AltDrive преглед – неработеща услуга – актуализирано 2020 г.

Преглед на AltDrive

Лесно архивиране на данни и архивиране. Липсват няколко функции за персонализиране. Като цяло е лесен за използване.


Внимание: Важна актуализация!

AltDrive Ценови планове

За кого е AltDrive?

Създателите на AltDrive признават, че в днешния винаги свързан с über свят животът се осъществява също толкова онлайн, колкото и извън него. Това означава, че наличието на просто, ефикасно и достъпно средство за осигуряване, съхраняване и извличане на нечии данни е по-важно от всякога.

И все пак, въпреки че сигурността и съхранението на данни обединяват по-голямата част от хората днес, компанията, която стои зад AltDrive разбира, че самите потребители и данните, които тези потребители създават, са всичко друго, но не и монолитни – и затова програмата се предлага както в корпоративните, така и в индивидуалните / домашни потребителски итерации.

Добрата част е, че AltDrive предлага неограничено място за съхранение на вашите файлове. Не вярвате ли, че това е възможно? Може да искате да разгледате нашата статия за неограничените онлайн резервни услуги или да използвате нашата сравнителна таблица за съхранение в облак. Неограниченото онлайн резервно копие ви освобождава от притеснение за това колко данни имате или ще създадете в бъдеще. Винаги знаете, че има достатъчно място на сървърите на AltDrive, без да се налага да плащате повече. 

Звучи ли твърде добре от сделка? Прочетете, за да получите всички подробности. 

Алтернативи за AltDrive

Начало на AltDrive

AltDrive Home е точно това, което звучи – проста програма за архивиране на файлове за индивидуалния и малкия бизнес клиент, независимо от тяхната възраст или изисквания. Поне това е теорията.

Независимо дали става въпрос за фотоалбуми на баба, библиотеки на iTunes на вашия тийнейджър или за ваша собствена магистърска теза, AltDrive Home предоставя елегантен и безпроблемен начин да запази всичко това безопасно и достъпно. Няма значение и на каква операционна система сте включени. Когато става въпрос за това, Mac и PC могат да играят прекрасно … и не само помежду си, но и с Linux.

AltDrive предлага подобни функции като Backblaze и други неограничени онлайн резервни услуги. В нашите тестове той се представи много добре в сравнение с двете бързи качвания на вашите файлове, а също така работи безпроблемно във фонов режим. 

85

Плановете в линия AltDrive Home включват злато (съхранение, сигурност и архивиране / извличане на файлове на една машина) за $ 4,95 USD / месец. или $ 44,50 / годишно и AltDrive Platinum, който включва всички функции на Gold пакета, но с допълнително предимство на място за до три компютъра и / или други устройства.

Ако бъдещият потребител установи, че всяка стотинка наистина отчита в търсенето на най-доброто решение за своите нужди, те ще намерят нивото на Platinum за най-добрата стойност на компанията, като месечните планове струват $ 9,95 USD, докато годишните планове се определят на $ 99,50, или просто коса над два долара на месец.

Що се отнася до набора от функции на AltDrive Home, „здрав“ е може би най-добрата дума, която човек може да използва, за да го опише. Има проблем с безопасността, например: двойното SSL / AES 256-битово криптиране на AltDrive, протоколите му за оторизация, които използват генерирани от потребителя ключове, и декриптирането на целевите устройства гарантират, че дори най-чувствителните файлове остават сигурни както на вашите машини, така и на AltDrive’s собствени сървъри.

Началните планове на AltDrive се предлагат с неограничен капацитет и двумесечен прозорец за задържане, докато уникалният му алгоритъм проследява промените и ги архивира постепенно, като значително увеличава скоростта на достъп за крайния потребител. Разбира се, това не са единствените функции, предлагани с AltDrive Home, но изчерпателен списък ще бъде почти невъзможно да се даде в този кратък преглед; потребителят се насърчава да се възползва от безплатната пробна версия на AltDrive, която продължава 30 дни и е достатъчно време да проучи всичко, което системата AltDrive може да предложи.

AltDrive Biz

AltDrive Business – за сериозни предприемачи и малки предприятия

Притежавате ли или управлявате бизнес от среден за Fortune 500 ниво? Може би сте системен администратор, отговорен за ежедневните технологични операции на такова образувание. Ако е така, вие знаете колко важен е важен навременният и надежден достъп до вашите файлове и програми. AltDrive може би е подходящ за вашите нужди. Нека да видим защо. 

В допълнение към всички функции, обсъдени по-горе в секцията AltDrive Home (и многото, които не бяха, но все още са стандартни в нея), AltDrive Biz се предлага със собствен набор от специфични и уникални характеристики за корпоративен клас..

Например, клиентите на AltDrive Biz се радват на нулеви ограничения върху тяхната честотна лента, скоростта на пренос и т.н., както и без ограничения за файлове. Това, от което се нуждаете, е това, от което се нуждаете, и AltDrive е там, за да се уверите, че го имате, без значение какъв е, какъв размер може да е или каква ОС имате. В същото отношение скоростта на съхранение и трансфер е силно конкурентна; тарифите за просто съхранение са около петнадесет цента (USD) на месец, докато цели машини могат да се управляват само на север от $ 3 USD на месец. 

