monday.com vs Trello: una lluita de Kanban per al 2020

Hi ha moltes coses a tenir en compte a l’hora de triar una eina de gestió de projectes. La usabilitat és una de les més grans i veurem dues de les eines més fortes d’aquesta àrea. En aquesta comparació de Trello vs. monday.com, decidirem quina és la millor opció per a aquells que volen una vida fàcil.


Trello és fàcil d’utilitzar. Ho fem aquí a Cloudwards.net. Altres empreses que l’utilitzen inclouen National Geographic, Kickstarter i Google, de manera que estem en bona companyia. El gegant de programari australià, Atlassian, va assolir un valor de 425 milions de dòlars fa uns anys, de manera que és un gran jugador del mercat. Llegiu-ne més informació a la nostra ressenya de Trello.

monday.com és una estrella ascendent que compta amb més de 50.000 equips en els seus llibres, un gran salt des que la vam revisar fa uns mesos. Té clients com Philips, Carlsberg i Discovery. Vam quedar impressionats en la nostra revisió monday.com i la vam situar en la primera llista de programari de gestió de projectes.

Ambdues eines són veterans de cara i han aparegut en cap anterior. Trello va guanyar la nostra comparació de Trello vs. Jira, però va perdre en el nostre concurs Wrike vs Trello, mentre que monday.com ha aconseguit victòries a les nostres batalles monday.com vs. Jira i monday.com vs Wrike.

Configuració d’una lluita: Trello vs. monday.com

Comparem aquestes eines en quatre rondes. El millor dels guanyadors de cada ronda guanya el concurs i el que guanyi el concursant. Si continua sent empatat al final, pensarem quina eina ha guanyat les seves rondes de manera més convincent.

Primer, examinarem la gamma de funcions que ofereix cada plataforma. Considerem l’estructura bàsica de cada eina, les diferents maneres de visualitzar els vostres projectes i coses com ara l’espai d’emmagatzematge, les aplicacions ofertes i les extensions.

A la ronda de preus, veurem quin és el més barat i veurem els plans i les opcions de pagament. La flexibilitat i les proves lliures llargues obtindran una bona puntuació. Estem considerant el valor, no només anar amb el preu més baix.

La facilitat d’ús hauria de ser propera, amb les dues eines excel·lents en aquesta zona. És important presentar les funcions d’una manera accessible i amb una interfície clara i intuïtiva. Trello i monday.com fan això. Qualsevol que guanyi aquesta ronda ho haurà guanyat.

Finalment, ens fixarem en la seguretat i la privadesa. Si no teniu la informació malament, mai és important que quan feu servir el núvol i veurem quin combat us manté més segur. Si us preocupa mantenir-vos en seguretat en línia, el nostre article sobre cibercriminació us ajudarà.

1

Característiques

Veurem què fa cada eina. El que ofereix decidirà si us és útil.

Hi ha un conjunt comú de funcions que tenen la majoria del programari de gestió de projectes, com ara les tasques i diferents maneres de visualitzar-les. Veurem com Trello i monday.com es diferencien oferint diverses maneres d’organitzar els vostres projectes, integracions amb altres plataformes i qualsevol altra cosa fora del comú.

Trello

Trello és una eina senzilla que es basa gairebé totalment en la seva visualització de kanban. Podeu crear columnes i afegir-hi cartes. Les cartes s’arrosseguen de columna a columna per mostrar el seu estat o a qui se li assigna. A les columnes es pot anomenar allò que es vol. Una configuració típica és “fer”, “fer” i “fer”. Si és tot el que necessiteu, és fantàstic, però hi ha més coses que Trello.

trello-board

Podeu adjuntar fitxers a taulers, amb límits de mida de 10MB a 250MB depenent del vostre pla. Podeu evitar aquests límits mitjançant un servei extern. Llegiu el nostre millor article d’emmagatzematge en núvol per obtenir opcions.

Es poden assignar targetes als membres de l’equip, classificar-los i donar-se terminis. Poden incloure subtasks, però la gestió de dependències no està disponible de manera predeterminada. Trello també inclou personalitzacions, com ara adhesius i emoji.

Disposa de molts “power-ups” que permeten afegir tot tipus de funcions. Et limitem a un per tauler al pla gratuït, però això et permet experimentar i actualitzar a un pla de pagament si en necessites més.

Hi ha tot tipus d’energies i us permeten afegir les vistes i funcions que es troben en altres eines. També podeu utilitzar dades en altres plataformes a través de power-ups. Per exemple, l’encesa de Zapier us permet accedir a dades en més de 1.500 aplicacions.

trello-majordom

El complement “majordom” permet automatitzar tasques i, tot i que és una característica potent, no és molt més difícil d’utilitzar que la resta de Trello. Podeu crear botons amb ell que facin diverses accions a les targetes, permetent que les coses es facin més ràpidament.

