Millor programari de gestió de projectes per a autònoms el 2020

La vida autònoma li passa molt, però no tot són els préssecs i la crema. Mantenir-se al davant de la competició és dur. El millor programari de gestió de projectes per a autònoms us pot proporcionar avantatge i ajudar-vos a posar-vos en marxa cap a l’èxit en solitari.

Molts autònoms deixen de banda l’organització, cosa que pot ser un error. Tot error representa una oportunitat de millorar, però, i una millor autogestió pot donar-vos més temps per treballar i assopir lattes, en comptes de jugar amb l’administrador.

En aquest article, veurem algunes de les eines de gestió de projectes disponibles per veure com poden ajudar-vos a treballar millor.

Millor programari de gestió de projectes per a autònoms 2020

El que fa que l’eina de gestió de projectes sigui adequada per als autònoms?

Segons la nostra experiència, els autònoms van des d’invertir en efectiu fins a remuntar els pagaments de les factures cada mes. El preu serà un factor important, de manera que buscarem eines que tinguin una opció gratuïta o barata. Els autònoms amb menys diners en efectiu poden agradar també fer una ullada al nostre millor article gratuït d’eines de gestió de projectes.

Les coses habituals que ens preocupen, com ara les funcions i la facilitat d’ús, també són rellevants per als autònoms. També estem considerant seguretat i suport, però, com que els autònoms només estiguin gestionant les seves pròpies dades, potser no els molesta tan la seguretat com, per exemple, un gestor empresarial.. 

La mida de l’equip i la comunicació són menys importants. Molts autònoms treballen sols o en equips petits, de manera que examinarem més com s’organitzen els projectes que les funcions de l’equip. Dit això, els autònoms sovint tenen diverses coses en marxa, per la qual cosa afavorirem plataformes que s’adaptin i et permetin crear diversos projectes fàcilment.

Com que els autònoms solen ser autònoms, pot ser que estigui bé amb opcions de suport que també s’inclouen a solucionar els seus propis problemes.. 

Millor programari de gestió de projectes per a autònoms: Wrike

Si esteu fent un tomb amb els pantalons casuals mirant Netflix quan haureu d’estar treballant, proveu-ho a Wrike. Fa una bona feina posar-vos en un marc d’ànim com un negoci. Té una corba d’aprenentatge, però un cop el coneixeu, és una manera fantàstica d’ajudar a gestionar els vostres projectes. També té un pla gratuït, de manera que no us ha de costar res.

Quan hàgiu acabat el vostre treball i vulgueu tornar a la transmissió, el nostre millor article sobre Netflix ha val la pena revisar-lo.

Wrike us permet crear tasques, desglossar-les en subtassons i afegir dependències entre elles. Això us permet esbrinar quines són les ordres que cal fer. També podeu crear formularis que permetin que altres persones creïn tasques omplint-les. Això pot ser una bona manera de captar els requisits del client si s’utilitza correctament..

wrike-dependències

Té diverses vistes, inclosa una llista, un tauler bàsic de kanban, un gràfic de Gantt i un fluxe. Podeu utilitzar-lo per emmagatzemar fitxers i deixar comentaris sobre ells mitjançant la seva funció de prova. La interfície és multitudinària i la navegació té alguns elements, però n’hi ha molts.

Les integracions de Wrike permeten connectar-se a diverses plataformes que probablement s’utilitzin autònoms, com Dropbox, Google Drive i Adobe Creative Cloud.

Plantilles de Wrike

Wrike inclou un assortit de plantilles, de manera que podeu configurar-lo ràpidament. També hi ha una selecció de temes que permeten triar un aspecte que més s’adapti a tu.

Té una seguretat de màxima qualitat i està disponible una autenticació de dos factors mitjançant una aplicació de Google. També ofereix moltes opcions d’assistència, amb una excel·lent base de coneixement complementada per un personal de suport ràpid i sensible que us ajudarà si us quedeu enganxats.

Podeu compartir els vostres projectes amb un equip de cinc de forma gratuïta. Si decidiu actualitzar, els plans de pagament comencen a partir de 9,80 dòlars per usuari al mes, cosa que no és molt, tenint en compte què fa per vosaltres.

Amb aplicacions per a Windows, macOS, Android i iOS, a més de la versió del seu navegador, els autònoms poden accedir a Wrike allà on siguin.

Wrike és una opció forta per als autònoms i per a tots els altres. Obteniu més informació sobre aquest comentari de Wrike.

