Как да получите IP адрес на Шри Ланка през 2020 г.

Шри Ланка е красива островна страна в Южна Азия, която е дом на оживена интернет инфраструктура. Ако пътувате извън страната за работа или почивка и се нуждаете от достъп до онлайн банкиране, правителствени уебсайтове или телевизионни програми, ще срещнете geoblocks, ако нямате IP адрес на Шри Ланка. Ще ви покажем как да го получите.


IP адресът е уникален набор от произволни числа, който помага на онлайн услугите и уебсайтовете да идентифицират вашето устройство и местоположение, интернет доставчик и информация за браузъра. Ако сте в чужбина и се опитате да получите достъп до стрийминг услуги или уебсайтове в Шри Ланка, като например тези, управлявани от правителството или онлайн банкирането, няма да можете поради регионални ограничения.

Банките и правителствата използват географски ограничения, за да предотвратят измамна дейност, докато телевизионните канали и услуги за стрийминг на медии, като Netflix, го правят, за да отговарят на условията на законите за авторското право и ограниченията на териториалното лицензиране. Разгледахме това задълбочено в това как да победим статията за забрана на VPN на Netflix.

Netflix има усъвършенствана и подсилена система за скрининг, която ще се избере във всеки прокси или виртуална частна мрежа, която не може да заобиколи своите геоблоки и филтри. IP адресът на Шри Ланка ще подведе вашето местоположение и ще подмами уебсайтове и други онлайн услуги, включително Netflix, да мислят, че разглеждате или предавате поточно от Шри Ланка.

Независимо от причината да получите IP адрес в Шри Ланка, най-добрият метод е да използвате VPN. Това ръководство ще обясни защо VPN е важен и ще препоръча някои от нашите любими, всички от които можете да намерите и в нашите най-добри VPN отзиви.

Как да получите IP адрес на Шри Ланка

Един от начините да промените вашия IP адрес е да използвате прокси. Нашият най-добър безплатен прокси ръководство обяснява как да го използвате и предлага препоръки. Проксите обаче не кодират връзката ви, така че те ще ви оставят отворени за злонамерен софтуер и киберпрестъпност, защото истинският ви IP е видим. Плюс това, те са ненадеждни и лесни за откриване и блокиране.

Това е мястото, където се използва VPN. Той ще функционира като прокси сървър, като ви свърже към отдалечен сървър, който замества истинския ви IP адрес, но също така ще шифрова връзката ви с VPN протокол, за да скрие източника му. Разгледайте нашето сравнение за VPN vs. proxy vs. Tor за повече информация.

VPN прави проследяването на маршрута невъзможно. Изборът ни от най-добрите доставчици на VPN ще гарантира, че не сте блокирани от системи за откриване и ще останете анонимни онлайн.

След това ще ви дадем три препоръки с местоположението на сървъри в Шри Ланка, които можете да използвате, за да получите IP адрес на Шри Ланка и да получите достъп до съдържанието, което искате.

ExpressVPN

Препоръчваме ExpressVPN за промяна на вашия IP адрес на такъв в Шри Ланка. Това е най-добрият и бърз VPN, с отлична сигурност, масивна сървърна мрежа, която включва Шри Ланка и стриктна политика без регистрация. Прочетете нашия преглед на ExpressVPN за по-добър поглед върху услугата.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

ExpressVPN също осигурява неограничена честотна лента и влиза в Netflix, поради което е най-добрият ви VPN за стрийминг. Той работи на всички основни операционни системи и е лесен за инсталиране и използване. Предлага се безплатна седемдневна безплатна пробна версия и над 30 години има гаранция за връщане на парите, така че можете да я изпробвате, преди да се абонирате.

HideMyAss

HideMyAss може да ви получи и IP адрес на Шри Ланка. Има масивна сървърна мрежа, разпространена в 190 страни, включително Шри Ланка. Освен това осигурява добра сигурност, но държи дневниците до 30 дни. Нашият преглед на HideMyAss има повече информация за услугата.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

предишен

Следващия

Скоростите на HideMyAss са добре за повечето дейности и не поставят ограничения на честотната лента. Плюс това може да влезе в повечето стрийминг услуги. Можете да го използвате в Windows, macOS, Android и iOS и можете да свържете до пет устройства едновременно. Предлага се седемдневна пробна версия, както и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

PureVPN

От последния ни преглед PureVPN се е подобрил много, но все още е недостатъчен в няколко критични области. Всъщност, ако не беше шест сървъра в Шри Ланка, той нямаше да направи този списък. Това каза, че е правилен избор, ако дейностите ви не са чувствителни, но за други цели използвайте другите две опции. Прочетете нашия преглед PureVPN, за да разберете защо.

PureVPN-страница на 2018 г.

Сървърната му мрежа е добра, скоростта й е прилична и не налага ограничения на честотната лента. Сигурността също е наред, но трябва да настроите 256-битово криптиране. Той също има превключвател за убийство и политика за поверителност, но дава противоречива информация за това как поддържа журнали.

PureVPN работи с Windows, macOS, Android и iOS. Поддръжката е достъпна чрез чат на живо, който е бърз и по имейл, но може да бъде и по-добре. Налична е 31-дневна гаранция за връщане на парите. Услугата е много по-евтина от повечето доставчици, но не бива да основавате решението си на цената.

Опасности от използването на IP адрес на Шри Ланка

Няма да бъдете в опасност, ако използвате IP адрес на Шри Ланка, но има няколко неща, които трябва да имате предвид. Има държави, които имат строги правила за свободата на словото, не зачитат поверителността и са под строг надзор.

Общият резултат на свободата на интернет в Шри Ланка не е на нивото на западните стандарти, но страната направи подобрения през последните няколко години. След комуналното насилие през февруари и март 2018 г. правителството на Шри Ланка забрани уебсайтове за социални медии като Facebook, Instagram, WhatsApp и Viber, като заяви, че платформите разпространяват и усилват речта на омразата..

Според Freedom House, страната също има тревожна история на арести и затваряне на онлайн журналисти, използващи предишно законодателство, като например Закона за предотвратяване на тероризма. Законите са заменени от нова рамка за борба с тероризма, но активисти и учени по право твърдят, че тя съдържа и разпоредби, които биха могли да ограничат свободата на изразяване.

Поради тези неща, трябва да помислите да използвате VPN, когато се опитвате да осъществявате достъп до уебсайтове или съдържание на Шри Ланка чрез платформи за стрийминг на медии. Той не само ще заобиколи цензурата, но и ще защити поверителността ви, ще защити връзката ви и ще отключи множество geoblocked съдържание, като Netflix и онлайн телевизионно програмиране.

Заключителни мисли

Надяваме се, че сме ви помогнали да получите IP адрес на Шри Ланка. Най-добрият метод е да използвате VPN, защото той предлага добра сигурност, която ще ви държи скрити и връзката ви защитена. Всеки от нашите VPN селекции ще ви осигури това, от което се нуждаете, но ExpressVPN е най-добрият поради силната си сигурност и поверителност, бързите скорости и способността да влизате в стрийминг услуги.

Ако имате опит с получаването на IP адрес на Шри Ланка, ще се радваме да чуем вашите препоръки. Разкажете ни за тях в секцията за коментари по-долу. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map