SiteGround vs GoDaddy: Una batalla centrada en les SMB per al 2020

SiteGround i GoDaddy són dos serveis d’allotjament web molt diferents. D’una banda, teniu SiteGround, que centra el seu servei en una línia concisa de plans i suport directe i, de l’altra, teniu GoDaddy, que ofereix gairebé tots els serveis que podria necessitar una petita empresa. Tot i així, només un va arribar a la nostra millor llista d’allotjament web.

Per esbrinar-ne, seguiu llegint la nostra comparació de SiteGround vs. GoDaddy. Llençarem els proveïdors al ring per presentar-lo a diverses rondes. Al final, el que guanyi serà el que triomfarà. 

Dit això, si tot just comences, aquesta comparació no ha de ser l’única cosa que has llegit, ja que comparem els proveïdors directament. Alguns aspectes canvien en comparació amb tot el mercat d’allotjament web, per tant, llegiu la nostra revisió de SiteGround i la revisió de GoDaddy per conèixer els nostres comentaris sobre cada servei..

Configuració d’una lluita: SiteGround vs. GoDaddy

Per garantir que cada ronda tingui un pes igual, hem condensat les vuit rondes normalment trobades a les nostres ressenyes a cinc: característiques, preus, facilitat d’ús, velocitat i seguretat. 

Encara recopilarem tot el que solem cobrir a les nostres ressenyes, però algunes seccions es combinaran amb d’altres. Això no només fa que la comparació sigui més directa, sinó que la fa més justa. Al cap i a la fi, un punt en allotjament no té el mateix pes que un punt de velocitat. 

Al començament de cada ronda, establirem les regles bàsiques, establint el que busquem per part de cada proveïdor. Parlarem de cadascun, reflexionarem sobre com es comparen i atorguen un punt al guanyador. Qualsevol servei que tingui tres o més punts guanyarà el partit. 

Com en totes les nostres comparacions, us demanem que llegiu totes les seccions en lloc d’explorar els guanyadors. Per exemple, a la nostra coincidència amb HostGator vs Bluehost, hi ha diverses rondes que no podien anar de cap manera. En aquests casos, seguim el nostre millor judici, però no sempre és adequat per a tothom. 

1

Característiques

Primer, anem a veure les funcions. Tot i que aquesta secció pot anar des dels servidors LiteSpeed ​​presentats a Hostinger fins al tauler de control propietari de Kinsta, hi ha alguns punts bàsics que busquem (consulteu la nostra revisió de Hostinger i la revisió de Kinsta). És a dir, busquem còpies de seguretat diàries automàtiques, un creador de llocs web inclòs i un certificat SSL / TLS gratuït..

SiteGround

SiteGround és un amfitrió web tan fort perquè inclou tantes funcions de forma gratuïta. A diferència d’HostGator, també els inclou entre els plans (llegiu la nostra revisió HostGator). Es compta amb els fonaments bàsics, incloses les còpies de seguretat diàries automatitzades, la integració de Cloudflare i un certificat SSL / TLS gratuït. També hi ha un creador de llocs web i, per sort, és un dels millors.  

Sigui quin sigui el pla que trieu, podeu utilitzar una versió gratuïta de Weebly. Tal com s’ha comentat a la nostra revisió de Weebly, es troba entre els millors creadors de llocs web que hem provat, amb un quadre de control fàcil d’utilitzar, excel·lents integracions amb altres plataformes i moltes funcions. Obteniu el pla Connect, que és essencialment el pla gratuït amb el vostre domini i, si necessiteu més funcions, podeu actualitzar-lo. 

Opcions de bloc web

Dit això, SiteGround no és l’únic host web que s’integra amb Weebly (llegiu la nostra ressenya de Bluehost per obtenir més informació sobre aquesta. El que el diferencia és les seves funcions de WordPress. Inclouen la posada en escena de WordPress, un complement intern de memòria cau anomenat SuperCacher i les actualitzacions de WordPress gestionades.

Tot i això, SiteGround no va fer el nostre millor allotjament web per a guies de WordPress a la part posterior d’aquestes funcions. A diferència de Kinsta, SiteGround ofereix funcions essencials de WordPress gestionades per a no més que un pla compartit estàndard.

GoDaddy

Com un dels amfitrions web més grans, GoDaddy està ple de funcions. Tanmateix, gràcies a la seva estranya distribució, és probable que no trobis el servei. En lloc de segmentar els seus nivells en funció del rendiment, GoDaddy els segmenta en funcions, produint-se una alineació confusa que sovint costa més diners per tenir menys rendiment.. 