Ajustable

Airtable és una eina versàtil que presenta funcions inusuals. Permet afegir dades a “bases”. Les “bases” representen projectes i podeu configurar plantilles per a diferents tipus. Els desenvolupadors independents apreciaran el projecte d’exemple de seguiment d’errors, però també hi ha vendes, gestió de personal i sistemes de seguiment.

La pantalla principal com a full de càlcul de Airtable es complementa amb les visualitzacions de kanban, calendari, formulari i galeria. La interfície és clara i responsiva, i fer coses generalment és senzill, però complicar configurar-se des de zero sense una plantilla.

No té moltes opcions de comunicació, però els autònoms poden no trobar un problema si només s’organitzen.

S’integra amb diverses plataformes, com Dropbox i WordPress, a més d’altres eines de gestió de projectes Asana, Basecamp i Trello. Com alguns dels seus competidors, utilitza Zapier per compartir dades amb moltes aplicacions.

blocs hermètics

La nostra característica preferida són els seus “blocs”. Et proporcionen tota mena de funcionalitats addicionals. Algunes són relativament senzilles. Hi ha blocs de gràfics i un que s’integra amb Google Hangouts, per exemple. Altres us ofereixen funcions avançades, com la traducció automàtica i el reconeixement d’imatges. Si necessiteu fer aquestes coses amb regularitat, Airtable us serà de gran ajuda.

Pla gratuït accessible

Airtable té un pla gratuït, de manera que no hauràs de pagar per començar. Podeu tenir tantes “bases” com vulgueu, de manera que podeu assignar-ne una a cadascun dels vostres projectes de client si és així. Els seus plans de pagament proporcionen més capacitat d’emmagatzematge i característiques. Per exemple, els blocs es desbloquegen al pla Pro.

No us haureu de preocupar pel que fa a la seguretat. Airtable té diverses certificacions i utilitza un fort xifrat de 256 bits. Llegiu la nostra descripció del xifratge per obtenir més informació sobre el tema. També obteniu autenticació de dos factors i podeu veure les adreces IP que han accedit al vostre compte. És útil si us preocupa que algú altre hagi iniciat sessió amb la vostra contrasenya.

Té una secció d’ajuda digna, amb vídeos i seminaris web disponibles per obtenir més informació sobre la plataforma. També hi ha una comunitat activa. El “Univers Airtable” us permet veure què han fet els altres usuaris, que és una manera fantàstica d’obtenir idees.

Hi ha una adreça de correu electrònic i un assistent de contacte si necessiteu contactar amb l’assistència, però el temps de resposta que tenim tres dies no és el més ràpid que hem vist. Llegiu la nostra ressenya de ProWorkflow per obtenir més informació sobre un servei que ens va tornar en sis minuts.

En general, Airtable és una plataforma simpàtica amb excel·lents funcions. Té molt a oferir autònoms. Llegiu-ne més informació a la nostra crítica sobre Airtable.

Asana

Asana és molt divertit per utilitzar a causa de les seves celebracions. Us recomana haver aconseguit les coses enviant animals de colors que volen a la pantalla. No estem segurs que els autònoms que lluiten per treballar, malgrat les temptacions d’internet, necessiten més frivolitat a les seves vides, però.

asana-celebració

Tot i així, el nivell gratuït d’Asana no suposarà les vostres despeses. Amb ell, podreu utilitzar la seva llista i les vistes del tauler, així com el seu calendari. Podeu utilitzar el tauler de conversa per a equips de fins a 15 persones, sense haver d’actualitzar. 

Té un bon disseny que aconsegueix l’equilibri entre usabilitat i atractiu visual. Estaria bé veure algunes opcions de personalització més, com ara els fons i els colors dels usuaris, però no ho podeu tenir tot.

Si teniu un pla de pagament, podeu utilitzar la seva línia de temps, formularis i altres funcions. A més de crear tasques, podeu dividir-les en subarrendes i afegir dependències. Si treballeu amb un equip, podeu assignar coses a altres membres de l’equip.

Podeu compartir fitxers, però hi ha un límit de mida de 100 MB. Si necessiteu més que això, consulteu el nostre millor emmagatzematge en núvol per a l’article de fitxers grans.

Entre les integracions d’Asana s’inclou Zapier, que us permet utilitzar dades de moltes fonts. Igual que Wrike, s’integra amb altres serveis, com Dropbox, Adobe Create Cloud i Microsoft Office 365.

