Как да получите южнокорейски IP адрес през 2020 г.: Безопасно в Сеул

Ако сте почитател на хардкор Халиу или проявявате интерес към корейски филм, ще искате да го гледате, докато пътувате или работите извън Южна Корея. За съжаление, поради geoblocks, можете да получите няколко съобщения за грешка при опит за достъп до съдържанието. С южнокорейски IP адрес обаче можете да получите достъп до поточни услуги и да гледате съдържанието, което искате. Ще ви покажем как да го получите.


Променяйки вашия IP адрес, ще излъжете местоположението си и ще заобиколите геоблоковете за достъп до желаното съдържание. Например, ако искате да гледате любимите си корейски сериали в Netflix, можете да го направите само с южнокорейски IP адрес. 

Netflix предоставя различни библиотеки със съдържание въз основа на държавата, в която е достъпна. Това се дължи на езиковите и културните различия, както и на териториалното лицензиране. Прочетете нашата забрана за Netflix VPN за повече подробности.

Как да получите южнокорейски IP адресПо същия начин, ако искате да получите достъп до банковата си сметка в Южна Корея или онлайн услуги, които използвате вкъщи, няма да можете поради регионални ограничения. С южнокорейски IP адрес можете да получите неограничен достъп до тези услуги.

Как да получите южнокорейски IP адрес

Двата обичайни маршрута, които можете да използвате за промяна на вашия IP адрес, използват прокси или виртуална частна мрежа. Проксите заместват вашия IP адрес, като ви позволяват да се свържете със сървър на различно място, преди да преминете към интернет (прочетете най-доброто ни безплатно ръководство за прокси сървъри). 

Въпреки че пълномощните са свободни за използване, те също са ненадеждни и не предлагат сигурност за вашата връзка. Това оставя вашия IP адрес изложен и връзката ви може да бъде проследена до вас.

Препоръчваме да използвате VPN, за да получите южнокорейски IP адрес. VPN кодират връзката ви, което ви позволява да тунелите практически навсякъде по света (прочетете нашето ръководство за криптиране за повече информация).

Те също имат политики без регистрация, което означава, че не водят записи за вашата онлайн активност и различните функции за защита на VPN, които крият истинския ви IP адрес. Научете повече в нашия онлайн ръководство за поверителност или VPN vs. Proxy vs. Tor парче.

Можете да изберете VPN от нашите VPN прегледи, но той трябва да има сървъри в Южна Корея, в противен случай няма да можете да получите IP адрес на Южна Корея. Ако вашият приоритет е стрийминг на съдържание от Netflix, изберете такова, което може да заобиколи умните му филтри и детектори, тъй като много малко от тях могат да го направят надеждно. В нашата статия за грешка за прокси в Netflix има повече подробности.

ExpressVPN

ExpressVPN е най-добрият VPN наоколо. Това е добър избор за получаване на южнокорейски IP адрес поради голямата му сървърна мрежа, разпространена в 94 държави, включително Южна Корея. Той има добре спечелена репутация за бързи сървърни скорости, силна сигурност и надеждност, поради което се нарежда на първо място в нашите най-бързи VPN услуги и най-сигурните VPN ръководства.. 

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Той може също така надеждно да заобиколи геоблоковете на Netflix, поради което спечели първо място в най-доброто ни ръководство за VPN за Netflix.  

ExpressVPN е лесен за използване и инсталиране на Windows, macOS, Linux, Android и iOS. Можете също да изтеглите разширенията на браузъра му за Google Chrome, Mozilla Firefox и Safari. 

Ако имате нужда от помощ при инсталиране или други въпроси, поддръжката на клиенти е на разположение 24/7. Персоналът дава полезни и обстойни отговори чрез имейл и чат на живо. Прочетете нашия преглед ExpressVPN за повече.

Въпреки че ExpressVPN е скъп, отличното му обслужване гарантира, че получавате парите си. Той също така предоставя седемдневна безплатна пробна версия и 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково.

