Wrike vs Trello: Two Big names Battle It Out el 2020

En aquest article comparem dues eines de gestió de projectes: Wrike i Trello. Tots dos figuren entre els nostres preferits. Wrike sempre funciona bé a les nostres peces, i utilitzem Trello entre bastidors aquí a Cloudwards.net. Veurem què surt a la part superior d’aquesta comparació Wrike i Trello.


Trello és un gran jugador i va assolir l’Atlassian fa un parell d’anys per un valor de 425 milions de dòlars. Se situa al límit de la gestió de tasques i de projectes, amb el seu senzill joc de funcions i la seva facilitat d’ús sent grans avantatges (llegiu la nostra ressenya de Trello).

Wrike és una eina sofisticada que ofereix moltes funcions als gestors i està dissenyada per a una planificació més detallada. Reivindica més de 18.000 clients feliços, que inclou marques d’alt perfil com Mart, aquestaOreal i Tiffany, i també antigament gegant de Google que no és dolent (llegiu la columna Estat del núvol per veure com s’ha convertit el malvat en Google).

Wrike i Trello adopten diferents enfocaments: Wrike es centra en els negocis i Trello és senzill i senzill. 

Podeu llegir més coses sobre el que pensàvem sobre Wrike a la nostra crítica de Wrike. Si teniu pensat donar-li la volta a Trello, mireu la guia del nostre principiant de Trello per obtenir ajuda per començar.

Configuració d’una lluita: Wrike vs Trello

Comparem Wrike i Trello per diverses rondes, cadascuna mirant una zona diferent. Qualsevol que guanyi la major ronda s’atorgarà la lluita. Si és fins i tot al final, serà una decisió puntual en funció de quins guanyin els seus marges més amplis.

Comparem les funcions primer per veure què fan les eines perquè són tan importants. A partir d’aquí, els compararem en funció del preu per veure quin és més fàcil a la cartera. Si no voleu gastar-ne molt, llegiu el nostre comentari de Freedcamp per obtenir una altra bona elecció.

Considerem la facilitat d’ús després d’això, perquè tindrà un gran impacte en la utilitat de la pràctica per a l’eina. Finalment, ens fixarem en la seguretat i la privadesa, que són consideracions importants a l’hora de treballar al núvol.

Trello és una eina fàcil d’utilitzar, així que esperem que tingui una ronda forta a tres, però esperem veure què passa en un altre lloc. Wrike és tècnicament fort, però això no fa que les funcions ni la seguretat i la privadesa redundin en conclusions.

Tot i així, Wrike ha de ser el lleuger favorit. És una de les nostres millors eines i es va guanyar en la comparació Wrike vs Asana. Anem i comença la primera volta.

Característiques

Les funcions són on parlem del que fa el programari i del que pot aportar el vostre projecte. La majoria del programari de gestió de projectes es basa en tasques, però, més enllà, les coses poden ser molt diferents, amb tot tipus de maneres d’organitzar i veure els elements que heu de fer..

A més de l’estructura del vostre projecte i les maneres de visualitzar les vostres dades, examinarem les opcions de comunicació, les plataformes compatibles i els extres, com ara el seguiment del temps o les funcions d’automatització.

Per obtenir un bon exemple d’eina amb funcions poc freqüents, feu un cop d’ull a la nostra revisió Airtable. Ara com ara, mirem Wrike amb més detall.

Wrike

Wrike us permet crear tasques i subarrendes. Podeu assignar-los a persones i crear dependències per assegurar-vos que el vostre projecte estigui acabat a temps. Les dependències són una forma útil de mantenir el vostre projecte en pista i permetre resoldre fàcilment problemes relacionats amb la programació.

wrike-dependències

Disposa d’un sistema de generació d’informes personalitzat i una funció de prova que permet fer comentaris sobre fitxers, inclosos en punts específics dels vídeos. Si esteu fent molta feina de vídeo, us serà útil el nostre millor emmagatzematge en núvol per a guies de vídeo.

Podeu facilitar la creació de tasques mitjançant la configuració de formularis, que és útil si voleu que el vostre personal crei tasques amb una estructura de conjunt. Un cop creada una tasca, tothom pot veure què cal fer i a qui se li assigna, així com la informació rellevant que trieu incloure. Tot això es fa sense la necessitat que ningú pugui trucar a una reunió o enviar un missatge manualment.

L’espai d’emmagatzematge comença a partir de 2 GB i s’enfila a 100 GB en el seu pla superior, amb un límit elevat de fixació de 4 GB. Hauria de ser molt, però si en necessiteu més, feu un cop d’ull al nostre millor guia d’emmagatzematge en línia per a equips.

integracions de wrike

Wrike ofereix integracions en diverses categories. Inclouen opcions de comunicació, com Microsoft Outlook, Gmail i Slack, juntament amb moltes altres.

