Wrike vs Basecamp: dos grans canvis comercials el 2020

La història ha vist alguns enfrontaments èpics: Ali vs. Frazier, McEnroe vs Connors, Cardi B i Nicki Minaj. Afegirem un altre xoc a la llista en aquesta comparació Wrike vs Basecamp, el guanyador que més interessarà als gestors de projectes.


Wrike es va llançar el 2006 i compta amb més de 18.000 empreses en els seus llibres, incloent clients d’alt perfil com Google, aixòOreal i Mart. És una plataforma rica en característiques que es troba entre els millors programes de gestió de projectes existents.

Basecamp és un gran nom, amb una impressionant creació de 3 milions. Va ser creat l’any 2004 per l’equip del marc d’aplicació Ruby on Rails.

Les dues eines han aparegut als nostres articles de cara abans. Wrike va guanyar el partit Wrike contra Asana, però va perdre a monday.com contra Wrike. Tanmateix, això no és cap desgràcia, perquè monday.com és el millor que hi ha. Basecamp va perdre la batalla Asana contra Basecamp, així que es tractarà de lluitar contra ells.

També hem revisat els dos serveis en detall a les nostres ressenyes, així que si voleu obtenir més informació sobre ells, llegiu la nostra crítica de Wrike i la revisió Basecamp.

Configuració d’una lluita: Wrike vs Basecamp

Wrike i Basecamp no lluitaran amb els punys o les armes, sinó amb característiques, opcions i qualitat de disseny. Les comparem en quatre rondes i es declararà un guanyador en cadascuna. El guanyador global serà l’eina que més rondes tingui.

Les obrirem comparant-les amb funcions per veure quina eina fa el màxim. Les funcions es troben al centre del que el programari pot aportar al vostre equip. A continuació, veurem el preu per veure quin és el millor valor. Moltes plataformes ofereixen diverses opcions, per tant és important esbrinar quina és la millor.

A la ronda de la facilitat d’ús, comprovarem quin funciona amb menys molèsties i ho farem tot el més important per ajudar-vos a començar. A la ronda de seguretat i privacitat, veurem en quins serveis podeu confiar al màxim les vostres dades, així com quines són les opcions que permeten controlar l’accés als vostres projectes..

1

Característiques

En aquesta ronda, comparem les eines en funció de la funcionalitat per veure quines són les avantatges del vostre equip. A més de la manera com es presenten les tasques, ens agradaria veure un munt d’emmagatzematge, integracions amb altres plataformes i funcions de comunicació. Els extrems interessants també obtindran un bon resultat.

Si voleu una eina amb extensions inusuals, mireu la nostra revisió Airtable. Inclou un explorador de models 3D, traducció automàtica i fins i tot dissenyador de pàgines.

Wrike

Wrike us permet crear tasques i assignar-les als membres de l’equip. Les tasques es poden desglossar en subarrendes i podeu afegir dependències, de manera que us assegureu que la vostra programació del projecte és factible. Amb les dependències, podeu detectar colls d’ampolla i veure quin serà l’efecte si es retarda una tasca.

Doneu una ullada a la nostra revisió de Projectes Fàcil per obtenir més informació sobre una altra opció que faciliti el treball amb dependències.

Wrike és una bona plataforma per compartir arxius, amb 2 GB d’espai disponible en el seu pla gratuït. Això augmenta els 100 GB per als usuaris de l’empresa. Si necessiteu més que això, llegiu l’article del nostre millor emmagatzematge en línia per a equips.

Podeu deixar comentaris sobre fitxers, inclosos a la meitat dels vídeos. Això fa que sigui útil si voleu organitzar els vostres propis projectes de vídeo. Els vídeos ocupen molt d’espai, però, potser també necessitareu el nostre millor emmagatzematge en núvol per a una guia de fitxers de grans dimensions.

integracions de wrike

Wrike s’integra amb una gran quantitat de serveis. Podeu utilitzar-lo amb Adobe Creative Cloud, Slack, Salesforce, Dropbox i molts altres. La seva nova característica “Wrike Integration”, que encara no hem provat, permet crear integracions personalitzades.

