Как да получите Йорданов IP адрес през 2020 г.: Включете в Petra

Достъпът до определено съдържание онлайн може да бъде разочароващ, ако пътувате. Някои онлайн услуги и уебсайтове са ограничени за региона, така че ако физически не сте там, ще получите различна версия или съобщение за грешка. Добрата новина е, че можете да заобиколите такива ограничения, като промените своя IP адрес. В това ръководство ще ви покажем как да получите Йорданов IP адрес.


IP адрес съдържа информация за вашето местоположение и устройството, което използвате. Ако искате да получите достъп до географско ограничено съдържание, можете да го направите само с IP адрес, който показва, че сте в района, в който е наличен. Променяйки IP адреса си, измамете местоположението си, за да получите минали geoblocks, които ви пречат да получите достъп до желаното от вас съдържание.

Например, ако ви липсва йорданската версия на Netflix, можете да го гледате само след като получите йордански IP адрес. Netflix има различна библиотека със съдържание във всяка страна поради лицензирането и езиковите и културни различия. Прочетете как да победим частта за забрана на Netflix VPN, за да научите повече.

Независимо дали искате да отблокирате поточни сайтове или да останете анонимни онлайн, това ръководство ще ви покаже как да получите йордански IP адрес от всяка точка на света.

Как да получите Йордански IP адрес

Има няколко метода, които можете да използвате, за да промените вашия IP адрес. Два обичайни маршрута използват прокси или виртуална частна мрежа.

Прокси замества вашия IP адрес, като ви позволява да се свържете със сървър на друго място, преди да се преместите в интернет. Основното предимство на прокси сървърите е, че те обикновено са безплатни (прочетете нашето най-доброто ръководство за безплатни прокси сървъри). Това каза, ние не препоръчваме да ги използвате, тъй като те не са защитени и връзката ви може да бъде проследена до вас. Научете повече в нашия VPN vs. proxy vs. Tor парче.

Препоръчваме да използвате VPN, за да получите йордански IP адрес. VPNS ви позволяват да тунелите практически навсякъде по света, като същевременно поддържате връзката си криптирана. Това означава, че ще запазват заявките, които изпращате на лични. Те са заредени с функции за защита, които ще скрият вашия истински IP адрес. Освен това те не водят записи на вашата онлайн активност благодарение на техните политики за поверителност.

Можете да изберете VPN от нашите VPN ревюта, но трябва да сте сигурни, че е подходящ за Йордания. Ако в страната няма сървъри, няма да можете да получите IP адрес на Йордания. Ако Netflix е приоритет, проверете за доставчик, който може да заобиколи своите интелигентни VPN детектори, защото малцина могат да го направят надеждно. Прочетете нашата част за грешка в прокси сървъра на Netflix за повече подробности.

Ето нашите препоръки за получаване на йордански IP адрес, всички от които идват от най-доброто ни VPN ръководство.

HideMyAss

HideMyAss може да ви получи йордански IP адрес. Той има над 960 сървъра в повече от 280 места, обхващащи 190 страни, включително два в Йордания. Сигурността му е добра, с AES 256-битово криптиране и ви дава неограничена честотна лента.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

предишен

Следващия

Това каза, че неговите предимства са по-големи от неговата посредствена скорост и съмнителна политика за поверителност. Той държи дневниците за връзка и прекъсване за 30 дни. Това означава, че не ви върши толкова голяма работа да скриете задника си.

Можете да го инсталирате на Windows, macOS, Android и iOS и да използвате до пет връзки наведнъж. Поддръжката на клиентите му е отлична, защото получавате чат на живо и помощ по имейл, както и база от знания и форум на общността.

Предлага се и седемдневна пробна версия, ако искате да изпробвате HideMyAss, и има 30-дневна гаранция за връщане на парите. Прочетете нашия преглед на HideMyAss за задълбочен поглед върху услугата.

PureVPN

Трудно е да препоръчам PureVPN на никого. Всъщност единствената причина, поради която прави този списък, е, че той има шест сървъра в Йордания. Той може да се похвали с повече от 2000 сървъра в над 140 страни, което е повече от това, което ExpressVPN или NordVPN предлагат. Повечето от необичайните му локации се предоставят чрез виртуален сървър, което PureVPN изяснява.

Въпреки това той изостава в няколко ключови области. Тестовете ни показаха лошо криптиране, течове на DNS, ужасяваща скорост, искане на политика за поверителност и възстановяване на суми и ужасно обслужване на клиентите.

PureVPN-страница на 2018 г.

Сигурността му е разклатена, но ви дава избор между 128-битово и 256-битово криптиране. В средата на целия жаргон, под капака се случва много. В Cloudwards.net препоръчваме да не приемаме думата на PureVPN по въпросите на сигурността и поверителността. Може да има повече риск, отколкото си струва. 

Можете да го инсталирате на Windows, Mac, Android и iOS. Плюс това, той предлага разширения за браузър Google Chrome и Mozilla Firefox и можете да го инсталирате и на вашия рутер. Можете да го използвате на до пет устройства едновременно, макар че това не е едно от най-добрите ни VPN за множество устройства.

Налична е 31-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да я тествате. Прочетете нашия PureVPN преглед за повече информация относно услугата.

Опасности от използването на йордански IP адрес

Йордания е забележителен модел на свобода, въпреки че е в регион с дълга история на интернет цензурата. Няма опасност да промените IP адреса си, освен ако не правите нещо незаконно, като например да участвате в реч на омраза или в подкрепа на тероризма.

Това каза, че трябва да разчитате на специфичните за страната правила, преди да промените своя IP адрес. Много държави ограничават или блокират интернет, докато налагат сурови правила, които наказват потребителите и известните дисиденти за определени онлайн дейности.

Доклад от Freedom House от 2018 г. показва, че свободата на интернет в Йордания се е подобрила поради по-добрия достъп, ефективен цифров активизъм и спад в блокирането на новинарски сайтове в сравнение с 2017 г.. 

Властите все още блокират приложения за социални медии, включително WhatsApp, Facebook Messenger, Twitter и Instagram, по време на училищните изпити. Няколко активисти бяха арестувани за призоваване за реформи или обвиняване на държавни служители в корупция. 

Съществува и опасност от киберпрестъпност, а общественият WiFi представлява сериозна заплаха за вашата поверителност и сигурност. Йорданското правителство също може да следи достъпа до интернет, което е ограничено няколко пъти през последните години, според репортери без граници.

Дори и да не живеете в Йордания, сигурността на VPN трябва да бъде приоритет за вас. Правителството на САЩ например използва програми като PRISM за проследяване на потребителски данни. Facebook и Amazon, сред другите технологични гиганти, също се хранят с изпратените от вас заявки. Със защитена VPN можете да се предпазите от маратонки онлайн заплахи, които могат да попаднат през пукнатините.

Заключителни мисли

Надяваме се, че сега знаете най-добрия начин да получите Йорданов IP адрес. VPN е най-добрият метод за използване, защото ще ви предпази от онлайн заплахи и ще скрие истинския ви IP адрес. Вижте нашия онлайн архив за сигурност, за да научите повече за начините да се защитите.

HideMyAss е добра услуга с прилична сигурност и сървъри в Йордания, затова препоръчваме да я използвате, за да получите IP адрес в Йордания. Плюс това можете да се възползвате от безплатната седемдневна пробна версия и 30-дневен период на възстановяване, за да видите дали ви харесва.

Имате ли опит да получите йордански IP адрес? Разкажете ни за това в секцията за коментари. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map