Per exemple, els dos primers plans compartits no tenen un certificat SSL / TLS i cap dels plans compartits ofereix còpies de seguretat automatitzades. Podeu afegir aquestes funcions al vostre pla, però això és car. Un certificat costa 7 dòlars al mes i la còpia de seguretat automatitzada és de 3 dòlars addicionals. Per a la seva comparació, podeu comprar un pla compartit a SiteGround per menys diners que un certificat SSL / TLS a GoDaddy. 

A més, no s’inclou un creador de llocs web, tot i que GoDaddy té el seu propi disseny (consulteu la nostra revisió GoDaddy GoCentral per a les nostres opinions). De forma semblant a com HostGator gestiona el seu creador de llocs web de Gator, GoCentral és un servei separat, el que significa que no tindreu accés tret que compreu un pla de creador de llocs web dedicat (llegiu la nostra revisió de Gator). 

Al lloc web de GoDaddy, és clar que està més interessat en comercialitzar serveis addicionals que no pas crear un paquet sòlid fora de la porta, com Midphase (consulteu el nostre comentari de Midphase). Això deixa que els plans se sentin cars, desordenats i desarticulats. 

Per sort, hi ha una excepció. Els plans de WordPress inclouen funcions, inclosos temes personalitzats, un assistent d’optimització de motors de cerca, còpies de seguretat diàries i molt més. Dit això, si WordPress és el que sigueu, el conjunt de funcions de MDDHosting centrat en el rendiment pot resultar més atractiu (consulteu la nostra revisió MDDHosting).

Primer Pensament

GoDaddy podria enderrocar SiteGround en aquesta ronda tenint en compte quantes funcions ofereix a les petites empreses, però tot té una etiqueta de preu adherida, cosa que fa que el paquet bàsic sigui ben bàsic. SiteGround inclou tot el que necessites fora de la porta, cosa que permet una experiència d’allotjament més directa i menys costosa.

Ronda: Punts de funcions per a SiteGround

Logotip de SiteGround
Logotip de GoDaddy

2

Preu

Malauradament, la fixació de preus no és tan senzilla com comparar les tarifes pel que fa a allotjament web. El tema dels preus enganyosos és omnipresent, malgrat que SiteGround i GoDaddy no són tan vagos com Arvixe (llegiu la nostra crítica d’Arvixe). En aquesta secció, veurem com n’és de clar cada servei sobre les seves tarifes i ho farem a la resta del mercat d’allotjament web.. 

SiteGround

SiteGround no és tan clar com l’1&1 IONOS sobre preus, però encara és millor que Arvixe (llegiu el nostre 1&1 revisió IONOS). SiteGround té una tarifa introductòria que pagareu pel terme inicial, que es mostra al seu lloc web i a la taula de dalt. Dit això, a diferència de la majoria de hosts, no canvia el preu en funció de la durada. 

Hi ha una quota de configuració de 14,95 dòlars per als comptes mensuals, però el lloc que SiteGround ofereix un pla mensual és suficient. La majoria d’amfitrions web centrats en principiants, com iPage i FatCow, s’amaguen darrere d’una tarifa barata només per informar-vos que heu de comprar tres anys d’allotjament per aconseguir-ho (llegiu la nostra revisió de iPage i la revisió FatCow).. 

Pel que fa al preu, SiteGround és sòlid quan es tracta de plans compartits, WordPress i WooCommerce, especialment en comparació amb el caríssim Pagely (llegiu la nostra revisió Pagely). Tanmateix, fora d’aquests, les tarifes són més altes del que voldríem. Per exemple, els plans dedicats comencen al nord de 200 dòlars. Si és el que heu passat, llegiu la nostra revisió WebHostingBuzz. 

Si proveu el servei i decidiu que no us agrada, SiteGround us proporciona 30 dies per recuperar els vostres diners. Això només és per a allotjament compartit. Obteniu 15 dies per al hosting en núvol i no hi ha cap termini de reemborsament per a allotjament dedicat. En comparació amb la garantia de devolució de diners amb A2 Hosting, l’oferta de SiteGround no té res (consulteu la nostra crítica d’allotjament A2).

GoDaddy

GoDaddy és un preu massa car i confús. Hi ha al voltant de 25 tipus d’allotjament, menys les variacions de Windows de certs tipus d’allotjament. No sembla que tampoc hi hagi ordre al caos. Alguns plans inclouen funcions que són més cares que comprar-los a la carta i viceversa. 

