Преглед на MyPCBackup – Несъстоятелна услуга – Актуализирано 2020 г.

Преглед на MyPCBackup

Лесна за използване услуга за архивиране онлайн. Приличен потребителски интерфейс. Налични добавки, но с голяма, понякога скрита такса.


Внимание: Важна актуализация!

Преглед

MyPcBackup начална страница

Да си признаем: толкова много компании се обръщат към доставчиците на облачно хранилище, за да защитят безопасно своите важни данни. Но облачното съхранение и онлайн не са само нещо за бизнес потребителите.

Можете да се възползвате от онлайн резервно копие по много начини, от които ще намерите двойка в този преглед на MyPCBackup. MyPCBackup е компания, която предлага тези услуги. С икономична цена и гаранция от 99,99% точност и продължителност на работа, тази компания е тук, за да направи живота на клиентите си по-лесен и по-добър.

Те са известни със своята надеждност и повечето клиенти изглеждат наистина доволни от своите услуги. Тъй като близо 43% от хората ще загубят ценните си файлове, включително имейли, музикални видеоклипове, документи и други файлове, нуждата от услуги от този характер продължава да расте. 

Всичко за резервния ми компютър

MyPC Backup е създаване на компанията Just Develop It, бизнес лидер в онлайн революцията за архивиране. Целта на заведението е да предостави прости решения за сложни технически затруднения.

Компанията за пръв път стартира през 2010 г. и те предоставят същото количество услуги, които предлагат техните сестрински компании, ZipCloud и JustCloud. Единствената разлика е, че имат малко по-различна визуална привлекателност на уебсайта, така че да могат да се погрижат за различна аудитория.

планове & Ценообразуване

Понякога, малко трудно да се намери на уебсайта им, ето информация за цените на MyPCBackup: 

Силни & Слабости

Алтернативи за MyPCBackup

резервно копие

MyPCBackup е предназначен за хора, които не искат да мислят за архивирането на своите файлове и какво да архивират, когато. Те разбират колко неприятно може да бъде винаги да архивирате данни, така че го правят за вас.

Те са свързани с автоматизацията и затова системата им непрекъснато прави онлайн резервни копия, дори докато работите. Те правят този процес много лесен, така че независимо от вашето ниво на компютърни познания, вие сте сигурно защитени.

Единственото нещо, което ще трябва да направите, е просто да инсталирате програмата на вашата система, а системата ще направи останалото вместо вас. Красотата е, че не само вашите въведени документи са безопасни, но ще защитят снимки, видеоклипове и всякакъв друг тип файлове, които можете да си представите.

Често след срив на компютъра може да се наложи повторно инсталиране на много програми поради отказ на твърдия диск. Въпреки това няма да можете да върнете тези документи или снимки, те ги няма завинаги.

Това е причината, поради която MyPCBackup беше създаден. Колкото хората се движат повече в технологичната ера и по-малко се отдалечават от осезаемите предмети, заплахата става по-голяма.

Възстановяване на файлове

Възстановяването на вашите файлове от MyPCBackup е лесно от невероятно простото табло. MyPCBackup е създал изключителна сървърна мрежа, която комуникира с Amazon S3.

Това дава на потребителите им супер бързо извикване на техните данни. Просто отидете на вашите файлове и намерете тези, които искате да качите, това е толкова лесно, колкото натискането на бутон. Няма причина да агонизирате и да търсите с часове, опитвайки се да намерите файловете, като при някои резервни компании, това прави всичко удобно за всички.

Всеки трябва да практикува да прави тестово възстановяване няколко пъти. Това ще ви даде възможност да реагирате бързо и да знаете какво да правите в криза. Можете да изберете конкретните файлове или папки, които искате да възстановите, или можете да възстановите всичките си данни, изборът зависи от вас.

Качването на 1 или 2 документа не отнема много време, но колкото повече данни трябва да бъдат възстановени, толкова по-дълго ще отнеме. Целият процес е доста прав и всеки трябва да може да го направи.

Характеристика & Екстри

Винаги можете да отидете в нашето онлайн резервно копие за сравнение, за да сравните MyPCBackup с други доставчици. MyPCBackup все още не променя революцията на пазара за архивиране и съхранение, предлага ви разнообразни полезни допълнения:

1. Споделяне на файлове

Можете да споделяте избрани файлове или папки с приятели и семейство. Това прави особено лесно да споделяте последните си фотоалбуми на избрана група хора. 

2. Синхронизиране на файлове

MyPCBackup има подобни на Dropbox функции като синхронизиране на файлове, така че винаги можете да имате най-новата версия на всяко устройство. 

3. Намерете моя лаптоп

MyPCBackup може да намери вашия лаптоп, ако е откраднат или изгубен. По този начин имате потенциал да го възстановите. Хубавото е: ако не можете да възстановите вашия лаптоп, поне файловете ви са в безопасност. 

Окончателна присъда

MyPCBackup е много силен конкурент на пазара за съхранение и архивиране в облак, но въпреки това има някои недостатъци. Когато сравнявате MyPCBackup с други доставчици, има някои ограничения. Въпреки че предлагат онлайн резервно копие добре, те не излизат много повече от аспектите за онлайн резервно копие.

Те обаче предоставят на своите потребители резервни възможности онлайн и го правят изключително добре. Също така трябва да отбележим, че предвид таблото им, това е най-лесният потребителски интерфейс наоколо. Те непрекъснато актуализират своя софтуер и с тези подобрения идват по-големи и по-добри неща.

Блогът е чудесен начин да останете свързани с компанията и какво искат да правят в бъдеще. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me