SiteGround vs DreamHost: Una batalla de trituració per al 2020

SiteGround i DreamHost són dos dels millors proveïdors d’allotjament web disponibles. Tots dos ofereixen una llarga llista de funcions, preus competitius i velocitat fantàstica, guanyant cada lloc en el nostre millor allotjament web per a petites empreses i millor allotjament web per a guies de WordPress. Tot i que ambdós són serveis excel·lents, només hi pot haver un guanyador en aquesta comparació de SiteGround vs DreamHost.


Llençarem els proveïdors al ring per dur-lo a terme en diverses rondes. Tot i això, a diferència de les comparacions DreamHost vs. Bluehost o SiteGround vs. HostGator, la coincidència no s’ha decidit abans de sonar la campana. Com a dos serveis a la part superior del mercat d’allotjament web, aquest serà interessant. 

Com que estarà tan a prop, us recomanem que llegiu la nostra revisió separada de SiteGround i la revisió DreamHost, a més d’aquesta guia. Buscarem altres serveis per fer una comparació poc profunda, però ens centrem sobretot en els nostres competidors. Les nostres ressenyes tracten més detalls sobre com s’apilen en tot el mercat d’allotjament web. 

Configuració d’una lluita: SiteGround vs DreamHost

Normalment jutgem als proveïdors per vuit rondes. Tot i que és excel·lent per accedir a les particularitats d’un servei únic, presenta problemes quan es comparen dues opcions. A més de ser un recorregut llarg, no és just, ja que els tipus d’allotjament no aguanten el mateix pes que, per exemple, la velocitat de la majoria dels usuaris. 

Per això, hem acumulat els vuit criteris a les nostres ressenyes a cinc. SiteGround i DreamHost competiran en aquestes cinc proves: característiques, preus, facilitat d’ús, velocitat i seguretat. Cada ronda val un punt, i el que triomfi tingui tres o més punts al final serà el nostre guanyador. 

Al començament de cada ronda, parlarem una mica del que busquem i, a continuació, veurem com de bé els serveis satisfan les nostres expectatives. Després d’això, farem algunes reflexions sobre com es comparen i declaren guanyador. 

És important llegir a través de cada secció, però especialment quan la concordança és tan ajustada. Tot i que farem tot el possible per trobar el millor servei per a la majoria de la gent, no podem trobar el millor servei per a tothom. SiteGround i DreamHost són dos proveïdors excepcionals, de manera que el que aneu dependrà en gran mesura de les preferències personals.

1

Característiques

Les funcions poden fer o trencar un host web. Ja van arribar els dies de publicar uns quants crèdits d’anuncis i un domini gratuït i anomenar-lo un dia. El paquet de funcions hauria de millorar el vostre lloc en general, ja que serveis com l’aparador d’Hostinger (consulteu la nostra crítica d’Hostinger). Això vol dir que sigui segur, ràpid i accessible.

SiteGround

SiteGround proporciona exactament el que ens agrada veure a les funcions. No només inclou el paquet complet, sinó que SiteGround ho inclou entre els diferents plans, a diferència de Bluehost i HostGator (llegiu la revisió de Bluehost i la revisió HostGator).. 

No importa si aneu a buscar el servidor dedicat de $ 250 + o el pla compartit de $ 4, teniu accés a les mateixes funcions bàsiques, incloent-hi un certificat SSL / TLS gratuït, còpies de seguretat diàries i una simple integració de Cloudflare.. 

Hi ha algunes característiques específiques del pla, però els fonaments bàsics abasten la gamma. Per exemple, els plans GrowBig i altres nivells anteriors inclouen còpies de seguretat sota demanda, a més de les automatitzades. 

Algunes de les funcions més impressionants provenen dels plans de WordPress. L’estructura de preus reflecteix els plans compartits, fent que el cost més elevat de Kinsta sembli massa (llegiu la nostra ressenya de Kinsta). Els usuaris de WordPress tenen accés a la posada en escena de WordPress, les actualitzacions de WordPress gestionades i un complement intern de memòria cau anomenat SuperCacher. 

Si no voleu utilitzar WordPress, SiteGround també us ha cobert. Inclou la versió “connectar” de Weebly al vostre pla. Com podeu llegir a la nostra revisió de Weebly, és fàcilment un dels millors creadors de llocs web al voltant, amb una gran varietat de plantilles boniques, una interfície fàcil d’utilitzar i integracions de tercers..

