Как да получите IP адрес на ОАЕ през 2020 г.: DNS в Дубай

Когато сте извън Дубай или Абу Даби и искате да получите достъп до обичайното съдържание, може да бъдете ударен със съобщение за грешка. Това е така, защото сте се сблъскали с геоблок. Те са досадни и единственият начин да ги заобиколите е да промените вашия IP адрес в дадената държава. В тази статия ще ви покажем как да получите IP адрес в ОАЕ.


Вашият IP адрес може да изглежда като странен телефонен номер за вас, но за уебсайтовете, които посещавате, и онлайн услугите, които използвате, това е основно идентификационният ви номер на местоположението. Ако се опитате да получите достъп до съдържание, което е ограничено до държава, в която не сте, ще бъдете блокирани. Това каза, като промените вашия IP адрес, можете да го направите като че ли сте в тази държава.

Може би се опитвате да гледате местна арабска телевизия или фантастично да предавате любимите си сериали по Icflix. Ако е ограничено до ОАЕ и не сте там, ще бъдете блокирани. Същото важи и за Netflix. Въпреки че е наличен в други страни, може да има програми или филми, които не се показват в Дубай. Прочетете нашето парче относно забраната за VPN на Netflix за повече информация.

Причината за тези блокове са ограниченията на лицензите. За да излъчи шоу, компанията трябва да получи лиценз за всяка страна, в която иска да го излъчи. Някои програми може да не са подходящи за определени страни. Например, те могат да бъдат на определен език или може да няма достатъчно търсене за тях.

Ако Netflix е нещото, което търсите, можете да се потопите направо в нашата най-добра статия за VPN за Netflix.

Има и възможност да искате да получите достъп до финансова услуга. Може би искате да влезете в своята банкова сметка онлайн. Вероятно е, че няма да можете да го направите. Много банки и други компании забраняват влизането от други страни като предпазна мярка срещу измама, така че може да се наложи да промените своя IP адрес, за да получите достъп.

Как да получите IP адрес на ОАЕ

Ако искате да извървите лесния маршрут, можете да използвате прокси, за да получите IP адрес на ОАЕ – прочетете нашето най-доброто ръководство за безплатни прокси за предложения – но не го препоръчваме. Прокситата са ненадеждни, понякога не работят и не включват сигурност, което означава, че сте уязвими към кибератаки. Плюс това вашият IP адрес не е защитен, така че вашите дейности могат да бъдат проследени до вас. Нашата VPN срещу прокси срещу Tor има повече по темата.

Използването на виртуална частна мрежа е най-добрият начин да промените вашия IP адрес. Те имат собствена сигурност и повечето не водят регистър на вашите онлайн дейности. Плюс това вашият IP е защитен, което ви позволява да разглеждате анонимно.

Въпреки че повечето от доставчиците сред нашите най-добри VPN ревюта ще ви свършат работа, трябва да изберете този, който е подходящ за ОАЕ. Там ще трябва да има сървъри, в противен случай все още ще сте останали. Ако Netflix ви интересува, ще трябва също да се уверите, че може да премине през VPN системата за откриване на VPN на Netflix. Прочетете нашето парче на грешката на прокси сървъра на Netflix за повече.

NordVPN

NordVPN е добър избор за получаване на IP адрес на ОАЕ. Той има огромна мрежа от сървъри и има четири, разположени там. Ще бъдете защитени от най-високата му защита, включително криптиране с двойно хоп, и можете да бъдете сигурни, че тя не поддържа регистър на вашата активност.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

Скоростите му са прилични и няма ограничения на честотната лента. Плюс това, той няма проблеми с влизането в стрийминг услуги като Netflix.

Можете да го използвате в повечето основни операционни системи и да свържете до шест устройства едновременно. Има и 30-дневен срок за възстановяване, който ви дава достатъчно време да решите дали ви харесва. Можете да прочетете нашия преглед NordVPN за повече подробности.

Частен достъп до Интернет

Частният интернет достъп има голяма сървърна мрежа с 10 сървъра в ОАЕ. Това каза, че има проблеми с влизането в стрийминг услугите, така че ако това е основната ви цел, ще бъдете по-добре с първата ни селекция.

предишен

Следващия

Сигурността му е добра, но по подразбиране е зададена при 128-битово криптиране. Можете обаче да промените това на по-сигурните 256-битови. Има и политика без регистрация. Скоростите са добри и има неограничена честотна лента.

Можете да го използвате в големи операционни системи, включително Linux, затова е най-добрият ви VPN за Linux. Пет устройства също могат да бъдат свързани едновременно. PIA има седемдневна гаранция за връщане на парите, която ви позволява да я опитате, преди да се ангажирате. Прочетете нашия преглед на PIA за повече информация относно услугата.

VyprVPN

VyprVPN е друг достоен избор, тъй като има сървъри в 60 страни, включително Дубай. Има добра сигурност, със собствен протокол Chameleon добавя допълнителна защита. Компанията не поддържа журнали, така че няма нужда да се притеснявате за вашата поверителност. Скоростите му са добри, но понякога може да се забави и няма ограничение за това колко честотна лента можете да използвате.

VyprVPN-Сървър-Selection

Можете да го използвате в повечето основни операционни системи, въпреки че версията на работния плот няма най-доброто оформление и свързвате до пет устройства наведнъж. Въпреки това, VyprVPN няма политика за възстановяване. Вместо това има тридневно изпитание, което все още би трябвало да е достатъчно време, за да се върти. За по-добър поглед прочетете нашия ревю на VyprVPN.

Опасности от използването на IP адрес на ОАЕ

Добре е да използвате IP адрес в Дубай, но трябва да сте наясно с някои неща. Онлайн дискусии, които могат да изглеждат невинни, могат да бъдат наказани, ако се счита, че обиждат религията или обиждат държавата. Според различни закони наказанията варират от до 10 години в затвора до глоби до 2 милиона дирхама (540 000 долара).

Правителственият надзор също е възможен, когато социалните медии се наблюдават. Плюс това, Абу Даби пусна Falcon Eye през 2016 г., която е система за наблюдение, която дава възможност за наблюдение на хората.

Трябва също да имате предвид риска от киберпрестъпност. През 2016 г. Symantec съобщи, че ОАЕ е жертва на втория най-голям брой кибератаки в Близкия изток. Друг доклад на Norton Security показа, че почти 4 милиарда дирхам (1 милиард долара) са били откраднати от жертви през 2017 г. Вижте нашите най-добри VPN за ОАЕ за повече информация за страната.

Заключителни мисли

Сега трябва да знаете как безопасно да получите IP адрес в ОАЕ. За най-добра защита трябва да използвате VPN, тъй като те имат голяма сигурност и вашите дейности ще бъдат запазени като частни.

Всяка от нашите препоръки по-горе ще свърши работа, но NordVPN е най-добрият избор. Той има четири сървъра в ОАЕ и ще ви накара да предавате поточни услуги. 30-дневното възстановяване трябва да ви даде достатъчно време да го опитате.

Ако имате други идеи за получаване на IP адрес в ОАЕ, публикувайте ги в секцията за коментари по-долу. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me