Wrike vs Jira: Quines característiques brillen més brillants el 2020?

Hi ha un món d’opcions a l’hora de triar una eina de gestió de projectes. Analitzem dues opcions excel·lents en aquesta comparació Wrike vs. Jira.


En la nostra revisió de Wrike, vam aprofitar els elogis de Wrike pel seu ampli conjunt de funcions i per excel·lència en protegir les vostres dades i la qualitat del servei. En la nostra revisió de Jira, vam considerar que les seves característiques eren de molt el punt més fort, però la seva comunitat també era un avantatge.

Ambdues eines s’inclinen cap a la cara més seriosa de la gestió de projectes. Si busqueu una alternativa més amable, mireu la nostra crítica d’Asana. La nostra guia per a principiants d’Asana us ajudarà a començar-la.

En aquest article, però, veurem com Wrike i Jira comparen i esbrinen quina és la millor plataforma en general.

Configuració d’una lluita: Wrike vs Jira

Wrike va desaprofitar els primers llocs en el nostre últim resguard del millor programari de gestió de projectes. Va recuperar alguns kudos guanyant en el nostre article Wrike vs. Asana.

Jira és un nouvingut a aquest tipus de concursos, per la qual cosa té els seus treballs retallats si sortirà de Wrike. Les comparacions de cap a peus poden donar lloc a sorpreses, de manera que pot passar qualsevol cosa.

En aquesta lluita, comparem les plataformes en quatre rondes. Ens centrarem en una àrea diferent a cada ronda i els analitzarem al final per trobar el guanyador. En cas d’empat, serà una decisió puntual, en funció de quina plataforma guanyés el seu marge més gran.

Les comparem en funcions, preu, facilitat d’ús i seguretat i privadesa. Per a funcions, volem veure quina eina us proporciona les millors i millors maneres d’organitzar el vostre projecte. Per preu, busquem no només l’opció més barata, sinó també diverses formes de pagar i el valor que ofereixen diferents plans.

Per facilitar la utilització, mirem la usabilitat i la rapidesa amb què el seu equip podrà posar-se en contacte amb la plataforma. Finalment, per a la seguretat i la privacitat, examinarem què fa cada eina per protegir les vostres dades de qualsevol persona, tret de vosaltres i del vostre equip.

1

Característiques

El que el programari pot fer per a vosaltres és important, per tant, com més funcions millor aquí. Aquest és un àmbit fort per a ambdues plataformes, però és la fortalesa més gran de Jira, per la qual cosa serà clau les esperances de Jira d’aconseguir una victòria en aquest concurs..

Hem valorat el resultat Wrike més alt a la nostra revisió, però no gaire, i els comparem directament aquí.

Wrike

Wrike compta amb el conjunt de funcions bàsiques de gestió de tasques que busquem, amb subtascs i gestió de dependències que us permeten assegurar-vos que el vostre calendari sigui realitzable i vigilar que els colls d’ampolla amenacinin de frenar-vos..

wrike-dependències

Té temes específics per a l’usuari, de manera que podeu personalitzar l’espai de treball i fer-vos sentir com a casa quan inicieu la sessió.

El seu sistema de correcció permet comentar fitxers, inclosos en punts específics dels vídeos, com el millor programari d’edició de vídeos.

Disposa d’un sistema de generació d’informes que permet produir tot tipus d’informació útil. Hi ha diversos presets i dissenys que us permeten personalitzar-los.

També podeu fer servir Wrike per fer un seguiment de quines de les tasques del vostre projecte no s’assignen a ningú i quines són les demores. D’aquesta manera, podreu comprovar si les coses avancen i fer els canvis necessaris perquè tothom tingui l’objectiu.

integracions de wrike

Disposa d’una àmplia selecció d’integracions en diferents categories. Podeu utilitzar Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox o Evernote. Podeu integrar-vos amb altres plataformes, com Github i fins i tot el seu rival Jira. Les opcions de comunicació per equips inclouen Slack i HipChat. La integració de Zapier també hi és que us permet accedir a dades de milers d’aplicacions.

Obteniu 2 GB d’emmagatzematge en el seu pla gratuït, que globala a més de 100 GB al nivell més alt. Si creieu que necessiteu més que això, feu un cop d’ull al nostre millor article d’emmagatzematge en línia per a equips per obtenir més informació sobre diverses opcions útils.

Hi ha aplicacions d’escriptori i mòbils també, de manera que podeu utilitzar-lo en la majoria de dispositius, així com en el navegador.

Jira

Jira ofereix diverses maneres de visualitzar el vostre projecte, com ara taulers Scrum i vistes de kanban. Utilitza “problemes” en lloc de “tasques” com a blocs de construcció i es poden classificar per tipus.

