Преглед за архивиране на резервни копия на Zoolz Home – Актуализирано 2020 г.

Zoolz Home Cloud Backup преглед

Zoolz Home Cloud Backup е лесно за използване онлайн решение за архивиране, което има Amazon Glacier като основен. Като цяло е доста добър, но няма мобилни приложения и странна хронология с плановете си за живот. Прочетете пълния ни преглед на Zoolz за подробности.


Slider1

Slider2

Slider3

Slider4

предишен

Следващия

Zoolz Home Cloud Backup е лесна за използване услуга за архивиране, която ви осигурява голяма степен на контрол върху вашите файлове, както и отлична сигурност, поверителност и обслужване на клиентите. Освен това получавате доста място за съхранение за цената, въпреки че по-голямата част от тях е „студена“. Ако това ви звучи като интересен пакет, продължете да четете нашия преглед на Zoolz, за да научите всичко, което трябва да знаете.

Не всичко е добра новина, тъй като има и някои значителни слабости. Няма мобилни приложения на Zoolz, както и няма опция за създаване на пълно изображение на диска. 

Схемата за ценообразуване също е трудно да се разбере, тъй като има няколко различни страници на уебсайтовете на Zoolz, показващи съвсем различни планове. Освен това, тъй като по-голямата част от облачното хранилище е „студено“, в повечето случаи не можете незабавно да възстановите вашите файлове от сървърите.

Ако тези слабости ви звучат като прекъсвачи на сделки, можете да разгледате нашия списък с най-добрите онлайн резервни услуги за алтернативи.

Силни & Слабости

Алтернативи за Zoolz Home Cloud Backup

Характеристика

Докато някои резервни услуги избират да пакетират клиента, пълен с функции, от връзки в социалните медии до традиционното съхранение в облак, Zoolz вместо това се фокусира върху предоставянето на добре функциониращо, но основно решение за архивиране, без прекалено много разширени функции, за които да говорим.

Основният стълб на Zoolz е неговият двоен облачен подход за архивиране, който използва както редовно, така и студено съхранение. 

Подобно на Amazon Glacier, студеното съхранение позволява на Zoolz да предлага сравнително евтино място за съхранение, подложено на определени ограничения. Най-важното е, че всичко, което поставите в хладилно съхранение, няма да бъде незабавно достъпно. По-скоро, когато стартирате изтеглянето за възстановяване от студено съхранение, ще трябва да изчакате от три до 12 часа, преди изтеглянето да започне.

Zoolz Студената съхранение-Restore

Въпреки че това е значително ограничение, не е най-голямата работа, ако всичко, което трябва, е да архивирате файлове, които рядко използвате, като например стари снимки и рядко използвани документи. Освен това много студени решения за съхранение – като Amazon Glacier – ще ви таксуват пари за всяко възстановяване, което правите, което Zoolz прави безплатно.

Zoolz Студената Сравнение

По отношение на типовете устройства, можете да използвате Zoolz за архивиране на сървъри и компютри, но не и за мобилни устройства. Има и хибридна опция за архивиране, която ви позволява едновременно да съхранявате вашите файлове както в облака, така и на местно местоназначение.

Ще поговорим за тези функции по-задълбочено в секцията „архивиране и възстановяване на файлове“ по-долу в прегледа, както и за услугата за възстановяване на куриера, която Zoolz предлага.

За съжаление няма опция за изобразяване на диска, което означава, че не можете да клонирате цялата си система. Това е функция, която можете да получите с много други решения за архивиране, като IDrive или CloudBerry, така че ако това е функция, от която се нуждаете, можете да проверите тези услуги вместо това.

Версия на Zoolz

Версията е една от по-силните страни на Zoolz, тъй като можете да изберете точно колко минали версии на файлове, които искате да запазите, както и колко дълго изтритите файлове трябва да останат в архива. Няма ограничения, наложени от Zoolz в това отношение, така че можете да изберете да запазите неограничен брой минали версии на файлове и да се закачите за изтрити такива завинаги, ако искате да.

Zoolz-версии-Settings

Извън самата функция за архивиране, не може да се каже много за функциите на Zoolz. Можете обаче да споделяте файлове, които сте качили на сървърите му чрез уеб клиента, по имейл или чрез персонализирана връзка.

