Trello vs Jira: Assolir una Rivalitat de la Vida al 2020

Si voleu ajudar a organitzar els vostres projectes, hi ha un munt de programari per ajudar-vos. Les múltiples plataformes tenen pros i contres, cosa que fa que sigui difícil triar entre elles. En aquesta comparació de Trello vs. Jira, veurem dos d’ells.


Trello i Jira són propietat d’Atlassian, per la qual cosa es tracta d’un concurs entre establemates. Abans hem vist aquestes eines individualment. Si voleu veure què pensàveu, consulteu la nostra crítica de Trello i Jira.

També han estat inclosos en els nostres articles de comparació. Mireu com va fer Trello a les nostres batalles de Wrike vs Trello i Trello i Asana. Jira ha estat a diversos cap a cap, també, com Asana vs Jira i monday.com contra Jira.

La facilitat d’ús i la simplicitat de Trello són diferents de les funcions avançades i l’atenció als desenvolupadors més que als usuaris habituals d’oficina que Jira ofereix. Aquesta és una batalla entre pomes i taronges, i no tenim ni idea de qui sortirà a sobre.

preguntes jira

Jira i Trello no són les úniques opcions disponibles, però, consulteu la nostra llista del millor programari de gestió de projectes per obtenir més informació.

Configuració d’una lluita: Trello vs. Jira

Comparem Trello i Jira en quatre rondes. Qualsevol que guanyi el concurs més gana. Si es va empatar al final, comprovarem quina va col·locar els cops més pesats i va guanyar les rondes de manera més convincent.

La primera volta examinarà les funcions i compararà el que fa cada plataforma per a vostès quant a la seva estructura i les coses que ofereix. A continuació, examinarem el preu i compararem no només el que costen, sinó també el valor que proporcionen.

Al tercer quart, analitzarem la facilitat d’ús perquè, a més d’oferir funcions, el programari ha de ser accessible i lliure de problemes. Finalment, valorarem la seguretat i la privadesa per assegurar-nos que pugueu confiar en les plataformes amb les vostres dades comercials crítiques.

1

Característiques

Primer, comparem els concursants amb les funcions. Volem veure una varietat de maneres de visualitzar i controlar les vostres dades, a més d’emmagatzemar fitxers, opcions de comunicació i integracions amb altres plataformes. Les idees originals també marcaran punts.

Una plataforma que compta amb un impressionant conjunt d’extensions és Airtable. Doneu un cop d’ull als seus accessoris inusuals a la nostra revisió Airtable.

Trello

Trello és un tauler de kanban, que permet crear columnes i arrossegar elements entre elles. Malgrat la senzillesa, en podeu fer molt. Un cop d’ull als seus exemples d’inspiració us donarà tota mena d’idees.

trello-board

Podeu convidar altres membres i compartir els vostres consells amb ells. Es poden fer públiques les juntes, de manera que Trello és una forma fantàstica de compartir informació amb els clients.

Té moltes extensions, que anomenen “power-ups”. Afegeixen vistes diferents, et permeten connectar-te a altres plataformes i molt més.

trello-majordom

L’engegada del “majordom” us permet automatitzar tasques. L’ús intel·ligent d’aquest us pot estalviar molt de temps, sobretot si teniu tasques que cal crear o assignar-les regularment. El “majordom” pot treballar per a vostès.

Podeu adjuntar fitxers a targetes. Els fitxers adjunts estan limitats a 10MB al pla gratuït, però això augmenta a 250MB per als usuaris de pagament. Si necessiteu més espai, llegiu el nostre article sobre el millor emmagatzematge en núvol per a fitxers grans.

detall de la carta de tres

Les targetes poden incloure llistes de comprovació de subtasques, però no hi ha dependències en la versió de vainilla. Podeu afegir-les a través de potenciadors. Una extensió TeamGantt us permet afegir vistes i relacions de Gantt. Tot i això, si és el que necessites, fes un cop d’ull a la revisió de TeamGantt.

