Millor programari de gestió de projectes 2020: Com fer-ho amb estil

El programari de gestió de projectes és una zona plena de gent, amb moltes opcions excel·lents que competeixen per la vostra atenció i dòlars. Les empreses més grans del món utilitzen les eines per funcionar millor i de manera més intel·ligent, i les empreses de tot tipus aprofiten les seves funcions útils.


Hem revisat molts programes al llarg dels anys i compartirem el que hem après en aquest resum del millor programari de gestió de projectes..

Una bona eina de gestió de projectes pot marcar la diferència amb la vostra línia de fons. Amb l’eliminació del treball d’explosió, la racionalització de les comunicacions i l’emmagatzematge d’arxius crítics en un mateix lloc, faciliten la vida al vostre equip i us ajudaran a fer-ho més bé en menys temps..

Aquest resum és la millor de les eines que hem vist. Per obtenir una vista prèvia fantàstica, el nostre favorit general és monday.com, així que salteu-hi si teniu pressa. L’hem escollit per la seva combinació d’usabilitat i potència.

El campió sortint Wrike continua sent un gran impactant, però és més complex. Si necessiteu la gestió de la dependència i els subarrems és la millor elecció. Més enllà d’això, els nostres altres favorits ofereixen coses diferents, per tant, llegiu-ne i proveu de trobar-ne una que us convingui.

A continuació es mostren les 5 millors solucions de programari de gestió de projectes:

Voleu mirar la llista completa? Et tenim cobert a continuació .

Si busqueu casos d’ús especial per al vostre proper projecte, aquí teniu alguns articles que us ajudaran al llarg del camí: 

 • Programari gratuït de gestió de projectes
 • Programari de gestió de projectes per a autònoms
 • Programari de gestió de projectes per a petites empreses 
 •  Programari de gestió de projectes per a Mac
 • Programari de gestió de projectes Kanban
 • Programari Scrum

Com triar el millor programari de gestió de projectes

Hi ha molta competència en el mercat de gestió de projectes, de manera que es pot desafiar la diferència entre les millors plataformes. Alguns tenen funcions inusuals, moltes tenen peculiaritat o dos i la majoria és bo per algun aspecte particular de la gestió de projectes.

No hi ha cap tipus de dubte entre les nostres millors opcions, per això, us recomanem que identifiqueu les vostres pròpies prioritats, després llegiu les nostres ressenyes i vegeu quines s’ajusten millor a les vostres necessitats. Totes aquestes eines ofereixen una prova gratuïta d’alguna mena i la majoria us permeten registrar-vos sense proporcionar detalls de la targeta de crèdit, així que penseu en què voleu, després trieu-ne una i proveu-la.

Nucli de Gestió de Projectes

La gestió de tasques és clau per a la majoria de programes de gestió de projectes. Es poden anomenar tasques “problemes” o “ítems”, però les eines que canvien la terminologia funcionen igualment. Les tasques es poden assignar als membres de l’equip i programar-les. En acabar, podeu marcar-los com a complets, de manera que tothom pugui veure què està fent.

Moltes eines van més enllà i us permeten desglossar tasques en subtassons, amb algunes que ofereixen una gestió completa de la dependència. D’aquesta manera, us assegureu que totes les tasques que depenen d’altres estiguin programades després d’aquestes tasques, ajudant-vos a evitar retards costosos.

A continuació, es detallen les ofertes de les eines de gestió de projectes en termes de subarrems i gestió de dependències:

Millors programes de gestió de projectes: subtasques: Dependències de tasques:
monday.com
Wrike
TeamGantt
Asana
Freedcamp
Podio
Fitxa intel·ligent
Llegit
Ajustable
Mavenlink
Campament base

Característiques

Analitzem diverses funcions a l’hora de valorar el programari de gestió de projectes. Una gran quantitat d’espai d’emmagatzematge és útil per compartir fitxers relacionats amb el projecte. Si només compartiu documents i imatges, no necessitareu una quantitat enorme, però les vostres necessitats seran més altes amb vídeo i àudio.

