Как да получите гръцки IP адрес през 2020 г.: От Атина до Солун

Регионалните ограничения могат да бъдат болка във врата. Ако сте извън Гърция, има вероятност да сте блокирани от съдържание, до което обикновено имате достъп. Единственият начин да преодолеете geoblocks е да промените IP адреса си на такъв от държавата, в която се хоства съдържанието, по същество фалшифицирайки, че сте там. В тази статия ще ви покажем как да получите гръцки IP адрес.


IP адресите са като онлайн идентификационни маркери. Те съдържат информация за вашата връзка, като вашето местоположение. Когато се опитате да получите достъп до нещо, което е ограничено до определена държава, няма да можете да го видите, освен ако не сте там. Именно там идва промяната на вашия IP адрес.

Ако трябва да влезете във вашите финансови или бизнес акаунти, може да ви бъде отказан достъп. Това не е идеално, но причината за това е сигурността. Това намалява риска от измама и други опасности. Ако се окажете в тази ситуация, ще можете да влезете като нормално, след като промените IP адреса си.

Може би просто искате да гледате местна телевизия, например Cosmote TV или новинарски канал. Може би ви липсва любимото ви шоу в гръцката версия на Netflix. Независимо от това, за достъп до тях ще ви трябва гръцки IP адрес.

Въпреки че геоблоковете са досадни, има причина за тях. Програмите трябва да бъдат лицензирани във всяка страна, в която трябва да се показват. Където е достъпно шоуто зависи от аспекти като неговия език и колко голямо търсене има за него. Библиотеката на Netflix е различна във всяка държава, като най-голямата е САЩ. Прочетете повече за това в нашето парче относно забраната на Netflix.

Най-добрата ни статия за VPN за Netflix има специални препоръки за платформата.

Как да получите гръцки IP адрес

Има няколко начина да получите IP адреса, който искате. Първото е да използвате прокси (прочетете най-доброто ни безплатно ръководство за прокси за препоръки). Това е може би най-лесният начин, но не е най-добрият начин. Ако използвате такъв, ще останете незащитени, защото не предлагат сигурност. Вашият IP адрес също ще бъде изложен, така че той може да бъде проследен до вас. Това е, ако проксито дори работи. Прочетете нашия VPN vs. proxy vs. Tor парче за повече.

Виртуалната частна мрежа е най-надеждният начин да промените вашия IP адрес. Те включват добра сигурност, уверете се, че сте скрити от сополи и пазете дейностите си в тайна. Има много страхотни възможности за избор в нашите най-добри VPN отзиви, но някои са по-добри от други за Гърция.

Важно е да се уверите, че доставчикът има сървъри в Гърция. Без тях ще останете в същото положение. Ако стриймингът е в списъка ви със задачи, имате нужда от такъв, който може да влезе в услугите, които искате. Netflix има сложен VPN детектор, който само няколко VPN могат да се подминат. Вижте нашата статия за грешката на прокси сървъра на Netflix за повече информация.

CyberGhost

CyberGhost е добър избор за получаване на гръцки IP адрес. Той има много сървъри по целия свят, 12 от които са в Гърция. Сигурността му е добра и има солидна политика без записване. Той има бързи скорости с неограничена честотна лента. Ако искате да стриймирате, не трябва да имате проблем с влизането в услугите, които искате, включително Netflix.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

Може да се използва в Windows, macOS, Android и iOS и можете да свържете до седем устройства едновременно. Всъщност той попадна на второ място в най-доброто ни VPN ръководство за множество устройства. Има седемдневна пробна версия, която можете да използвате, както и гаранция за връщане на парите. Вижте нашия пълен преглед на CyberGhost за повече подробности.

NordVPN

Ние също така препоръчваме NordVPN за получаване на гръцки IP адрес, тъй като има шест сървъра там. Сигурността му е сред най-добрите и ще бъдете обхванати от стриктна политика без регистрация. Той има прилични скорости с неограничена честотна лента и може да влезе в повечето стрийминг услуги, включително Netflix.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

Клиентите са лесни за използване и достъпни за повечето популярни операционни системи. Това ще ви позволи да имате до шест устройства едновременно. Той има 30-дневен прозорец за възстановяване, така че трябва да можете да разработвате дали е точно за вас. Нашият преглед на NordVPN обхваща повече подробности за услугата.

ExpressVPN

ExpressVPN е друг добър избор. Той има голяма сървърна мрежа, която включва сървъри в Гърция. Сигурността му е отлична и поверителността ви е уважена. Плюс това, тъй като това е най-бързият VPN, има неограничена честотна лента и влиза в стрийминг услуги, той спечели първо място в най-добрия ни VPN за сравнение на потоци.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Работи във всички основни операционни системи и клиентите са много лесни за използване, което го прави чудесен избор, ако нямате много опит с използването на VPN. Със своята 30-дневна гаранция за връщане на парите нямате какво да губите. Прочетете нашия преглед ExpressVPN за по-добър външен вид.

Опасности от използването на гръцки IP адрес

Много държави упражняват надзор и имат инвазивни закони за поверителност. Въпреки че няма голям риск от използването на гръцки IP адрес, добре е да се запознаете с информация за страната, преди да го направите.

Конституцията на Гърция предвижда свобода на словото, но други закони позволяват преследване за дискриминация, омраза и насилие спрямо хора от определена раса или етнически произход.

Всичко, което се смята за обидно за президента или религията, може да доведе и до наказателно наказание. Клеветата може да бъде наказана със затворническа присъда и глоба по наказателния кодекс, така че внимавайте какво публикувате онлайн. Нашият най-добър VPN за Гърция има повече информация за страната.

Онлайн комуникациите не са защитени в Гърция, което означава, че властите могат да ги поставят под наблюдение законно. Вероятно не бихте разбрали, че се случва, но ще бъдете скрити от него, ако използвате VPN. Плюс това, обществените WiFi връзки не са защитени, така че бихте могли да станете жертва на киберпрестъпността без добра сигурност и един от най-добрите ни антивирусни.

Заключителни мисли

Надяваме се, че сте намерили тази статия за полезна и сега знаете как да получите гръцки IP адрес. VPN е най-сигурният начин за това, защото ще осигури добра сигурност и поверителност.

Всички наши избори ще ви осигурят това, от което се нуждаете, но CyberGhost има предимството с 12 сървъра в Гърция. Можете да го изпробвате със седемдневния пробен период, който е на разположение и ако имате нужда от повече време, има 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Ако искате да имате информация как да получите гръцки IP адрес, уведомете ни в секцията за коментари по-долу. Отворени сме за предложения. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me