A més de la versió del navegador, Trello té aplicacions d’escriptori per a Windows i macOS, així com aplicacions mòbils per a Android i iOS.

Jira

Jira es basa en “problemes” en lloc de tasques, però, com passa amb altres programes de gestió de projectes, són els elements bàsics dels vostres projectes..

jira-kanban

Igual que Trello, té una vista de tauler de kanban. També hi ha una vista “scrum” que us permet orientar els problemes a completar a “sprints”.

Si necessiteu generar informes o gràfics, Jira us ha cobert. Podeu generar més de 20 tipus, inclosos gràfics a taula, gràfics de barres i informes de temps.

reportatges jira

Podeu afegir subtasques i també inclou dependències, però vam tenir problemes per treballar.

La comunicació es realitza mitjançant el programari Confluence d’Atlassian. Jira té l’hàbit d’empescar-vos cap a altres serveis atlassians i la transició sovint és complicada. Trello ho fa també, com amb la seva comunitat de suport, però no tan sovint, de manera que se sent menys intrusiu.

Jira té aplicacions mòbils per a Android i iOS, de manera que podeu utilitzar-lo en qualsevol lloc.

Primer Pensament

El conjunt fonamental de Trello és bàsic. Té molts power-ups i hi ha moltes maneres d’estendre’l, però és força limitat en la seva forma estàndard.

Jira té tot tipus de campanes i xiulets i ofereix moltes funcions. No tot funciona perfectament, però podeu configurar i ajustar el contingut del vostre cor. El seu generador d’informes també és útil.

Primera sang es dirigeix ​​a Jira, amb la seva àmplia funció guanyada. Trello és més senzill, però els seus power-ups ofereixen molts extres. Tanmateix, Jira fa més coses en la seva configuració predeterminada.

Si busqueu una eina molt rica en funcions, llegiu la nostra crítica de Wrike. Wrike és una de les nostres plataformes preferides. Es requereix un enfocament més centrat en els negocis que Trello i és un producte delicat que Jira.

Ronda: Característiques del punt de Jira

Logotip de Trello
Logotip de Jira

2

Preu

Veurem el preu a continuació. Més barat és millor, però també busquem flexibilitat, valor i diverses opcions de pagament. Els assajos lliures llargs són bons per tenir, com també hi ha algun tipus de pla gratuït.

Si intenteu controlar el pressupost, consulteu la nostra revisió Freedcamp sobre una plataforma que facilita la tasca de la cartera.

Trello

Trello té un pla gratuït que inclou la majoria de les seves funcions bàsiques i us permet utilitzar un accionament per placa. És suficient per a aquells que volen un sistema ràpid de gestió de tasques o només necessiten alguna cosa bàsic per compartir amb el seu equip.

Inscriviu-vos a un pla de pagament i obtindreu més potenciats per taula i la mida del fitxer adjunt augmenta de 10 MB a 250 MB. També hi ha assistència prioritària.

Els usuaris poden obtenir funcions addicionals inscrivint-se en Trello Gold, que costa 3,75 dòlars mensuals per usuari amb facturació anual. Us ofereix opcions de personalització millorades, com ara adhesius, així com més potenciats i fitxers adjunts més grans.

adhesius de trello

Si us registreu al pla Enterprise, a 20,83 dòlars per usuari al mes, obteniu tot tipus de funcions de seguretat i administració millorades.

El pagament es realitza mitjançant targeta de crèdit, amb altres opcions disponibles si el vostre equip paga més de 5.000 dòlars al mes.

Jira

Jira compta amb un sistema de preus de divisió: un per a aquells que ho utilitzin com a servei regular basat en subscripcions i un per a persones que l’acullen ells mateixos..

