Как да получите IP адрес на Обединеното кралство през 2020 г.: Проникване към Великобритания

Обединеното кралство предлага някои от най-доброто безплатно съдържание на всяка страна в света. Между предаванията на BBC, като например Шерлок и MasterChef, до изключителни за Обединеното кралство медии като Канал 4, има много причини, поради които бихте искали да се показвате, сякаш сте в Обединеното кралство. Разбира се, закупуването на самолетен билет не е единственият начин да предавате всичко, което Великобритания може да предложи.


В това ръководство за това как да получите британски IP адрес, ще ви покажем решение за достъп до цялото съдържание, което Великобритания може да предложи. В хода на това ръководство ще обсъдим и разликите между различните методи за маскиране на IP адреси, както и опасностите от използването на IP адрес във Великобритания.

Ако всичко, което ви интересува, е поточно, можете да пропуснете четенето и да разгледате най-добрите ни VPN за BBC iPlayer и най-добрите VPN за Netflix водачи. Виртуалните частни мрежи са единственото истинско решение за отключване на ексклузивното съдържание в Обединеното кралство, а нашите снимки в тези ръководства ще гарантират, че ще се предавате за нула време.

Как да получите Великобритания IP адрес

Най-простият начин за получаване на IP адрес във Великобритания е да използвате прокси. Прокси маршрутизира вашия трафик през друг сървър, преди да го изпрати към отворената мрежа, ефективно маскирайки вашия източник и IP адрес. Това каза, че връзката ви няма да бъде защитена и това важи дори за най-добрия ни безплатен прокси сървър. Въпреки че простите системи за откриване могат да купят трика, който играете, проследяването на маршрута може да идентифицира, че използвате прокси.

Това е поради липса на криптиране. Връзката ви използва само криптирането, което носи, което означава, че проксито не прави нищо, за да помогне на вашата сигурност. Ако някой може да проследи маршрута ви през прокси сървъра, той може да идентифицира кой сте. Плюс това, няма недостиг на прокси сървъри, пълни със зловреден софтуер, които са онлайн само заради киберпрестъпността.

Нашият VPN vs. proxy vs. Tor парче върши добра работа, обяснявайки спецификите, но накратко, прокси обикновено е най-лошото решение за получаване на IP адрес на друго място. Много по-добро решение е VPN. Ако не знаете как работят VPN, не забравяйте да прочетете нашето ръководство за VPN.

Казано по-просто, VPN работи като прокси, като предава трафика си през друг сървър, преди да го изпрати до отворения интернет. Разликата е, че първоначалната ви връзка с отдалечения сървър е криптирана, което означава, че данните са нечетливи, освен ако не са декриптирани (прочетете нашето описание на криптирането за подробности).

По този начин, VPN действа като блок, който позволява само вашия трафик. Проследяването на маршрута все още може да се използва за проследяване обратно към VPN сървъра, но не може да се използва за идентифициране на вас. Трафикът ви може да се движи към отворената мрежа, но всеки, който се опитва да премине през VPN сървъра по другия начин, не може да види откъде сте тунели.

Това е по-важно, отколкото изглежда. Много стрийминг платформи имат някакъв вид забрана за VPN (прочетете нашето ръководство за това как да победите забраната за VPN на Netflix). Платформата за стрийминг ще използва комбинация от черен списък и проследяване на маршрута, за да се опита да идентифицира дали използвате прокси. Въпреки че това понякога е успешно с VPN, е много по-малко вероятно.

Въпреки че нашите прегледи за VPN включват около 50 опции за избор, ние ще препоръчаме доставчиците в най-доброто ни ръководство за VPN, които имат присъствие във Великобритания и, което е по-важното, могат да влязат в BBC iPlayer.

ExpressVPN

ExpressVPN прави всичко, което искаме да направи VPN. Той е бърз, лесен за използване, ултра защитен и има широка сървърна мрежа за зареждане. Вашата услуга е подкрепена и от непоколебима политика за поверителност, така че можете да сте сигурни, че вашите данни не се регистрират или наблюдават. Въпреки че цената е по-висока от средната, основната услуга на ExpressVPN е толкова добра, че допълнителните разходи си заслужават.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

ExpressVPN има седем места в Обединеното кралство, което е най-големият брой местоположения в страна извън САЩ, с изключение на Кент и Уембли, всички локации също поддържат VPN протоколите си. Това е перфектен избор за IP адрес във Великобритания, особено ако сте нови в VPN. Научете повече в нашия преглед ExpressVPN или опитайте сами с 30-дневната си гаранция за връщане на парите.