Opcions de bloc web

La versió inclosa normalment corre 5 dòlars al mes, cosa que us permet utilitzar la versió gratuïta de Weebly amb el vostre domini. Si necessiteu la funcionalitat multimèdia ampliada o funcions addicionals de comerç electrònic, podeu actualitzar el vostre pla en qualsevol moment.

DreamHost

DreamHost, com SiteGround, inclou la majoria de funcions en els seus plans. Tot i això, a la part superior de les coses, les funcions són més especialitzades. Per exemple, els servidors dedicats disposen de protecció DDoS addicional i accés root, mentre que el hosting en núvol us permet utilitzar qualsevol sistema operatiu que us agradi. Tanmateix, la majoria d’aquestes característiques se centren al voltant del desenvolupament. 

A la finalitat compartida de les coses, que és on aterrarà la majoria de la gent, DreamHost s’ocupa de la vostra comoditat. El vostre pla inclou l’emmagatzematge complet de SSD, un certificat SSL / TLS gratuït i còpies de seguretat diàries. Hi ha funcions de seguretat addicionals, a les quals us tocarem a la cinquena ronda. 

Igual que SiteGround, DreamHost també té algunes característiques específiques de WordPress. Tot i que no està tan especialitzat com Pagely, DreamHost fa que valgui la pena el preu superior a la mitjana (llegiu la nostra revisió Pagely). 

Inclou la posada en escena de WordPress, un CDN il·limitat i una versió de pagament de Jetpack. El pla de WordPress gestionat més car també inclou DreamCare, que us ofereix un equip dedicat d’experts de WordPress per ajudar-vos en la resolució avançada de problemes..

Els usuaris que no són de WordPress, per sort, tenen una eina per construir el seu lloc. DreamHost inclou Remixer, un creador de llocs web intern, en els seus plans. El remixer no té els costats per posar-lo al capdamunt, però és una oferta sòlida, sobretot perquè els constructors de llocs web desenvolupats per host web solen aspirar (consulteu la nostra revisió GoDaddy GoCentral per exemple).

dreamhost-review-remixer

La interfície és mínima, amb un estil de bloc que s’assembla a Webnode (llegiu la nostra ressenya de Webnode) i una selecció de temes que farien orgullós encara SquareSpace (llegiu la nostra crítica de SquareSpace). 

Tot i que està bé, la part més impressionant de Remixer és que podeu exportar el vostre lloc directament a WordPress. Això significa que podeu aprofitar els excel·lents temes i la interfície senzilla per crear el vostre lloc, aprofitant el poder de WordPress per gestionar-lo.

Primer Pensament

La nostra primera volta no és fàcil, i les pròximes rondes tampoc seran fàcils. SiteGround i DreamHost són alguns dels serveis més complets quan es tracta de funcions, que fan que qualsevol sigui una elecció sòlida.

Tanmateix, estem donant la victòria a SiteGround perquè inclou un millor creador de llocs web i introdueix funcions essencials de WordPress per menys diners. Tot i així, aquesta ronda podria oscil·lar en qualsevol direcció.

Ronda: Punts de funcions per a SiteGround

Logotip de SiteGround
Logotip de DreamHost

2

Preu

El preu és un tema difícil per als amfitrions web. Com es pot veure a la nostra revisió Arvixe, la indústria té una bona versió en l’engany, reclamant un preu durant tot el procés de compra fins que ha arribat el moment d’introduir la informació de pagament. Sembla que alguns hostes dificultin la comprensió del seu pla de preus de manera intencionada, per la qual cosa us pot níquel i escarmentar quan arribi el moment de fer la sortida. 

No tenim temps per a aquest despropòsit, i suposem que tampoc ho és. Aquesta ronda no només es centra en el preu real de cada amfitrió, sinó també en la claredat que els amfitrions web comuniquen. A més, avaluarem la durada disponible i les garanties de devolució. 

SiteGround

SiteGround té plans compartits molt barats. Tanmateix, el preu no és gaire diferent que altres hostes web. Per exemple, 1&1 IONOS: que, com podeu llegir en el nostre 1&1 revisió IONOS té alguns dels preus més barats al voltant de la mateixa tarifa que SiteGround. Tanmateix, la llista de funcions de SiteGround és molt més impressionant. 