Asana Security

Si utilitzeu Asana en una cafeteria, el seu xifratge TLS v1.1 farà que sigui més difícil per als treballadors d’espessors pintar el vostre treball. Llegiu el nostre article sobre ciberdelinqüència per obtenir més informació sobre els trucs que pateixen els infractors.

El suport de Asana va trigar unes hores a respondre a les nostres preguntes, que és decent, si no que és el més ràpid que hem vist. Aquest honor va ser a Basecamp, que ens va tornar en tres minuts. Llegiu-ne la informació a la nostra revisió Basecamp.

Asana funciona al navegador i té aplicacions per a Android i iOS. A més de la nostra revisió d’Asana, hem creat una guia per a principiants d’Asana, per ajudar-vos a començar-la. 

En general, Asana és una excel·lent elecció per als autònoms, amb el seu pla gratuït que li proporciona molt i els seus plans de pagament barats que ofereixen encara més. És fàcil d’utilitzar i fa que les coses siguin agradables i agradables.

Si voleu comparar-la amb Wrike, mireu el nostre cap de cap a Wrike i Asana.

Freedcamp

Si veieu les cadenes de moneders, no podreu equivocar-vos amb Freecamp. No només té un pla gratuït, sinó que les seves ofertes de pagament tenen un bon valor, que va des dels escassos 1,49 dòlars mensuals fins als 16,99 dòlars per al seu pla Enterprise. És una de les plataformes de millor valor del voltant.

freedcamp-welcome

Freedcamp té una interfície atractiva i és fàcil d’utilitzar. Hi ha un error estrany aquí i allà, però res que esclati, i, en general, és probable que els usuaris gaudeixin treballant amb ell.

Podeu crear tasques, desglossar-les en subarrems i afegir dependències, mostrant-vos les relacions entre ells. Podeu assignar persones i dates a tasques, així com fer comentaris i fitxers adjunts.

L’emmagatzematge il·limitat de Freedcamp la converteix en una bona opció per compartir fitxers de projectes amb col·legues o clients. Tanmateix, el límit de la mida del fitxer de només 10 MB per a usuaris gratuïts és restrictiu. Augmenta fins a 250 MB en plans més cars. Consulteu els nostres articles d’emmagatzematge al núvol si voleu configurar un servei dedicat per a això.

Hi ha diverses vistes disponibles. A més de la vista de tasques de vainilla, també hi ha un calendari, una targeta kanban i una vista de Gantt. També hi ha un sistema de punts per ajudar-vos a navegar pel programa.

Si voleu compartir dades amb altres plataformes, ho podeu fer a través del popular Zapier, que funciona amb moltes aplicacions. Freedcamp també té una API, si us agrada la codificació.

Privacitat Freedcamp

Freedcamp compleix el Reglament general de protecció de dades, tal com es descriu al nostre article GDPR. També compleix la UE-EUA. i Suïssa-EUA. escuts de privadesa. Els usuaris de l’empresa poden aprofitar l’autenticació de dos factors.

El seu suport és ràpid i eficaç. Va ser fàcil enviar una sol·licitud de suport i vam obtenir una resposta 30 minuts després. També té una base de coneixement i uns quants vídeos de YouTube per ajudar-vos si us quedeu enganxats.

Té aplicacions mòbils per a Android i iOS. Els seus clients d’escriptori Windows i macOS estan enterrats a les profunditats del lloc web, de manera que poden estar desfasats.

En general, Freedcamp és una elecció excel·lent si teniu un pressupost. Té uns quants errors, però hi ha moltes bones funcions per solucionar-ho. Per a més detalls, consulteu la nostra revisió Freedcamp.

Trello

Si voleu quelcom gratuït, senzill i senzill, no busqueu més enllà de Trello. És una eina basada en kanban, que us permet crear tasques i moure-les entre columnes. Les columnes es podrien etiquetar “fer”, “fer” i “fer” o tenir noms que representin qualsevol etapa del procés. 

Podeu utilitzar-los per emmagatzemar registres de clients, informació del projecte o qualsevol altra cosa que penseu. Podeu crear un tauler per a cada projecte i, potser, un tauler per gestionar clients. Tot i que és senzill, és una eina versàtil i potent.

La pàgina d’inspiració de Trello inclou exemples de com l’han utilitzat persones creatives. A més de gestionar projectes, podeu utilitzar-la per presentar informació als vostres clients. Hi ha gent que l’utilitza per presentar menús del restaurant i fins i tot asseure plans d’esdeveniments.

trello-casament

Val la pena revisar els exemples per obtenir algunes idees sobre com podeu utilitzar Trello per presentar informació als vostres clients i permetre’ls també treballar amb vosaltres..