Independentment, el preu és massa alt. Per exemple, el pla compartit més barat es renova a 8 dòlars mensuals, i tot i que s’ajusta a molts plans bàsics compartits, GoDaddy no s’acosta a les funcions d’altres hostes web (llegiu la nostra revisió de Namecheap per a un amfitrió web d’aquest tipus. ). El pla de GoDaddy només inclou un domini i manca de totes les funcions esmentades a la primera fase.

Els mateixos shenanigans de diversos anys que vam veure amb JustHost també estan presents aquí (llegiu la nostra ressenya sobre JustHost). Continuant amb el pla compartit més barat, s’executa 3 dòlars al mes quan us registreu i 8 dòlars al mes en renovar-vos. Això només passa si teniu un contracte plurianual. Si opteu pel pla de tres mesos, salta a 11 dòlars al mes. 

A més, passar menys d’un any presenta problemes amb obtenir un reemborsament. Les subscripcions d’un any o més aconsegueixen 30 dies estàndard, però si opteu per menys temps, només tindreu 48 hores per canviar d’opinió. En comparació amb la finestra de reemborsament de 90 dies de InMotion Hosting, la garantia de devolució de GoDaddy és una broma (llegiu la nostra ressenya de Hosting InMotion).

Ronda dos pensaments

Ni SiteGround ni GoDaddy són excel·lents quan es tracta de preus. Dit això, està clar que un comet molts errors menys que l’altre. SiteGround té alguns passos errònics, però són menors. GoDaddy, en canvi, no troba la nota de gairebé tots els comptes, amb una política de reemborsament especialment ofensiva.

Ronda: Punt de preu per a SiteGround

Logotip de SiteGround
Logotip de GoDaddy

3

Facilitat d’ús

Comencem a jutjar la facilitat d’ús quan aterrem en un lloc web. Això significa que tot va des de la checkout fins a la configuració fins a la gestió del lloc web és un joc just. En aquesta secció, veurem com de fàcil és triar i comprar un pla de GoDaddy i SiteGround, així com de la intuïció de cada quadre de control..

SiteGround

SiteGround fa que triar i comprar un pla brisa. La disposició del lloc web és senzilla, amb només uns quants nivells per a cada tipus d’allotjament i una breu descripció de les diferències entre ells. Si coneixeu l’argot tècnic, també hi ha un enllaç a una comparació detallada dels nivells. 

El fet de fer la sortida és senzill, i SiteGround us ofereix poques opcions i us permetrà configurar la contrasenya immediatament després de la confirmació del pagament. Dit això, un cop inicia la sessió, els problemes comencen a augmentar-se. 

Aterreu al tauler de control, que us permet tractar amb la part d’allotjament del servei. Això vol dir que podeu editar informació de facturació, comprar serveis addicionals i contactar amb l’assistència. Tot i això, no hi ha una implementació datada. Encara és funcional, però pot utilitzar un rentat de cara.

siteground-review-cpanel

També és difícil trobar cPanel. A diferència del nostre millor allotjament web amb seleccions cPanel, que faciliten l’accés i l’ús de cPanel, SiteGround l’enterra al tauler de control del vostre compte. El cPanel també té data. Tot i que encara és més útil que el cPanel d’HostPapa (consulteu la nostra revisió d’HostPapa), SiteGround no ha actualitzat l’aspecte que coincideixi amb els allotjaments web moderns..

GoDaddy

El lloc web de GoDaddy és el contrari al de SiteGround. SiteGround és tranquil, fresc i recollit, mentre que GoDaddy sembla com algú que ha fet un tret d’adrenalina directament al coll. Hi ha tants tipus d’allotjament, serveis i complements per aconseguir que el lloc web sigui un malson. 

Al igual que amb els preus, no hi ha cap mètode per a la bogeria. Alguns tipus d’allotjament disposen de menús principals per vincular-vos a subseccions, algunes de les quals són només pestanyes a la mateixa pàgina i d’altres de seccions diferents. Sembla que cada peça va ser dissenyada de manera aïllada i cosida entre si. 

godaddy-review-panel

La facturació no és millor, i GoDaddy us demana que confirmeu el pagament abans de definir quin domini fareu servir. Després d’això, podeu iniciar la sessió, però no podreu fer molt amb el vostre paquet d’allotjament. El quadre de comandament és senzill, però està clar que GoDaddy està centrat més en el registre de dominis que en allotjament.

Dit això, cPanel està disponible i és una implementació moderna. La creació d’equips de cPanel facilita trobar la configuració que necessiteu per gestionar el vostre compte, canviar la configuració d’allotjament i supervisar el vostre lloc web. L’elecció d’un pla necessita un treball seriós, però gestionar el vostre compte és tan senzill com és possible. 

