Общественият WiFi става все по-популярен, така че повече хора са изложени на риск от киберпрестъпност. Никога не можете да кажете колко са сигурни тези горещи точки, така че е добра идея да използвате VPN, когато се свържете, за да се защитите. Това каза, че приличен антивирус също е добър за защита.

Заключителни мисли

Сега трябва да знаете как да получите немски IP адрес лесно и безопасно. Използването на VPN е най-добрият начин, защото ще бъдете защитени от неговата сигурност и ще останете анонимни.

Нашите три селекции ще ви получат това, от което се нуждаете, но CyberGhost е най-добрият избор за Германия, тъй като има 575 сървъра там, много повече от всеки друг доставчик, който разглеждахме. Можете да използвате седемдневния пробен период, за да видите как ви харесва. Ако все още не сте сигурни след това, има и гаранция за връщане на парите.

Ако имате съвети за получаване на немски IP адрес, пуснете ги в секцията за коментари по-долу. Би било чудесно да ги чуя. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map