Wrike també té una API, de manera que aquells que codifiqueu el podeu connectar a les vostres pròpies aplicacions o lloc web. Si voleu crear el vostre propi lloc web, la nostra comparació de creadors de llocs web Wix vs. Weebly també us pot ajudar.

wrike-calendar

Wrike té diverses visualitzacions, com ara el seu fluxe, diagrama de Gantt i calendari. Una altra característica útil és la creació d’informes. Hi ha diversos tipus d’informes, com ara els que us mostren quines tasques han estat retardades o no assignades. Wrike facilita la seva creació.

Els usuaris internacionals apreciaran la seva selecció d’idiomes. Hi ha disponibles més d’una dotzena, que inclou nou traduccions oficials i diverses aportades pels usuaris.

A més de funcionar al navegador, Wrike té clients d’escriptori i mòbils per a Windows, macOS, Android i iOS, de manera que es pot utilitzar a la majoria de dispositius.

Campament base

Basecamp compta amb bones funcions per a compartir i arxivar fitxers, a més de crear tasques senzilles. És una bona opció per a l’ús general de l’oficina.

Us permet crear llistes de tasques plenes amb tasques. Podeu assignar tasques a persones, deixar notes i donar-les dates de venciment. A diferència de Wrike, no té subtascs ni dependències. Si no en necessiteu, consulteu la nostra ressenya de Podio per obtenir més informació sobre una altra eina que simplifiqui les coses.

Hi ha un calendari que us ajudarà a planificar la vostra programació i s’integra amb els serveis del calendari d’Apple, Microsoft i Google.

soca-base, foguera

Els seus xats “fogata de foc” són una manera excel·lent de comunicar a tothom. Podeu compartir sons i vídeo, tot i que hem tingut problemes amb el vídeo durant les proves. A més de Campfire, podeu conversar amb companys d’equip a través del tauler de missatges de Basecamp.

Basecamp avisa a les persones quan es fan els canvis d’altres, de manera que és bo que tots tingueu al corrent del que fa l’equip.

Té una selecció decent d’integracions, inclosa Zapier, que us permet compartir dades amb centenars d’aplicacions. També hi ha integracions per crear informes, desenvolupament de programari, seguiment de temps i comptabilitat. Si després d’alguna eina de gestió de projectes que se centra en la part financera, llegiu la nostra crítica de Mavenlink.

Obteniu molt d’espai amb ell. Els seus 500 GB d’emmagatzematge en núvol són molt més del que ofereix Wrike, fins i tot en el pla de l’empresa. Si necessiteu més, però, el nostre millor servei d’emmagatzematge en núvol té opcions.

Igual que Wrike, Basecamp té aplicacions per a Windows, macOS, Android i iOS per complementar la seva versió del navegador.

Primer Pensament

Basecamp té molt emmagatzematge i Campfire és bo per als xats d’equips. Wrike és una eina més seriosa, la seva gestió de dependències és útil per a la planificació avançada de projectes.

Tot i que trobem Basecamp més amable i no té característiques, Wrike se sent més detallat i us ofereix més opcions a la majoria d’àrees. També té una estructura més avançada, amb subtasques i dependències. Les seves opcions d’idioma la fan útil també per a usuaris internacionals.

Rodona: Característiques Punt de Wrike

Logotip de Wrike
Logotip de Basecamp

2

Preu

A continuació, veurem el preu per veure quina eina ofereix el millor valor. A més dels preus baixos, ens agrada veure una prova llarga, moltes maneres de pagar, descomptes i diferents plans. Basecamp va fer alguns cops de puny a l’última ronda, per la qual cosa serà interessat tornar al concurs. Mirem primer què ofereix Wrike.