Podeu crear subtascs, però heu d’activar la configuració i no és tan fàcil com podria ser. També vam lluitar perquè les dependències funcionin, malgrat la documentació que ens indica la funció.

jira-subtasques

Els usuaris de Jira estan ben servits a l’hora d’estendre la plataforma. Hi ha disponibles més de 3.000 aplicacions. També s’integra amb HipChat, propietat de la seva companyia matriu Atlassian.

Teníem menys interès en les seves opcions de comunicació integrades. Jira utilitza la confluència d’Atlassian i considerem que la integració amb aquesta podria haver estat més suau. Si us interessa una plataforma centrada en la comunicació per equips, llegiu la nostra crítica Basecamp.

Jira ofereix 250 GB d’emmagatzematge, que és molt més que fins i tot el pla d’empresa de Wrike i hauria de ser adequat per a gairebé tothom. Si no n’hi ha prou, mireu la nostra revisió LeanKit per veure una plataforma amb espai d’emmagatzematge il·limitat.

Al igual que Wrike, Jira compta amb una forta capacitat de generació d’informes i creiem que les seves opcions són millors, almenys quan es tracta de visualitzacions, perquè té més de 20 tipus de gràfics i gràfics..

reportatges jira

La seva capacitat de seguiment de temps és una manera útil de fer el seguiment dels costos i assegurar-vos que no gasteu massa temps en res. Si voleu obtenir una eina especialitzada en aquest tipus de coses, feu una ullada a la nostra revisió FunctionFox.

També hi ha aplicacions per a mòbils disponibles, de manera que podeu fer-la servir durant qualsevol moment.

Primer Pensament

Les dues plataformes ofereixen gestió de dependències, però Wrike ha funcionat molt millor per a nosaltres. Amb la seva capacitat d’emmagatzematge més elevada i una bona generació d’informes, estem temptats de donar-li el cap de cap a Jira, però tot i que ofereix diverses bones funcions, generalment preferim el que ens proporciona Wrike. Wrike també té aplicacions d’escriptori.

És tan a prop, no els podem separar, de manera que fem d’aquesta ronda un empat. Ambdós són forts en aquest àmbit, però lluny d’identificar-los, així que si teniu en compte utilitzar-los, heu de mirar allò que ofereixen i veure quina és la forma més propera al que necessiteu.

Ronda: Característiques Cap guanyador clar, punts per a tots

2

Preu

Ambdues plataformes ofereixen els preus habituals basats en núvols, però Jira és diferent, ja que també et permet allotjar-te i pagar una quota fixa per utilitzar el seu programari. Si esteu interessats en el plantejament de fer-vos-en-un, consulteu també la nostra revisió Redmineu.

Tenint en compte que Wrike i Jira són una oferta rica en funcions centrada en l’ús de les empreses, és un valor sorprenent.

Wrike

Wrike té un pla gratuït que permet provar-ho amb fins a cinc usuaris. Els seus plans de pagament comencen a partir de 9,80 dòlars per usuari al mes i augmenten a partir d’aquí, amb més funcions a cada nivell. La seva prova gratuïta de 14 dies us permet provar les seves funcions més avançades sense fer-vos registrar una targeta de crèdit.

El nivell gratuït inclou la gestió del temps bàsica i l’ús compartit d’arxius, fent servir les vistes del full i el full de càlcul. Al nivell Professional, obteniu gestió de subarregues i accés als gràfics de Gantt. Els usuaris empresarials obtenen el seguiment de temps i els informes. La comprovació es presenta al nivell de venedors, mentre que els clients d’Entreprise tenen auditories i diverses funcions de seguretat addicionals.

Jira

Jira ofereix diverses opcions de preus que reflecteixen les maneres d’utilitzar-lo. Les seves opcions basades en núvols són més directament comparables a Wrike. La tarifa mensual per usuari comença a partir de 10 dòlars per als primers usuaris, però això baixa fins a 1 dòlars, ja que el vostre equip supera els 250 usuaris. Jira és evident per a equips grans. Tampoc és dolent per a equips petits.

Els seus plans no estan igualats i, per tant, obtindreu totes les seves característiques per aquests preus. Tot i que no hi ha un pla gratuït, hi ha una prova gratuïta de set dies que podeu utilitzar sense targeta de crèdit.

Si teniu previst fer un allotjament autònom, pagueu una quota única. Per a equips de 10 o menys, es tracta d’un valor reduït de 10 dòlars, però arriba a 2.500 dòlars a 25 usuaris. Cal pagar molt per endavant, però resulta més barat que els plans mensuals de la majoria de plataformes si compareu els costos d’un any i, com que és una quota única, només serà un valor millor quant l’utilitzeu més..

Ronda dos pensaments

Wrike té molt a oferir i comença de franc. Tot i això, la majoria de les seves característiques es troben en els seus plans de pagament i haureu de pagar els seus nivells més cars per aprofitar tot el que pot fer..

