Как да получите ирландски IP адрес през 2020 г., за да можете да гледате Hurlin ‘

Може да си мислите, че свързаността с интернет означава, че имате достъп до всичко, но това не е така. Ако се опитвате да стигнете до ирландско съдържание извън страната, има вероятност да срещнете съобщение за грешка. В тази статия ще ви покажем как да получите IP адрес в Ирландия, за да можете да преглеждате желаното от вас съдържание.


Много уебсайтове и онлайн услуги са ограничени до тяхната страна на произход, така че всеки извън тази държава се блокира да се опитва да ги разглежда. Вашият IP адрес съдържа много информация, включително вашето местоположение. Това означава, че единственият начин да получите достъп до съдържание с geoblocked е да промените IP адреса си на такъв в дадената държава.

Ако сте ирландски експат или пътувате, може да ви липсват предавания от дома. Може да искате да гледате RTE Player или TV3, но откриете, че не можете. Може би се чувствате у дома и искате да чуете познатия звук на ирландски в TG4 или да се настроите на хвърчащия или галски футбол.

Благодарение на ограниченията на лицензите ще имате достъп до тези канали само ако го направите с ирландски IP адрес. Например, Netflix е наличен в много части на света, но всяка библиотека е различна. Много хора искат да влязат във версията на САЩ, защото тя има най-голямата библиотека. Прочетете нашето парче относно забраната на Netflix за повече информация.

Ако влизането в Netflix е една от основните ви причини за получаване на ирландски IP адрес, можете да разгледате нашия най-добър VPN за Netflix за повече препоръки.

Друга причина, поради която може да се нуждаете от ирландски IP адрес, е да получите достъп до банковата си сметка онлайн. Някои банки позволяват на потребителите да влизат в своите онлайн акаунти само в рамките на страната.

Как да получите ирландски IP адрес

Има няколко маршрута, които можете да предприемете, за да получите ирландски IP адрес. Използването на прокси е най-лесното – можете да намерите нашите най-добри снимки в най-доброто ни безплатно ръководство за прокси сървъри, но те могат да бъдат ненадеждни и не винаги работят. Плюс това те ще ви оставят уязвими, тъй като няма включена сигурност. Вашият истински IP адрес също ще остане незащитен, така че би било доста лесно да го проследите обратно. Прочетете статията ни за VPN срещу прокси срещу Tor за още.

Най-добрият вариант е да използвате виртуална частна мрежа. Използването на такъв ще ви предпази от опасности и анонимни онлайн. Нашите най-добри VPN отзиви имат добри опции, но трябва да сте сигурни, че изберете един, който е подходящ за Ирландия. Трябва да има сървъри там и колкото повече са по-добре. Без тях все пак ще останеш.

Ако искате да получите достъп до Netflix, ще ви е необходим VPN, който може да надмине състоянието на системата за откриване на изкуствена VPN. Има само няколко, които могат да го направят, така че изберете разумно. Прочетете нашата статия за прокси грешката на Netflix за повече.

NordVPN

Добър избор за получаване на IP адрес в Ирландия е NordVPN. Има огромна сървърна мрежа, включително 35 в Ирландия. Той има едни от най-добрата сигурност на пазара и почита вашата поверителност със строга политика за без регистрация. Няма да имате проблем с влизането в Netflix или други стрийминг услуги, скоростите му са прилични и няма ограничения на честотната лента.

предишен

Следващия

Можете да инсталирате неговите лесни за използване клиенти на Windows, macOS, Android и iOS. Можете също така да го използвате на до шест устройства едновременно. Включено е 30-дневно възстановяване, така че можете да сте сигурни, че ви харесва. Сигурни сме, че ще го направите, но прочетете нашия преглед на NordVPN, за да видите защо.

CyberGhost

CyberGhost е друг добър вариант. Той има повече от 3000 сървъра по целия свят, а 20 от тях са в Ирландия. Сигурността му е добра и има и солидна политика без регистрация. Той има добри скорости и неограничена честотна лента и ще ви влезе в Netflix, както и в други стрийминг услуги.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

Той е съвместим с повечето основни операционни системи и можете да свързвате до седем устройства едновременно, поради което е един от най-добрите ни VPN за множество устройства. Има седемдневна пробна версия, която можете да използвате, както и гаранция за връщане на парите. Разгледайте нашия CyberGhost преглед за повече информация относно услугата.

Частен достъп до Интернет

Частният достъп до Интернет също е чудесен избор за получаване на ирландски IP адрес. Има добра сигурност, но ще трябва ръчно да промените настройката за криптиране на 256-битова, защото по подразбиране е зададена на 128-битова. Не записва вашите онлайн дейности. Плюс това, той има неограничена честотна лента и прилична скорост, въпреки че ще се забави, когато увеличите сигурността.

предишен

Следващия

Има много сървъри на разположение, с 10 в Ирландия. Може да се използва в повечето популярни операционни системи, както и в Linux. Всъщност той влезе първо в най-доброто ни VPN за Linux парче. Има седемдневна гаранция за връщане на парите, така че можете да сте сигурни, че ви харесва.

PIA е базирана в САЩ, което не е голям проблем, но ако сте в рисков бизнес, може да искате да изберете друг доставчик. Можете да прочетете нашата статия за правителственото наблюдение, за да получите представа защо и нашия PIA преглед за по-подробен преглед на компанията.

Опасности от използването на ирландски IP адрес

Няма проблем с наличието на ирландски IP адрес, но трябва да знаете няколко неща, които ще ви дадат повече причини да сте сигурни, че сте сигурни. Някои страни ценят поверителността, както можете да прочетете в нашето ръководство за закони за поверителност. Това каза, други имат инвазивен надзор и законодателство.

Ирландия има закони, които позволяват на властите да прихващат вашите имейли и други средства за комуникация, които според нея са за борба с престъпността и защита на държавата. Плюс това, съдия е необходим само за разрешение, когато се използват устройства за наблюдение, като например камери. Това означава, че властите могат да наблюдават почти всеки без последствия.

Има също така доказателства, че ирландските сили за отбрана са разговаряли с компания, наречена Hacking Team, която продава шпионски софтуер на властите по целия свят. Военните отказаха да купуват продуктите си, но това може да не е вярно. Можете да прочетете повече за страната в нашия най-добър ръководство за VPN за Ирландия.

Заключителни мисли

Надяваме се, че това ръководство ви е помогнало да получите ирландски IP адрес. Независимо от какво ви е нужно, VPN е най-добрият начин да го получите. Те са прости, но вие ще бъдете защитени и имате много други опции, от които да избирате.

Всички наши препоръки ще ви получат ирландски IP адрес, но NordVPN е най-добрият избор, тъй като има голяма сигурност и ще ви осигури много поточни услуги, включително Netflix. Този 30-дневен срок за възстановяване ще Ви даде достатъчно време и да го изпробвате.

Ако имате предложения за получаване на ирландски IP адрес, уведомете ни в коментарите по-долу. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map