Wrike

Wrike té un pla gratuït per a fins a cinc usuaris i hi ha una prova de 14 dies sense targeta si voleu provar les altres funcions sense sumar-vos al pressupost. Si voleu utilitzar els seus plans addicionals, pagareu una quota mensual per usuari, que augmenta a mesura que augmenteu els nivells..

Els preus són negociables al nivell Enterprise, però podeu obtenir un acord d’ús de tota la vida per a un pagament únic si ho demaneu bé..

Wrike no és massa car, però tampoc és l’eina més barata del mercat i, amb els límits dels usuaris en els plans més barats, us costarà més a mesura que augmenta la mida del vostre equip..

Campament base

Els equips de Basecamp paguen una tarifa plana de 99 dòlars mensuals, independentment de la mida de l’equip. És un valor excel·lent si el vostre equip és nombrós, però menys si és petit.

Basecamp és gratuït per als educadors, per la qual cosa, si voleu que la vostra classe o el vostre personal estigui més organitzada, és la que necessiteu. Les entitats sense ànim de lucre tenen un descompte del 10 per cent també. Els estudiants també voldrien llegir la nostra revisió de FunctionFox, ja que poden accedir-hi gratuïtament.

Basecamp compta amb una llarga prova de 30 dies que us permetrà incloure-hi les dents i veure si és adequat per al vostre equip. Basecamp el manté senzill, amb tot per oferir a tothom, excepte els equips amb un grapat de personal que trobarà més car que altres opcions.

Ronda dos pensaments

Wrike és més barat que Basecamp, però només si teniu un equip petit. El seu nivell gratuït és fantàstic per a equips petits que ho intentin i el seu pla professional és barat. Si teniu més de 10 persones al vostre equip o voleu utilitzar plans més avançats, Basecamp és més barat. El seu sistema de pagament pla també és molt més fàcil de descobrir i gestionar.

Els possibles estalvis amb Basecamp són més grans. També té una prova gratuïta generosa i gratuïta per als educadors, per la qual cosa guanya aquesta prova.

Ronda: Punt de preu per Basecamp

Logotip de Wrike
Logotip de Basecamp

3

Facilitat d’ús

En aquesta ronda, veurem quina eina és més fàcil d’utilitzar i ho fa el màxim per ser accessible. Una interfície forta, la falta d’errors i una bona opció d’ajuda i suport.

Si voleu una eina senzilla, feu una ullada a la nostra revisió de Trello per obtenir informació sobre una opció basada en kanban.

Wrike

Wrike és una de les eines més avançades de la categoria de gestió de projectes, però és fàcil registrar-se i començar-hi. El procés d’inici us permet convidar companys d’equip i us portarà a la configuració del vostre espai de treball.

wrike-templates

Construir el vostre espai de treball és ràpid i senzill. Wrike inclou moltes plantilles classificades que us ajudaran a continuar. Poden ser taulers de kanban simples, sistemes de ticketing, gestió d’esdeveniments o moltes altres coses. Les plantilles inclouen els seus propis vídeos per mostrar-vos com utilitzar-les, que és un bon toc.

A continuació, podeu afegir tasques fàcilment. La vista principal de Wrike mostra les vostres tasques a l’esquerra i els detalls de la tasca a la dreta.

wrike-dependències

De vegades és difícil gestionar la dependència, però Wrike ho gestiona bé. Té un botó dedicat per crear relacions entre tasques. La interfície de Wrike inclou moltes opcions i controls. Es pot fer molt amb això, però es necessita temps per esbrinar. La navegació no sempre és senzilla i es pot perdre al principi.

Wrike us ofereix molta ajuda, amb una base de coneixements detallada i una atenció ràpida i sensible al client.

Campament base

Basecamp és una eina similar, amb una suau paleta de colors i imatges alegres que es fan servir arreu. El seu disseny és clar i el podeu utilitzar sense quedar-vos enganxat.