Algunes eines ofereixen espai il·limitat, però normalment hi ha límits de mida del fitxer. Tanmateix, varien, així que si teniu necessitats específiques, podeu pagar per comprovar els detalls. Si voleu moure molts fitxers en línia, els nostres articles d’emmagatzematge en núvol empresarial ofereixen moltes maneres de fer-ho en configurar-vos en línia..

La integració amb altres plataformes pot estendre l’abast d’una aplicació i us ajudarà a mantenir la major part del vostre negoci en un lloc possible. A més de compartir fitxers, podeu integrar el vostre correu electrònic i els vostres contactes, així com tasques d’altres aplicacions de gestió.

La majoria d’eines s’integren amb almenys algunes plataformes, però algunes us permeten connectar-vos amb moltes més. Val la pena esmentar Zapier aquí perquè una eina que s’hi integra pot connectar-se amb una gran varietat d’aplicacions.

Algunes plataformes tenen una característica inusual o dues. Val la pena mirar-los perquè puguin marcar la diferència amb la vostra línia de fons. Per exemple, els blocs d’Airtable ofereixen funcionalitats poc freqüents i Mavenlink té unes característiques financeres fortes. Els nostres articles de comptabilitat en línia també seran d’interès si busqueu una eina centrada en els diners.

Els sistemes de missatgeria i de missatgeria integrats són habituals, com també és capaç de comentar i documentar les tasques individuals. Algunes eines han compartit la creació de wiki o la presa de notes, que poden ajudar-vos a documentar els vostres projectes i a que tothom segueixi al capdavant amb els darrers desenvolupaments.

Aquestes opcions de comunicació faciliten que els membres del vostre equip es puguin mantenir a la mateixa pàgina, sense importar on estiguin i gaudiu dels avantatges de treballar a distància.

Les eines d’auditoria també són bones i poden ser essencials per a aquells que necessiten responsabilitzar la gent o volen veure qui fa què.

Finalment, és útil tenir aplicacions per a mòbils perquè us permeten mantenir les pestanyes sobre coses quan esteu lluny del vostre escriptori. La majoria de plataformes tenen aplicacions dedicades per a Android i iOS.

Vistes a Galore

Una diferència clau entre aquestes eines és la manera com es presenten les vostres dades. És freqüent un enfocament d’estil kanban, ordenant les tasques en columnes que representen diferents etapes del vostre projecte.

Potser heu sentit a parlar de Trello. És una bona eina, però no prou complexa per creuar la línia que separa la gestió de tasques i la gestió de projectes (consulteu la nostra guia per a principiants de Trello). Trello utilitza un tauler de kanban com a vista, com fan monday.com i LeanKit.

Altres eines utilitzen un gràfic de Gantt, que us mostra com encaixa tot. Els gràfics de Gantt us permeten veure quines tasques cal realitzar primer i treballar si qualsevol canvi que feu podrien causar problemes amb el vostre flux de treball..

Alguns utilitzen una llista antiga i senzilla, que funciona prou bé. Asana fa un bon treball, com també fa Wrike. La majoria d’eines tenen una vista de calendari, així com generadors d’informes. També es poden trobar visualitzacions més exòtiques, com ara PERT.

Les millors eines ofereixen diverses maneres de visualitzar les vostres dades, però quantes opcions tingueu, millor la interfície haurà de ser clara.

Aproximació

Aquestes eines adopten diversos enfocaments. Alguns, com Freedcamp i Asana, van a buscar el braç simpàtic al voltant de l’espatlla, fent-se acollidors i fàcils de treballar. A l’altre extrem de l’espectre, eines com LeanKit i Mavenlink mantenen el focus ferm en guanyar diners de la vostra empresa.

Alguns us ajuden a una forma particular de treballar, mentre que d’altres us ofereixen marques per controlar i perfeccionar tot segons les vostres necessitats. Aquestes eines ofereixen molt de poder, però haureu de reflexionar detingudament sobre les opcions que feu. Recordeu que el vostre objectiu és facilitar les coses per al vostre equip.