Amb la seva versió del navegador complementada amb aplicacions per a mòbils i d’escriptori, podeu utilitzar Trello en gairebé qualsevol dispositiu.

monday.com

Els projectes de monday.com tenen juntes formades per “polsos”. Els llegums són articles individuals, equivalents a les cartes de Trello. Podeu personalitzar les dades que contenen, afegint camps per a text, persones o dates, i podeu tenir diverses versions de cada tipus de camp, convertint-lo en una eina versàtil.

dilluns a taula

monday.com té moltes vistes que es desbloquegen a mesura que avanceu els vostres plans. Si només necessiteu la seva visualització de kanban, potser voldreu considerar Trello perquè haureu de pagar per monday.com. Tot i això, monday.com té una selecció més àmplia de visualitzacions.

A més de la vista de kanban, hi ha un seguiment de temps i visualitzacions de gràfics, així com una línia de temps i calendari. monday.com us permet mantenir fitxes sobre el que fa amb el registre d’activitats, el que us mostra els canvis que tothom ha fet.

Hi ha molt d’espai per a fitxers, amb 5 GB d’emmagatzematge en núvol per utilitzar al pla bàsic. L’espai esdevé il·limitat al nivell Pro.

monday.com té una estructura senzilla, evitant subarrems i dependències per elecció. Els considera malvats, que poden semblar extrems, però estem d’acord que és possible que les coses s’oblidin si es creen en tasques que no realitzes. Amb monday.com, no hi ha cap possibilitat que passi.

Si no esteu d’acord i voleu els mals dels subtascs i la gestió de la dependència, visiteu el costat fosc a la nostra revisió de Wrike.

dilluns-integracions

monday.com s’integra amb molts serveis. Podeu utilitzar Dropbox, Slack i fins i tot Trello. Igual que amb Trello, la integració de Zapier permet treballar amb dades en moltes aplicacions.

Hi ha aplicacions mòbils per a Android i iOS, però a diferència de Trello, no té aplicacions d’escriptori.

Primer Pensament

monday.com ofereix moltes visualitzacions i articles personalitzables que permeten ajustar-lo a les vostres necessitats. Trello manté les coses molt més senzilles. Sense power-ups, és sens dubte massa senzill passar la línia, des de la gestió de tasques fins a la gestió de projectes.

Totes dues plataformes tenen integracions i extensions infinites. Ens agrada especialment el sistema d’automatització “majordom” de Trello. Trello també té aplicacions d’escriptori.

Dit això, monday.com guanya aquí. Et permet fer més coses i pots personalitzar els seus taulers. Trello té molt marge d’expansió amb els seus power-ups, però l’àmplia gamma de visualitzacions i les funcions integrades de Monday.com la proposen.

Ronda: Punts de característiques per monday.com

Logotip de Trello
Logotip de monday.com

2

Preu

A continuació, comparem els concursants amb el preu. Més barat és millor, però les eines també tenen una relació qualitat-preu. Les opcions flexibles, els mètodes de pagament i les proves gratuïtes són agradables de veure, així com els descomptes per a educadors i sense ànim de lucre.

Si busqueu una altra plataforma barata amb un pla gratuït, consulteu la nostra revisió de ClickUp.

Trello

Trello té un nivell gratuït que us permet utilitzar-lo com a senzilla placa de kanban amb un power power. No es pot superar i funciona bé. Algunes ofertes gratuïtes tracten d’afegir-vos a les actualitzacions, però Trello es pot utilitzar i s’adaptarà a moltes persones tal com és.

Tot i així, hi ha moltes raons per utilitzar els plans de pagament. El límit de la mida de fitxer adjunt augmenta de 10 MB a 250 MB i podeu utilitzar més accions per placa. El complement “majordom” també millora el pla de pagament, amb els límits d’ús que es redueixen i desapareixen completament a nivell empresarial.

adhesius de trello

Els usuaris de pagament obtenen funcions de personalització addicionals, com ara més adhesius i emoji. Podeu penjar els vostres antecedents en plans de pagament, de manera que podreu fer que els vostres taulers siguin com a propis.

A més dels plans d’equip, els individus poden obtenir les funcions afegides amb Trello Gold. Costa 3,75 dòlars al mes, molt menys que el pla Business Class.

La facturació es fa normalment amb targeta de crèdit, però podeu sol·licitar altres mètodes si pagueu més de 5.000 dòlars al mes.

Nivell: preu per usuari al mes:
GratuïtGratuït
Classe executiva9,99 dòlars
Empresa20,83 dòlars (però disminueix amb el nombre d’usuaris)

monday.com

Pagueu per grup de cinc usuaris amb monday.com, que sona encertat, però us permetrà estalviar temps en què la gent nova s’uneixi a l’equip i els preus resulten més barats que moltes eines, de totes maneres. A diferència de Trello, monday.com no ofereix cap pla gratuït. L’opció més barata és de 25 dòlars mensuals per a un grup de cinc usuaris, la qual cosa segueix sent un bon valor.