NordVPN

С изключение на HideMyAss (прочетете нашия преглед на HideMyAss), NordVPN разполага с най-голям брой сървъри от всеки VPN, който сме тествали. Плюс това ви позволява да изберете отделния сървър, който искате да използвате, като добавите ниво на специфичност, което малко доставчици предлагат.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

Той предлага около 700 сървъра във Великобритания, много от които са специализирани сървъри. Една от най-добрите функции на NordVPN е неговата гама от специализирани сървъри. В Обединеното кралство получавате сървъри на връстници, объркани пакети, специални IP адреси и Double VPN. Можете да научите повече за това какво прави всеки в нашия преглед NordVPN или да видите как ви харесва с 30-дневната си гаранция за връщане на парите.

CyberGhost

CyberGhost не е най-бързият VPN наоколо, но е един от най-добрите. Със солиден интерфейс, впечатляващ набор от функции и ниска цена, това е най-добрият вариант за получаване на IP адрес във Великобритания. Скоростите му също не са твърде лоши. Ако искате, да речем, да предавате Netflix в 4K, все пак, ще бъдете по-добре с ExpressVPN.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

С абонамента си получавате достъп и до поточните сървъри на CyberGhost. Вместо общи сървъри, заделени за стрийминг, CyberGhost има около 50 локации, всяко оптимизирано за различна платформа. Във Великобритания има сървъри за BBC iPlayer и Channel 4. Научете повече за тези в нашия преглед на CyberGhost или опитайте сами с 45-дневната си гаранция за връщане на парите.

Опасности от използването на IP адрес във Великобритания

Въпреки че Европа като цяло се е възползвала от Общия регламент за защита на данните, Обединеното кралство не е без притеснение. Той прие Закона за защита на данните, който съдържа много от разпоредбите на GDPR, и въпреки че това означава, че компаниите трябва да обработват по-добре вашите данни, това не означава, че те все още не ги регистрират. Прочетете нашия най-добър ръководство за VPN за Обединеното кралство за повече информация относно това.

Поверителността е ключов фокус при използване на VPN, а отговорното събиране на данни все още е събирането на данни. Използвайки VPN, криптирате трафика си и маскирате своя IP адрес, което означава, че никоя компания не може да регистрира вашата информация. Докато използвате правилните инструменти за поверителност (прочетете нашите 99 безплатни инструмента, за да защитите вашето ръководство за поверителност), трябва да бъдете инкогнито онлайн.

Има и проблем с правителството Към момента на писането, Обединеното кралство обмисля възрастово блокчейн за порнография. Въпреки че спецификата не е разработена, това означава, че уебсайтовете за възрастни ще изискват някакъв процес на проверка за достъп до съдържание. Това може да включва качване на някаква форма на идентификация или купуване на пропуск лично, за да видите съдържание за възрастни.

Основната грижа за това е как тези данни могат да бъдат използвани. Ако порно уебсайт регистрира информация за проверка, това означава, че журналистите потенциално могат да намерят тази информация и да използват достъпа до уебсайтовете или предпочитанията на зрителя срещу тях. VPN преодолява този проблем, така че не забравяйте да използвате нашия най-добър VPN за порно, ако това се притеснява за вас.

Заключителни мисли

Основната причина, поради която искате да получите IP адрес във Великобритания, е за стрийминг, но всяка друга причина, от която се нуждаете, е също честна игра. Прокси сървър може да ви получи IP адрес във Великобритания, но той няма да ви защити в процеса. С VPN не само ще изглеждате, че сте в Обединеното кралство, ще защитите поверителността си и ще гарантирате, че можете да заобиколите geoblocks.

Ако обаче поточно е това, което ви интересува, не забравяйте да разгледате нашия архив за стрийминг. Там ще намерите начините да гледате най-новите филми и телевизионни предавания онлайн. В много случаи дори ще можете да ги гледате безплатно.

Как получавате IP адрес във Великобритания? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me