El que preferiu us vindrà a vosaltres. Tingueu en compte que si trobeu una eina que no us serveix, altres poden sentir-se diferents per utilitzar, tot i tenir una estructura similar. Si no us agrada el primer que proveu, no us rendiu.

Seguretat i privadesa

Agraïm un servei que mantingui les vostres dades segures i privades. És difícil o no valorar, però mirem el xifratge utilitzat i les certificacions que té, així com la seva política de privadesa.

Valorem els certificats SOC 2 i el compliment dels EUA-EUA. i Suïssa-EUA. escuts de privadesa i Reglament general de protecció de dades. Podeu llegir més informació sobre aquest últim en el nostre treball GDPR.

Els serveis que ens ofereixen opcions per ajustar la configuració d’accés també són bons. Si podeu definir les vostres polítiques de seguretat i controlar la manera d’autentificar els usuaris, podeu aconseguir l’equilibri adequat entre seguretat i usabilitat.

Si teniu problemes per presentar una política de contrasenya, la nostra forma de configurar una guia de contrasenya contundent us donarà consells sobre què és adequat.

També són importants característiques com l’autenticació de dos factors. Llegiu el nostre article sobre l’autenticació de dos factors si voleu saber per què.

Com es descriuen els nostres articles sobre seguretat en línia, hi ha molts perills. Els nostres serveis preferits fan tot el que poden per protegir-vos dels danys. Trieu-ne un de bo i manteniu-vos fora de perill.

Servei i assistència

El programari de gestió de projectes no hi és per ajudar-vos a dibuixar gràfics bonics. És allà per ajudar-vos a fer que el vostre projecte passi més ràpid i a eliminar problemes. Si trobeu un problema, és fonamental que el solucioneu tan aviat com sigui possible. Analitzem de prop les opcions de suport que té cada plataforma.

A més de la documentació i els tutorials, mirem les opcions per posar-vos en contacte i normalment provarem una o dues per assegurar-nos que les respostes siguin ràpides i precises..

Agraïm poder contactar amb un formulari de contacte o adreça de correu electrònic, així com una opció en directe, com el telèfon o el xat directe. També estem pendents de vendes i problemes de privacitat excessivament entusiastes; hem agafat suport al personal que accedeix a l’interior del nostre projecte abans, per exemple.

Les Eines

Sense més detalls, aquí teniu la nostra llista. Començarem amb el nostre servei favorit, monday.com

1. dilluns.com

Si voleu quelcom fàcil d’utilitzar, amb una interfície moderna i senzilla, no busqueu més que monday.com. Fa que la gestió de projectes sigui brisa, però té moltes funcions avançades, tot i la seva interfície amable.

dilluns a taula
monday.com té una bonica vista de kanban per gestionar els vostres projectes.

Es pot mostrar el vostre projecte de maneres diferents, amb la seva vista principal de kanban complementada per un calendari, una línia de temps, un registre d’activitats i unes vistes de gràfics..

També és personalitzable, ofereix un gran control sobre els camps i permetrà configurar un sistema tan simple o complicat com necessiteu. Ofereix moltes plantilles que us permeten començar ràpidament i mirar les diferents maneres d’utilitzar la plataforma.

Obteniu molt d’emmagatzematge, amb 5 GB en el seu nivell bàsic i emmagatzematge il·limitat en el pla Pro. També podeu fer ús de dades d’altres plataformes mitjançant les seves integracions amb Zapier, Slack, Trello i Dropbox. Si ho utilitzeu amb Slack, també potser voldreu consultar el nostre millor emmagatzematge en núvol per a la guia de Slack.

Ofereix seguretat d’altíssima qualitat, amb GDPR i UE-EUA. Privacy Shield compliment, certificació SOC 2 i xifrat de 256 bits. També teniu l’opció d’utilitzar l’autenticació de dos factors, així com una àmplia gamma de configuracions i registres de seguretat. Les nostres 99 eines gratuïtes per protegir el vostre article sobre privadesa recullen moltes maneres d’ajudar a mantenir les vostres dades segures.