Zoolz-Share

За съжаление няма приложение Zoolz за Android или iOS, което означава, че не можете да използвате услугата за архивиране на мобилните си устройства, нито можете дори да получите достъп до архивираните си файлове, без да минавате през клиента на браузъра. 

Най-малкото, мобилните приложения за достъп до файлове са нещо, което повечето други архивиращи услуги (като Degoo или Backblaze) предлагат, дори ако те не могат да създадат резервно копие на самото мобилно устройство, например IDrive.

Преглед на функции на Zoolz Home

Домашно облачно резервно копие на лого на Zoolzwww.zoolz.com

Започва от $ 416 на месец за 1000 GBAll планове

резервно копие

Backup Scheduler

Непрекъснато архивиране

Постепенно архивиране

Резервно копие на базата на изображения

Резервно копие на външен диск

NAS архивиране

Резервно копие на сървъра

Хибридно архивиране

Резервно копие на мобилни устройства

Неограничен архив

Неограничени устройства

Скорост на дросела

Копиране на файл на ниво блок

Многопоточно архивиране

Възстанови

Куриерска служба за възстановяване

Достъп до браузър

Достъп за мобилни приложения

Версиите

Забранено запазване на файлове

Сигурност

Частно криптиране

Шифроване при почивка

Шифроване в транзит

Протокол за шифроване
256-битов AES

Двуфакторна автентификация

Втвърдени центрове за данни

Настройки на прокси сървъра

Съвместим с HIPPA

поддържа

24/7 Поддръжка

Поддръжка на чат на живо

Поддръжка по телефона

Поддръжка по имейл

Потребителски форум

Знание

Разни

Споделяне на файлове

Синхронизация на устройството

Безплатен пробен период
неограничен

Ценообразуване

Въпреки че това със сигурност не е най-евтината опция, Zoolz предлага цяло пространство за съхранение за всичките си планове с малко разлики между тях по характеристики. Това каза, намирането на действителните планове е объркващ процес, тъй като няма унифицирана страница за ценообразуване.

Първите два плана за домашни потребители, които Zoolz предлага, са Семейният план и Тежкият план, като и двата дават възможност за петима потребители. 

Единствената разлика между двата плана по отношение на характеристиките е, че семейните акаунти могат да архивират три външни / мрежови дискове, докато тежките акаунти нямат ограничения в това отношение. Нито един план не ви позволява да плащате на месец, което означава, че трябва да се регистрирате за цяла година.

Zoolz-Family-И-тежка

Семейният план ви дава достъп до 1 ТБ хладилно съхранение за 69,99 долара годишно, а Тежкият план предвижда 4 ТБ за 249,99 долара годишно. Понастоящем тези планове са с голяма отстъпка, което означава, че можете да ги получите за $ 39.95 на година и $ 99.95 на година, ако се регистрирате сега.  

Въпреки че това със сигурност не е най-евтината опция там, особено ако имате много данни за архивиране, това е приблизително в съответствие с някои други доставчици като IDrive, където получавате 2TB за съхранение за 69,50 долара годишно или 5,79 долара на месец.

Останалите три плана – Zoolz 1TB, Zoolz 2TB и Zoolz 5TB – са различни по това, че позволяват само на един потребител при всяко влизане в Zoolz, но и трите ви позволяват да архивирате неограничен брой устройства и външни устройства. 

Тези три плана обикновено струват съответно 49,95, 149,90 и 124,90 долара годишно, но в момента всички те са с 60% отстъпка. Това означава, че можете да заредите съответно за $ 19.95, $ 59.95 или $ 49.95 на година, ако се регистрирате в момента, но нямаме представа колко дълго ще продължи тази оферта.

Zoolz и три нови планове

С изключение на плана Zoolz 2TB, всички абонаменти се доставят само със студено съхранение. Ако имате нужда от незабавен достъп до архивираните си файлове, планът от 2 ТБ осигурява по 1 ТБ всяко студено и редовно (или „незабавно“, както Zoolz го нарича) съхранение, поради което той идва с по-висока цена от етикета на 5TB.

Таблица за цени на Zoolz

Ако не сте сигурни, че сте готови да раздадете тази сума в брой за резервна услуга, Zoolz предлага 14-дневна безплатна пробна версия с 50 GB редовно съхранение и 100 GB студено съхранение, за да можете да я изпробвате старателно.