Сигурност

Разбира се сигурността е от първостепенно значение в контекста на бизнес информацията, поради което бизнес нивото на продукта AltDrive използва двойно SSL / AES 256-битово криптиране, сигурни съоръжения за съхранение извън сайта с излишни защитни функции (клетъчни стелажи на сървъри, множество слоеве за наблюдение и др. и т.н.) и т.н..

Освен това системните администратори могат си др. потребителски профили за достъп както на индивидуално, така и на ниво група, толкова по-добре да контролирате кой може да вижда и да взаимодейства с какво. Задържането на данни е излишно, като прозорците за избърсване по подразбиране са зададени за 30 дни, седем години и са отворени – тоест данните ви остават завинаги. Който и да изберете, данните се архивират отново на напълно отделен сървър. Загубата на това, което е най-важно за вас и вашите клиенти, вече няма нужда да се страхува. 

Както при услугата AltDrive Home, изчерпателният списък от функции е просто твърде голям ангажимент за преглед на този тип. Любопитството на потенциалния клиент може най-добре да бъде обезпечено чрез използването на безплатна 30-дневна пробна версия, достъпна за всички нови клиенти.

За AltDrive

Компанията AltDrive е основана през 2005 г. Както често се случва с технологичния напредък, нейният основоположник – инженер – видя собствената си нужда от просто и сигурно решение на неговия резерв за съхранение на файлове и реши да направи нещо по въпроса..

Осем години по-късно, този някога скромен стартъп работи на черно и по-добре от всякога, което не е малко нещо в град като Сиатъл – просто попитайте всички компании, които градът е дъвчел и изплюл! Просто ще ви покажем какво може да постигне компания, изградена върху етос за подпомагане на другите.

резервно копие & Възстанови

Как да архивирате и възстановите файлове с AltDrive

Разбира се, най-важната част за онлайн услугата за архивиране е колко добре създава резервно копие на вашите данни. Но архивирането не е достатъчно, ако процесът на възстановяване е дефектен, можете да забравите за фантастични функции и приятни преимущества на сигурността. 

AltDrive създава резервно копие както на автоматичен, така и на хендс-аут, и може да се извърши или по зададен от потребителя график, или просто да се остави на автоматичните предварителни настройки.

Възстановяването на файлове е сходно интуитивно – просто изберете нещо от отделни файлове до цялата ви машина, а AltDrive ще се справи с останалите и всичко при строги протоколи за сигурност. Потребителите могат просто да се насладят на чаша кафе или да се забъркат във Facebook и да оставят AltDrive да върши работата си на заден план, като повечето потребители не отчитат значително забавяне или спад в скоростта на интернет. Всичко е толкова близо до едно щракване, колкото може да се получи операция като тази. 

В сравнение с други програми за архивиране с радост съобщаваме, че AltDrive работи безупречно, възстановявайки нашите тестови файлове без големи инциденти. 

Окончателна присъда

Не е тайна, че днес на пазара има множество файлове за архивиране на файлове. Въпреки това, много от тях страдат от различни ограничения, някои от които могат да бъдат доста тежки.

AltDrive се стремят да бъдат достъпни за всички, независимо дали са млади или стари, богати или не, големи биз или малки пържени, а обслужването им отразява това. Долната линия е тази: Може да не останете с тях завинаги, но ако търсите достъпно, богато на функции, елегантно решение за нуждите на вашето съхранение на файлове, сигурност и достъп, които ще работят за вас, независимо кой сте (и което няма да накара вашия портфейл да се задъхва при лошо отношение), тогава определено трябва да погледнете AltDrive. 

Алтернативи за AltDrive

 • «
 • <
 • {номер на страницата}
 • >
 • »

доставчик
облачна оценка
$ на месец

топ функции
| Повече ▼

 1. 1
 2. AltDriveAltDrive лого
  www.altdrive.com
 3. 371 долара
  Спестете 17% / месец
  • Непрекъснато архивиране
  • Постепенно архивиране
  • Резервно копие на външен диск
  • NAS архивиране
  • Неограничен архив
  • Версиите
  • Частно криптиране
 4. Посетете AltDriveAltDrive Review
 1. 2
 2. JustCloudJustCloud лого
  www.justcloud.com
 3. $ 761
  Спестете 29% / месец
  • Непрекъснато архивиране
  • Постепенно архивиране
  • Резервно копие на външен диск
  • NAS архивиране
  • Неограничен архив
  • Версиите
  • Частно криптиране
 4. Посетете JustcloudJustcloud Review
 1. 3
 2. CrashPlan за малък бизнесCrashPlan за лого на малкия бизнес
  www.crashplan.com
 3. $ 1000 / месец
  • Непрекъснато архивиране
  • Постепенно архивиране
  • Резервно копие на външен диск
  • NAS архивиране
  • Неограничен архив
  • Версиите
  • Частно криптиране
 4. Посетете CrashPlan за BusinessCrashPlan за бизнес преглед
 1. 4
 2. CarboniteКарбонит лого
  www.carbonite.com
 3. $ 600 / месец
  • Непрекъснато архивиране
  • Постепенно архивиране
  • Резервно копие на външен диск
  • NAS архивиране
  • Неограничен архив
  • Версиите
  • Частно криптиране
 4. Посетете CarboniteCarbonite Review
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me