L’allotjament independent és més complicat i necessitareu habilitats tècniques sòlides per fer-ho. En lloc de pagar mensualment, pagueu una quota única per utilitzar el programari. En equips petits, és barat, només 10 dòlars si hi ha deu o menys de vosaltres. Per damunt d’això, va anar a 2.500 dòlars. Sembla car, però és un cost únic i resulta més barat que pagar 10 dòlars al mes per 25 usuaris en només un any.

Si sou allotjaments independents, haureu de pagar els vostres propis costos del servidor, així com proporcionar el vostre propi espai d’emmagatzematge. El nostre millor article sobre emmagatzematge en núvol us serà útil.

Ronda dos pensaments

Trello és una opció fantàstica si busqueu una eina gratuïta. Altres eines tenen ofertes gratuïtes, però Trello és una de les més funcionals, i si està satisfet amb el que fa, no hi ha cap obligació de fer l’actualització..

Tot i així, hi ha moltes raons per fer-ho, perquè les seves divertides personalitzacions i el seu ventall d’energies fan que sigui una eina molt més potent del que sembla a primera vista.

La jira també és una bona relació. La seva oferta basada en subscripcions és barata, però no té un nivell gratuït. Si feu allotjament independent, heu de pagar per endavant, però hauríeu d’estalviar diners a mig o llarg termini.

Tingueu en compte els costos addicionals de l’allotjament propi. Un servidor propi us costarà diners, així que feu un cop d’ull al nostre article d’allotjament web barat. L’emmagatzematge també serà a la vostra part. Si el servidor no té prou espai, llegiu l’article del nostre millor emmagatzematge en línia per a equips.

També haureu de preocupar-vos per la vostra pròpia seguretat. Consulteu la nostra peça de seguretat del lloc web per obtenir consells sobre com estar segur. Si voleu fer un seguiment de la vostra despesa, llegiu també el nostre millor article sobre programari de comptabilitat.

Aquesta ronda és una forta crida perquè Trello és una de les millors eines gratuïtes, però Jira és un valor fantàstic per a equips grans. Ho anomenem empat, perquè les dues plataformes tenen els seus avantatges.

Ronda: Preu Sense guanyador clar, punts pels dos

Logotip de Trello
Logotip de Jira

3

Facilitat d’ús

Aquí, veurem la facilitat d’ús i plantejarem quina plataforma és més accessible, permetent-vos fer les coses sense problemes. Si alguna cosa és difícil d’utilitzar, també s’agraeixen orientació i suport. Trello ha marcat bé aquesta categoria en la nostra revisió, però vegem com es compara directament amb Jira. Obteniu més informació sobre una eina que utilitza la seva usabilitat en la nostra revisió ClickUp.

Trello

Trello és fàcil i intuïtiu d’utilitzar i no triga gaire a esbrinar-ho. La seva interfície és neta i la majoria dels seus controls són explicatius. Les seves funcions i plugins més avançats solen tenir una informació clara sobre com utilitzar-los.

Sovint, arrossegueu les cartes entre columnes per canviar el seu estat. Podeu fer clic a les targetes per ajustar les dades, deixar comentaris, assignar-los als usuaris, donar-los etiquetes i fer altres coses.

Trello és tan senzill, que et pot portar a subestimar quantes funcions avançades té. Navegueu els power-ups i podeu experimentar amb tot tipus d’extensions que apropen el seu conjunt bàsic de funcions al que ofereixen plataformes més avançades. La seva potència “majordom” és especialment adequada per automatitzar les coses i és fàcil de configurar.

El nostre guia per a principiants de Trello és un lloc ideal per començar-lo. Us ajudarà a aprendre els fonaments bàsics. També té algunes dreceres de teclat útils per ajudar-vos a treballar més ràpidament un cop tingueu compte.

Una altra eina que funciona bé en usabilitat, però ofereix un conjunt més ampli de visualitzacions i funcions, és monday.com. Llegiu-ne la informació a la nostra revisió monday.com.