A més de molta orientació integrada en l’aplicació, monday.com té una àmplia base de coneixement i seminaris habituals per ajudar-vos a aprendre el vostre camí. El seu suport és ràpid, a més, tornant a arribar-nos en només quatre minuts. Això és una elecció fantàstica si us preocupa enganxar-vos quan el feu servir per primera vegada.

El preu de monday.com comença a partir de 25 dòlars mensuals per a un equip de cinc usuaris, de manera que és un valor excel·lent si el vostre equip té una mida decent. Si només hi ha un o dos de vosaltres, no és tan bo, però podeu comprovar-ho gratuïtament, cortesia del seu judici de 14 dies. Per obtenir més informació sobre això, llegiu la nostra crítica monday.com.

2. Vaga

Wrike compta amb un excel·lent conjunt de funcions, com ara la gestió de dependències, la creació d’informes i les visualitzacions del calendari, que es poden sobreposar entre si per comparar programacions.

informes d'activitat de wrike

Podeu penjar fitxers i fitxers adjunts i deixar comentaris sobre ells, inclosos en punts específics dels fitxers de vídeo, fent de Wrike una eina útil per treballar amb vídeos. Obteniu 2 GB d’espai d’emmagatzematge en el seu pla gratuït, que puja a 100 GB a nivell d’empresa. Si utilitzeu molts fitxers grans, els voldreu protegir si es produeix un desastre, per tant, consulteu el nostre millor article sobre serveis de còpia de seguretat en línia per obtenir orientació..

Té autenticació de dos factors i els usuaris d’Enterès tenen una selecció impressionant d’opcions de seguretat. A més de gestionar la vostra política de contrasenya, teniu control sobre l’emmagatzematge de fitxers i l’accés a la xarxa. Fins i tot podeu bloquejar persones d’adreces IP no reconegudes per dificultar la vida als hackers. El nostre article sobre cibercriminació ofereix suggeriments per mantenir-se sense problemes en línia.

Wrike compta amb un excel·lent suport. Vam obtenir una resposta a la nostra consulta de xat en viu en tres minuts i una pregunta que vam fer a través del formulari de contacte es va respondre en 30 minuts durant el cap de setmana d’acció de gràcies. També podeu parlar per telèfon a algú si ho preferiu. També hi ha una gran base de coneixement per ajudar-vos si us quedeu enganxats.

Malgrat ser de primera qualitat, Wrike no és massa car i fins i tot té un pla gratuït. A 9,80 dòlars, el seu pla bàsic no trencarà el banc. Els seus nivells premium són més cars, però obté molts diners per guanyar diners, inclòs el bon control sobre la seguretat esmentada anteriorment.

És una de les millors plataformes existents i el recomanem. Podeu llegir més informació al nostre comentari sobre Wrike.

3. Asana

Si us preocupa que les eines aquí semblin massa complexes, Asana pot ser la vostra solució. És tan fàcil d’utilitzar com es pot desitjar i se situa just al costat dret del debat de la gestió de tasques i el debat sobre la gestió de projectes, donant-vos prou control per gestionar els projectes de manera eficaç, sense fer-ho tant i sigui confús..

La seva visió principal és només una llista de tasques, però podeu afegir subconjunts per desglossar-les. Inclou la gestió de la dependència dels seus plans de pagament, així com proves, gestió de recursos i diverses integracions. També hi ha visualitzacions del calendari i de la línia de temps, i teniu espai d’emmagatzematge il·limitat per a fitxers adjunts.

asana-celebració

Les celebracions d’Asana són una bona manera de recompensar-vos per fer les coses i aportar un toc divertit a la vostra rutina de treball. També poden motivar el personal i augmentar el compromís. A mesura que marqueu les tasques, de vegades trobareu un estany o un narcis o un narcis a la pantalla o veureu un rostre vistós des de la finestra. Si aquestes coses no et motiven, no tens ànima.

