Millor programari de gestió de projectes per a Mac el 2020

Hi ha moltes eines per ajudar-vos a organitzar-vos, però escollir-ne la correcta no és tasca fàcil. Els propietaris de Mac voldran utilitzar un programari que s’ajusti a la plataforma, així que els ajudarem a trobar el millor programari de gestió de projectes per a Mac.


Recomanem algunes de les nostres opcions preferides per a la plataforma, sent la nostra selecció més destacada Asana.

A continuació, hi ha diversos proveïdors que fan un bon treball al sistema operatiu d’Apple, però abans d’arribar a això, revisem els nostres criteris.

Millor programari de gestió de projectes per a Mac 2020

El que fa que el programari de gestió de projectes sigui el millor per a Mac

Els Macs estan ben dissenyats i robusts, amb un programari atractiu i fàcil d’utilitzar. Afavorirem les plataformes que així ho reflecteixin. També serà avantatge una interfície que faciliti l’accés a les funcions clau. 

Els Mac també tenen un excel·lent suport, de manera que buscarem plataformes que ofereixin ajuda ràpidament. També voldrem veure una manera de facilitar el programari, amb tutorials fàcils d’utilitzar i no deixem als usuaris penjats al mig d’ells.

Les plantilles que us ajuden a començar són també un avantatge. Ens centrarem en el funcionament de les eines i treure menys atenció a les funcions que necessiten treballar per configurar, com ara les extensions.

Tenir una aplicació dedicada a macOS és un avantatge, però no essencial, perquè la majoria del programari de gestió de projectes funciona bé al navegador. Veurem, però, les aplicacions macOS de les nostres eines i veurem si ofereixen avantatges respecte als seus equivalents basats en el navegador.

La nostra elecció més destacada per als propietaris de Mac és Asana, principalment pel seu disseny, facilitat d’ús i una bona selecció de funcions. Mirem ara.

Millor programari de gestió de projectes per a Mac: Asana

Amb un disseny alegre i fàcil d’utilitzar, que es troba a la part superior d’una potent plataforma, Asana és una elecció fantàstica per als propietaris de Mac.

A més de ser visualment atractiu, el disseny d’Asana facilita la realització de les coses. Sempre se sap què cal fer a continuació i els botons i controls estan ben indicats. Hi ha una bona selecció de tutorials i material d’ajuda. La nostra guia per a principiants d’Asana val la pena consultar si sou nous al programari.

Si necessiteu obtenir assistència directament, teniu opcions. Asana ens va respondre en set hores quan li vam enviar una pregunta. Això no està malament, però, per a una plataforma amb un temps de resposta més ràpid, de dinou minuts, consulteu la nostra crítica de Taskworld.

asana-celebració

Asana premia els animadors amb animacions emocionants. Els animals de dibuixos animats volen per la pantalla mentre realitzen les tasques. Hi ha un narwhal, un unicorn i una cosa rosa que encara no hem identificat del tot. Potser podreu esbrinar-ho.

El servei té un pla gratuït que permet crear diversos projectes i utilitzar les seves característiques bàsiques, com ara la llista i les vistes de kanban. Si decidiu actualitzar, els costos comencen a partir de 9,99 dòlars per usuari al mes. Els plans pagats inclouen la gestió de la dependència i la visualització de la línia de temps similar a Gantt. Llegiu la informació sobre com utilitzar un article del gràfic de Gantt per obtenir més informació sobre això.

Asana Integracions

Asana s’integra bé amb altres plataformes. Podeu importar fitxers .csv, de manera que podeu utilitzar un full de càlcul existent per començar. Utilitza el servei Zapier per compartir dades amb moltes aplicacions, inclosa Trello, que esmentarem a continuació. Podeu llegir com es comparen Trello i Asana en la nostra funció de Trello vs. Asana.

Asana té una selecció de plantilles. Són molt senzills, però són de gran ajuda per començar. Inclouen una tasca inicial amb un text que explica com utilitzar-los també.

Hi ha aplicacions per a mòbils si voleu fer servir Asana durant el moment. No té una aplicació macOS dedicada, però funciona bé al navegador. Si intenteu triar un navegador alternatiu per a macOS, feu una ullada a la nostra revisió de Google Chrome per obtenir una opció.

Asana és divertit, útil i útil. També és gratuït si no necessiteu les funcions més avançades. Podeu obtenir més informació sobre el nostre Asana.

