Как да получите белгийски IP адрес през 2020 г.: Брюкселски маршрути

Белгийците в чужбина пропускат известните белгийски шоколад и бира, както и достъпния си високоскоростен интернет. По-лошото е обаче, че не можете да гледате местни предавания и да влизате в белгийски уебсайтове заради геоблоки. За щастие, можете да промените вашия IP адрес на белгийски и да получите достъп до цялото съдържание, което искате. Ще ви покажем как да го получите.


IP адресът е уникален набор от цифри, присвоени на вашето устройство, когато се свързвате с интернет, който казва на уебсайтове в коя държава се намирате. Промяната на вашия IP адрес в белгийски също ще ви помогне да заобиколите блоковете на уебсайтове, които ви отказват достъп до Вашата онлайн банкова сметка или държавни услуги.

Как да получите белгийски IP адрес

Има два основни начина за получаване на белгийски IP адрес: използване на прокси или използване на виртуална частна мрежа. Когато използвате прокси услуга, можете да промените своя IP адрес, за да имате достъп до любимото си съдържание или онлайн услуги. Както можете да прочетете в нашето ръководство за VPN срещу Proxy vs. Tor, прокси сървърите нямат критични функции за защита, като криптиране и излагат истинския ви IP адрес.

Препоръчваме да използвате VPN, тъй като той добавя допълнителен слой сигурност, като шифрира връзката ви и може да скрие вашия IP адрес и местоположение, така че да имате достъп до всички канали, излъчващи се в Белгия. 

Освен това ще шифрова вашите данни, за да спре онлайн снудърите да го откраднат, особено когато използвате обществен WiFi. Повечето доставчици също не поддържат регистрационни файлове, което означава, че вашата онлайн активност се поддържа частна.

Всяко от нашите най-добри VPN предложения може да ви помогне да промените своя IP адрес, но имате нужда от такъв със сървъри в Белгия. Избрахме три препоръки, които ще ви помогнат да направите това, което също ще ви даде достъп до белгийско съдържание и онлайн услуги.

ExpressVPN

Избрахме ExpressVPN, защото той е най-добрият VPN наоколо и достига всички правилни марки. Той оглавява нашия списък за най-бързия VPN на пазара, лесен е за употреба и има отлична сигурност, за да се зарежда. 

Той също така има политика за нулев дневник и най-високите степени на протокол за криптиране, които гарантират, че вашата поверителност е защитена. Вижте нашия преглед ExpressVPN за по-задълбочен анализ на услугата.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Регистрация

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN тунел-Options

ExpressVPN-пълен App

предишен

Следващия

Ако вашият приоритет е стрийминг на съдържание в Netflix или други платформи, ExpressVPN е и най-добрият VPN за стрийминг, тъй като той заобикаля geoblocks и няма ограничения на честотната лента. Работи в Windows, macOS, Linux, Android и iOS, плюс можете да изтеглите разширения за основни браузъри, като Google Chrome, Mozilla Firefox и Safari. 

Поддръжката на клиентите е достъпна 24 часа в денонощието чрез чат на живо и имейл. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да сте сигурни, че ви харесва, преди да се ангажирате.

NordVPN

NordVPN е друг добър избор, който може да ви получи белгийски IP адрес благодарение на масивната си сървърна мрежа, разпространена в 60 държави. Сигурността е първокласна с превключвател за убийство и сървъри с двоен хоп, които криптират връзката ви два пъти. 

Освен това, тя не регистрира вашата активност. Освен това има добри скорости, неограничена честотна лента и може да отключи поточни услуги, поради което е един от най-добрите VPN за Netflix.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

предишен

Следващия

Недостатъкът е, че скоростите му могат да бъдат непостоянни при свързване на дълги разстояния, но предлага бързи времена за превключване на сървъра. 

Можете да се свържете с него бързо в основни операционни системи, като Windows, macOS, Android и iOS. Можете да опитате и преди да го купите, с 30-дневен срок за възстановяване. Прочетете нашия преглед NordVPN за повече подробности.

CyberGhost

Не на последно място е CyberGhost. Подобно на другите ни две препоръки, той предлага белгийски сървъри – 76 само в Брюксел – така че имате много да избирате. Той осигурява голяма сигурност и ключ за убийство, така че можете да разглеждате, знаейки, че сте в безопасност. Прочетете нашия ревю за CyberGhost, за да научите повече за услугата.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

предишен

Следващия

CyberGhost има добра скорост и неограничена честотна лента, така че няма да се притеснявате за ограниченията за използване на данни и можете да свържете до седем устройства едновременно. Ето защо това е едно от най-добрите ни VPN за множество устройства.

Можете да го използвате в Windows, macOS, Android и iOS. Поддръжката на клиентите е достъпна чрез чат на живо или имейл и има обширна база знания за съвети за отстраняване на проблеми. Плюс това се предлага с 45-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате първо.

Опасностите от използването на белгийски IP адрес

Белгия е една от водещите страни в света, що се отнася до навлизането на интернет и цялостната свързаност. Въпреки това все още има някои опасности, на които трябва да се обърне внимание в рамките на страната, особено при последните терористични атаки в Европа. Те накараха белгийското правителство да изготви ново законодателство, което да му позволи да наблюдава онлайн активността на своите граждани, включително наблюдение на приложения за съобщения, като WhatsApp и Viber. 

Следователно, белгийските интернет доставчици ще бъдат задължени да предават потребителски данни на властите, когато провеждат разследвания. Използването на VPN е единственият начин да се избегне това.

Белгийският наказателно-процесуален кодекс също поставя блокове на незаконно съдържание, като например защитени с авторски права материали на сайтове за хазартни игри или игри без официално лицензиране на Комитета по игрите. Ако решите да заобиколите тези правила чрез P2P споделяне на файлове, не забравяйте да използвате един от най-добрите ни VPN за изтегляне на торент или рискувате да се сблъскате с авторски права.

Белгийската федерация за борба с пиратството може да нареди на доставчиците на интернет услуги да блокират сайтове без съдебна заповед. Още по-лошото е, че те често получават заявки за филтриране на определени сайтове, което затруднява белгийските потребители да преглеждат мрежата за законни цели.

Заключителни мисли

Надяваме се, че това ръководство ви е помогнало да знаете как да получите белгийски IP адрес. Много по-лесно е с VPN, тъй като е по-сигурен и защитава вашата онлайн свобода от правителствено наблюдение или кибератаки. 

Всеки от нашите три VPN-карти може да ви помогне да промените IP адреса си на белгийски, като същевременно защитавате поверителността си и осигурявате връзката си. Те също деблокират Netflix и други поточни услуги. 

Имате ли предложения как да получите белгийски IP адрес? Уведомете ни в коментарите по-долу. Ще се радваме да чуем за това. Вижте нашата библиотека за VPN за още статии, които могат да ви заинтересуват. Както винаги, благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me