Zoolz безплатно изпробване

С всичко казано, Zoolz очевидно е в скъпия край на нещата, ако искате да архивирате повече от 1TB данни. Има няколко алтернативни услуги, които предлагат неограничено съхранение на по-ниска цена, като Backblaze или Carbonite.

Zoolz също имаше съмнителната чест да бъде включен в доклада ни за състоянието на облака за февруари 2020 г., в който подробно описахме някои подли бизнес практики от компанията по отношение на абонатите й през целия си живот..

Можете да прочетете пълната история в статията, свързана по-горе, но в резюме, до преди година можете да получите план за живот на Zoolz. Така получавате 1TB място за съхранение или 100 GB пожизнен достъп до интелигентен облак Zoolz за еднократно плащане от около 30 до 40 долара. 

Това без съмнение беше много и много хора скочиха на тази оферта, като предположиха, че ще запазят това за постоянно.

Това обаче се промени в средата на януари 2020 г., когато Zoolz изпрати имейл, в който казва на абонатите през целия си живот, че от февруари ще трябва да плащат 1,50 долара на месец, за да запазят достъп до архивираните си файлове. Това поставя под въпрос надеждността на компанията, тъй като е трудно да й се доверите на вашите файлове, след като веднъж вече се обърка с нейните условия.

Лесно използване

Облачът Zoolz, подобно на своя братовчед BigMIND Home, разполага с лесен за използване интерфейс, задълбочен процес на въвеждане и ясно оформление, което улеснява намирането на това, което търсите. Вие също така имате много контрол върху процеса на архивиране, както и много информация за това, което се случва в даден момент.

Когато се регистрирате за първи път, ще бъдете отведени до таблото за уеб и ще поискате да изтеглите настолния клиент. Уеб таблото за управление е просто и показва основна информация за активните ви устройства, както и колко място използвате и всички чакащи сигнали.

Zoolz-Web-Dashboard

След като изтеглите клиента, преминавате през въведение, което ви подканва да изберете какво искате да архивирате, както и какви настройки за архивиране искате да използвате.

Избор на файлове

В частта за избор на данни от настройката можете да избирате файлове автоматично въз основа на категорията, като използвате функцията за интелигентен избор на Zoolz. Тези категории включват библиотеки под Windows по подразбиране, като документи, десктоп и видеоклипове, както и типове файлове, като финансови файлове и електронни книги и PDF файлове.

Zoolz-Data-Selection-интелигентно

Ако предпочитате да изберете точно кои файлове и папки да архивирате ръчно, тогава можете да използвате втория раздел, озаглавен „моя компютър“, което е само основно представяне на дървовидната структура на вашата система.

Zoolz-Web-ми-компютри

И накрая, изборът на данни също ви дава възможност да поставите файлове в студено съхранение. Както ще обясним в следващия раздел, това е отделно място за съхранение в облак, което е по-евтино, но не и незабавно достъпно.

Zoolz-Data-Selection Студената съхранение

След като изберете какво да архивирате, можете да зададете настройките за планиране, дроселиране и „хибриден +“ в крайния диалогов прозорец. Това е мястото, където можете да зададете свой собствен частен ключ и ако не го направите сега, ще трябва да преинсталирате Zoolz, за да получите възможността да го направите отново.

Zoolz-Intro-Settings

След като преминете през настройката, Zoolz е забележително подобен на BigMIND Home, което не е всичко толкова изненадващо, като се има предвид, че са разработени от една и съща компания майка, Genie9. 

Основният панел ви дава прост преглед на вашето текущо ниво на защита и състоянието на всяко резервно копие в момента. В долната част на панела има три бутона: „избор на данни“, „настройки“ и „възстановяване“.

Zoolz-Майн-Panel

Менюто за избор на данни е същото, през което сте преминали по време на настройката, и ще покрием менюто за възстановяване в следващия раздел на този преглед. Междувременно настройките са разделени на шест категории: график, оптимизация на ресурсите, връзка, хибрид +, разширени настройки и предпочитания.

Zoolz-График

В първите две от тях, “график” и “оптимизация на ресурсите”, можете да промените настройките за това колко често Zoolz ще извършва резервно копие, както и други опции като дроселиране, многоредово четене и активиране на режима на презентация и батерията.

Zoolz-Ресурс-оптимизация

Разделът „връзка“ ви позволява да решите какви типове мрежи искате да качите, включително кабелни, безжични и мобилни връзки. Можете също така да активирате или деактивирате архивиране през дозирани връзки и да отворите настройките на проксито на вашето устройство, което Zoolz наследява.

