Как да получите IP адрес на Бангладеши през 2020 г.

Ако живеете или пътувате извън страната в Бангладеш, може да не успеете да предавате съдържание от сайтове като Бангладешска телевизия или ATN Bangla. Можете също така да загубите достъп до правителствени уебсайтове или вашите банкови сметки в интернет от Bank Alfalah, HSBC и други. 


Това се случва заради геоблоки. С бангладешки IP адрес обаче можете да отключите поточни сайтове и онлайн услуги, за да получите достъп до желаното съдържание. Ще ви покажем как да го получите.

IP адресът е набор от цифри, който съдържа информация за вашето местоположение и устройството, което използвате за достъп до интернет. Промяната на вашия IP адрес в една бангладешска измама местоположението ви и измамва уебсайтовете и онлайн услугите да мислят, че сте физически там.

Независимо дали искате да отблокирате стрийминг сайтове или онлайн услуги, това ръководство ще ви покаже как да получите IP адрес за Бангладеш от всяка точка на света.

Как да получите IP адрес на Бангладеши

Има два общи маршрута, които можете да използвате, за да промените вашия IP адрес: с помощта на прокси или с помощта на виртуална частна мрежа (VPN). Основното предимство на използването на прокси за получаване на IP адрес на Бангладеши е, че обикновено е безплатен (прочетете най-доброто ръководство за безплатни прокси сървъри).

Този метод обаче има няколко недостатъка, като липса на сигурност, което означава, че връзката ви може да бъде проследена до вас и ненадеждност. Използването на VPN е по-добрият вариант. 

Той ще ви осигури не само IP адрес за Бангладеш, но и ще шифрира връзката ви, за да ви предпази от мрежово проникване и киберпрестъпност, плюс да скрие истинския си IP адрес. 

VPN мрежите също се зареждат с функции за защита и те не водят дневници на вашата онлайн активност. Това ги прави полезна инвестиция, ако искате да обвиете данните си около допълнителен слой сигурност и поверителност. Научете повече в нашия VPN vs. proxy vs. Tor парче.

Избрахме три препоръки за VPN от нашето ръководство за прегледи за VPN, които имат сървъри в Бангладеш и могат да ви получат IP адрес на Бангладеш.

ExpressVPN

ExpressVPN е отличен избор за получаване на IP адрес на Бангладеш. Той не е само най-добрият VPN наоколо, но е и най-бързият VPN с отлична сигурност, за да се стартира. Той също така отключва Netflix и други стрийминг услуги, поради което оглавява списъка ни за най-добрия VPN за стрийминг.

Силният му набор от функции включва превключвател за убийство, 256-битово AES криптиране, вградени тестове за скорост, проверка на течове на DNS и инструмент за диагностика. Освен това не поддържа регистрации на вашата онлайн активност, като почита поверителността ви.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Можете да инсталирате ExpressVPN на Windows, macOS, Linux, Android и iOS. Освен това можете да изтеглите разширения за браузърите Google Chrome, Mozilla Firefox и Safari.

Ако имате проблеми с инсталирането или отстраняването на проблеми, можете да се свържете с техния приятелски екип за поддръжка по имейл или чат на живо. Налична е и полезна база от знания за повече съвети.

Основният недостатък на ExpressVPN е цената му, която струва 99 долара годишно. Въпреки че това го прави един от най-скъпите VPN, отличното му обслужване гарантира, че получавате парите си. Предлага се 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако искате да я изпробвате, преди да се абонирате. Вижте нашия преглед ExpressVPN за по-задълбочен анализ на услугата.

HideMyAss

HideMyAss е друг добър избор за получаване на IP адрес за Бангладеш. Той има повече от 900 сървъра, покриващи 190 държави, включително Бангладеш. Освен това има добра сигурност, превключвател за убийство, прилични скорости и неограничена честотна лента. Въпреки това, той има проблем с неприкосновеността на личния живот, тъй като съхранява дневниците на вашата онлайн активност до 30 дни. Прочетете нашия ревю за HideMyAss за повече подробности.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

предишен

Следващия

Можете да го инсталирате на Windows, macOS, Android и iOS, а клиентите му са лесни за използване. Неговият приятелски и полезен персонал за поддръжка на клиенти е достъпен чрез имейл или чат на живо, както и удобна база знания за дребни проблеми с отстраняване на проблеми, които можете да коригирате сами.

Освен това има седемдневен пробен и 30-дневен прозорец за възстановяване, така че можете да го изпробвате първо. Въпреки това, не забравяйте да се откажете в рамките на този период или ще бъдете таксувани за годишен абонамент.

PureVPN

Подобно на другите ни две препоръки, PureVPN може да ви получи IP адрес на Бангладеш. Това, съчетано с факта, че разполага с шест сървъра в Бангладеш, е единствената причина, поради която го прави в този списък. 

Въпреки че е направил някои подобрения след последния ни преглед, той все още не достига в няколко критични области, така че не бихме препоръчали да го използвате за чувствителни по природа дейности. Прочетете нашия преглед PureVPN, за да разберете защо.

PureVPN-страница на 2018 г.

Той има добра сървърна мрежа от над 2000 сървъра в 140 държави, прилична скорост и неограничена честотна лента. Сигурността е наред с 256-битовото криптиране, плюс има превключвател за убийство, в случай че връзката ви падне. Съществува политика за поверителност, но тя е непоследователна и дава противоречива информация за съхраняването на регистрационни файлове.

Можете да го използвате в Windows, macOS, Android и iOS. Поддръжката е налична и чрез чат на живо, който е бърз, но можете да ги достигнете и по имейл. 

Услугата може да е по-евтина от другите двама доставчици, но вероятно не трябва да основавате решението си само на цената. Предлага се и 31-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да я изпробвате, преди да се ангажирате с месечен или годишен план.

Опасностите от използването на Бангладешки IP адрес

Няма опасност да използвате IP адрес на Бангладеши, но трябва да изясните малко на фона и историята на използването на интернет в страната.

Свободата в Интернет в Бангладеш е частично безплатна, според доклад от 2019 г. от застъпническия орган Freedom House. Известно е, че правителството тормози всеки от опозицията или съюзниците, включително критични гласове в медиите и гражданското общество. Влизаме в повече подробности в най-доброто ни VPN за парче от Бангладеш.

Заключителни мисли

Надяваме се, че това ръководство ви е помогнало да разберете как да получите IP адрес на Бангладеш. Използването на VPN е най-добрият и най-ефективен метод за получаване на такъв и защита на вашата анонимност онлайн. Освен това ще ви помогне да заобиколите geoblocks, така че да можете да гледате съдържание от стрийминг услуги като Netflix, Hulu, Amazon Prime Video и други.

Препоръчваме ExpressVPN поради баланса му на сигурност, производителност, използваемост и поверителност. Той също така деблокира услугите за стрийминг на медии и дроселирането, така че можете да гледате съдържание в пламтяща бърза висока резолюция. Освен това вие сте свободни от натрапчиво държавно наблюдение, онлайн снайперисти и цензура.

Ако имате някакви препоръки за получаване на IP адрес на Бангладеш, споделете ги в секцията за коментари. Ще се радваме да ги чуем. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me