Basecamp-inscripció

Vam veure que els problemes puntuals amb elements emergents no desapareixen i els controls que no responen, però. Dit això, generalment podríem resoldre’ls fent la sessió de nou o fent clic al voltant i no eren massa freqüents.

Basecamp us ofereix molta ajuda, amb assistents us porten a terme tasques pas a pas i creant missatges automàticament. Això us podria estalviar temps si els missatges diuen el que voleu. També hi ha moltes notificacions i correus electrònics. Podeu desactivar-les si n’hi ha massa, però, si us cal mantenir informat, Basecamp certament ajuda.

equip de basecamp

Hem trobat les seves aplicacions individuals ben dissenyades, atractives i fàcils d’utilitzar, però no érem tan entusiastes a la pantalla superior que semblava datada en comparació amb la resta de la plataforma. Si creeu repetidament projectes similars, podeu configurar les vostres pròpies plantilles per incloure allò que tingueu en comú els vostres projectes i utilitzar-los com a punt de partida..

impuls basecamp

Basecamp ofereix uns tocs agradables, com ara els seus “impulsos”. Podeu fer clic a un coet per mostrar l’estima dels companys. És una bona manera de construir la moral. Llegiu el nostre comentari d’Asana per obtenir un exemple d’una altra eina que intenta amenitzar el vostre dia amb les seves boniques “celebracions”. La nostra guia per a principiants d’Asana també us ajudarà a començar-la.

Si us enganxeu, Basecamp us ofereix un munt d’orientació i tutorials a la seva pàgina d’ajuda. La seva resposta de suport de tres minuts és la millor a la classe amb, er, Wrike.

Ronda de tres pensaments

Basecamp és amable i acollidor, però els seus errors el mantenen en aquesta sessió. Wrike té una corba d’aprenentatge més forta, però hi ha una bona selecció de plantilles. Totes dues tenen excel·lents pàgines de suport i ajuda per quedar-se enganxat. En general, però, Basecamp és més accessible, de manera que guanya aquesta ronda.

Ambdues eines són útils per a la seva utilitat, però si és un àmbit clau per a vosaltres, feu un cop d’ull a una eina que es clava en la nostra revisió monday.com.

Ronda: Punt de facilitat d’ús de Basecamp

Logotip de Wrike
Logotip de Basecamp

4

Seguretat & Privacitat

A continuació examinarem la seguretat i la privadesa. Amb els governs i els supergegants tecnològics que fan tot el que poden per espiar les vostres dades, és important utilitzar una eina que mantingui les vostres dades segures. El xifratge, la certificació i les opcions són claus en aquesta ronda.

Anem a veure quina eina fa el màxim per protegir-vos de la ciberdelinqüència.

Wrike

Wrike és una de les millors eines a l’hora de la seguretat. Té una forta selecció de funcions, utilitza encriptació de màxima qualitat i us ofereix moltes opcions útils per controlar l’accés als vostres projectes.

Té autenticació de dos factors mitjançant l’aplicació Google Authenticator, que us permet iniciar sessió de manera més segura. El nostre millor article sobre aplicacions d’autenticació de dos factors en parla més.

Wrike té diverses certificacions de seguretat, incloses ISO 27001, SOC 1 i SOC 2. Disposa d’un centre de dades separat per a clients de la UE que compleix la norma ISAE 3402.

Utilitza la tecnologia més recent de xifrat. Les dades en trànsit obtenen TLS v1.2 amb AES de 256 bits i una clau de servidor de 2048 bits. Les dades en repòs, com ara fitxers adjunts, estan protegits amb xifratge AES de 256 bits. Si voleu conèixer els aspectes detallats, consulteu la nostra descripció del xifrat.

Wrike us permet definir la vostra política d’accés a la xarxa, de manera que podeu evitar que les persones que s’adrecin IP no reconegudes accedeixin als vostres projectes. Això fa que sigui difícil que algú de fora de la vostra organització pugui entrar. També pot impedir que el vostre personal accedeixi a les dades des de casa si voleu evitar-ho.