Els plans compartits són decents, però destaquen els plans de WordPress. Ells tenen el mateix preu que els plans compartits estàndard amb els mateixos nivells, però disposen de funcions específiques de WordPress, com SuperCacher i posada en escena. Aquestes funcions només es troben només en amfitrions de WordPress gestionats costosament, sent DreamHost un d’ells. 

La transparència també està present. Com tots els amfitrions, SiteGround ofereix una tarifa introductòria que augmenta després de la renovació. Tot i que no es descompta tant el descompte de Hosting24 (consulteu la nostra revisió de Hosting24), està al voltant del que esperàvem de la majoria d’amfitrions. Per sort, s’ha comunicat amb claredat durant tot el procés de checkout. A més, SiteGround us permet anar mensualment sense penalització, cosa rara. 

Per a tots els avantatges del preu, la garantia de devolució de diners se sent fecunda. SiteGround ofereix l’estàndard de 30 dies sobre els plans compartits, cosa que està bé, però no és impressionant en comparació amb InMotion Hosting (llegiu la nostra crítica del Hosting InMotion). A més, SiteGround només permet 15 dies per al hosting en núvol i el seu hosting dedicat no té cap període de reemborsament..

DreamHost

No hi ha cap host més transparent que DreamHost a l’hora de fer preus. Hi ha un simple canvi de commutació a cada pàgina del producte que mostra les tarifes mensuals i anuals, aquesta darrera és aplicable a tres anys. El preu només canvia si aneu o no mensualment, cosa que facilita saber el que pagueu.

Tot i que és prou impressionant, DreamHost és més barat que la majoria dels altres serveis. Preneu iPage, per exemple. Com es pot veure a la nostra revisió d’iPage, anuncia plans al voltant de 2 dòlars mensuals. Tanmateix, només obteniu aquesta tarifa si adquireix tres anys d’allotjament i s’eleva a 8 dòlars al mes després de la renovació. 

Contrastada amb DreamHost, la diferència és clara. Estalviareu una mica més de diners si aneu amb una llarga durada, però el preu mensual no és dolent. A més, només invertireu 6 dòlars al mes després de la renovació. Tot i que al principi no ho sembli, DreamHost és un dels proveïdors d’allotjament web més barats del voltant. 

Si proveu un pla i canvieu d’opinió, tot i que dubtem que ho faríeu, també sereu coberts. DreamHost ofereix 97 dies per obtenir un reemborsament, que només contesta la garantia de devolució de diners d’A2 Hosting en qualsevol moment (consulteu la nostra revisió d’A2 Hosting). A més, la finestra de devolució s’aplica a qualsevol durada. Això vol dir que si decidiu anar mensualment, encara tindreu els 97 dies complets per rebre tots els vostres diners.

Ronda dos pensaments

Un cop més, tornem a tenir una ronda propera, però no tan propera a la primera. SiteGround és, certament, millor que FatCow quan es tracta de preus, però en comparació amb DreamHost, no es queda bé (llegiu la nostra ressenya de FatCow). DreamHost és més barat, proporciona més flexibilitat en la durada i proporciona una garantia de devolució de diners més generosa.

Ronda: Punt de preu per DreamHost

Logotip de SiteGround
Logotip de DreamHost

3

Facilitat d’ús

Alguns host web són necessaris de difícil necessitat (consulteu un exemple sobre la nostra revisió LunarPages), cosa que fa que aquesta ronda sigui molt important. Hem provat SiteGround i DreamHost des de la caixa de sortida fins a la configuració per avaluar el fàcil que és comprar un pla i iniciar el vostre lloc web..

SiteGround

El lloc web de SiteGround és enganyós i senzill. Només hi ha uns quants productes diferents (a diferència de GoDaddy (llegiu la nostra crítica de GoDaddy)), cosa que facilita trobar el tipus d’allotjament que necessiteu comprar. A més, és fàcil comparar els nivells de cada pàgina de producte. En lloc de deixar-vos ofegats en detalls tècnics, SiteGround mostra la quantitat d’emmagatzematge que suporta cada nivell, així com el nombre de visitants que s’hi pot allotjar.. 

Aquesta informació es registra en la caixa. Es tracta d’un procés indolor sense cap mena de complements molestos ni llargs processos de configuració (consulteu la nostra revisió de Namecheap per veure-ho en acció). SiteGround és fàcil d’utilitzar durant el procés de checkout, però l’engany es produeix després d’haver establert les credencials. És quan les coses canvien bastant. 