Trello

Trello és una eina fàcil d’utilitzar basada en kanban. Moltes plataformes de gestió de projectes inclouen un consell de kanban, però Trello té seu al seu voltant. El seu enfocament centrat és fantàstic si voleu alguna cosa senzilla que tothom pugui utilitzar.

El seu flux de treball bàsic és crear targetes que representin tasques. Arrossegueu aquestes cartes entre columnes per indicar el seu estat. Les columnes només podrien ser “fer”, “fer” i “fer” o bé, anar més enllà i fer-les representar qualsevol altra cosa, com ara persones o etapes de producció..

L’aplicació macOS dedicada de Trello està ben feta i funciona com la versió del navegador. Si us pregunteu si podeu confiar en una aplicació basada en un navegador amb les vostres dades, consulteu la nostra guia de navegació anònima per obtenir ajuda.

L’oferta gratuïta de Trello és una de les millors, ocupant un lloc a la nostra millor llista de programari de gestió de projectes gratuïta. Les seves funcions bàsiques no costen res, però hi ha plans de pagament que us ofereixen funcions de cosmètica addicionals, com ara més emoji i adhesius personalitzats.

Trello us ofereix molt marge per canviar la seva aparença. A més dels adhesius que acabem de mencionar, podeu triar un fons d’una àmplia selecció d’ells o penjar-ne els vostres en els vostres plans de pagament.

Cost de Trello

Si us registreu a la seva versió de pagament, costen 9,99 dòlars per usuari al mes per a equips o 5 dòlars al mes per a persones que només desitgen les actualitzacions de cosmètica.

Moltes empreses utilitzen Trello per presentar informació al públic o als seus clients. Els fons personalitzats són excel·lents si voleu que es vegi bé. La gent l’utilitza per a tot tipus de coses, inclosos els menús del restaurant i els plans de seients per a esdeveniments. Podeu trobar molts altres exemples a la pàgina d’inspiració de Trello.

trello-majordom

Té moltes extensions si voleu anar més enllà del que fa de manera predeterminada. El complement “majordom” us permet crear botons que automàticament realitzen tasques habituals. Això us permet estalviar un munt de temps si el configureu correctament.

Trello és fàcil de començar i no costa res, de manera que és una opció fantàstica per a una primera eina de gestió de projectes. L’únic inconvenient és que és bàsic, però encara en podeu fer molt. Més informació a la nostra crítica sobre Trello. La nostra guia de principiants de Trello val la pena consultar-la també.

ClicUp

ClicUp té un disseny distint i negreta, amb un esquema de colors gris fosc que es complementa amb un altre color que podeu ajustar a les preferències.

Les seves tres vistes bàsiques són llista, taula i hora. Té una vista de caixa que permet dividir la pantalla segons el que estan fent diferents persones. També hi ha un gràfic de Gantt que mostra com s’ajusta tot.

És fàcil crear projectes i afegir-hi tasques. Cada tasca pot tenir la seva llista de comprovació de subtassons i també podeu crear dependències. Hi ha moltes plantilles que es divideixen en més de 20 categories, de manera que començar no pot ser més senzill.

Podeu compartir dades amb altres plataformes mitjançant les seves integracions. Com en moltes eines, podeu utilitzar la integració de Zapier per enllaçar-vos a més de 1.000 aplicacions.

ClicUp inclou una aplicació de presa de notes que és útil per escriure petits recordatoris i dosificacions. Si us agrada aquesta funció, llegiu el nostre millor article sobre aplicacions de presa de notes per obtenir més opcions.

L’aplicació de ClickUp s’ha de descarregar des del seu lloc web. No es troba a la botiga d’aplicacions. És essencialment el mateix que la versió del navegador, amb potser algunes animacions. És una aplicació elegant i que combina bé els macOS.

Seguretat de ClickUp

ClicUp té una gran seguretat i us permet l’autenticació de dos factors, que podeu obtenir informació sobre l’article d’autenticació de dos factors. També compleix la UE-EUA. marc de privadesa i el Reglament general de protecció de dades.

ClickUp té un excel·lent pla gratuït, i els seus plans de pagament comencen a partir de 5 dòlars per usuari al mes. És barat i inclou l’emmagatzematge il·limitat.

clickup-support

Té una gran base de coneixement que us pot ajudar si us quedeu enganxats. Hi ha més de 200 articles, així com uns 100 vídeos al canal de YouTube de ClickUp. Si voleu contactar directament, hi ha assistència telefònica, formulari de contacte i xat en directe. 