Jira no té un nivell gratuït, però els seus plans de pagament són un gran valor en comparació amb Wrike. A més, a mesura que augmenta la mida del teu equip, també estalvies.

La capacitat d’allotjar-se també és útil i és que pocs serveis ofereixen, així que si voleu fer-ho, Jira és una de les millors opcions del voltant. Pot semblar costós pagar les tarifes per a equips grans, però com que és una tarifa única, podreu estalviar grans a llarg termini.

Com que tots dos tenen proves gratuïtes, podeu provar-les vosaltres mateixos si voleu veure què poden fer.

Aquesta ronda va a Jira, aconseguint el marcador 1-0 després de l’empat anterior. Amb només dues rondes a l’esquerra, Wrike millor avançar aviat.

Si busqueu programari de gestió de projectes que us ajudi a controlar el pressupost, feu una ullada a la nostra revisió de Mavenlink per obtenir més informació sobre un producte amb grans característiques financeres..

Ronda: Punt de preu per a Jira

3

Facilitat d’ús

La usabilitat és una consideració principal a l’hora d’escollir una eina de gestió de projectes. Voleu que la tecnologia us faciliti les coses, i no necessiteu el vostre valuós temps amb formació. Wrike va marcar bé per la facilitat d’ús en la nostra revisió, però Jira no ho va fer.

Les millors eines d’aquesta categoria fan una bona feina per fer-se fàcil d’utilitzar. Doneu un cop d’ull a la nostra eina preferida de gestió de projectes a la nostra revisió monday.com per veure un exemple.

Jira té un avantatge d’una ronda fins a la tercera ronda, per la qual cosa Wrike ha de fer el negoci per mantenir-se al joc. Vegem com s’acumulen aquestes dues plataformes.

Wrike

És fàcil començar amb Wrike. El seu procés d’inscripció és senzill i podreu convidar els companys a unir-se.

wrike-invite

La gestió de tasques és senzilla i afegir dependències és fàcil, cosa que no passa amb totes les plataformes que ofereixen la funció. Inclou moltes plantilles que us permetrà configurar-vos ràpidament i val la pena navegar per obtenir un tast del que podeu fer amb la plataforma..

wrike-templates

La interfície inclou moltíssim i us podeu perdre de vegades, però hi ha una gran quantitat d’orientacions disponibles quan us enganxeu. Es necessita temps per esbrinar com funciona tot, però no es pot frustrar, atès que hi ha allà.

Wrike és una eina complexa, però tot funciona com s’esperava i fa un bon treball perquè el que ofereix sigui útil.

Jira

El disseny de Jira és fort i té un tutorial per ensenyar-vos els fonaments bàsics. Els components individuals es poden llegir i la disposició és clara.

gira-gira

Fa un recorregut que us mostra els conceptes bàsics de la gestió de tasques i us proporciona consells i orientacions després, però aviat us quedaran per continuar amb les coses.

Té una bona selecció de plantilles que us permeten configurar-la per a diversos propòsits. Podeu començar ràpidament amb els seus taulers Scrum i les vistes de kanban, així com configurar-lo per al seguiment d’errors o la gestió de projectes.

jira-kanban

Hem trobat diversos problemes amb això. S’han produït llargs retards en fer clic sobre l’eina. Vam veure aparèixer i desaparèixer funcions. Algunes pàgines semblants ens van fer perdre algunes vegades.

L’experiència sens dubte facilitarà l’ús, però moltes plataformes d’aquesta categoria surten del seu camí per ensenyar-vos a utilitzar-les i moltes aconsegueixen fer el procés senzill i agradable. Aquí hem trobat Jira darrere de la corba.

Jira està ben dissenyat, amb diferents components que funcionen bé. Tanmateix, els retards i els desacords de la interfície són deduccions puntuals. Com s’ha esmentat, també teníem problemes per funcionar les coses.

Ronda de tres pensaments

Malgrat la complexitat de Wrike, rarament és desagradable o frustrant l’ús. Jira està ben dissenyat i té bones plantilles, però els retards i problemes d’interfície dificulten la seva utilitat. Wrike guanya aquesta ronda còmodament, amb Jira mai mirant amb contenciós.

Una altra eina que permet fer coses correctes en aquest àmbit és Taskworld, que podeu llegir a la nostra revisió de Taskworld.

Això deixa les coses a la vegada i entra en la decisiva eliminatòria final. Ens posem a la pràctica tècnica a continuació, si ens fixem en seguretat i privacitat.

Ronda: Punt de facilitat d’ús de Wrike

4

Seguretat & Privacitat

No podreu ser massa curosos a l’hora de protegir les vostres dades. Afortunadament, el coneixement dels problemes de seguretat està en augment i la majoria de plataformes ofereixen funcions per ajudar-vos amb ells.