Zoolz-Connection

В секцията „хибрид +“ на настройките можете да конфигурирате настройките за функцията за хибридно архивиране на Zoolz. Това включва задаване на пътя за вашия локален архив, или на самото устройство или на мрежовите дискове, както и какви филтри и капачки искате да наложите на хибридното архивиране.

Zoolz-Hybrid +

В „разширените настройки“ имате няколко основни функции, като активиране на визуализации на изображенията, показване на скрити файлове и активиране на опциите на контекстното меню на Windows. Тук също задавате какви типове файлове искате Zoolz да използва своите VSS и алгоритми на ниво блок, като и двата ще обясним по-задълбочено в следващия раздел на този преглед.

Zoolz-напреднали настройки

И накрая, разделът „предпочитания“ извежда отделен прозорец, в който можете да настроите изключения на файлове, да активирате разширена регистрация и да промените устройството, което Zoolz използва за кеширане.

Zoolz-Preferences

Освен настолния клиент, можете да използвате и уеб интерфейса на Zoolz за архивиране на файлове и управление на акаунта ви. От таблото за управление можете да щракнете върху „Моите компютри“, за да получите преглед на всичките си устройства и място за съхранение. От тук можете също директно да качвате файлове, въпреки че стабилността и скоростта са много по-добри чрез настолния клиент.

Zoolz-Web-ми-компютри

Архивиране на файлове & реставрация

Въпреки че не е с много функции като някои от конкурентите си, Zoolz все още осигурява солиден процес на архивиране, който е лесен за конфигуриране и управление. Докато се прави резервно копие, вие получавате много информация за състоянието му, така че винаги е лесно да видите какво става.

Както бе споменато в секцията „функции“, можете да използвате Zoolz за архивиране както на настолни устройства, така и на сървъри, но няма начин да архивирате мобилни устройства или дори да получите достъп до вашите данни чрез мобилно приложение.

Самият процес на архивиране е много лесен. Всичко, което трябва да направите, е да изберете кои файлове искате да архивирате и ако сте избрали плана за 2TB, можете също да изберете какво да поставите в хладилно съхранение и какво влиза в „моменталния трезор“.

Планиране на вашите архиви

Въпреки че няма непрекъснато архивиране, сами по себе си можете да зададете графика да се изпълнява на всеки пет минути, което на практика е почти едно и също нещо. Графикът може също да бъде зададен на по-дълги интервали, като опциите варират от всеки пет минути до всеки 24 часа. Ако искате по-рядко архивиране, можете също да изберете конкретни дни от седмицата.

Можете също така да упражнявате известен контрол върху архивирането по отношение на филтри и дроселиране, както и няколко различни „режима“ за качване и изтегляне. Първо, филтрите ви позволяват да игнорирате файлове въз основа на типове файлове, размер, възраст и техните местоположения. Дросела, от друга страна, ограничава скоростта на вашия трансфер, което е добре, ако искате да правите други неща, докато архивирате..

Zoolz филтри

Различните режими на качване също са невероятно полезни в това отношение. „Режимът на презентация“ спира качването автоматично, когато използвате устройството за игри, гледане на видеоклипове или представяне на презентации, докато „режимът на батерията“ прави същото, когато устройството ви е без захранване.

Zoolz поддържа многопоточни качвания и изтегляния, а също така използва алгоритъм на ниво блок за определени типове файлове, за да избегне повторното зареждане на цял файл, когато само малка част от него е променена. По същия начин, VSS на услугата, съкратен за „услуга за копиране в силен обем“, позволява на Zoolz да качва файлове, докато те се използват.

Както споменахме по-рано, няма функция за изобразяване на дискове, което е нещо, което можете да получите, например, с Acronis True Image или Backblaze. Ако искате да можете да възстановите цялата си система точно както е била на ново устройство, вместо това трябва да проверите някоя от тези алтернативи.

Куриерска служба

Ако архивирате или възстановявате голям брой файлове през бавна връзка, Zoolz предлага куриерска услуга, наречена „Zoolz import / export“, за да ви спести известна честотна лента. 

Тук имате две възможности. Първият е, че можете да използвате собствен твърд диск, който можете да използвате за архивиране или възстановяване на 1TB, 2TB, 4TB, 8TB или 10TB с цена от $ 160, $ 225, $ 380, $ 740 и $ 1500, съответно.

