Как да получите IP адрес в Нова Зеландия през 2020 г.: Връзката с киви

Ако се опитвате да получите достъп до съдържанието на Нова Зеландия от някъде другаде по света, има вероятност да сте попаднали със съобщение за грешка. Това е заради geoblocks и има само един начин да ги заобиколите. В тази статия ще ви кажем как да получите IP адрес на Нова Зеландия.


Има много причини за получаване на IP адрес в Нова Зеландия. Например, може да пътувате и трябва да управлявате онлайн бизнес дистанционно или, може би, сте новозеландец в чужбина и трябва да проверите банковата си сметка онлайн. И в двата случая е вероятно да ви бъде блокиран.

Някои игри се пускат едновременно по целия свят, но играчите могат да ги получат часове предварително в Нова Зеландия, тъй като часовата й зона изпреварва по-голямата част от света. IP адрес на Нова Зеландия ще маскира истинското ви местоположение и ще го покаже на доставчика, че сте там, и ще ви предостави достъп до тези версии, ако те могат да бъдат изтегляни.

Вижте нашите най-добри VPN за игри, ако това ви интересува.

Може би просто искате да гледате местни канали, като например TVNZ или последния мач на All Blacks. Услугата за стрийминг Lightbox и новозеландската версия на Netflix са достъпни само за Kiwis поради проблеми с лицензирането на съдържание. Прочетете нашето парче относно забраната за VPN на Netflix, за да научите повече за това и разгледайте нашите най-добри VPN за Netflix за препоръки.

Как да получите IP адрес на Нова Зеландия

Най-лесният начин да излъжете IP адреса си е да използвате прокси, но това не е най-добрият начин. Прокситата не са надеждни. Те често не работят и дори да го правят, не ви защитават. Няма сигурност и вашият истински IP адрес е проследим. Прочетете нашия VPN vs. proxy vs. Tor парче, за да разгледате темата.

Използването на виртуална частна мрежа е най-добрият начин, въпреки че си струва да проверите нашето най-доброто ръководство за безплатни прокси сървъри, ако сте зададени по този маршрут. Те включват функции за защита и много от тях не пазят дневници, така че вашите дейности ще се пазят в тайна. Повечето от нашите най-добри VPN доставчици ще се справят със задачата, но има няколко, които ще са по-добри за Нова Зеландия.

За начало ще искате доставчикът да има сървъри там, за да имате достъп до съдържанието. Без тях ще бъдете в същата позиция, в която сте започнали. Ако след това е Netflix, изберете VPN, което може да надвие системата за откриване на VPN на Netflix или всичко, което ще трябва да ви забавлява, е съобщение за грешка. Нашата статия за грешка за прокси в Netflix потапя по-дълбоко в темата.

NordVPN

NordVPN е добър избор за Нова Зеландия. Тя има голяма сървърна мрежа, която покрива голяма част от земното кълбо. Двадесет и един от сървърите му са в Нова Зеландия, което би трябвало да е достатъчно за достъп до съдържанието, което търсите. Той има някои от най-добрите налични мерки за сигурност и приема сериозно поверителността. Някои от неговите функции включват неограничена честотна лента, прилична скорост и бързо превключване на сървъра.

предишен

Следващия

Можете да го използвате с всички основни операционни системи. Плюс това ще ви влезе в Netflix и други стрийминг услуги без суетене. Има 30-дневен срок за възстановяване, който ви дава много време да разберете дали ви харесва. За повече подробности относно услугата, вижте нашия преглед NordVPN.

CyberGhost

CyberGhost е друг доставчик, подходящ за Нова Зеландия. Той има голяма сървърна мрежа, която обхваща 60 държави, включително Нова Зеландия, където има 10 налични. Сигурността му е добра и има строга политика за поверителност за спокойствие.

Можете да го инсталирате в повечето операционни системи и това е едно от най-добрите VPN за множество устройства, защото можете да свържете до седем устройства едновременно.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

Той има прилична скорост и няма ограничения на честотната лента, което го прави добър за стрийминг. Той също може да има достъп до Netflix. Има седемдневна пробна версия, от която можете да се възползвате и ако все още не сте убедени, можете да се върнете към гаранцията за връщане на парите. Прочетете нашето ревю за CyberGhost за повече.

ExpressVPN

ExpressVPN е добър избор, тъй като е един от най-добрите VPN мрежи на пазара. Сървърите са налични в 94 държави, включително Нова Зеландия. Освен че има голяма сигурност и поверителност, той е най-бързият VPN на пазара и има неограничена честотна лента. Това е услуга, сравнима с NordVPN, както можете да прочетете в нашата статия.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Няма проблем да влезете в Netflix и спечели в най-добрия ни VPN за ръководство за стрийминг. Можете да го използвате във всички основни операционни системи. Ако нямате много опит с VPN мрежи, това е особено добър избор, защото е толкова лесен за използване. Можете да го изпробвате сами с 30-дневната си гаранция за връщане на парите или да прочетете нашето ревю за ExpressVPN за повече подробности.

Опасности от използването на IP адрес на Нова Зеландия

Наличието на новозеландски IP адрес не представлява голяма опасност, но има няколко неща, които трябва да знаете. Където се намира VPN компанията има значение дали дейностите ви ще бъдат рисковани, както можете да прочетете в нашия закон за поверителност. Защитата с VPN е важна.

Нова Зеландия беше една от многото страни, за които има данни за използването на масово наблюдение в разкритията на Snowden. Онлайн комуникациите бяха анализирани и правителството успя да проследи вашите онлайн движения. Можете да прочетете повече за това в нашата най-добра статия за VPN за Нова Зеландия.

Използването на VPN ще ви скрие от наблюдението и вашите дейности ще останат частни.

Заключителни мисли

Вече трябва да знаете как да промените своя IP адрес в новзеландски. Независимо дали искате да получите достъп до банковата си сметка или да сте в крак с местната телевизия, използването на VPN е най-добрият начин да го направите. Не само ще можете да получите достъп до съдържание и услуги в Нова Зеландия, но ще се възползвате и от множеството функции, включени в VPN, като сигурност.

NordVPN е чудесен избор за Нова Зеландия. Ще бъдете защитени и с 21 сървъра там не би трябвало да имате проблем с достъпа до нищо. Плюс това, 30-дневният период за възстановяване означава, че няма какво да губите, ако го опитате.

Ако имате препоръки за получаване на IP адрес в Нова Зеландия, уведомете ни в секцията за коментари. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me