Si teniu una pausa a la feina, mireu els nostres articles d’entreteniment per ajudar-vos a divertir-vos en línia.

Asana disposa d’un nivell gratuït que és ideal per gestionar projectes personals o com a llista de tasques ràpides. Els seus plans de pagament comencen a partir de 9,99 dòlars per usuari al mes. Començar amb el seu pla gratuït i actualitzar si necessiteu les funcions és un punt d’entrada fantàstic si sou nous al programari de gestió de projectes..

Tampoc us haureu de preocupar per la seguretat, perquè Asana té la certificació SOC 2. L’inici de sessió únic i SAML també estan disponibles si voleu assegurar-vos que les vostres dades es mantenen segures. Llegiu el nostre article sobre ciberdelinqüència per obtenir més informació sobre els gremlins en línia que heu d’evitar.

Si teniu en compte Asana, feu una ullada a la nostra crítica d’Asana. La nostra guia per a principiants d’Asana és un lloc ideal per començar si apreneu a utilitzar el programari.

4. TeamGantt

Un gràfic de Gantt pot ser un avantatge a l’hora de gestionar els vostres projectes, ja que us mostra com s’ajusta tot i us permetrà detectar amb antelació problemes de programació. També podeu moure les tasques fàcilment i veure com afecten els vostres canvis a un projecte més ampli.

team-gantt-sample-project

TeamGantt fa el que diu a la llauna, proporcionant-vos una eina basada en Gantt que us pot ajudar a mantenir a tots els membres del vostre equip a la mateixa pàgina. A més de la visualització titular de Gantt, obteniu visualitzacions de llista i calendari per fer un seguiment de les coses i diverses maneres de filtrar i controlar la informació que veieu.

Desplaçar-se de les tasques és fàcil a TeamGantt, per la qual cosa és una manera fantàstica d’organitzar i reorganitzar els vostres projectes de manera visual. Afegir dependències és senzill i els conflictes de programació es marquen en vermell, posant-los ràpidament en coneixement.

TeamGantt ofereix funcions de seguiment de temps per ajudar a mantenir el pressupost sota control i us permet assignar fites. Podeu utilitzar la seva funció de “base” per comparar els resultats amb les vostres expectatives i restringir l’enfocament en conseqüència. Si voleu millorar el vostre flux de treball, llegiu el nostre millor article sobre eines de programari d’equips virtuals per obtenir opcions útils.

TeamGantt us facilita les plantilles i un útil projecte de mostra. També hi ha molta ajuda i text que us proporciona consells. Hi ha una àmplia base de coneixement, desenes de vídeos d’ajuda i classes en directe periòdiques que us ajudaran a aprendre a utilitzar-lo. El seu equip d’assistència també va respondre a les nostres consultes en un moment adequat.

És barat, amb un pla gratuït de fins a tres usuaris i els dos nivells següents amb un cost aproximat de 8 $ i 12 dòlars per usuari, respectivament. Podeu provar els plans de pagament de forma gratuïta abans de decidir quines funcions necessiteu. Si voleu registrar-vos, llegiu la nostra ressenya de TeamGantt per obtenir més detalls.

5. Freedcamp

Freedcamp és un nou usuari de la nostra llista de favorits, però guanya el seu lloc en ser agradable per utilitzar, ric en funcions i barat. No és fàcil aconseguir aquestes coses en un sol paquet, però això és el que podeu arribar aquí.

freedcamp-gantt

És tan barat com el seu nom indica, amb un nivell gratuït, diversos nivells ultra barats i plans de negoci i empresa que costen molt menys que la majoria de plataformes. Hi ha més descomptes per a estudiants sense ànim de lucre i educadors, cosa que fa que Freedcamp sigui una elecció fantàstica per a ells.

Fins i tot en el seu nivell gratuït, obté un emmagatzematge il·limitat, la qual cosa és un motiu important per utilitzar la plataforma si teniu molts fitxers per compartir amb el vostre equip. El límit de la mida del fitxer per als usuaris que no paguen és de només 10 MB, cosa que podria ser restrictiva, però augmenta en altres plans.