Wrike també té aplicacions per a escriptoris i mòbils, de manera que no us limitareu a treballar al navegador.

Trello

Trello és un consell de kanban. Permet crear tasques i ordenar-les en columnes. Es poden proporcionar diferents títols a les columnes per definir el seu flux de treball. Per exemple, una configuració simple pot tenir “fer”, “fer” i “fer”.

detall de la carta de tres

Podeu fer que les columnes representin els membres de l’equip per veure qui tracta d’una tasca en concret. D’aquesta manera, tothom del vostre equip pot veure qui té assignat fer què, què s’ha de fer i què s’ha acabat. És una manera excel·lent de conscienciar tothom de què passa.

A més de ser útil per als directius, proporciona a tot l’equip una visió general del que fa tothom.

Les tasques poden incloure una llista de comprovació de subtasques, però no hi ha cap gestió de dependència. No tothom necessita això, però. Les tasques es poden etiquetar amb diferents categories de color i adhesius que podeu personalitzar.

adhesius de trello

Tot i que ho fa bé, és tot el que hi ha a Trello. Dit això, hi ha algunes campanes i xiulets.

Podeu penjar fitxers i adjuntar-los a tasques, però en el pla gratuït només poden tenir una mida de 10 MB. Això és molt limitat, però el límit augmenta a 250 MB quan pagueu pel servei. Tanmateix, no hi ha cap limitació a quants fitxers adjunts podeu tenir, de manera que obteniu un emmagatzematge total il·limitat.

Trello pot integrar-se amb altres plataformes a través dels seus “power-ups”. Hi ha molts, i es troben en categories, com ara la gestió de fitxers i les eines per a desenvolupadors. Els desenvolupadors també poden aprofitar l’API de Trello per ampliar la plataforma.

A part de la seva versió del navegador, Trello ha dedicat aplicacions per a plataformes d’escriptori i mòbils importants. Ho sentim, fans de Linux.

Primer Pensament

Wrike va començar aquesta ronda amb un cop de mà, va provocar un cop de puny i va deixar Trello lluitant. Trello és excel·lent en el que fa, però no ho fa gaire, i l’àmplia gamma de funcions de Wrike la situa en una lliga diferent.

Trello té un emmagatzematge il·limitat, però la mida més adjunta de Wrike és millor si treballeu amb fitxers grans i podeu actualitzar el vostre emmagatzematge. Si el teniu previst, us serà útil el nostre millor article sobre emmagatzematge al núvol.

Aquesta ronda veu que Wrike comenci còmodament i prengui l’avantatge.

Guanyador: Wrike

Preu

A continuació, examinarem els preus. Voleu saber que els avantatges del vostre programari superen els costos. Afortunadament, ambdues plataformes tenen ofertes gratuïtes, de manera que podeu provar-les abans de fer el compromís. Cap dels dos és massa car, però Wrike costa més en els seus nivells més alts.

Wrike

Wrike té un nivell gratuït per a fins a cinc usuaris. Els seus plans de pagament comencen a partir de 9,80 dòlars per usuari al mes i augmenten a partir d’aquí. També té un pla de vida, que val la pena utilitzar si teniu una gran organització i voleu integrar-la.

Moltes de les visualitzacions de Wrike i funcions més avançades es desbloquegen a mesura que augmenteu l’escala de preus, per la qual cosa val la pena mirar-les amb cura per veure el que necessiteu i escollir un pla en conseqüència. Per exemple, necessitareu com a mínim el pla Professional per obtenir subconjunts i haureu de necessitar el nivell empresarial o superior per utilitzar les funcions de seguiment de temps de Wrike..

Trello

Trello té un nivell gratuït que us permet accedir a la seva funcionalitat bàsica. El seu pla d’empresa afegeix funcions i augmenta el límit d’adjunts i el nivell Enterprise afegeix encara més funcions, inclosa una selecció més àmplia d’opcions de seguretat..

Només obteniu un encès al nivell gratuït. No hi ha límits un cop pagats, però, si teniu previst ampliar Trello i integrar-lo amb altres serveis en línia, aquest és el camí a seguir.

Nivell: preu per usuari al mes:
GratuïtGratuït
Classe executiva9,99 dòlars
Empresa20,83 dòlars (però disminueix amb el nombre d’usuaris)

Ronda dos pensaments

Les dues plataformes ofereixen un nivell gratuït, però el de Wrike és bastant limitat, amb funcions principals a cada nivell. Trello us ofereix informació bàsica de forma gratuïta i us ofereix més de tot amb les opcions de pagament, juntament amb la seguretat i el suport millorats.

