Как да получите малайзийски IP адрес през 2020 г.: Протокол за полуострова

Малайзия е един от най-големите в света саксии с богата култура, фантастична храна и спиращи дъха преживявания. Ако не можете да се насладите на тези неща, защото сте се преместили или пътували извън страната, все още можете да гледате любимите си предавания в Тонтон. Ще ви покажем как да получите малайзийски IP адрес, за да можете да се чувствате сякаш сте там.


Предаващите уебсайтове, банки, социални мрежи и блогове използват вашия IP адрес, за да ви намерят. Без малайзийски IP адрес няма да можете да използвате акаунта си в Maybank или да получите достъп до епизоди на Bukan Cinta Aku и Ariana Rose в Tonton или Netflix Malaysia заради geoblocks.

Netflix разполага с една от най-сложните системи за откриване на прокси и VPN като начин да изпълни условията на своите специфични за региона лицензионни закони и авторски права. Прочетете повече в нашата статия за забрана на VPN на Netflix.

За щастие, можете да облъчите местоположението си, като получите малайзийски IP адрес, който ще подмами онлайн услугите и уебсайтовете, че мислят, че предавате или преглеждате от Малайзия, дори когато не сте никъде близо.

Това ръководство за това как да получите малайзийски IP адрес ще ви покаже най-сигурния начин да скриете своя IP адрес.

Как да получите малайзийски IP адрес

Има два начина да получите малайзийски IP адрес: прокси или виртуална частна мрежа. 

Прокси сървър работи в браузъра ви и пренасочва уеб трафика през различна изходна точка в интернет, за да изглежда, че сте там. Вижте нашата статия за най-добрите безплатни прокси сървъри за препоръки. Проксите обаче не са най-добрият метод за промяна на вашия IP адрес, тъй като те са ненадеждни и нямат функции за защита, които да ви защитават или скриват истинския ви IP адрес. 

Препоръчваме вместо това да използвате VPN. Той не само ще заобиколи геоблоки, но и ще осигури вашата връзка и ще ви помогне да избегнете любопитни очи на агенции за наблюдение и други онлайн сополи. Нашата статия за VPN срещу прокси срещу Tor обяснява разликите между прокси и VPN, но основното е сигурността. 

Това каза, че VPN услугите не са равни, затова избрахме три от нашите най-добри VPN доставчици, за да ви помогнем да получите малайзийски IP адрес.

ExpressVPN

ExpressVPN е най-добрият VPN наоколо. Той прави всичко, което искаме да направи VPN. Това е най-бързият VPN и заема първо място в най-добрите ни VPN за Netflix и най-сигурните VPN ръководства. Това каза, неговата последователност го разделя, така че сте сигурни в страхотно изживяване, независимо как е настроена връзката ви или кой сървър изберете.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Той е ултра защитен, предлага превключвател за убийство и стабилна политика за поверителност, така че вашите данни не се регистрират или наблюдават. Той също така има мрежа от над 3000 сървъра в 160 места в 94 държави. Когато се свързахме с екипа му за поддръжка, казаха, че има само един сървър за Малайзия, но са уверени, че ще се погрижи за броя на клиентите, които се нуждаят от него. 

Въпреки бавното си време за превключване на сървъра, ExpressVPN е лесен за използване и след като го инсталирате, той ще направи почти всичко за вас. Работи в Windows, macOS, Android и iOS и можете да изтеглите разширението на браузъра за Google Chrome, Mozilla Firefox и Safari.  

Поддръжката на клиентите е на разположение 24/7. Персоналът предоставя полезни и задълбочени отговори чрез чат на живо и имейл. Прочетете повече за услугата в нашия преглед ExpressVPN.

ExpressVPN е един от най-скъпите VPN, но основната му услуга е толкова добра, че ще получите парите си за допълнителни разходи. Можете да спестите пари, като се абонирате за по-дълъг план и има 30-дневен прозорец за безвъзмездно възстановяване за спокойствие.