Aquesta àrea és molt important si emmagatzeneu dades de negoci crítica al núvol. Si l’utilitzeu per planificar alguna cosa més casual, potser no us preocupa tan la seguretat, però segurament segur. Llegiu el nostre article sobre cibercrimina per obtenir més informació sobre com els dolents poden fer mal ús de la informació amb la qual es posen les mans.

Si us preocupa la seguretat i la privadesa, consulteu la nostra revisió Aha per obtenir informació sobre una eina que excel·lent per mantenir les vostres dades segures.

Wrike

Wrike és una de les eines de gestió de projectes de seguretat i privacitat més valorades per la seva forta selecció de funcions.

Té un xifrat avançat, amb TLS v1.2 utilitzat per a dades en trànsit i AES 256-bit utilitzat per a emmagatzematge de dades, cosa que fa gairebé impossible que ningú accedeixi a les vostres dades. Si voleu saber-ne més sobre, llegiu la nostra descripció del xifrat.

També ofereix autenticació de dos factors mitjançant Google Authenticator. Podeu llegir més informació sobre aquesta funció al nostre article sobre l’autenticació de dos factors.

Hi ha diverses opcions de seguretat, que inclouen la configuració de contrasenya, el control de la política d’accés a la xarxa i els controls d’accés als fitxers. Les seves millors funcions de seguretat es desbloquegen a nivell Enterprise, per tant, tingueu en compte les vostres necessitats de seguretat quan trieu un pla.

Jira

Jira compta amb una àmplia gamma de funcions de seguretat i privadesa. Té diverses certificacions, incloses SOC 2, ISO 27001, ISO 27018 i PCI DSS. També intervé en programes de proves de penetració i auditories de seguretat.

El seu lloc web és un tresor d’informació relacionada amb la seguretat i la privadesa, amb tot tipus de detalls. És útil si teniu requisits específics de compliment.

També compleix sistemes relacionats amb la privadesa, com ara la UE-EUA. i Suïssa-EUA. marcs de blindatge de privadesa i el Reglament general de protecció de dades, sobre el que podeu obtenir més informació a la nostra guia GDPR.

Igual que amb Wrike, està disponible l’autenticació de dos factors, però haurà de pagar 10 dòlars addicionals per usuari per la versió basada en el navegador amb Jira..

Podeu obtenir una bona selecció d’opcions de seguretat a Jira mitjançant Atlassian Access. Tot i així, necessita una subscripció i hi ha una configuració. Dit això, si us penseu amb el problema, obteniu la sessió d’inici de sessió i la gestió de contrasenyes SAML, així com altres coses.

Si la gestió de contrasenyes us fa mal, el nostre article sobre el millor gestor de contrasenyes us pot ajudar.

Malauradament, malgrat fer totes les coses correctes a nivell tècnic, Jira es va deixar caure quan vam atrapar el seu equip d’assistència fent captures de pantalla de les dades del nostre projecte sense preguntar-nos. Tot i que els acords legals li donen dret a fer tot el que li agradi, el consentiment per veure les dades del projecte ha de ser explícit en tot moment segons la nostra opinió..

Això és un gran menys i fa que sigui difícil donar a Jira crèdit en aquesta categoria.

Ronda de quatre pensaments

Aquesta hauria estat una ronda propera, amb tots dos productes que ofereixen funcions excel·lents, però el problema de suport de Jira significa que hem de lliurar-lo a Wrike. Esperem que la nostra experiència hagi estat única, ja que, a part d’això, Jira és fort en aquest àmbit. No obstant això, el Wrike també és fort, i no se l’ha atrapat fent res menyspreable.

D’aquesta manera, Wrike va fer que el marcador obtingui dues parts, un de Jira i un d’empat.

Ronda: Seguretat & Punt de privadesa de Wrike

5

Pensaments finals

Wrike finalitza la nostra cara com a merescut guanyador. Va coincidir amb Jira amb el seu gran conjunt de funcions i va avançar amb la seva usabilitat i una excel·lent atenció al detall sobre seguretat i privacitat. És una de les nostres eines preferides aquí a Cloudwards.net i la recomanem a qualsevol que busqui planificar el seu negoci en línia.

Tanmateix, Jira té els seus usos, per la qual cosa no s’hauria d’escriure. Avui va ser contra un rival fort. Alguns dels seus problemes ens semblen solucionables, així que qui sap, potser estarà més ben equipat per competir amb els pesos pesats de la gestió del projecte la propera vegada que el revisem.

També té un avantatge en el preu, especialment per als equips més grans i aquells que volen pagar per endavant.

Guanyador: Wrike

Si heu provat Wrike o Jira, informeu-nos sobre la vostra experiència als comentaris que es mostren a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me