Podríeu donar-li la volta, però remarqueu que el que pagueu amb Wrike va més enllà del que ofereix Trello.

Preferim l’oferta gratuïta de Trello, però Wrike és una eina molt més sofisticada i ofereix més a mesura que augmenteu els seus nivells. Tot i que Wrike surt més car, ho fa tot i que ofereix més que Trello. No estem convençuts que el nivell empresarial de Trello és una millora respecte al pla professional de preus similars de Wrike.

Decidim que aquesta ronda és un empat. Els que no necessiten funcions avançades haurien d’optar per Trello. Si esteu disposats a pagar els dòlars més importants, feu una ullada a la nostra revisió Aha per obtenir una altra eina de gran qualitat però costosa.

Guanyador: Empat

Facilitat d’ús

A continuació, veurem la facilitat d’ús. Totes les funcions del món no us ajudaran si no podeu saber com utilitzar-les, de manera que anirem veient quin programari fa la feina millor de fer-se accessible i d’ajudar-vos a resoldre les coses..

El millor programari de gestió de projectes no ofereix només potència, sinó que us ajuda i us ajuda a aprendre les seves funcions més avançades. Mireu la nostra revisió LeanKit per obtenir un exemple d’eina que us ajudarà a aprendre mitjançant un excel·lent projecte d’exemple.

Wrike té una gran reputació global, però la facilitat d’ús no és el seu punt fort, de manera que Trello, amb la seva senzilla disposició i facilitat per arrossegar i deixar anar, és el preferit..

Wrike

Començar amb Wrike és senzill, amb un procés de registre senzill que se segueix invitant els vostres companys a unir-se al vostre equip. Després d’això, podeu configurar l’espai de treball. Podeu començar amb una pissarra en blanc si voleu, però us recomanem que utilitzeu una de les plantilles de Wrike.

wrike-invite

Permeten utilitzar Wrike de tot tipus. Fan un bon treball per mostrar-vos què es pot fer, per la qual cosa val la pena revisar-les per obtenir algunes idees quan comenceu.

Si voleu utilitzar plantilles per accelerar la vostra feina, llegiu la nostra revisió de Podio per obtenir informació sobre una plataforma que us permet personalitzar-les per a les vostres necessitats.

Una vegada que comenceu a utilitzar Wrike, trobareu que la seva interfície és forta i intuïtiva i us ofereix molta informació. Però es pot perdre quan navegueu. Té un sistema d’ajuda excel·lent per quan et quedis enganxat, però trobaràs que necessites resoldre les coses al principi.

Trello

Trello triga uns minuts a esbrinar-lo i és tan senzill que mai no necessitareu la documentació. Si podeu arrossegar i deixar anar coses, podeu utilitzar-lo.

El seu disseny és intuïtiu i els seus menús i botons són fàcils de trobar. La majoria són explicatives i molts tenen text que descriu el que fan. Crucialment, és ràpid, sense cap retard de la interfície que veiem a les eines basades en el navegador.

Si teniu problemes, trobareu que Trello ofereix molta ajuda i assistència. Té centenars d’articles a la seva base de coneixement, així com una pàgina de la comunitat plena de preguntes i respostes d’altres usuaris. Si necessiteu ajuda, podeu fer-ho o contactar directament amb l’assistència de Trello mitjançant el formulari proporcionat.

Ronda de tres pensaments

Igual que la ronda de preus, aquest és difícil de trucar, ja que Wrike i Trello ofereixen coses tan diferents. Trello és més fàcil d’utilitzar, però la comparació sembla injusta quan Wrike fa molt més.

Tanmateix, hem de lliurar aquesta ronda a Trello. Wrike és una eina complexa que té una corba d’aprenentatge. Trello no, i és difícil passar-ho aquí. Manté les coses senzilles i és el tipus d’eina en la qual pot confiar qualsevol persona que faci servir sense necessitat de massa suport tècnic.

Això fa que cada un entri a la ronda final. Trello és propi i les coses no podrien estar més a prop.

Si valoreu la facilitat d’ús, però no voleu comprometre el vostre poder, feu una ullada a la nostra eina preferida de gestió de projectes a la nostra revisió monday.com.

Guanyador: Trello

Seguretat & Privacitat

Ara que hem passat per les coses fàcils, estem excavant més en profunditat i buscant la seguretat i la privadesa. Volem veure una forta selecció d’opcions d’usuari, així com certificacions i tecnologia sòlida que s’utilitzen per a la prestació dels serveis. Wrike va marcar bé en el nostre comentari, però anem a veure si Trello la pot desactivar i guanyar el concurs.