S’han trobat alguns errors menors en enviar les nostres consultes. Es va trigar 15 hores a respondre a una de les nostres consultes i un dia i mig per l’altra, cosa que no va malament, però no és la més ràpida que hem vist. Wrike i Basecamp són els més ràpids. Si valoreu l’assistència ràpida, compareu-los al nostre article Wrike vs. Basecamp.

ClickUp té un bon aspecte, funcional i fàcil d’utilitzar. També és barat i té un pla gratuït, per la qual cosa és una bona opció per als propietaris de Mac i tots els altres. Llegiu-ne més informació a la nostra revisió de ClickUp.

Wrike

Wrike es centra més en les empreses que la majoria de les eines d’aquesta llista. És un programari de gran qualitat i elegant que pot aportar molt al vostre equip. Podeu veure com es compara amb una eina més relaxada al nostre article Wrike vs. Asana.

informes d'activitat de wrike

Com passa amb la majoria d’eines aquí, podeu crear tasques, dividir-les en subtassons i crear relacions entre elles. La gestió de la dependència us permet detectar possibles retards en el vostre projecte i actuar per solucionar els problemes abans que es produeixin.

Wrike té moltes vistes sobre les quals treballar. A més de la llista, taula i taula, té un gràfic de Gantt, analítiques, un flux i un calendari. La vista de kanban utilitza columnes fixes que no podeu tornar a anomenar, però funciona bé.

Obteniu 2 GB d’espai d’emmagatzematge amb un compte gratuït que puja a 100 GB segons el pla d’empresa de Wrike. Si necessiteu més informació, llegiu el nostre millor article sobre emmagatzematge al núvol.

Wrike té una forta selecció de plantilles que val la pena revisar. S’han agrupat en categories i, fins i tot si no teniu previst utilitzar-les, us poden donar algunes idees sobre com usar Wrike. El servei també s’integra bé amb diverses altres plataformes, inclosa Adobe Creative Cloud.

Pla sense greus

Wrike té un pla gratuït que poden utilitzar equips de fins a cinc persones. Més enllà d’això, comença 9,80 dòlars per usuari al mes, la qual cosa és un bon valor pel que ofereix.

Té una seguretat excel·lent, amb autenticació de dos factors i moltes funcions avançades, com ara els controls d’accés de contrasenya i xarxa. Aquests ajudaran el vostre equip a mantenir-se fora de la ciberdelinqüència.

El suport de Wrike és excel·lent, donant-nos la resposta més ràpida conjunta a les nostres preguntes que hem vist a la categoria de gestió de projectes. Va bé perquè Wrike té més d’una corba d’aprenentatge que moltes de les eines d’aquesta llista.

La seva aplicació per a macOS va trigar una mica de caça per trobar-la. Necessitàvem iniciar sessió a la versió del navegador i buscar el directori d’aplicacions. Després de configurar-lo, el vam trobar gairebé idèntic a la versió del navegador. Wrike també té aplicacions per a mòbils si voleu fer-lo servir. 

Wrike és una eina de màxima qualitat i, tot i ser més complicat que alguns dels seus competidors, ho recomanem a qualsevol persona seriosa sobre la gestió de projectes. Llegiu-ne més informació a la nostra ressenya de Wrike.

monday.com

monday.com és la nostra eina general de gestió de projectes preferida aquí a Cloudwards.net. Primer va aparèixer a la nostra llista del millor programari de gestió de projectes.

dilluns a taula

La seva interfície és una de les millors, oferint petits suggeriments i previsualitzacions de tot el que fa. Si t’agrada aprendre fent i experimentant, això ho facilita.

El registre és fàcil. Simplement heu d’introduir una adreça de correu electrònic i, després, copieu el codi de sis dígits a l’aplicació per començar. A continuació, us portarà mitjançant un assistent de configuració ràpida.

monday.com no té subtascs ni dependències, però us proporciona un enorme nivell de control sobre l’estructura de la vostra tasca. La majoria de les eines de gestió de projectes us permeten crear tasques que inclouen un conjunt fix de dades, però podeu afegir camps al contingut del vostre cor amb monday.com. 

No és l’única eina que et permet fer-ho, però ofereix la millor combinació d’usabilitat i potència que hem vist mentre ho fem.

Plantilles de monday.com

També hi ha moltes plantilles per començar, i monday.com us ofereix moltes orientacions quan en trieu una. És útil perquè hi ha un element de les conjectures en algunes eines. monday.com us mostra més detalls que altres sobre el que esteu obtenint.