El tauler de compte, que gestiona la informació i els serveis de facturació, està obsolet. Tot i que l’estètica no sembla tan important, hi són aquí. La navegació pot patir perquè SiteGround enterra configuracions destacades amb altres sense importància, cosa que dificulta trobar el que busca.

siteground-review-cpanel

Vam trigar una estona fins i tot a trobar cPanel, que va desqualificar immediatament SiteGround del nostre millor allotjament web amb la guia cPanel. El propi cPanel està bé, tot i que no és tan agradable com JustHost (llegiu la nostra crítica de JustHost). Com el tauler de control del compte, cPanel està restringit al centre de la pantalla, oferint una estètica datada en general.

DreamHost

DreamHost és fàcil d’utilitzar des de la caixa de sortida fins a la configuració. Com s’ha esmentat a la segona ronda, podeu canviar els preus de la pàgina del producte, fent més fàcil la selecció d’un pla i durada sense haver de comprometre’s amb el procés de checkout. Un cop hi esteu, DreamHost us assegura que esteu al vostre camí el més ràpidament possible. 

El procés de checkout es divideix en tres passos, cadascun amb només un bon grapat d’opcions. Hi ha elements dinàmics que es transmeten a la pantalla a cada pas i, tot i que això no permet que DreamHost sigui més fàcil d’utilitzar, és cert que el fa més bonic. Està clar que DreamHost es preocupa, demostrant un nivell de qualitat amb el qual pocs serveis poden estar al dia. 

Després de confirmar el pagament, DreamHost us navega directament a una pàgina de creació de contrasenya, obviant la molesta i datada pràctica d’enviar les vostres credencials en un correu electrònic.. 

dreamhost-revis-control-panel

Un cop fet això, podeu iniciar la sessió. A diferència de SiteGround, però, cPanel no està disponible. En canvi, DreamHost utilitza un tauler de control propietari que combina la gestió de comptes i llocs web en una àrea. D’aquesta manera és fàcil fer un salt a diferents àrees sense necessitat de obrir diverses pestanyes. 

Dit això, no té cap culpa. DreamHost no només combina la gestió de comptes i llocs web en una àrea, sinó que també combina tots els altres serveis. Això vol dir que el menú del costat esquerre que s’utilitza per a la navegació té diverses entrades que no són rellevants, semblant a Midphase (consulteu la nostra revisió Midphase). Darrere d’aquests articles hi ha anuncis per comprar el servei. No trenca l’experiència, però és molest però. 

Ronda de tres pensaments

Mentre que SiteGround i DreamHost són alguns dels nostres proveïdors preferits, tenen punts suaus i aquesta ronda els va mostrar. Totes dues són fàcils d’utilitzar mitjançant la facturació, però tenen alguns problemes quan es tracta de la gestió del compte. Per a SiteGround, és un enfocament familiar però datat, mentre que per a DreamHost és un sistema fresc, però no totalment pensat.

Està a prop i, per desgràcia, està per les raons equivocades. Tanmateix, tenint en compte que l’actual modificació de DreamHost en la gestió de llocs web, mereix la victòria. Les opcions alienes són molestes, però són fàcils d’ignorar un cop s’aconsegueix la terra.

Ronda: Punt de facilitat d’ús de DreamHost

Logotip de SiteGround
Logotip de DreamHost

4

Velocitat i temps de treball

La quarta ronda és l’objectiu més objectiu que tenim. En lloc de comparar el que ens va agradar i el que no ens va agradar, podem comparar resultats. Hem provat cada servei llançant un lloc web amb el seu pla més barat i instal·lant una còpia en blanc de WordPress. Després d’això, vam fer una visita al lloc mitjançant Pingdom Speed ​​Test i Load Impact per obtenir resultats. 

SiteGround

SiteGround és un dels amfitrions web més ràpids que hem provat. A la nostra prova de Pingdom, que mesura la velocitat d’un sol usuari, en va marcar 96 de cada 100, només batuda per Pagely. Com es pot veure a continuació, però, el nostre temps de càrrega va ser de gairebé tres segons, que no és el que esperàvem per a un lloc sense contingut. 

lloc web-revisió-velocitat-prova

Podem recollir del gràfic que gran part del temps ha resultat de la resolució DNS, que SiteGround no té controlat. En aquesta prova particular, la sol·licitud DNS va trigar molt a completar-se, cosa que no hauria de ser un problema per a la majoria de la gent. 