El pla bàsic us ofereix la visualització de kanban i 5 GB d’emmagatzematge. Al nivell estàndard, desbloquegeu la visualització de la línia de temps, el calendari i el mapa i obteniu 50 GB d’espai. El pla Pro afegeix un seguiment de temps, gràfics i fórmules, juntament amb l’emmagatzematge il·limitat.

Tots els usuaris obtenen autenticació de dos factors, però necessitareu el pla Pro per utilitzar l’autenticació de Google. Els usuaris empresarials també reben registres d’auditoria, gestió de sessions i també poden ajustar els permisos d’usuaris. També reben formació individualitzada i un gestor d’èxit dedicat al client.

monday.com ofereix una prova gratuïta de 14 dies, de manera que podeu provar-la sense cap compromís.

Pla: Preu (mensual):
Bàsic25 dòlars
Estàndard39 $
Pro59 $
Empresa118 $

Ronda dos pensaments

Si no voleu gastar res, Trello guanya no només aquesta ronda, sinó tot el concurs per defecte perquè té un nivell gratuït i és bo. monday.com requereix que prebeu la cartera oberta, però us proporcionen molts diners. Els seus nivells més alts tampoc són tan cars, de manera que podeu obtenir les seves funcions avançades a un preu decent.

En general, però, com que Trello té un nivell gratuït que és bo, guanya aquesta ronda. Podeu llegir una altra eina amb un bon pla gratuït a la nostra revisió Freedcamp.

Rodona: Punt de preu per a Trello

Logotip de Trello
Logotip de monday.com

3

Facilitat d’ús

Aquí estem contemplant la facilitat d’ús i l’accessibilitat. Totes les funcions del món no són bones si no podeu esbrinar com aprofitar-les. Una interfície forta i llegible amb molta orientació i suport obtindrà un bon resultat.

Les dues eines són fortes en aquesta àrea. La interfície excel·lent de monday.com és la seva base fonamental i la facilitat d’ús de Trello és, un cop més, un motiu important per utilitzar-la. Aquesta ronda serà un concurs tan brutal com es poden combinar eines amables i acolorides.

La usabilitat d’Asana permet a Trello i monday.com guanyar diners per obtenir els seus diners i en podreu llegir a la nostra revisió d’Asana. La nostra guia per a principiants d’Asana també us ajudarà a començar-la.

Trello

Hem descrit els fonaments bàsics de Trello a la guia per a principiants de Trello. És un lloc ideal per començar si voleu veure què pot fer per vosaltres.

No es triga gaire a esbrinar-se, amb una interfície clara que mostra les columnes farcides de targetes. Arrossegueu les cartes de columna a columna i feu clic a elles per actualitzar les dades que contenen. És senzill i senzill.

detall de la carta de tres

Les funcions més avançades també estan ben dissenyades. Fins i tot l’eina d’automatització, “majordom”, és tan simple com pot ser, amb controls explicatius que permeten aprofitar la seva potent funcionalitat.

dreceres de trello

Hi ha una llista útil de dreceres per ajudar-vos a treballar més ràpidament. També hi ha moltes plantilles i exemples a utilitzar com a punt de partida si no voleu començar des de zero.

Trello us ofereix un gran suport, amb guies i una base de coneixement detallada que explica el seu funcionament.

Si voleu moure el vostre equip al núvol, però teniu membres menys tècnics amb reserves al respecte, Trello és una de les vostres millors opcions. És fàcil i una bona introducció a les eines basades en núvols.

monday.com

monday.com té un disseny que utilitza bé l’espai i el color alhora que surt molt a la pantalla. És senzill registrar-se i obtenir el vostre subdomini per al vostre equip.

monday.com és una eina més complicada que Trello, però la interfície fa un quilòmetre addicional per fer-lo fàcil d’utilitzar. És la millor interfície que hem vist a la categoria de gestió de projectes. T’ajuda a cada torn. Hi ha animacions subtils que us mostren què cal fer després i què passarà si feu clic a coses.

dilluns-plantilla

monday.com inclou una selecció de més de 70 plantilles que us ajudaran a iniciar-vos, i us proporciona consells per triar-ne una, que us ajudarà a fer una tria més informada del que ho faríeu amb la majoria d’eines.

També compta amb una àmplia base de coneixement i atenció al client que va respondre a la nostra consulta en només quatre minuts.

Llegiu la nostra ressenya Basecamp per obtenir més informació sobre una altra eina que va respondre a la nostra consulta d’assistència en temps doble.