Zoolz-Import-Export

Вторият вариант – използване на устройство за снежна топка Amazon, осигурено от Zoolz – е много по-добър вариант за много големи резервни копия. С тази опция можете да изпращате до 100TB данни на предоставеното устройство или устройства, с фиксирана такса от 500 долара плюс такса за обработка, която варира в зависимост от размера на трансфера (100 долара за 10TB или 300 долара за 50TB).

Услугата за внос / износ обаче е достъпна само за клиенти на Zoolz, разположени в Европа, Северна Америка или Австралия, така че всеки друг ще трябва да архивира своите файлове по старомодния начин.

Възстановяването на файлове с Zoolz Home Cloud Backup е неусложнена афера. Всичко, което трябва да направите, е да влезете в менюто „възстановяване“ от главния панел на клиента, което ще отвори отделен прозорец.

Zoolz-Restore

От тук можете да изберете какво устройство искате да възстановите в падащия списък в горната част на прозореца, в който ще бъдат изброени всички файлове, които сте качили от това устройство, на сървърите за облачно съхранение на Zoolz.

Zoolz-възстановява-Options

След като изберете кои файлове искате да възстановите, следващата стъпка ви дава няколко възможности за изтегляне. Това включва местоположението, което искате да изтеглите (или ръчно дефинирано, или оригиналното му местоположение) и дали да използвате многоредово четене, за да ускорите изтеглянето и филтрите въз основа на възрастта на файловете.

скорост

Скоростта е от решаващо значение за облачните архивни услуги, тъй като потребителите често трябва да качват и изтеглят голям брой файлове, особено по време на първоначалното им архивиране. Zoolz се справя много добре в тази област, като предлага бързи скорости на трансфер както за качване, така и за изтегляния, дори когато сте на далеч от сървър.

За да тестваме скоростта на Zoolz Home Cloud Backup, проведохме две качвания и две изтегляния на папка 3.51GB през връзка със скорост на изтегляне 20 / Mbps и скорост на качване 10 / Mbps. Реално, бихме искали да видим, че качването приключи за около три часа, а изтеглянето – за около час и половина.

Първи опит: Втори опит: Средно:
Качи02:49:0001:56:0001:22:30
Изтегли01:42:0001:24:0001:33:00

Както можете да видите, това са почти резултатите, на които се надявахме. Въпреки че теоретично е възможно да достигнем по-високи скорости по нашата връзка, всичко това зависи от натоварването на мрежата – както от нашия край, така и от Zoolz ”, както и от физическото разстояние до сървърите. За нашите тестове сме активирали многопоточен и турбо режим (който дава приоритет на Zoolz на вашата мрежова връзка), за да увеличите максимално скоростта.

Zoolz-Data-център Места

Струва си да се има предвид, че тъй като извършихме тези тестове от Азия, по подразбиране към центровете за данни се намират в САЩ, което води до значително разстояние – географски погледнато – между нашето устройство и сървърите. Потребителите в регионите със специализирани сървъри (Северна Америка, Европа, Австралия / Нова Зеландия и Япония) трябва да видят по-добри резултати.

Сигурност

Когато избирате услуга за архивиране онлайн, важно е да се чувствате уверени в сигурността на вашите файлове, независимо дали това е от виртуални заплахи, като хакери и киберпрестъпници или физически, като кражба и природни бедствия. Zoolz се справя добре с това, като единственото забележително изключение е липсата на двуфакторна автентификация.

Вашите файлове са защитени с помощта на AES 256-битово криптиране, което е достатъчно добро, че ще са необходими хиляди – ако не и милиони години години, за да се пробият с груба сила. За по-подробно обяснение как става това, не забравяйте да разгледате нашето описание на криптирането.

Въпреки че шифроването по подразбиране не е частно, можете да зададете свой собствен частен ключ по време на процеса на настройка на всяко устройство. Докато вашите файлове са в движение, Zoolz използва SSL, за да гарантира, че те не са изложени на риск от атаки на човек в средата.

Zoolz-частно Encryption

От гледна точка на физическата сигурност на нещата, центровете за данни на Zoolz всъщност са само Amazon, тъй като AWS предоставя сървърната инфраструктура, използвана от услугата. Това означава най-добрата защита, включително втвърдяване срещу природни бедствия и най-модерните системи за сигурност за предотвратяване на физически пробиви и кражби.