La mètrica més important és el temps d’espera (quant de temps va esperar el navegador per rebre dades del servidor), que era molt baixa. Probablement, gràcies a les múltiples capes de caché de SiteGround. 

Load Impact va mostrar més del rendiment de SiteGround. Hem subratllat la prova del servidor enviant 50 usuaris virtuals en cinc minuts i SiteGround ha resistit fàcilment la pressió. No es va produir cap canvi significatiu en el temps de resposta i va complir totes les sol·licituds. 

siteground-review-loadimpact

Durant el nostre servei amb el servei, no hem tingut en compte cap temps mort. Si experimenteu alguna cosa, SiteGround us ha cobert. Hi ha una garantia de temps de vida del 99,9 per cent per protegir el vostre lloc contra qualsevol temps d’inactivitat. En cas que el vostre lloc es redueixi més del 0,1 per cent al mes, rebràs un mes d’allotjament gratuït. A més, per a cada punt percentual complet inferior al 99 per cent, rebrà un mes addicional. 

DreamHost

DreamHost va tenir bons resultats, tot i que no impressionants. Pingdom va ser decent i DreamHost es va incloure a 90 dels 100. El temps de càrrega real va ser baix (menys d’un segon), però és a causa que la resolució DNS no va trigar gaire. La majoria del temps de càrrega es dedicava al temps d’espera.

dreamhost-review-speed-test

Generalment, això significa que no hi ha memòria cau del costat del servidor. En canvi, DreamHost cerca el contingut al directori i el serveix a la fresca, en lloc de servir-lo des de la memòria cau. Alguns plans més cars tenen una memòria cau integrada, però provem els allotjaments web de la manera que ens han lliurat. Dit això, DreamHost podria comportar un rendiment significatiu si seguiu els passos de la nostra guia de temps de càrrega de llocs web com millorar. 

L’impacte de càrrega no va ser dolent, però, una vegada més, hem vist millor. Tot i que no era tan inconsistent com GreenGeeks (llegiu la nostra ressenya de GreenGeeks), DreamHost va lluitar per mantenir el temps de resposta tan coherent com SiteGround. Dit això, va complir totes les sol·licituds, cosa que va suggerir que hi ha molts recursos al servidor per tenir una càrrega modesta. 

dreamhost-review-load-impacte

Pel que fa al temps, DreamHost té una política interessant. A diferència de la garantia normal del 99,9%, DreamHost garanteix el 100 per cent. Tanmateix, la garantia no és tan generosa com SiteGround. Per cada hora que el servei s’hagi reduït, rebrà un crèdit per un dia d’allotjament. Tot i això, hi ha un límit del 10 per cent del proper període d’allotjament. Això significa que DreamHost no cobreix cap temps d’inactivitat després de tres hores al mes.

Ronda de quatre pensaments

Amb l’optimització adequada, DreamHost podria funcionar tan bé com SiteGround. Tanmateix, donat el seu rendiment excepcional, perdrà aquesta ronda. SiteGround no només funciona de forma immediata, sinó que també ofereix una garantia de devolució de diners més generosa.

Ronda: Punt de velocitat i temps de funcionament de SiteGround

Logotip de SiteGround
Logotip de DreamHost

5

Seguretat i privadesa

La darrera ronda se centra en la seguretat i la privadesa, que normalment són un tema per a les nostres revisions VPN. Tot i que no es parla tant de funcions i rapidesa en l’allotjament web, la privadesa i la seguretat són tan importants aquí com en qualsevol altre lloc. En aquesta ronda, veurem fins a quin punt protegeixen la informació i el lloc de SiteGround i DreamHost. 

SiteGround

SiteGround està carregat de funcions de seguretat, cosa que sorprèn tenint en compte el seu rendiment en la primera fase. SiteGround protegeix automàticament el vostre lloc aïllant el seu directori, garantint que un lloc infectat del vostre servidor no arruïnarà molt. Després d’això, heu estat protegits amb un tallafoc d’aplicació web, còpies de seguretat automàtiques diàries, un certificat SSL / TLS gratuït i un sistema anti-bot de drive AI. 