Tot i que els seus “power-ups” senzills us permeten afegir funcions addicionals. Són molts i variats. Usat amb prudència, podeu convertir Trello en una plataforma molt més avançada i podeu triar i triar la funcionalitat que necessiteu.

Trello Butler

L’engegada del “majordom” és notable perquè permet automatitzar tasques i crear botons per realitzar seqüències d’accions. Això us pot estalviar molt de temps. L’ús de “majordom” està limitat al pla gratuït de Trello, però això no pot afectar els autònoms que el volen utilitzar algunes vegades a la setmana a mesura que els projectes es mouen entre etapes..

Si voleu fer-ne ús més que això, és probable que el temps que estalvieu de l’eliminació dels límits d’ús justifiqui més el cost d’un pla de pagament.

Tot i que les funcions bàsiques de Trello es troben en un pla gratuït, hi ha avantatges de millorar. Obteniu adhesius, fons i emoji personalitzats. També podeu utilitzar més accions al mateix temps i fer servir “majordom” sense restriccions d’ús.

És una de les plataformes més senzilles, però és una manera excel·lent de començar. Llegiu la nostra ressenya de Trello per obtenir més informació. La nostra guia per a principiants de Trello també ofereix consells per començar-la.

Altres opcions

Hi ha algunes altres opcions que val la pena investigar que no van entrar en els cinc primers llocs. Fem una ullada a ells.

Podio

podi-càlcul

Podio és una plataforma útil que té un pla gratuït i un parell de funcions interessants. Podeu personalitzar els vostres espais de treball i utilitzar el seu camp de càlcul per a realitzar operacions complexes a les vostres dades. Si voleu una eina que us permeti combinar i combinar dades automàticament, no busqueu més que Podio.

Més enllà d’això, fa la major part del que esperaves d’una eina de gestió de projectes. Podeu assignar tasques i utilitzar vistes diferents per ordenar la informació. També té un magatzem il·limitat. Tanmateix, no té subtassons ni gestió de dependències.

Per obtenir més informació, llegiu la nostra crítica sobre Podio.

Món de tasca

món de les tasques d’analítica

Taskworld no té un pla gratuït, però permet crear tasques fàcilment enviant un correu electrònic a una adreça específica. Aquells que vulguin fer feina al tren els trobaran útils. També té aplicacions Android i iOS.

Disposa d’una interfície senzilla i fàcil d’utilitzar i una excel·lent guia d’usuari que us ofereix informació detallada. També hi ha plantilles i una senzilla placa kanban per gestionar tasques.

Taskworld no té un pla gratuït, però hi ha una prova gratuïta de 15 dies, després de la qual cosa costa 10,99 dòlars al mes. Per obtenir més informació, llegiu la nostra crítica de Taskworld.

monday.com

dilluns-plantilla

monday.com va entrar a la primera llista de millors programes de gestió de projectes. La seva interfície és excel·lent i us ajuda a treure el màxim partit de la seva potent i personalitzable estructura.

Si és tan bo, podríeu pensar que seria més alta en aquesta llista. Tot i això, el seu sistema de preus no s’adapta a usuaris individuals. Heu d’inscriure’s en un equip d’almenys cinc. 

Com que això costa 25 dòlars al mes i no hi ha un pla gratuït, no creiem que fos la millor opció per als autònoms. Si ho podeu permetre, però, és una plataforma que cal considerar, i hi ha una prova gratuïta si voleu consultar-la.

Podeu obtenir més informació sobre el nostre comentari monday.com. També podeu veure com es configura amb una altra plataforma que hem vist en aquest article a la nostra comparació monday.com vs Wrike.

Pensaments finals

Els autònoms solen estar molt ocupats treballant i perseguint els clients per fer moltes altres coses, per la qual cosa ni tan sols poden pensar en com s’organitzen. Això significa que un programari de gestió de projectes pot ajudar-los molt. Si no teniu temps per organitzar-vos, feu que el programari us ho faci la vostra.

Fins i tot una senzilla plataforma basada en kanban com Trello pot marcar la diferència amb un autònom i les eines més avançades ofereixen més. Hi ha moltes altres opcions més enllà del que hem vist. Si ets independent, ens agradaria saber què en penses de les nostres opcions o si tens altres recomanacions. Si us plau, aviseu-nos als comentaris. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me