El seu client d’escriptori ens va sorprendre en ser dotat de 12 anys per la profanitat i l’humor cru. No n’hem trobat res, però ens ha sorprès veure alguns errors d’interfície. L’assistent introductor tenia problemes de desplaçament vertical, el que significa que no podríem veure el text d’instrucció a la part superior de la pantalla. A continuació, es va enganxar després d’introduir les nostres dades.

Sembla que monday.com ha tingut alguns problemes d’infraestructura darrerament, provocant una interrupció del servei, així que esperem que es resolgui aviat. En qualsevol cas, recomanem que els propietaris de Mac s’adhereixin a la versió del navegador.

monday.com comença a partir de 25 dòlars mensuals per a un equip de cinc usuaris i té una prova de 14 dies si voleu comprovar-ho.

Llegiu-ne més informació a la nostra revisió monday.com. Si voleu veure com es configura amb altres plataformes, llegiu les nostres comparacions monday.com vs Asana i monday.com vs Wrike.

Altres opcions

Hi ha moltes opcions de programari de gestió de projectes per a Mac. A continuació, es mostren algunes altres plataformes que val la pena consultar.

Ajustable

L’aplicació macOS d’Airtable és intel·ligent i atractiva, amb una sensació d’alta qualitat. De fet, se sent millor utilitzar que la versió del navegador.

A part d’això, ofereix la mateixa funcionalitat, que inclou moltes plantilles per començar. També podeu crear plantilles pròpies per desar el treball en diversos projectes.

blocs hermètics

Els excel·lents “blocs” accessibles us permeten afegir funcionalitats avançades als vostres projectes. Poden automatitzar coses com el reconeixement i la traducció d’imatges i tenen un gran potencial per fer feina per a vosaltres.

Airtable té un pla gratuït i els seus plans de pagament comencen a partir de 10 dòlars per usuari al mes. Més informació a la nostra crítica sobre Airtable.

Campament base

Basecamp ofereix un disseny atractiu i atractiu que agradarà als propietaris de Mac. Hem trobat alguns defectes amb la seva interfície a la revisió Basecamp, però ha millorat des que la vam examinar per última vegada.

impuls basecamp

Basecamp fa una gran tasca de mostrar-vos, amb els assistents emergents que presenten les seves característiques i el seu toc humà agradarà als propietaris de Mac.

Es pot descarregar des del seu lloc web, la seva aplicació macOS és especialment bona, amb bones animacions que complementen les seves funcions bàsiques. És una de les poques eines on l’aplicació macOS millora a la versió del navegador.

Amb les seves fortes opcions de comunicació per equips i el seu pla de preus fixos, Basecamp és una opció ideal per a equips que volen mantenir-ho tot en un sol lloc. Com a bonus, és gratuït per als educadors.

LeanKit

Els propietaris de Mac que van triar la seva plataforma per mostrar les seves aparences elegants haurien d’evitar la seva mirada ara. El pal lleig li ha tocat perfectament a la cara LeanKit. Però els menys preocupats pel superficial haurien de mirar més de prop.

leankit-kanban

LeanKit, com el seu nom indica, està centrat en els principis de gestió magra. Es basa en un tauler de kanban, però es divideix en taules en àrees per a persones o equips diferents. Això proporciona una visió general de tot el vostre projecte alhora que permet que els gestors se centrin en la seva pròpia secció i persones que es concentrin en les seves pròpies tasques.

Tot i ser poc atractiu, LeanKit és una opció fantàstica per a aquells centrats en fer-ho. Podeu obtenir més informació sobre el nostre comentari LeanKit.

Pensaments finals

La gestió de projectes em sembla malament i avorrida, però hi ha un munt de programari fàcil d’utilitzar que us pot ajudar a organitzar-vos. Tampoc és només per a negocis. Les eines de gestió de projectes us poden ajudar a organitzar els deures, el vostre equip esportiu o qualsevol projecte creatiu que tingueu en marxa.

Tot el que hem vist aquí té una prova gratuïta, per la qual cosa no cal que pagueu res per començar. Totes aquestes eines tenen alguna cosa a oferir i val la pena investigar per veure quin s’adapta a vosaltres.

Si heu intentat utilitzar alguna d’aquestes plataformes en un Mac, informeu-nos de com vau sortir i compartiu qualsevol programari de gestió de projectes que recomaneu als comentaris següents. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map