NordVPN

Сигурността на NordVPN е отлична, с превключвател за убийство, който ви защитава, ако VPN не успее, и сървъри с двойно хоп, които криптират връзката ви два пъти. Той също така почита вашата поверителност със своята политика за без регистрация.

Той има над 5000 сървъра, което е повече от ExpressVPN и те са разпространени в 60 страни. Шестима са в Малайзия, така че не трябва да имате проблем с достъпа до съдържание от там. Можете да прочетете нашия преглед NordVPN, за да научите повече за услугата.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

NordVPN има добри скорости и неограничена честотна лента, но може да бъде бавен при свързване на дълги разстояния. Той също има бързо време за превключване на сървъра и можете да го инсталирате просто и да се свързвате бързо на Windows, macOS, Android и iOS. 

Поддръжката на клиентите е достъпна чрез имейл или чат на живо, но можете да опитате сами да коригирате малки проблеми, като използвате полезната база данни. 

NordVPN се цени на достъпна месечна цена, но записването на по-дълъг план ще ви спести пари. Той предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково.

CyberGhost

CyberGhost предлага добра услуга и въпреки че не може да победи първите ни два избора, той осигурява голяма сигурност и ключ за убийство, за да се стартира. Той също не съхранява регистрационни файлове, така че няма да е необходимо да се притеснявате за поверителността.

Той има повече от 4500 сървъри, които покриват 60 държави. В Малайзия има 10, така че имате много да избирате. Нашият преглед на CyberGhost дава по-задълбочен поглед върху услугата.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

CyberGhost няма ограничения на честотната лента, така че няма да се налага да се притеснявате за това колко данни използвате. Плюс това, има добри скорости, но като NordVPN, те не са големи на дълги разстояния. Можете да използвате CyberGhost в Windows, macOS, Android и iOS, но може да не намерите странния динамичен интерфейс за клиент на настолния клиент за привлекателен.

За съвети за отстраняване на проблеми можете да използвате обширната база от знания. Ако имате нужда от повече професионална помощ, можете да се свържете с поддръжката на клиенти чрез чат на живо или имейл. 

Месечният пакет на CyberGhost е достъпен, но можете да се абонирате за по-дълъг план, за да спестите пари. Той предлага седемдневна пробна версия, така че можете да го изпробвате, преди да се ангажирате, и има щедра гаранция за връщане на парите от 45 дни също.

Опасности от използването на малайзийски IP адрес

Интернет на Малайзия е „частично безплатен“ поради степента на наблюдение на правителството на Малайзия над неговите граждани, според доклада на „Свобода в мрежата“ за 2018 г. Това означава, че ако се опитате да получите достъп до мрежата от малайзийски IP адрес, има сериозни ограничения за съдържанието. 

През 2016 г. няколко новинарски уебсайтове, блогове и акаунти в социалните медии бяха затворени или блокирани след отчитане на корупционните скандали на премиера Наджиб Раззак. В резултат на това някои уебсайтове се прекратиха и достъпът до издателски платформи като Medium беше ограничен.

Защитата на поверителността като цяло е лоша. Citizen Lab, изследователска група, базирана в Университета в Торонто, съобщи, че е открила FinFisher, софтуер за натрапчиво наблюдение, който се използва на сървъри по целия свят, в Малайзия. Прочетете нашето парче за най-добрия VPN за Малайзия за повече информация. 

Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на VPN, но за Малайзия искате да сте сигурни, че изберете такъв с голяма сигурност, тъй като правителственият надзор и киберпрестъпността са големи проблеми. Това ще защити вашите данни от онлайн заплахи и ще ви скрие от властите.

Заключителни мисли

Надяваме се, че това ръководство е облекчило процеса на получаване на малайзийски IP адрес и нашите три най-добри доставчици на VPN могат да ви вкарат в Малайзия, като същевременно защитават вашата идентичност и запазват връзката ви защитена.

Вижте нашия онлайн архив за сигурност за още статии като тази, както и препоръки за безопасност онлайн. Кой VPN използвате, за да влезете в Малайзия? Разкажете ни за това в коментарите по-долу. Благодаря за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map