Ronda de tres pensaments

GoDaddy i SiteGround tenen problemes, però és difícil dir quin és el pitjor. SiteGround té un procés de revisió i lloc web racionalitzat, però el tauler de control, encara que sigui funcional, necessita una actualització. GoDaddy, en canvi, dificulta l’elecció d’un pla, però gestionar el vostre compte se sent modern i intuïtiu. 

Aquesta és una d’aquestes rondes que podria anar de qualsevol manera. Dit això, donat el modern quadre de control de GoDaddy, guanyarà. L’elecció d’un pla és difícil, però si saps què estàs buscant o pot suportar un mal de cap de 15 minuts, la bogeria s’acaba. Amb SiteGround, és un procés continu.

Ronda: Punt de facilitat d’ús de GoDaddy

Logotip de SiteGround
Logotip de GoDaddy

4

Velocitat i temps de treball

Potser l’aspecte més important de qualsevol servei d’allotjament web és la seva velocitat. El nostre procés de prova és senzill: iniciem un lloc web amb el pla compartit més barat, instal·lem una còpia en blanc de WordPress i posem a prova el domini mitjançant Pingdom Speed ​​Test i Load Impact. Entre tots dos, podem obtenir una prova d’un sol punt i una prova d’estrès. 

SiteGround

SiteGround és un dels serveis d’allotjament web més ràpids que hem provat fora de Pagely. Pingdom Speed ​​Test va concedir al nostre lloc web un 96 sobre 100, que coincideix amb A2 Hosting i Kinsta. En comparació amb Site5, el benefici del rendiment és clar (consulteu la nostra ressenya de Site5). 

lloc web-revisió-velocitat-prova

Tanmateix, com es pot veure en el gràfic anterior, el temps de càrrega va ser llarg. Malauradament, va ser degut a una llarga sol·licitud de DNS. Al passar, la mètrica “espera”, que és la que més ens preocupava, era baixa. Això és probable gràcies a les múltiples capes de les ofertes que SuperCacher ofereix. 

El test d’impacte de càrrega no va provar ni un punt com ara Pingdom Speed ​​Test. Més aviat, va enviar 50 usuaris virtuals al servidor al llarg de cinc minuts, mesurant el nombre de peticions complertes i el temps de resposta. SiteGround va funcionar bé, permetent que tots els usuaris passin i es mantinguin al mateix temps de resposta, a diferència de GreekGeeks (llegiu la nostra ressenya de GreenGeeks).

siteground-review-loadimpact

La seva garantia de temps de vida és també una de les millors que hem vist. SiteGround garanteix que el vostre lloc web estarà en directe el 99,9 per cent del temps. Si mai se situa per sota d’aquest llindar, se us oferirà allotjament gratuïtament un mes. Tanmateix, no s’atura aquí. Per a cada punt percentual complet per sota d’aquest, rebreu un mes addicional d’allotjament gratuït. 

GoDaddy

GoDaddy no ha actuat tan bé en la nostra avaluació del test de velocitat de Pingdom. Ens han obtingut un 90 sobre 100 i, tot i que sembla una petita diferència, no ho és. És important recordar el lloc web que testem no hi ha contingut, per tant, cada punt inferior a 100 significa que hi ha alguna cosa fora del nostre control.. 

godaddy-review-speed-test

Hi ha moltes raons per les quals el lloc web es pot carregar més lent. Hosting24 mostra com els servidors LiteSpeed ​​poden disminuir la sobrecàrrega del servidor, de manera que sospitem que GoDaddy utilitza Apache estàndard (llegiu la nostra revisió de Hosting24). Probablement no hi ha memòria cau.

Més rellevants, però, van ser els resultats de l’impacte de càrrega. Utilitzant la mateixa prova, GoDaddy va actuar horriblement. No tenia molta incoherència, però és a causa que el lloc web no es carregava per a la majoria d’usuaris. Alguns usuaris virtuals han tingut un temps de resposta de 0 mil·lisegons i hem tingut molts errors HTTP, cosa que suggereix que no hi havia recursos suficients per allotjar una càrrega modesta.

godaddy-review-load-impacte

Hi ha una garantia de temps de vida que protegeix el vostre pla, però no garanteix gaire. Si el vostre lloc baixa per sota del 99,9% del temps, rebrà el 5 per cent de la quota mensual d’allotjament. Tanmateix, el temps d’inactivitat només està determinat per GoDaddy i no inclou el manteniment (encara que no estigui programat), interrupcions FTP o interrupcions de correu electrònic..