Els usuaris empresarials obtenen més funcions de seguretat. Podeu ajustar els permisos per decidir qui pot fer què amb els fitxers, i també controlar la invitació dels membres de l’equip als vostres projectes.

També podeu controlar la política de contrasenyes del vostre equip. Podeu requerir contrasenyes contundents i fer que les persones les canviïn regularment, de manera que el vostre equilibri entre comoditat i seguretat és adequat.

Si els membres de l’equip tenen problemes amb les contrasenyes, mostra’ls la nostra forma de configurar un article de contrasenya fort per a alguns indicadors.

Campament base

A més de tenir els seus propis servidors, Basecamp utilitza Amazon Web Services i Google Cloud Storage per emmagatzemar els teus fitxers. És possible que vulgueu llegir un dels articles del nostre estat del núvol per ajudar-vos a jutjar si es pot confiar que els grans jugadors puguin gestionar els vostres projectes.

Les dades en trànsit s’envien mitjançant HTTPS amb AES-128-CBC. La versió TLS no es troba al seu lloc web, però hem vist TLS 1.2 esmentats en un altre lloc. Utilitza fort xifratge AES-256 / SHA-256 per a fitxers. Ningú no passarà per això sense pressa.

Basecamp també compleix la UE-EUA. Protecció de la privadesa i diu que no compartirà les vostres dades tret que legalment estigui obligat a fer-ho. Si us ho permet, legalment us informarà. Si us preocupa el problema, podeu també mirar la nostra millor funció VPN.

Basecamp és compatible amb PCI, però tot i que els seus centres de dades estan auditats per SOC, no ho és.

Els seus servidors estan protegits físicament amb panys biomètrics i personal present durant les 24 hores del dia. Fa còpies de seguretat per hora, de manera que si es produeix un accident en un dels seus centres de dades, no perdreu els fitxers. Les dades se suprimeixen als 30 dies després de tancar el compte.

Basecamp participa en programes de recompensa d’errors i permet als hackers de barret blanc ajudar a millorar la seva seguretat i fer forats abans que ningú els trobi.

L’autenticació de dos factors està disponible a Google, igual que a Wrike, de manera que podeu iniciar la sessió de manera més segura amb Basecamp.

Ronda de quatre pensaments

Les dues eines fan molt de seguretat, amb un fort xifrat, el compliment dels marcs i sistemes de privadesa per mantenir les vostres dades segures. Wrike va més enllà, però, ofereix als clients una gran quantitat d’opcions per controlar la interacció dels seus usuaris amb el lloc web. Guanya aquesta ronda còmodament.

Ronda: Seguretat & Punt de privadesa de Wrike

Logotip de Wrike
Logotip de Basecamp

5

El Veredicte

A dues rondes per part, tenim la decisió de prendre. La facilitat d’ús i les rondes de preus van anar a Basecamp, però no hi havia gaire cosa. Wrike va agafar còmodament les funcions i la seguretat i privacitat. Wrike participa en el concurs general.

Guanyador: Wrike

Wrike i Basecamp són eines diferents amb enfocaments diferents. Wrike és més detallat i és similar als negocis i s’adapta als directius que vulguin analitzar el rendiment de l’equip i agilitzar els fluxos de treball.

Basecamp és ideal com a lloc de trobada general i eina de comunicació. Fa una bona tasca de mantenir la informació en un sol lloc i facilitar que tothom la pugui compartir i accedir. Té una sensació més relaxada i s’adaptarà a alguns equips.

Tot i que, en general, Wrike és la nostra eina preferida, amb les seves funcions addicionals que la distingeixen entre la multitud de la gestió de projectes.

Les dues plataformes ofereixen una prova gratuïta, així que endavant i posa-les a prova per veure si està d’acord amb nosaltres. Si heu utilitzat alguna cosa i teniu alguna cosa per explicar-nos, feu-ho als comentaris. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me