Les dues plataformes fan molt per protegir la vostra seguretat en línia. Quina és la millor cosa que cal veure. Comencem.

Wrike

Wrike té un conjunt fort de funcions i opcions d’usuari per ajudar-vos a protegir-vos de la cibercriminalitat. Dit això, moltes d’elles només estan disponibles al pla Enterprise.

L’autenticació de dos factors s’ofereix a aquest nivell. També disposeu d’inici de sessió únic SAML 2.0, controls d’usuari i permisos d’accés, polítiques de contrasenya personalitzades i informes d’auditoria.

informes d'activitat de wrike

Sota el capó, Wrike és tan fort amb TLS v1.2 que s’utilitza per xifrar les dades en trànsit i AES 256-bit per a l’emmagatzematge de dades. Si no esteu segurs de què es tracta, consulteu la nostra descripció de l’article de xifratge.

Compleix amb la UE-EUA. Escut de privadesa, així com el Reglament general de protecció de dades. També té certificacions ISO i SOC.

Com en la majoria de zones, Wrike té molt a oferir, però varia entre els plans. Això vol dir que podeu pagar les funcions més avançades si les necessiteu, però heu de fer una ullada detallada del que hi ha disponible a cada nivell..

Trello

Trello us ofereix una autenticació de dos factors de sèrie, fins i tot en el seu pla gratuït. Hi ha més funcions en els seus plans de pagament, com ara la sessió única de Google, les invitacions restringides al domini i la configuració relacionada amb els permisos.

trello-convidar

Si us preocupa que algú us hagi robat la informació d’inici de sessió, podeu veure una llista de sessions a la pàgina de configuració de Trello. També podeu descarregar un fitxer que contingui la informació que Trello emmagatzema sobre vosaltres. La nostra manera de protegir l’article de privadesa té maneres d’assegurar-vos que no envieu més informació de la vostra intenció.

Trello té la certificació SOC 2 i compleix la UE-EUA. i Suïssa-EUA. escuts de privadesa. Utilitza Amazon Web Services com a columna vertebral, amb xifratge de 128 bits TLS i AES per a les dades en trànsit. Els fitxers adjunts es xifren amb AES de 256 bits.

Disposa d’un sistema de còpia de seguretat enrotllable i promet restablir l’accés a les vostres dades ràpidament en cas d’interrupció. Si voleu gestionar les vostres còpies de seguretat, el nostre millor article sobre serveis de còpia de seguretat en línia inclou molta informació útil.

Ronda de quatre pensaments

Vam pensar que aquesta ronda seria fàcil per a Wrike, però en un examen més ampli, Trello ofereix més del que esperàvem. L’autenticació de dos factors és agradable tenir l’oferta gratuïta, per exemple, tot i que Wrike ofereix la funció si pagueu per aquesta. Llegiu el nostre article sobre l’autenticació de dos factors per obtenir més informació.

Tot i això, la selecció més forta d’opcions per als usuaris per controlar la manera d’utilitzar el servei fa que Wrike sigui la millor elecció global. També té un xifrat més fort i funcions d’auditoria útils per tenir un seguiment del que fa el vostre equip.

Wrike pren la darrera ronda perquè és una bona opció per a la seguretat. Trello no es va deixar perdre.

Si busqueu alternatives molt fortes en seguretat i privacitat, feu una ullada a la nostra revisió de SmartSheet.

Guanyador: Wrike

El Veredicte

Amb dues rondes a Wrike i una a Trello, Wrike s’aconsegueix la victòria, just al final del concurs. Va estar a prop, però, amb Trello que va lluitar. Wrike té millors funcions i una seguretat més gran, cosa que aconsegueix guanyar el plantejament més fàcil d’utilitzar de Trello.

Ambdues eines tenen els seus usos, amb l’àmplia funció de Wrike adequada per a la gestió avançada de projectes i els equips que volen invertir a llarg termini en una eina. Pot ajudar-vos en coses com ara el seguiment del temps i la millora del flux de treball.

Trello és millor per a aquells que necessiten una manera senzilla de planificar i assignar tasques, a més de donar a tothom una visió general del que fa l’equip. Us permet veure quan estan preparades les coses i fer un seguiment de les coses que heu de fer.

trello-create-board

Wrike i Trello tenen plans gratuïts, així com proves de les seves funcions de pagament, de manera que si voleu provar-los, no hi ha res que us impedeixi prendre’s a la volta per veure què ofereixen..

Si heu utilitzat qualsevol de les eines, ens agradarà escoltar el que pensàveu. Informeu-nos si teniu alguna cosa a afegir a la nostra valoració sobre com es comparen. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me