Jira

Jira és una eina complexa amb moltes opcions, pantalles i visualitzacions. Hi ha moltes maneres de configurar-la i configurar les coses com vulgueu. No tots són intuïtius, però, ens vam trobar consultant suport per a problemes en els quals no es necessitava en altres plataformes.

La seva navegació era confusa, amb pàgines amb nombres similars, i vam experimentar llargs retards en fer clic al voltant, de vegades esperant més de 10 segons perquè es carregués. Això fa que sigui difícil explorar i veure què hi ha.

Hem trobat diversos problemes menors, com ara errors de disseny i coses que no apareixen la primera vegada que les vam provar.

jira-subtasques

Els subtotes i les dependències també ens van donar problemes, a diferència de la majoria de plataformes que els inclouen.

Aquesta ronda no és un punt fort per a Jira. S’han trobat diversos problemes durant la nostra revisió, però per ser justos, pot ser que hagin tingut problemes de dentició amb funcions afegides recentment. Ens interessarà veure com ha millorat la propera vegada que ho examinem.

Ronda de tres pensaments

Només hi va haver un guanyador en aquesta ronda. Trello és fàcil d’utilitzar i Jira no ho és. Trello té l’accessibilitat clavada. La seva interfície és clara i els controls són intuïtius. Nosaltres l’utilitzem aquí a Cloudwards.net i poques vegades hi tenim problemes.

Jira té molts problemes d’ús, però com hem comentat, poden solucionar-se a mesura que els canvis recents s’ajusten. Els desenvolupadors que formin una part important de la seva audiència també es mostraran menys preocupats de la facilitat d’ús que d’altres.

Tot i així, aquesta és la ronda de Trello i li convé crear una plataforma fàcil d’utilitzar i altament funcional.

Ronda: Punt de facilitat d’ús de Trello

Logotip de Trello
Logotip de Jira

4

Seguretat & Privacitat

Aquí, comparem Trello i Jira sobre seguretat i privacitat. Tenen la mateixa empresa matriu, així que ens preocupa si comparteixen ADN tècnic. Totes dues plataformes, especialment Jira, us rebran als serveis atlassians, de manera que ens preguntem què comparteixen sota el capó.

Trello

Tot i que Trello és accessible als usuaris, no és tan adequat per ser delinqüents i inclou moltes funcions per protegir-vos del perill..

Fins i tot segons el seu pla gratuït, podeu utilitzar l’autenticació de dos factors per mantenir el vostre compte segur si la vostra contrasenya està compromesa. Llegiu la informació sobre com configurar un article fort amb contrasenya per complicar-lo en primer lloc.

Trello utilitza Amazon Web Services per a la seva infraestructura i té un xifrat fort per mantenir les vostres dades fora de les mans equivocades. TLS de 128 bits s’utilitza per a les dades en trànsit i AES 256-bit s’utilitza per a les dades emmagatzemades als seus servidors.

Les funcions més avançades es reserven a usuaris de pagament i d’empresa. Hi ha invitacions restringides al domini si no voleu que els membres del vostre equip convidin a aquell noi que van conèixer de vacances per veure els vostres consells.

També podeu desactivar els comptes d’equip mantenint les seves dades, la qual cosa és útil si algú se’n va i voleu passar la seva feina a algú altre.

Podeu restringir els tipus de fitxers adjunts que els usuaris poden carregar, limitar els potenciadors que poden afegir i controlar el que el vostre equip té permès fer. És una manera excel·lent d’evitar que es produeixin problemes i que els nous usuaris siguin segurs.

Trello també disposa de certificacions externes, incloses SOC 2 Type 1 i PCI DSS. També es pren seriosament la vostra privadesa i compleix els EUA. i Suïssa-EUA. escuts de privadesa. A més, ofereix despeses d’errors i permet a la comunitat trobar i solucionar problemes.

Jira

Jira té un lloc web detallat i obert sobre les seves pràctiques de seguretat i privacitat. Igual que Trello, compleix la UE-EUA. i Suïssa-EUA. escuts de privadesa. Utilitza TLS v1.2 per xifrar les dades en trànsit. No hem trobat informació sobre la forma de xifrada de les dades emmagatzemades.

