Как да получите Йеменски IP адрес през 2020 г .: Сърфиране до Сана

Ако сте йеменци, които живеете или работите в чужбина и искате да получите достъп до съдържание, което е достъпно само там, ще ви е необходим IP адрес на Йемен. 


Онлайн услугите, предлагани от правителството или финансовите компании, променят това, което можете да видите, или да ви блокират въз основа на вашето местоположение. Банките правят това за борба с измамите онлайн, но ако промените IP адреса си, ще можете да влезете в своята банкова сметка онлайн, както обикновено.

IP адрес им помага да виждат къде се намирате и ако не сте в Йемен, ще получите съобщение за грешка поради геоблокиране. Накратко това означава, че уебсайт ограничава достъпа в зависимост от географското местоположение. За да заобиколите такъв блок, ще трябва да получите IP адрес, който е регистриран във въпросната държава.

Платформите за стрийминг също използват геоблоки, за да ограничат достъпа до специфично за региона съдържание. Ако искате да получите достъп до библиотеката на Yemeni Netflix, например, ще ви е необходим IP адрес на Йемен. Netflix има в повечето страни, но с библиотеки с различно съдържание, тъй като се нуждае от лиценз за въздушни шоута във всяка държава. Прочетете повече за това в нашето ръководство за това как да победите забраната за VPN на Netflix.

Йемен обаче е в състояние на гражданска война и това играе в глобалната таблица за маршрутизация, тъй като интернетът на страната е разделен по бойни линии. Бунтовниците Хути държат Сана, столицата на нацията на север, и контролират националния интернет оператор на Йемен, ЙеменНет.

През юли 2018 г. бунтовниците Houthi прерязаха основните оптични линии, които свързват потребителите, отнемайки 80 процента от интернет услугата в страната. Това означава, че могат да изключат, да дроселират или цензурират интернет връзки, което не е благоприятно условие за всеки, който няма йеменски IP адрес, така че ще ви покажем как да получите.

Как да получите Йеменски IP адрес

Има два начина да получите Йеменски IP адрес, можете да използвате прокси или виртуална частна мрежа.

Прокси е най-лесният път, но както можете да прочетете в нашето сравнение VPN vs. proxy vs. Tor, няма да бъдете защитени от сигурност и вашият истински IP адрес може лесно да бъде изложен от всеки, който иска да го направи.

Най-добрият начин да промените IP адреса си е с VPN. Те са лесни за използване, имат добра сигурност и повечето доставчици пазят онлайн дейностите ви поверителни. Те също така защитават вашия истински IP адрес. Някои могат да заобиколят интелигентната система за откриване на Netflix (прочетете нашето ръководство за прокси грешки в Netflix, за да научите повече), така че ще трябва да получите такава, която да има достъп до нея и да предостави IP адрес на Йемен.

HideMyAss

Всички доставчици в нашата най-добра VPN обща група предлагат добра сигурност и влизат в стрийминг услуги, но към момента на писане само HideMyAss има сървъри в Йемен. Това е добър VPN с масивна сървърна мрежа, но скоростите му не са на нивото на най-бързите VPN доставчици. Той също така съхранява дневниците на вашата онлайн активност, поради което не направи пробив в нашия най-добър VPN списък за пътници.

HideMyAss предлага превключвател за убийство, но можете да изберете приложенията, които прилага, вместо да защитавате цялата връзка. Наричана „убийство на приложението“, функцията липсва при повечето VPN, като един от другите доставчици предлагат Astrill (прочетете нашия Astrill преглед).

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

предишен

Следващия

Сигурността на HideMyAss е добра, със солидно AES 256-битово криптиране. Плюс това, режимът му за „свобода“ автоматично ви превежда през държава със закони за свободна реч. Това е полезно, когато искате да заобиколите цензурата и да се насладите на по-отворен интернет. Той може също така да има достъп до Netflix, но той е несъвместим с липсата на достъп до други платформи, като например BBC iPlayer.

Интерфейсът му е добър, а цените са прилични, въпреки че не е най-евтиният доставчик. Налична е безплатна седемдневна пробна версия, но тя изисква метод на плащане, за да бъде записан. Има и 30-дневен прозорец за възстановяване. Можете да получите подкрепа чрез чат на живо и имейл, както и форум на общността и база от знания. Прочетете нашия преглед на HideMyAss за повече информация относно услугата.

Опасности от използването на йеменски IP адрес

Няма реални опасности от използването на йеменски IP адрес, но трябва да имате предвид някаква информация за страната поради продължаващата гражданска война. Откакто започна през 2015 г., журналисти и защитници на правата на човека са изправени срещу жестоки атаки от страна на бунтовниците Хути и техния противник, правителството на Хади.

Единствената услуга за интернет и предаване на данни в страната, YemenNet, се контролира от хутистите и те я изключват през 2018 г. като атака срещу саудитския режим. След 30-минутната атака хората не можеха да комуникират чрез приложения за съобщения, като Facebook, и много приложения бяха блокирани.

Не само социалните медии се блокират. Всичко, което е антиправителствено, включително онези, които се противопоставят на гледните точки на бунтовниците, също е блокирано. Това оставя гражданите да се борят да бъдат в течение за развитието на битките и новини за външния свят. Освен това, дроселирането и бавните връзки затрудняват работата им.

Популярен е и общественият WiFi, който излага повече хора на киберпрестъпления и други подобни. Не можете да кажете колко са сигурни тези горещи точки, така че използването на VPN може да ви защити.

Заключителни мисли

Надяваме се, че сега знаете най-сигурния начин да получите Йеменски IP адрес. Най-добрият маршрут е да използвате VPN, защото ще бъдете защитени от онлайн snoops и други заплахи и вашата връзка също ще бъде защитена. Освен че ще ви получи йеменски IP адрес, той ще скрие и истинския ви IP адрес.

Обикновено препоръчваме повече от един доставчик, но в този случай HideMyAss е единственият със сървъри в Йемен. Не е лошо обслужване, защото предлага добра сигурност, отлична поддръжка на клиенти и други полезни функции. Плюс това можете да използвате безплатната му седемдневна пробна версия и 30-дневен период на възстановяване, за да видите дали ви харесва.

Имате ли препоръки за получаване на IP адрес на Йемен? Уведомете ни в секцията за коментари. Вижте нашата VPN библиотека за други полезни ръководства. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map