Как да получите египетски IP адрес през 2020 г .: Местоположение в Луксор

Не всички държави имат пълен достъп до интернет, което може да бъде досадно. Ако сте египтянин в чужбина и нямате достъп до уебсайтовете и онлайн услугите, с които сте свикнали, ще трябва да получите египетски IP адрес. Може да звучи като кавга, но ние ще ви покажем най-лесния начин да го направите.


Вашият IP адрес е по-сложен от просто куп случайни числа. Той казва на уебсайтовете и онлайн услугите, които посещавате, където се намирате. Макар че това може да не изглежда лошо, съдържанието често е блокирано, така че ще можете да го гледате само ако сте в страната, в която е ограничена. Точно тук влиза промяната на вашия IP адрес, подправяне на местоположението ви.

Да речем, че трябва да проверите средствата в банковата си сметка. Може да откриете, че не можете да го направите, след като напуснете страната. Много банки и финансови компании не позволяват на потребителите да влизат извън страната. Те правят това като мярка за сигурност срещу измама.

Може би искате да гледате местен телевизионен канал, като Nile TV International или сериал в Netflix, който е изключително за Египет. Поради ограниченията на лицензите няма да можете да видите нито един египетски IP адрес.

Това е така, защото за всяко предаване, което излъчва мрежа, трябва да има лиценз за всяка страна, в която се показва. Netflix е наличен в много страни по света, но библиотеките варират в зависимост от страната поради тези ограничения, както можете да прочетете в нашето парче относно забраната за VPN на Netflix.

Версията на САЩ има най-голямата библиотека до момента и е тази, която повечето хора искат да имат достъп. Ако това е вашият приоритет, можете да разгледате нашето най-доброто ръководство за VPN за Netflix за препоръки.

Как да получите египетски IP адрес

Има няколко начина да получите египетски IP адрес. Най-лесният метод е да използвате прокси – можете да намерите няколко опции в най-доброто ни безплатно ръководство за прокси сървъри, но те са ненадеждни и не включват сигурност. Без сигурност ще се оставите отворени за киберпрестъпност. Плюс това вашият истински IP адрес не е маскиран, така че може да бъде проследен до вас. Прочетете нашия VPN vs. proxy vs. Tor парче за повече информация.

Вторият и най-добрият начин да промените вашия IP адрес е да използвате виртуална частна мрежа. Ще бъдете защитени от защитата на VPN и тя ще маскира вашия IP адрес, за да ви остане анонимен. Нашите най-добри VPN отзиви включват отлични доставчици, от които можете да избирате, но искате да сте сигурни, че избраният от вас е добър за Египет.

NordVPN

NordVPN е добър избор за Египет. Той има огромно количество сървъри, като три от тях са там. Сигурността е най-добра, включително опцията за използване на двойно хоп криптиране и не поддържа регистър на вашата активност. Той има прилични скорости и няма ограничения на честотната лента. Плюс това, той няма проблеми с влизането в стрийминг услуги, включително Netflix.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

Можете да инсталирате неговите лесни за използване клиенти на Windows, macOS, Android и iOS и да свързвате до шест устройства наведнъж. Прочетете нашия преглед на NordVPN за повече подробности или опитайте сами, като използвате 30-дневния период на възстановяване.

ExpressVPN

ExpressVPN също е добър избор за получаване на египетски IP адрес. Той има много сървъри, някои от които са в Египет. Той осигурява отлична сигурност и поверителност, като същевременно е и най-бързият VPN. Плюс това, с неограничената си честотна лента и способността да ви въвежда в стрийминг услуги, като Netflix, не е изненада, че той е на първо място в най-добрия ни VPN за стрийминг парче.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Тя работи с всички операционни системи и тъй като е толкова лесна за използване, е особено добра за тези, които нямат много опит с VPN. Можете да го използвате на три устройства едновременно. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че нямате какво да губите. Разгледайте нашия преглед на ExpressVPN за повече информация за доставчика.

VPNArea

VPNArea има сървъри в 70 държави, включително Египет, така че ще можете да получите египетски IP адрес. Сигурността му е добра, предлага опцията за използване на сървъри с двойно хоп и не поддържа журнали. Скоростите му варират, но трябва да са добре. Няма ограничения за това колко честотна лента можете да използвате. Плюс това може да влезе в Netflix.

VPNArea-Slider1

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

предишен

Следващия

Можете да го инсталирате на Windows, macOS, Android, iOS и Linux, а клиентите му са лесни за използване. Това ще ви позволи да свържете до шест устройства едновременно. Има седемдневна гаранция за връщане на парите, която трябва да е достатъчно време, за да я изпробвате. Прочетете нашия преглед на VPNArea за повече подробности.

Опасности от използването на египетски IP адрес

Не е опасно да получите египетски IP адрес, но има информация, която показва, че трябва да правите това с повишено внимание. Въпреки че много държави имат прилични закони за поверителност, има много други, които използват надзор или нямат закони, които поддържат.

В Египет са наблюдавани много терористични атаки и в резултат на това е наложено извънредно положение. Законът за извънредните ситуации позволява на властите да наблюдават и цензурират онлайн комуникацията, както и да извършват претърсвания на хора и кореспонденция без заповед.

Властите също слизат трудно на хора, които се забавляват от правителството. Наказанията включват глоби и затворнически присъди. Плюс това Египет е една от най-уязвимите страни в Африка по отношение на кибератаки, така че запазването на себе си трябва да бъде основен приоритет. Прочетете нашето най-добро VPN парче за Египет за повече информация за страната.

Заключителни мисли

Надяваме се, че сме ви помогнали да разберете как безопасно да получите египетски IP адрес безопасно. Трябва да сте сигурни, че сте защитени, когато правите това, и най-добрият начин да се гарантирате, че е с VPN.  

Всички доставчици, които препоръчахме, ще ви получат това, от което се нуждаете. NordVPN е нашият топ избор, тъй като има голяма сигурност и поверителност. Плюс това, няма проблем да попадне в поточните услуги. С 30-дневния период на възстановяване трябва да имате достатъчно време, за да сте сигурни, че ви харесва.

Ако имате предложения за получаване на IP адрес в Египет, уведомете ни в секцията за коментари по-долу. Щастливи сме да ги чуем. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me