Как да получите датски IP адрес през 2020 г.: Свържете се през Копенхаген

Ако сте датчанин, живеещ в чужбина, вероятно сте забелязали, че нямате достъп до съдържание или уебсайтове в Дания. Всичко, което получавате, са съобщения за грешки. Това е заради geoblocks, които ограничават достъпа до съдържание до Дания, освен ако не сте физически там. 


За щастие обаче можете да промените своя IP адрес на датски и да предавате ексклузивно съдържание от DR TV или дори да получите достъп до вашата банкова сметка в Danske. Ще ви покажем как да го получите.

IP адресът е набор от произволни числа, който съдържа информация за вашето местоположение и устройството, което използвате. Като промените текущия си IP адрес на такъв в Дания, можете да подмамите уебсайтовете да мислят, че сте там, въпреки че не сте, и да заобиколите георестрициите.

Как да получите датски IP адрес

Можете да промените своя IP адрес чрез два метода: прокси или виртуална частна мрежа. Прокси сървър работи във вашия браузър и може да ви помогне да получите датски IP адрес. 

Недостатъкът на този метод е, че той не криптира нито една от вашите данни, което означава, че самоличността ви може да бъде проследена до вас и връзката ви не е защитена. Освен това е ненадежден и не деблокира услугите за стрийминг на медии.

Най-добрият метод е да използвате VPN. Освен че ще ви предостави датски IP адрес, той ще маскира истинското ви местоположение, плюс ще защити връзката ви и ще шифрова вашите данни от любопитни очи. 

За разлика от прокси сървърите, VPN може да отключва и ограничени сайтове, така че можете да получите достъп до широк спектър от датско съдържание от стрийминг услуги, като Netflix, Hulu и други. Прочетете нашето ръководство за VPN срещу Proxy срещу Tor, за да научите повече.

Много от доставчиците в нашата най-добра статия за VPN ще ви осигурят това, от което се нуждаете, но някои са по-подходящи за Дания от други. Избраният VPN трябва да има добра сигурност, бързи връзки и сървъри в Дания, или няма да можете да получите датски IP адрес.

ExpressVPN

ExpressVPN е най-добрият VPN наоколо. Той има масивна сървърна мрежа, която включва Дания, отлична сигурност и стриктна политика без регистрация. Той има репутация и на бързи сървърни скорости, поради което се нарежда на първо място в нашия списък с най-бързи VPN услуги. 

Не само това, той осигурява неограничена честотна лента и е много надежден. Той също така надеждно заобикаля геоблоковете на Netflix, затова е най-добрият ви VPN за Netflix.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Той работи на Windows, macOS, Linux, Android и iOS платформи и е лесен за инсталиране и използване. Освен това има разширения за браузър за Google Chrome, Safari и Mozilla Firefox. Ако искате да го направите преди да се абонирате, има седемдневна безплатна пробна версия плюс 30-дневна гаранция за връщане на пари отвъд тази.

ExpressVPN предлага поддръжка на клиенти 24/7 чрез чат на живо или имейл. Приветливият и услужлив персонал дава подробни отговори, ако се нуждаете от помощ при инсталиране или други въпроси. Прочетете нашия преглед на ExpressVPN за по-добър поглед върху услугата.

NordVPN

NordVPN може да ви получи и датски IP адрес. Мрежата му от повече от 5000 сървъра обхваща 60 държави, като 79 са Дания. Освен това разполага със специализирани сървъри, настроени специално за игри, поверителност или торент (прочетете най-доброто VPN ръководство за торент). 

Той осигурява най-добрата сигурност, с превключвател за убийство и сървъри с двойно хоп, които криптират връзката ви два пъти. Плюс това, съществува политика за без регистрация, така че поверителността ви се уважава.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

Освен това има неограничена честотна лента и добри скорости, въпреки че може да забави скоростта си при свързване на дълги разстояния. Въпреки това, тя компенсира това с времето за бързо превключване на сървъра. NordVPN също деблокира Netflix и други стрийминг услуги. Вижте нашия преглед на NordVPN за повече подробности относно услугата.

Можете да го инсталирате на Windows, macOS, Android и iOS на до шест устройства с една връзка. Поддръжката на клиентите е достъпна чрез имейл и чат на живо, а също така включва полезна база от знания с повече информация за отстраняване на проблеми. Той осигурява 30-дневен прозорец за възстановяване, така че можете да го изпробвате, за да видите дали ви харесва, преди да се ангажирате с месечен или годишен план.

CyberGhost

CyberGhost е друг добър начин за получаване на датски IP адрес, тъй като има повече от 4700 сървъра в 59 страни, а 42 са в Дания. Сигурността е добра, с прилична скорост и специални сървъри за стрийминг и торент. Той има неограничена честотна лента и може да влезе в Netflix и други стрийминг услуги. Плюс това, тя не поддържа записи на вашата онлайн активност.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

Можете да го инсталирате и използвате в Windows, macOS, Android и iOS с до седем устройства, свързани едновременно в един акаунт. Не е чудно, че се нарежда високо в нашия най-добър VPN списък за множество устройства. 

Наличен е седемдневен пробен период, за да видите дали ви харесва и той осигурява щедра 45-дневна гаранция за връщане на парите, че можете да се върнете обратно, ако все още не сте готови да поемете ангажимент. Прочетете нашето ревю за CyberGhost за повече подробности.

Опасностите от използването на датски IP адрес

Няма опасност от използване на датски IP адрес. Има обаче няколко неща, които трябва да знаете за използването на интернет в страната.

Доклад от 2019 г. от застъпническия орган Freedom House казва, че интернет в Дания е безплатен, тъй като неговите граждани се ползват от свободно изразяване и сдружаване, както и от пълни политически права. Дания обаче е част от алианса „Девет очи“, който се състои от държави, които си сътрудничат за събиране и обмен на информация чрез масово наблюдение.

Nine Eyes е разширение на алианса Five Five Eyes, чиято цел е да координира обмена на военни сигнали и разузнавателни данни под формата или сурови данни, както и готови доклади между държавите-членки. 

Правителството на Дания издаде Изпълнителна заповед за запазване на данни, която застрашава неприкосновеността на личния живот на своите граждани чрез натрапчиво наблюдение и регистриране на сесии, които всички интернет доставчици бяха длъжни да прилагат. Това генерира огромно количество данни, които излагат информацията на потребителите на риск от потенциални нарушения на сигурността.

Интернет цензурата, обаче, до голяма степен се използва за ограничаване на уебсайтове за споделяне на файлове и филтриране на сайтове за хазарт и торент, както и сайтове, свързани с незаконни дейности, като например продажба на наркотици.

Заключителни мисли

Надяваме се, че това ръководство ще ви помогне да получите датски IP адрес. Най-добрият маршрут е да използвате VPN, защото това ви освобождава от натрапчиво наблюдение и цензура. Плюс това, той предлага добра сигурност и запазва истинската ви идентичност скрита.

Всяка една от опциите, които препоръчаме, може да ви даде IP адрес за Дания, но ExpressVPN е нашият победител поради отличната си сигурност, бързите скорости и добрата поддръжка на клиенти. Плюс това можете да използвате неговия 30-дневен прозорец за възстановяване или седемдневната пробна версия, за да видите дали ви харесва, преди да се абонирате. Вижте нашата VPN библиотека за други полезни ръководства.

Имате ли опит с получаване на датски IP адрес? Ще се радваме да чуем вашите препоръки. Разкажете ни за тях в секцията за коментари. Благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me