Как да получите южноафрикански IP адрес през 2020 г.

Може да е досадно, когато нямате достъп до желаното от вас съдържание или онлайн услуга поради geoblocks. Ако сте южноафрикански гражданин в чужбина и се опитвате да гледате на съдържание, ограничено до вашата страна, ще останете да видите съобщение за грешка. Трябва да получите южноафрикански IP адрес, за да го видите, така че ние ще ви покажем как да го получите.


Може просто да изглежда като куп случайни числа, но вашият IP адрес има много скрита информация в него. Когато отидете онлайн, той казва на уебсайта или услугата къде се намирате. За да видите съдържание, което е ограничено до определена държава, трябва да имате IP адрес, който показва, че сте там.

Може би сте се опитали да проверите средствата си онлайн след нощно излизане, но не можахте да влезете. Някои банки ви позволяват да влизате само ако сте в страната, така че без южноафрикански IP адрес ще ви бъде отказан достъп.

Може би искате да гледате любимите си предавания от Южноафриканската корпорация за излъчване или услуги за достъп като e.tv, Soweto TV, DSTV и Showmax. Каквото и да искате, никой не е наличен извън Южна Африка.

Причината за това са ограниченията на лицензите. Мрежите трябва да получат лиценз във всяка страна, в която искат да излъчват предаване. Netflix е добър пример. Въпреки че е налична в много страни, всяка библиотека е различна поради лицензирането.

Можете да прочетете повече за това в нашето парче на забраната за VPN на Netflix. Ако вече знаете за него и просто искате да влезете, разгледайте нашите най-добри VPN за Netflix за препоръки.

Как да получите южноафрикански IP адрес

От вас зависи какъв метод да използвате, за да получите южноафрикански IP адрес. Бихте могли да използвате прокси, което е най-лесният път, но те могат да бъдат ненадеждни (дори най-добрият ни безплатен прокси). Те също не включват сигурност, оставяйки ви уязвими към киберпрестъпността и сте следи, защото вашият IP адрес не е защитен. Нашето обяснение на VPN vs. proxy vs. Tor има повече информация.

Най-добрият ви залог е да използвате виртуална частна мрежа, защото тя ще ви пази анонимни и сигурни от опасностите онлайн. Можете да разгледате доставчиците в нашите най-добри VPN прегледи за някои добри опции, но трябва да се уверите, че избраният от вас е добър за Южна Африка.

Ще ви трябва такъв, който има сървъри там, защото ще бъдете в същото положение, в което сте сега без тях. Колкото повече доставчикът има там, толкова по-добре.

За достъп до Netflix ще трябва да изберете доставчик, който е в състояние да влезе в него. Netflix има сложна система за откриване на VPN и има само няколко VPN, които могат да го заобиколят. Прочетете нашето парче на грешката на прокси сървъра на Netflix за повече.

NordVPN

NordVPN е добър вариант за получаване на IP адрес в Южна Африка. Той има мрежа с хиляди сървъри, включително 19 в Южна Африка. Има отлична защита с криптиране с двойно прескачане и има и строга политика за без регистрация. Той има добри скорости с неограничена честотна лента и може лесно да ви вкара в стрийминг услуги.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

NordVPN може да бъде инсталиран на Windows, macOS, Android и iOS. Клиентите са лесни за използване и можете да имате до шест устройства, свързани едновременно. Прочетете нашия преглед на NordVPN за повече подробности относно услугата. Можете да опитате, за да видите и дали ви харесва, тъй като има 30-дневен срок за възстановяване.

CyberGhost

Друг достоен доставчик е CyberGhost, който има голяма сървърна мрежа и има 10 сървъра в Южна Африка. Сигурността му е строга и не поддържа регистър на вашата дейност. Скоростите са добри и няма ограничения на честотната лента. Ще можете да влезете и в Netflix и други поточни услуги.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

CyberGhost е съвместим с повечето основни операционни системи и е един от най-добрите ни VPN за множество устройства, защото ще ви позволи да свържете до седем устройства в един замах. Можете да се възползвате от седемдневния пробен период, за да сте сигурни, че ви харесва. Освен това има гаранция за връщане на парите. Вижте нашия преглед на CyberGhost за по-добър поглед върху услугата.

Astrill

Препоръчваме също Astrill за получаване на IP адрес в Южна Африка. Тя има малка сървърна мрежа в сравнение с другите два доставчика, но има сървъри в Йоханесбург. Вие ще бъдете в безопасност, защото има прилична сигурност с множество протоколи за избор, включително два, които са изключителни за VPN.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

предишен

Следващия

Той може да ви вкара в поточни услуги и има бързи скорости с неограничена честотна лента. Можете да го използвате в Windows, macOS, Android и iOS и той ще ви позволи да свържете едновременно до пет устройства. Налична е седемдневна пробна версия, така че можете да видите дали ви харесва, преди да се регистрирате. Прочетете нашето ревю на Astrill, за да научите повече.

Опасности от използването на южноафрикански IP адрес

Не е опасно да използвате южноафрикански IP адрес, но трябва да имате предвид рисковете. Въпреки че има държави, които ценят неприкосновеността на личния живот, както можете да прочетете в нашата част от законите за поверителност, други нямат и може да има инвазивен надзор и закони.

През 2017 г. имаше разкрития, че правителството на Южна Африка следи хиляди мобилни телефони. Вратичка в законите за надзор на страната позволи това да се случи.

Освен това безплатните точки за WiFi са достъпни в цялата страна, но е невъзможно да се разбере доколко те са защитени. Без подходяща защита можете да бъдете уязвими от хакерство и вируси. 12-месечно проучване показа, че почти 9 милиона южноафриканци са били жертви на киберпрестъпност, което е добра причина да се сдобиете и с антивирус..

Прочетете нашата най-добра статия за VPN за Южна Африка за повече информация за страната.

Заключителни мисли

Надяваме се, че сега знаете как да получите южноафрикански IP адрес и защо се нуждаете от защита, независимо къде се намирате. VPN е най-добрият вариант да получите и двете, както и много други функции.

Всеки от горните доставчици ще ви осигури това, от което се нуждаете, но NordVPN е най-добрият избор. Със своята най-добра сигурност и възможността да влизате в стрийминг услугите, той трябва да има всички функции, които са ви необходими, за да получите безопасно съдържанието, което искате. Плюс това, с 30-дневен срок за възстановяване, няма причина да не го изпробвате.

Ако имате препоръки за получаване на IP адрес в Южна Африка, уведомете ни в секцията за коментари по-долу. Бихме искали да ги чуем. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me