Как да получите индийски IP адрес през 2020 г.: Отпускане през Rajkot

Ако пътувате или сте се преместили от Индия, може да ви липсва съдържанието, което сте използвали за връщане у дома. Когато се опитате да го видите обаче, всичко, което виждате, е съобщение за грешка. Добре дошли в света на geoblocks. В тази статия ще ви покажем как да ги преодолеете, като получите индийски IP адрес.


Всички имат IP адрес, който е почти географски адрес. Уебсайтовете и онлайн услугите, които посещавате, могат да видят къде се намирате поради него. Ако се опитате да получите достъп до съдържание, което е ограничено до определена държава, няма да можете да го преглеждате, освен ако не сте там. Промяната на IP адреса ви ще изглежда така, както сте.

Може би искате да наваксате любимите си предавания по Индия телевизия или Hotstar (прочетете нашето посветено парче как да гледате Hotstar). Може дори да искате да влезете в индийската версия на Netflix. Въпреки че Netflix е наличен в много страни, библиотеката му се различава във всяка.

Ограниченията на лицензи възпрепятстват услуги като Netflix да излъчват предавания в световен мащаб. За целта те трябва да получат лиценз за всяко шоу във всяка страна. Някои предавания са насочени към определени култури или езици, така че няма смисъл да се излъчват навсякъде. Нашето ръководство за забраната на Netflix обхваща по-подробно.

Версията на САЩ има най-голямата библиотека до момента и много хора променят своя IP адрес, за да получат достъп до него. Можете да разгледате нашето най-доброто ръководство за VPN за Netflix за предложения.

Може би вашата причина да получите индийски IP адрес няма нищо общо с телевизионните предавания. Например може да се наложи да влезете в своята банка или други финансови сметки, но открийте, че не можете. Това е така, защото много финансови компании не ви позволяват да влизате извън страната от съображения за сигурност. След като промените IP адреса си, ще можете да влезете като нормално.

Как да получите индийски IP адрес

Използването на прокси е най-лесният начин да промените вашия IP адрес, но както можете да прочетете в най-доброто ни безплатно ръководство за прокси, те не винаги работят. Освен това те не включват сигурност и вашият IP адрес ще остане изложен, което означава, че дейностите ви могат да бъдат проследени до вас. Прочетете нашето сравнение между VPN и прокси срещу Tor за по-добър поглед върху тях.

Най-добрият ви залог е виртуална частна мрежа. Ще можете да промените IP адреса си на индийски и да се възползвате от много други функции. Те са заредени със сигурност, така че ще бъдете в безопасност от хакерски и други опасности онлайн. Плюс това, мнозина предлагат политика без регистрация, което означава, че няма да има запис на вашите дейности. Вашият IP адрес също ще бъде защитен.

Много от доставчиците в нашите най-добри VPN прегледи ще ви получат това, от което се нуждаете, но някои ще бъдат по-подходящи от други за Индия. Избраният от вас доставчик трябва да има сървъри в Индия, тъй като без тях няма да можете да получите IP адрес.

Ако искате да предавате любимите си предавания и филми, ще трябва да изберете такъв, който може да влезе в услугите, които искате. Netflix има интелигентна система за откриване на VPN, а някои VPN просто нямат необходимото, за да го преодолеят. Разгледайте нашето парче относно грешката на прокси сървъра на Netflix за повече подробности.

CyberGhost

Можете да използвате CyberGhost, за да получите индийски IP адрес. Сървърната му мрежа е голяма и включва 20 сървъра в Индия. Вие ще бъдете защитени от добра сигурност и това няма да води отчетността на вашите дейности. Тя може да влезе в Netflix и други поточни услуги. Плюс това има прилична скорост и неограничена честотна лента.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

CyberGhost е съвместим с Windows, macOS, Android и iOS. Можете да свържете до седем устройства еднократно, поради което той е един от най-добрите ни VPN за множество устройства. Ако искате да го изпробвате, има седемдневна пробна версия и гаранция за връщане на парите извън това. Прочетете нашия ревю за CyberGhost за по-добър поглед върху услугата.

NordVPN

NordVPN ще ви получи и индийски IP адрес, защото 15 от неговите сървъри са там. Той има най-добрата сигурност, заедно със солидна политика без регистрация. Няма ограничения на честотната лента и скоростите му са добри. Плюс това, той може да влезе в Netflix и други стрийминг услуги без проблем.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

Има настолни клиенти за Windows и macOS и мобилни приложения за Android и iOS, всички от които са лесни за използване. NordVPN позволява едновременно свързване на шест устройства. Има 30-дневен период на възстановяване, който можете да използвате, за да видите дали ви харесва. Прочетете нашия преглед NordVPN за повече подробности.

Astrill

Ние също препоръчваме Astrill за промяна на вашия IP адрес на индийски. Сървърната му мрежа е доста малка в сравнение с конкурентите, но има четири сървъра там, включително места в Бангалор, Мумбай, Индор и Хайдерабад. Той също има добра сигурност с различни протоколи за избор, два от които са изключителни.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

предишен

Следващия

Той има бързи скорости и няма ограничение за използваната от вас честотна лента. Може да влезе и в Netflix и в други услуги. Можете да го използвате в повечето операционни системи, с до пет устройства, свързани едновременно. Предлага се седемдневна пробна версия, ако искате да опитате. Можете също да прочетете нашия преглед Astrill за по-добър външен вид.

Опасности от използването на индийски IP адрес

Добре е да използвате индийски IP адрес, защото няма да сте в опасност, но има неща, които трябва да отбележите, преди да скочите. Някои страни имат големи програми за наблюдение и нямат най-добрите закони за поверителност.

В Индия има инструмент за наблюдение в домашни условия, наречен NETRA, който събира данни от интернет трафик и ги анализира. Ако бъде открита потенциална заплаха за сигурността, тя ще предупреди съответните органи.

Изтеглянето на материали, защитени с авторски права, е незаконно, както е в много страни и може да ви приземи в затвора. Клевета се наказва с до две години затвор, глоба или и двете. Просто внимавайте какво правите. За по-задълбочен поглед в страната прочетете нашето най-доброто ръководство за VPN за Индия.

Където и да отидете, няма да можете да се измъкнете от заплахата от хакери и други онлайн опасности. Когато обществената WiFi е във възход, това също е риск от киберпрестъпност. Въоръжете се с добър VPN и един от най-добрите ни антивирусни програми и ще бъдете добри.

Заключителни мисли

Надяваме се, че това ръководство е било полезно и сега знаете как безопасно да получите индийски IP адрес. Трябва да използвате VPN, за да сте сигурни, че сте защитени със сигурност и можете да останете под радара.

Можете да изберете всяка от нашите препоръки, но CyberGhost има предимството с 20 сървъра в Индия. Използвайте седемдневния пробен период, за да видите дали е подходящ за вас. Ако имате нужда от по-дълго от това, имайте предвид, че има 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Ще се радваме да чуем вашите предложения за получаване на индийски IP адрес, така че ако имате такъв, пуснете ги в секцията за коментари по-долу. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me