L’autenticació de dos factors està disponible, però requereix una extensió de pagament que costa 10 dòlars per usuari. Llegiu el nostre article sobre l’autenticació de dos factors per obtenir més informació sobre la funció.

De nou, com Trello, compta amb certificacions SOC 2 Type 2 i PCI DSS, així com ISO 27001 i ISO 27018.

Apareix novament amb Trello en el seu suport als programes de recompensa d’errors. També s’informa de violacions de seguretat passades, tot i que l’última va ser el 2010, que tampoc no té cap importància.

Vam agafar el seu personal d’assistència a les dades del nostre projecte quan els vam fer una pregunta rutinària, que no és acceptable per a un servei que gestioni les vostres dades privades. És lamentable perquè, a part d’això, vam estar contents amb Jira en aquesta zona.

Si voleu obtenir més informació sobre com mantenir les vostres dades segures, consulteu el nostre article sobre com protegir la vostra privadesa per obtenir consells.

Algunes de les pràctiques de seguretat de Jira no seran necessàries per tant si us feu un allotjament propi, per tant, us corresponen a vosaltres gestionar aquestes coses..

Ronda de quatre pensaments

Tot i que no estem contents de l’incident de suport de Jira, no estem segurs de quina importància té per a la comparació entre dues eines propietat de la mateixa empresa. És possible que comparteixin personal de suport després de tot.

Les dues plataformes compten amb un fort xifrat, certificacions i moltes opcions sobre com els usuaris poden accedir a les vostres dades.

Trello té una autenticació de dos factors per a tothom i fa que les seves funcions avançades siguin senzilles d’utilitzar. Quan tenim en compte el problema de suport amb Jira, Trello va més endavant i guanya la prova final.

Ronda: Seguretat & Punt de privadesa de Trello

Logotip de Trello
Logotip de Jira

5

El Veredicte

Al llarg de quatre rondes, Jira va guanyar funcions, i està ple. Trello és més senzill, però té moltes maneres d’estendre’l mitjançant els seus power-ups. Totes dues són barates, però ofereixen formes de pagament diferents.

La seguretat i la privacitat són una altra àrea propera, però l’autenticació de dos factors de Trello és un gran avantatge i el problema de privacitat de Jira torna a obrir el cap, de manera que Trello guanya allà. A la facilitat d’ús, però, Trello queda per davant. Dit això, els desenvolupadors que pensen en Jira no es molestaran per la complexitat i fins i tot podran gaudir-ne.

D’aquesta manera, es fa una volta a dos, amb un empat, i fa que Trello sigui el guanyador. Com a eina fàcil d’utilitzar, no la podeu superar i té una quantitat sorprenent amb la qualitat del capó. Hi ha moltes maneres d’expandir-ho, si voleu posar-vos en esforç. Un cop coneguts els fonaments bàsics, val la pena revisar els seus power-ups per veure què poden oferir al vostre equip.

Guanyador: Trello

Tot i que hem fet de Trello el nostre guanyador, ambdues eines són bones en el que fan i la que escolliu es determinarà més segons les vostres necessitats que cap altra cosa. Si voleu alguna cosa senzilla, Trello és la millor elecció. Si necessiteu alguna cosa més avançat, és Jira.

Jira és més difícil d’utilitzar fora de caixa, però inclou moltes funcions que els programadors els encantarà. Permet dividir projectes en seccions i gestionar informació sobre problemes de projecte. La seva opció d’allotjament propi també s’adaptarà a equips tècnicament capaços. Si voleu allotjar-vos, llegiu el nostre comentari Redmineu per obtenir una altra opció que val la pena tenir en compte.

Si heu provat Trello o Jira o teniu una opinió sobre la seva comparació, expliqueu-ho als comentaris. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map