Как да получите испански IP адрес през 2020 г .: Движете се през Мадрид

Испания е известна с много неща, включително фантастично слънце, бикове, музика на Фламенко и други. Това е и една от най-големите страни в света за футбол или, както се нарича с правилното му име, fútbol. Ако сте извън Испания и искате да се включите в действието, ще ви трябва испански IP адрес.


В това ръководство за това как да получите испански IP адрес, ще ви покажем как да тунелирате в страната сигурно. Докато достъпът до потоци fútbol е страхотен, ние също ще говорим за рисковете за сигурността и поверителността, свързани с свързването с друга държава практически.

Как да получите испански IP адрес

Преди да ви кажем как да получите испански IP адрес, трябва да поговорим за това какво е IP адрес. Подобно на физическия адрес, IP адресите идентифицират компютрите в мрежа. Когато се свържете с уебсайт, споделяте своя IP адрес, който също отбелязва вашето географско местоположение.

Това може да се превърне в проблем при опит за достъп до съдържание, ограничено до определена държава. Geoblocks са създадени, за да ограничат съдържанието до определена област. Например, Netflix има различни библиотеки от предавания и филми за различни части на света (прочетете нашето най-доброто ръководство за хакове в Netflix, за да видите как да получите достъп до тях).

Замяната на вашия IP адрес е, за щастие, проста, но мнозина го правят по грешен начин. Един от по-често срещаните маршрути е да използвате прокси, който ви позволява да се свържете със сървър в страната, до която имате достъп, преди да преминете към интернет (прочетете нашето най-доброто ръководство за безплатни прокси сървъри). Когато правите това, вашият IP адрес се заменя.

Това каза, както можете да прочетете в нашето ръководство за забрана на Netflix VPN за забрана, прокситата се откриват лесно. Плюс това са опасни, за които можете да научите в нашия VPN срещу прокси срещу Tor обяснителя.

Това е така, защото връзката ви с прокси сървъра не е шифрована. Виртуалните частни мрежи заобикалят това. Използвайки VPN протоколи, можете да тунелите навсякъде по света виртуално. За разлика от прокси сървърите, връзката ви ще бъде шифрована, което означава, че вашата самоличност и изпратените от вас заявки ще бъдат запазени.

Ще дадем няколко препоръки от най-доброто ни ръководство за VPN, което има сървъри в Испания, но ако искате да пазарувате, прочетете нашите VPN прегледи.

ExpressVPN

ExpressVPN е най-сигурната VPN, която сме тествали. Освен че предлага рационално потребителско изживяване и отлична сигурност, това е бързо. ExpressVPN е най-бързата VPN, която прегледахме, не само защото остава бърза при тунелиране близо до дома, но и защото поддържа скоростта ви на дълги разстояния.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Той има две локации в Испания: едно в Мадрид и друго в Барселона. Макар и само на две места, ExpressVPN има мрежа от над 3000 сървъра, което означава, че винаги трябва да можете да се свържете. Можете да научите повече в нашия преглед на ExpressVPN или да опитате услугата с нейната 30-дневна гаранция за връщане на парите.

NordVPN

NordVPN има масивна сървърна мрежа, но все още не достига ExpressVPN. Той не е толкова постоянен доставчик, но е впечатляващ. Като шампион на най-добрия ни VPN за торент водач, NordVPN се откроява от тълпата с голям набор от функции и най-добрата сигурност.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

Той има 61 сървъра в Испания и за разлика от ExpressVPN можете да изберете този, към който искате да се свържете. Въпреки че Испания няма всички специални сървъри на NordVPN, можете да използвате P2P за торент. Можете да научите повече за функциите на NordVPN в нашия преглед на NordVPN или да видите как ви харесва с 30-дневната си гаранция за връщане на пари.

CyberGhost

CyberGhost е един от любимите ни доставчици тук в Cloudwards.net. Той спечели място в най-добрия ни VPN за поточно ръководство благодарение на отличната си гама от специализирани поточни сървъри и се предлага с ниска цена, за да се зарежда. Макар и не толкова бърз като ExpressVPN или NordVPN, CyberGhost прави почти всичко друго както трябва.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

Той има 64 сървъра в Испания, разпределени в Барселона и Мадрид и както при NordVPN, можете да изберете сървъра, с който искате да се свържете. CyberGhost обаче може да предложи повече от голяма сървърна мрежа, затова прочетете нашия преглед на CyberGhost за спецификата. Освен това можете да се регистрирате за услугата, за да се възползвате от нейната щедра 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Опасности от използването на испански IP адрес

Испания като цяло има безплатен интернет, въпреки проблемите с честната употреба в миналото. Въпреки това, няма какво да се притеснявате, когато получавате испански IP адрес, освен ако не правите нещо незаконно, като например да подкрепяте тероризма, да участвате в реч на омраза или да разпространявате детска порнография.

Въпреки че тунелирането в Испания може да не представлява проблем, тунелирането от друга държава може да бъде проблематично. Както можете да прочетете в нашето ръководство за цензура на интернет, много страни по света ограничават или блокират интернет. Използването на прокси инструмент, например VPN, може да означава глоби или затвор.

Поради това е важно да използвате доставчик, който се придържа към най-доброто в VPN сигурността. Чрез комбиниране на силно криптиране и стриктна политика без регистрация, VPN може да ви предпази от записа. Трите изброени по-горе варианта спечелени места в нашите най-добри VPN услуги за ръководство за Китай поради отличната им сигурност.

Дори и да не живеете при потискащото китайско правителство, все пак трябва да вземете предвид сигурността на VPN. Правителството на САЩ например проследява потребителските данни чрез програми като PRISM и масивни технологични компании като Facebook и Amazon feed по исканията, които изпращате.

Въпреки че да се предпазите от очевидни заплахи онлайн, е, очевидно, някои от най-кривата и по-кофти колекция може да се промъкнат през пукнатините. Сигурният VPN спира това.

Заключителни мисли

Има много причини да искате испански IP адрес, като fútbol потоците са в горната част на списъка. Въпреки че няма много за какво да се притеснявате от испанското правителство, що се отнася до сигурността или поверителността, държавата, в която живеете, и услугите, които използвате, могат да създадат проблеми.

VPN е от съществено значение за сигурността в мрежата, но е само една стъпка за осигуряване на безопасност при сърфиране в мрежата. Ако искате да научите за повече начини да се защитите, разгледайте нашия онлайн архив за сигурност.

Кой VPN използвате, за да получите испански IP адрес? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map