Как да получите кенийски IP адрес през 2020 г.

Ако сте кенийка, живееща в чужбина и копнеете да гледате любимите си местни сериали, като леля бос или истинските домакини на Kawangware, или искате да извършвате банковото си обслужване онлайн, ще ви трябва кенийски IP адрес.


IP адресът не е само набор от случайни числа; тя е пълна със скрита информация, която може да разкрие вашето местоположение към уебсайтове или онлайн услуги. За да видите съдържание с геоблокирано ограничение до Кения, включително услуги за абонамент като DSTV или Showmax, се нуждаете от IP адрес, който показва, че сте в Кения.

Медийният стрийминг гигант Netflix има операции по целия свят в стотици страни, включително Кения, но с ограничения за лицензи за излъчване на различни телевизионни предавания. Можете да прочетете повече за това в нашата статия за забраната за VPN на Netflix или да разгледате нашите препоръки за най-добрия VPN за Netflix, ако просто искате достъп.

Много банки и финансови институции също не ви позволяват да влизате извън страната като защита от измамна дейност. Ето защо промяната на вашия IP адрес е удобна, защото ви позволява да излъжете местоположението си, за да получите достъп до банковата си сметка онлайн.

За популярната услуга M-Pesa няма да се нуждаете от кенийски IP адрес за транзакция, защото позволява на потребителите на Android и iOS достъп до услугата M-Pesa Global чрез приложението mySafaricom. Оттам можете да изпращате пари в Източна Африка, по банкови сметки в Германия, Китай и Обединените арабски емирства, агенти на Western Union (с изключение на Северна Корея и Сирия) и PayPal.

Въпреки това, все още можете да получите достъп до шоута в Кения, като получите виртуална частна мрежа с кенийски IP адрес. Ще ви покажем как да го получите.

Как да получите кенийски IP адрес

За да получите кенийски IP адрес, можете да вземете по-лесния маршрут и да използвате прокси, но те не са надеждни и могат да ви оставят уязвими към киберпрестъпността, защото не криптират трафика или не включват функции за защита. Освен това дори най-добрите безплатни прокси сървъри не защитават вашия IP адрес, което означава, че можете да бъдете проследени. Можете да научите повече в статията ни за VPN срещу прокси срещу Tor.

Най-добрият инструмент за използване за получаване на кенийски IP адрес е виртуална частна мрежа. VPN ще криптира интернет трафика на вашето устройство и ще го насочва през един от сървърите му, така че можете да разглеждате интернет анонимно и да деблокирате гео ограничено съдържание. 

VPN мрежите ви пазят анонимни и безопасни от онлайн опасности, но не забравяйте да изберете най-добрия VPN за Кения. Ще ви трябва VPN със сървъри в Кения, които ще ви помогнат да получите достъп до Netflix, който има сложна система за откриване на VPN, която може да бъде заобиколена само с шепа VPN.

ExpressVPN

ExpressVPN е отличен избор за получаване на кенийски IP адрес. Тя ви позволява достъп до съдържание, сякаш сте в Кения, независимо от това къде се намирате, и ви прави анонимни. Той е чудесен за деблокиране на гео ограничено съдържание, особено от стрийминг услуги като Netflix. 

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Неговата изключителна производителност, неограничената честотна лента и високите скорости го правят най-добрият VPN за стрийминг, докато силните му функции за защита, като AES 256-битово криптиране и защита от течове на DNS, пазят вашата поверителност и чувствителни данни.

VPN е може би най-удобният за потребителя, с лесни за използване приложения за повечето основни платформи, бърза и полезна поддръжка на клиенти чрез 24/7 чат на живо и безпроблемна 30-дневна гаранция за връщане на парите. Прочетете нашия преглед на ExpressVPN за повече информация за доставчика.

CyberGhost

CyberGhost е друга прилична VPN услуга. Той има над 3700 сървъри, 10 от които са в Кения. Той се отличава със строга сигурност и уважава поверителността ви с политиката си за нулева регистрация. Плюс това не поставя капачки на честотната лента. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

CyberGhost също може да деблокира Netflix и други стрийминг услуги и е съвместим с повечето основни операционни системи. Можете да го използвате на до седем устройства едновременно, затова е един от най-добрите ни VPN за множество устройства.

За разлика от други VPN, CyberGhost предлага много щедра 45-дневна гаранция за връщане на парите. Предлага се безплатна пробна версия, но дължината й зависи от клиента, който инсталирате. Например, пробната версия на Windows клиента е дълга само 24 часа, докато приложенията за Android и iOS предлагат седемдневни пробни периоди.

Ivacy

Тази сравнително нова, но евтина VPN услуга. Той е пълен с функции и може да ви вкара в Netflix. Той има повече от 450 сървъра, единият от които е в Кения, така че със сигурност сте получили кенийски IP адрес. 

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

предишен

Следващия

Недостатъкът му е непостоянните скорости, които варират в зависимост от вашето използване, така че той не достига до нашите най-бързи VPN доставчици. Той обаче компенсира това с ниската си цена, гама от специализирани сървъри и надежден набор от функции. 

Можете да прочетете нашия преглед на Ivacy за задълбочен поглед към VPN. Той използва 256-битово криптиране на AES за вашата връзка, за да ви осигури най-добра сигурност и поддържа ясна отдаденост на поверителността на потребителите.

Опасности от използването на кенийски IP адрес

Кения има лоша репутация за стриктни раздели на комуникациите на своите граждани и наблюдение на техните комуникационни устройства. През 2017 г. правителството на Кения призна, че е харчило милиони долари за надзорни дейности, но това не е всичко, което не е наред.

Ужасното състояние на киберсигурността в Кения допринесе за лошото й класиране като страна, уязвима за киберпрестъпленията. В действителност, на 3 юни 2019 г. множество правителствени уебсайтове бяха взломени от индонезийската хакерска група Kurd Electronic Team.

Както можете да прочетете в нашето ръководство за цензура на интернет, много страни по света блокират или ограничават интернет. Доклад на Freedom House даде на Кения резултат от 32 от 100 в списък с най-малко и най-малко свободни страни, така че все още трябва да се притеснявате, че правителството ще проникне в интернет трафика. Също така ще трябва да внимавате за хакери и киберпрестъпници, които да откраднат вашите чувствителни данни. 

Въпреки че не е незаконно използването на VPN в Кения, получаването на кенийски IP адрес ще затрудни киберпрестъпниците да откраднат информацията ви и да ви помогнат да заобиколят ограниченията за геоблокиране и цензура, които могат да ви попречат да получите достъп до съдържание.

Заключителни мисли

VPN е най-добрият ви залог да получите кенийски IP адрес и защита онлайн, независимо от местоположението ви. Всеки от трите доставчици на VPN услуги по-горе ще ви осигури това, от което се нуждаете, но ExpressVPN е най-добрият избор. 

С огромния си избор на сървър, силна сигурност, изключителна производителност и способност да влизате в стрийминг услуги, той трябва да ви осигури всичко необходимо, за да получите безопасно съдържанието, което искате. Плюс това, с 30-дневната си гаранция за връщане на парите без въпроси, няма причина да не я опитате. 

Ще се радваме да чуем вашите препоръки за получаване на кенийски IP адрес. Оставете коментар в секцията по-долу и благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me