Ronda de tres pensaments

Això és difícil de trucar. Trello és probablement el més fàcil d’utilitzar a la categoria de gestió de projectes. monday.com és més difícil però sofisticat. Tanmateix, la seva interfície és excel·lent, fent un gran treball per mostrar-vos què heu de fer després i quins efectes tindran les vostres accions.

Tot i això, aquesta és una facilitat d’ús, però no una interfície, de manera que la traiem a Trello. Si no podeu saber com utilitzar Trello, heu d’adherir-vos al paper i al bolígraf. monday.com també és fantàstic per ajudar-vos, però, per tant, no hi ha cap motiu per deixar-ho servir per problemes d’ús.

Ronda: Punt de facilitat d’ús de Trello

Logotip de Trello
Logotip de monday.com

4

Seguretat & Privacitat

A continuació, valorarem la seguretat i la privadesa per veure si monday.com i Trello són tan bons per mantenir-vos segurs com perquè es fan accessibles. Veurem el xifratge, les certificacions i les opcions que us ofereixen per ajustar les coses a les vostres necessitats.

Trello

Trello té una sorprenent quantitat de funcions de seguretat que ofereix totes les coses estàndard que esperem veure. Llegiu el nostre article sobre seguretat en línia per obtenir més informació sobre el tema.

Trello utilitza un fort xifrat, amb 128 bits TLS per a dades en trànsit i AES 256-bit per a dades emmagatzemades.

Ofereix recompenses d’errors perquè els nois bons puguin trobar problemes abans que els dolents els detectin. També disposa de certificacions externes amb certificats SOC2 Type 1 i PCI DSS. Trello està cobert per la UE-EUA. i Suïssa-EUA. marcs de blindatge de privadesa.

Les seves opcions avançades inclouen la desactivació del compte i els registres de restricció de domini, de manera que us assegureu que l’accés està limitat a persones que treballen a la vostra empresa. Podeu controlar els permisos i triar com s’utilitzen accions i fitxers adjunts.

dilluns-administrador

També podeu sol·licitar la supressió de les dades del projecte, amb Trello suprimint les dades personals als 30 dies posteriors al tancament del compte.

Trello inclou l’autenticació de dos factors, així com la sessió única SAML i Google OAuth, de manera que esteu protegit contra els inicis de sessió nocius.

monday.com

monday.com coincideix amb Trello en el xifrat, amb TLS v1.2 utilitzat per a dades en trànsit i AES 256-bit per a dades en repòs. Compleix amb la UE-EUA. i els escuts de privadesa suïssos dels EUA, així com el Reglament general de protecció de dades. Té una certificació SOC 2 tipus 2 i un parell de certificats ISO.

També té una autenticació de dos factors, que podeu llegir al nostre article sobre l’autenticació de dos factors.

Hi ha més opcions per als usuaris de l’empresa, que poden veure els registres d’auditoria que mostren informació sobre els usuaris que inicien la sessió als seus comptes. Llegiu la nostra ressenya de ProWorkflow per obtenir una altra eina que funciona correctament.

També rebeu registres restringits al domini i podeu millorar la seguretat d’inici de sessió amb l’autenticació SAML i Google. També podeu controlar la vostra política de contrasenya.

Ronda de quatre pensaments

Les dues eines ofereixen molt aquí, amb un fort xifrat, una sèrie de certificacions i opcions per ajustar la vostra seguretat. Proporcionen autenticació de dos factors a tots els usuaris, que és un avantatge, però no ajuda a separar-los. Preferim la selecció d’opcions que Monday.com té, i també agraïm el senzill que és fer canvis. monday.com agafa això amb un bigot.

Ronda: Seguretat & Punt de privadesa per a monday.com

Logotip de Trello
Logotip de monday.com

5

El Veredicte

Monday.com prenent la darrera ronda deixa les coses a dos torns per part, cosa que ens dóna una difícil decisió a prendre. monday.com va guanyar clarament funcions, però va avançar en seguretat. Trello va guanyar pel seu preu i facilitat d’ús. La facilitat d’utilització durant tot el món no podria anar de qualsevol manera. Trello ho va guanyar en gran mesura per ser més senzill, amb monday.com amb el disseny més fort.

És la ronda que pensàvem més difícil i això vol dir que entreguem el concurs global a monday.com. Amb un conjunt de funcions més ampli i una excel·lent usabilitat, seria injust donar el concurs a Trello només perquè és més senzill.

Guanyador: monday.com

No descomptem el nostre subcampionat. Com a eina senzilla i fàcil, és difícil de batre i és gratuïta si no necessiteu les seves funcions més avançades.

Ambdues eines són fàcils d’utilitzar, marcant bé la usabilitat. monday.com ofereix més funcions i fa una gran feina per fer-los usables, mentre que Trello és una opció fantàstica per a aquells nous a treballar al núvol.

Si teniu experiència amb Trello i monday.com, compartiu les vostres opinions sobre la seva comparació als comentaris. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map