Zoolz-AWS

Въпреки че братовчедът на Zoolz Home Cloud Backup, BigMIND Home, предлага двуфакторна автентификация, това не е нещо, което е достъпно за обикновените Zoolz потребители. Това е жалко, тъй като това е единственият недостатък на сигурността в това, което иначе е много сигурна услуга.

поверителност

Нашата онлайн поверителност непрекъснато се нарушава, така че е важно да знаете, че онлайн резервното решение прави всичко възможно, за да гарантира вашата поверителност и анонимност. Подобно на сигурността, Zoolz се справя добре с това, като се отличава със силно криптиране и солидна политика за поверителност.

Както бе споменато в предишния раздел, Zoolz използва силно частно криптиране, което предпазва вашите файлове от любопитни очи, както в покой, така и при преминаване. Тъй като ключът е частен, това означава, че само вие можете да декриптирате вашите файлове.

Тъй като Zoolz използва центровете за данни на Amazon за своите сървъри, точно къде се съхраняват вашите данни, зависи от това къде се намирате. Британските и европейските клиенти съхраняват своите данни в Обединеното кралство, докато центровете за данни в Австралия се използват за тези, разположени в Австралия или Нова Зеландия, а японските потребители ще разполагат с тяхната информация в центровете за данни в самата Япония..

Американските потребители – и всички останали, които не са споменати по-горе – по подразбиране ще бъдат центровете за данни на Amazon в САЩ. Това е малко жалко, тъй като САЩ имат известни лоши закони за поверителност в интернет, като някои примери са Законът за патриоти и PRISM. Въпреки това повечето онлайн резервни услуги използват центрове за данни в САЩ, така че не е Zoolz да е уникален в това отношение.

Zoolz-Декларация за политика-

Zoolz има солидна политика за поверителност, от която става ясно, че докато събират определени метаданни на своите потребители – включително имена, адреси и информация за плащания, тя не продава тази информация на никого и ще я споделя само с надеждни партньори или с властите да спазва законите.

Zoolz-Спазването

Genie9, компанията майка на Zoolz и BigMIND, също е в съответствие с GDPR и HIPAA, както и с няколко други регламенти за поверителност.

Обслужване на клиенти

Ще се доверите на доставчиците на резервни копия в облака с най-важните ни файлове, така че е важно те да предоставят правилно обслужване на клиентите, за да гарантирате, че можете да се чувствате сигурни, знаейки, че вашите файлове се обработват добре. С много отзивчив отдел за обслужване на клиенти, Zoolz превъзхожда това, въпреки липсата на телефонна поддръжка.

За повечето запитвания се изисква да изпратите заявка за поддръжка чрез имейл формата, която ви подканва да предоставите подробно обяснение на проблема си. Тествахме отзивчивостта на това няколко пъти и винаги получавахме отговор в рамките на един ден, а понякога и само за няколко часа.

Zoolz-мейл-Form

Поддръжката за чат е значително по-ограничена, тъй като е насочена най-вече към предоставяне на помощ при продажбите. Въпреки това можете да го използвате за дребни технически проблеми, но всичко по-сложно вероятно ще доведе до препращане към споменатия по-рано имейл формуляр.

Zoolz-Chat

Присъдата

С това завършваме нашия преглед на Zoolz. Ако всичко, което търсите, е защитено решение за архивиране в облак за файлове, до които не се нуждаете от постоянен достъп, Zoolz е без съмнение силен избор. Лесен за използване уеб интерфейс и клиент за настолни компютри ви предлага много контрол върху процеса на архивиране, а сигурността и поверителността са едновременно най-високо ниво.

Въпреки това липсата на мобилни приложения и опции за изобразяване на дискове, както и разчитането на студено съхранение може да бъде прекъсвач на сделката за мнозина. Цените също са донякъде високи, особено в сравнение с услуги като Backblaze или Carbonite, които предлагат неограничено съхранение за подобна цена на плана от 1TB, който Zoolz предоставя.

Какво мислите за нашия преглед? Съгласен ли сте, че той отмества всички най-важни полета за резервна услуга или липсата на мобилни приложения и функция за изобразяване на дискове – плюс неудобни бизнес практики по отношение на плана за живот – достатъчно, за да ви държи далеч? Уведомете ни в коментарите по-долу. Благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me