Ronda de quatre pensaments

Tot i que la ronda anterior estava matisada, aquesta és clara. SiteGround no només ha tingut un millor rendiment a les nostres proves, sinó que ofereix una garantia de funcionament més generosa i senzilla. GoDaddy, una vegada més, sembla que està fent pinyes. 

Ronda: Punt de velocitat i temps de funcionament de SiteGround

Logotip de SiteGround
Logotip de GoDaddy

5

Seguretat i privadesa

Finalment, tenim seguretat i privacitat. Tot i que pot no ser tan obvi per a l’allotjament web com en les nostres revisions VPN, aquesta secció té un paper fonamental per mantenir segur i el vostre lloc web. Veurem com respecta el bé SiteGround i GoDaddy el vostre lloc web, els seus usuaris i les vostres dades personals.

SiteGround

Com en les funcions estàndard, SiteGround està ple de funcions de seguretat. Per començar, obteniu un certificat SSL / TLS gratuït i còpies de seguretat automàtiques diàries, però SiteGround es basa en això. També hi ha un tallafoc d’aplicació web que protegeix el vostre servidor, un sistema anti-bot basat en IA i còpies de seguretat a la demanda si feu servir el pla GrowBig o superior. 

També hi ha integracions amb altres plataformes. Cloudflare és fàcil de configurar al vostre lloc web, com també ho és SpamExperts al vostre correu electrònic. L’única funció de seguretat de pagament és SG Site Scanner, que cercarà programari maliciós als fitxers del vostre lloc web. El seu preu és de 20 dòlars anuals, però val la pena tenir en compte serveis similars al mes.

Pel que fa a la privadesa, SiteGround no és tan bo com DreamHost, però són pocs (consulteu la nostra crítica de DreamHost). La privadesa del domini no és gratuïta, que és un percentatge, però només us generarà 12 dòlars a l’any si ho voleu. Afortunadament, la política de privadesa és sòlida. 

SiteGround assegura que “no vendrà, llogarà, ni compartirà ni divulgarà de cap manera informació identificable personal amb finalitats comercials”. A diferència de les marques del Grup Endurance International, com ara HostMonster (llegiu la nostra revisió HostMonster), està clar que SiteGround respecta les vostres dades personals.

GoDaddy

Hi ha moltes funcions de seguretat amb GoDaddy, moltes més que amb SiteGround o la majoria d’altres servidors web. Dit això, cap d’ells és gratuït. Fins i tot les funcions bàsiques de seguretat, com ara un certificat SSL / TLS i còpies de seguretat diàries, cobraran una tarifa, així com les funcions bàsiques del servidor, com un tallafoc d’aplicació web.. 

Tot i això depèn del pla que compreu. Com s’ha esmentat, els plans de WordPress inclouen un nombre impressionant de funcions, però són molt més cares que les de SiteGround.

Dit això, la privadesa és decent. No obteniu privadesa de domini gratuïta com a WestHost, però SiteGround no la ofereix de forma gratuïta (consulteu la nostra crítica de WestHost). La política de privadesa no és tan dolenta com amb les marques EIG, però pot utilitzar la feina. 

GoDaddy, com tots els amfitrions web, recopila informació personal per assegurar-se que el servei i el lloc web funcionen sense problemes. Segons la política de privadesa, però, aquestes dades es venen als anunciants. Per sort, això és una mica compensat pel fet que GoDaddy ofereix un centre de privadesa que respon directament a preguntes habituals.

Ronda de cinc pensaments

Tot i que no és tan clar com la ronda anterior, SiteGround encara es troba per sobre de GoDaddy aquí. A més d’oferir més funcions de seguretat de forma gratuïta, SiteGround no ven la informació personal, impulsant-la encara més al capdavant d’aquesta ronda final.. 

Ronda: Punt de seguretat i privadesa de SiteGround

Logotip de SiteGround
Logotip de GoDaddy

6

Pensaments finals

SiteGround ha obtingut quatre punts en aquesta comparació, però n’ha pogut guanyar cinc. La facilitat d’ús és un punt suau per al servei d’una altra manera estel·lar, però no es trenca de cap manera. Si podeu fer front a la interfície datada, SiteGround és un dels millors serveis d’allotjament web que hi ha.

Guanyador: SiteGround

GoDady no està malament, però dificulta el procés. En el que sembla una recerca de níquel i obscuritat, GoDaddy perjudica el nucli del servei, oferint paquets cars que són grans i molt lleugers.. 

Esteu d’acord que SiteGround és l’opció millor? Hi ha motius per a què us agradi més GoDaddy? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me