NordVPN

NordVPN е друг добър избор за получаване на IP адрес в Южна Корея. Той има мрежа от повече от 5000 сървъра, обхващащи 60 държави, като 10 са в Южна Корея, така че не трябва да имате проблем с достъпа до съдържание от там. 

Сигурността е първокласна, с Killswitch, сървъри с двоен хоп, които криптират връзката ви два пъти и политика без изход, за да уважавате поверителността ви. NordVPN също предлага неограничена честотна лента и добри скорости. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

Въпреки това, той може да се забави, когато се свързва на дълги разстояния, но компенсира това с времето за бързо превключване на сървъра. Той ще ви вкара и в Netflix Южна Корея и торентите, поради което попадна на първо място в най-доброто ни VPN ръководство за торент. 

Можете да го инсталирате просто и да се свържете бързо на Windows, macOS, Android и iOS. Поддръжката на клиентите е достъпна и чрез чат на живо, имейл и полезна база данни. 

NordVPN предлага месечна цена на достъпни цени, но ще спестите пари, ако се абонирате за по-дълъг план. Той осигурява 30-дневен прозорец за възстановяване, така че можете да го изпробвате първо. Прочетете нашия преглед NordVPN, за да научите повече.

VPNArea

VPNArea може да ви получи и IP адрес за Южна Корея. Сигурността е добра и получавате двойни хоп сървъри за допълнителна сигурност, точно като NordVPN. Неговите сървъри обхващат 65 държави, така че имате много възможности за избор, включително Южна Корея. Съществува и политика за без регистрация за допълнителна поверителност.

VPNArea-Slider1

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

предишен

Следващия

Скоростите му са доста бавни, но можете да се насладите на неограничена честотна лента и може да влезе в стрийминг услуги като Netflix. Прочетете нашия преглед на VPNArea за повече подробности.

Можете да го използвате в Windows, macOS, Android и iOS с едновременно до шест устройства, свързани. Поддръжката на клиентите е достъпна чрез имейл или чат на живо 24/7 и база данни. Услугата е евтина, но ако искате да я тествате преди да се абонирате, има 30-дневна гаранция за връщане на парите. 

Опасностите от използването на южнокорейски IP адрес

Няма опасност да получите или дори да използвате южнокорейски IP адрес, както можете да прочетете в нашия най-добър ръководство за VPN за Южна Корея. Трябва обаче да знаете няколко конкретни правила за използването на интернет в страната.

Според застъпническия орган Freedom House, свободата на интернет в Южна Корея е частично безплатна. Правителството на Южна Корея упражнява интензивни усилия за цензура в интернет и медиите, за да регулира какво може и какво не може да се направи онлайн. 

Той блокира конкретни типове съдържание, като например порно и хазартни сайтове, коментари и уебсайтове за Северна Корея и всякакви противоречиви политически мнения, особено относно президента.

Потребителите на интернет също са длъжни да се идентифицират, ако добавят публично видима публикация или коментар към нецензурирани сайтове или искат достъп до страници, считани за неподходящи за непълнолетни. Тогава самоличността им се проверява с помощта на копие на паспорта на потребителя или, за граждани на Южна Корея, регистрационен номер на местно лице.

Тези ограничения имат доста широк обхват, което се дължи отчасти на закона за киберата, което прави престъпление разкриването на всякакъв вид информация с намерение да навреди на репутацията на човек. Законът е използван за овладяване на антисъздаването или критичните дискусии на правителството.

Заключителни мисли

Надяваме се, че сега знаете как да получите южнокорейски IP адрес. VPN е най-сигурният и ефективен начин за това. Нашите три доставчика на VPN могат да ви получат IP адрес за Южна Корея, като същевременно запазват връзката ви защитена и защитават вашата самоличност. 

Ще се радваме да чуем вашия опит и препоръки за получаване на IP адрес за Южна Корея. Споделете ги в секцията за коментари по-долу. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me