No tot s’inclou de forma gratuïta, però. Com es pot veure en la nostra comparació de SiteGround vs. InMotion, va quedar enrere per culpa de la manca d’exploració de programari maliciós. Hi ha una eina disponible: el SG Site Scanner – que explorarà diàriament el vostre lloc web per detectar-ne vulnerabilitats, però també us portarà al voltant de 20 dòlars anuals.. 

La privadesa és decent, però hem vist millor. SiteGround no ofereix privadesa de domini gratuïta (consulteu la nostra revisió WestHost per a un servei que faci), cosa que protegiria la informació de registre del vostre domini contra els miners de dades.. 

La política de privadesa, en canvi, és excel·lent. SiteGround assegura que “no vendrà, llogarà, ni compartirà ni divulgarà de cap manera informació identificable personal amb finalitats comercials”. Això vol dir que les pràctiques ombrívoles de les marques del grup Endurance International no són un problema aquí (consulteu la nostra revisió de Site5 per obtenir un exemple). 

DreamHost

DreamHost és una lliga pròpia pel que fa a seguretat i privacitat. En lloc de demanar-vos que adquiriu protecció addicional, DreamHost inclou de forma gratuïta la major part del que necessita. Inclou còpies de seguretat diàries, un certificat SSL / TLS gratuït i ModSecurity, que és un tallafoc d’aplicació web per als servidors Apache. 

Tanmateix, falta el rastreig de programari maliciós. DreamHost l’ofereix en forma de DreamShield, però us proporcionarà 3 dòlars addicionals al mes. A diferència de SiteGround, només escaneja el vostre lloc setmanalment. Dit això, el cost addicional no és de mèrit. DreamShield també netejarà qualsevol programari maliciós que es trobi, mentre que SG Site Scanner simplement us ho notificarà. 

La privadesa és allà on DreamHost és propi, obtenint un punt perfecte en la nostra revisió. La privadesa del domini s’inclou de forma gratuïta amb tots els dominis que registreu. La política de privadesa és fluïda, mentre DreamHost reflecteix la idea que no vendrà les vostres dades. Tanmateix, no heu de llegir el document per veure la dedicació de DreamHost a la privadesa. 

El 2017, el Departament de Justícia dels EUA (DOJ) va sol·licitar que DreamHost entregés informació sobre un lloc que allotjava: disruptj20.org. En lloc de fer-ho, DreamHost va lluitar fins a la Cort Superior de Washington D.C. El DOJ va sol·licitar informació sobre els propietaris i sobre els 1,3 milions d’adreces IP més o menys que van visitar el lloc.

Si bé encara es va ordenar a DreamHost que li entregés alguna informació, el tribunal va reconèixer que el govern “no té el dret de transmetre la informació continguda al lloc web de DreamHost”.

Ronda de cinc pensaments

Pel que fa a les funcions de seguretat, SiteGround i DreamHost són igualats. Tot està inclòs en una eina gratuïta d’exploració de programari maliciós i, fins i tot, són només uns dòlars al mes. 

La diferència d’aquesta ronda es redueix en la privadesa. SiteGround no està malament pel que fa a la privadesa, sobretot en comparació amb la majoria dels servidors web. Tot i això, DreamHost es distingeix realment amb la seva clara dedicació a protegir les dades dels usuaris. 

Ronda: Punt de seguretat i privadesa per DreamHost

Logotip de SiteGround
Logotip de DreamHost

6

Pensaments finals

Com dèiem anteriorment, el servei que guanyi tres o més punts serà el nostre guanyador. Però és una mica desordenat aquí. Les tres i tres rondes, en concret, podrien anar a qualsevol servei, cosa que canviaria el resultat. Tot i això, tot el guanyador és DreamHost, si és que només és el més baix dels marges. 

Guanyador: DreamHost

Tot i que si navegueu per les nostres ressenyes, veureu que realment valorem DreamHost per sota de SiteGround. Tot i això, només baixa en la quantitat més petita. Aïlladament, creiem que DreamHost és l’opció superior. Tot i això, contra la resta del mercat d’allotjament web, SiteGround brilla més. Independentment del servei que trieu, no us equivocareu. 

Quin servei creieu que és millor? Voleu quedar amb DreamHost o anar amb SiteGround? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Com sempre, gràcies per llegir. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me