Té moltes extensions, amb el seu propi mercat d’aplicacions. Són una bossa mixta, però tens moltes opcions.

També hi ha creació i facturació de wiki, que són excel·lents funcions donat el cost de la plataforma i que us poden ajudar amb la documentació i l’administració internes. També teniu una autenticació de dos factors inclosa en el seu pla d’empresa relativament barat.

Freedcamp no està lliure d’errors, ja que no tot funciona perfectament, però, amb sort, millorarà a mesura que es desenvolupi.

El seu suport respon ràpidament a les sol·licituds i ofereix una selecció decent de vídeos i articles de bases de coneixement per ajudar-vos a resoldre problemes. Si voleu registrar-vos, aneu a la nostra revisió Freedcamp per obtenir més informació.

6. Podio

Podio combina la facilitat d’ús amb la potència i la flexibilitat, i ho fa sense ser massa car, convertint-lo en una de les nostres plataformes preferides. Els seus camps basats en codi són una opció de personalització útil i hi ha potencials per als tipus de creativitat per utilitzar-los per fer coses que altres plataformes no poden.

A més de tenir un pla gratuït, els seus nivells pagats comencen en 7,20 dòlars al mes. Fins i tot els plans més barats inclouen moltes funcions i val la pena provar l’oferta gratuïta per veure si la plataforma us convé.

Podio manté les coses bàsiques, sense subtascs ni dependències, però permet fer un seguiment dels fluxos de treball mitjançant la configuració de relacions entre esdeveniments. També podeu configurar terminis i assignar persones que els mantinguin, la qual cosa és una manera fantàstica de responsabilitzar la gent del vostre equip.

Ofereix emmagatzematge il·limitat, amb un límit de mida de fitxer de 100 MB, que us hauria de permetre executar la majoria de projectes sense problemes. Utilitza xifratge de 256 bits, de manera que les vostres dades també han de protegir-se dels ulls indiscretos. Si us preocupa espiar-vos quan feu servir programari en núvol, feu un cop d’ull a la nostra manera de protegir l’article de privadesa.

El suport de Podio és una bossa mixta. Ens va respondre ràpidament, però el seu fòrum i els seus webinars no són tan bons com podrien ser.

Té el seu propi mercat d’aplicacions, oferint-vos tot tipus de maneres d’ampliar-lo. Moltes de les aplicacions són efectivament només plantilles, però encara són útils.

podio-app-market

La personalització de Podio la converteix en una opció fantàstica per a usuaris pràctics que vulguin ajustar-ho tot a les seves necessitats. Podeu llegir més informació a la nostra crítica sobre Podio.

7. Fitxa intel·ligent

Smartsheet és una eina sense sentit que permet introduir dades fàcilment i planificar els seus projectes de forma estructurada. A primer cop d’ull sembla un full de càlcul, però podeu fer molt més amb això que amb Microsoft Excel..

smartsheet-template

Hi ha diverses plantilles per ajudar-vos a començar, i escollir-ne la més adequada us estalviarà molt de temps.

Les dades dels fulls poden representar el que vulgueu. Si el configureu per gestionar projectes, és probable que siguin tasques. Podeu donar-los les dates d’inici i finalització, així com assignar-los a qui vulgueu. També podeu crear subtasques i donar a cada tasca un predecessor, de manera que també estigui disponible la gestió de dependències.

Podeu veure els vostres projectes de diverses maneres. Hi ha una visualització de kanban i un gràfic de Gantt, així com un calendari, de manera que no esteu enganxats al mode de full de càlcul tot el temps.

Té una forta selecció de complements. A més d’integrar-se amb plataformes com Jira i Salesforce, disposa de diverses extensions pròpies que ofereixen més funcions.

Amb 250 GB d’emmagatzematge per usuari, té molt espai per compartir fitxers. Si en necessiteu més, feu un cop d’ull al nostre millor article d’emmagatzematge en línia per a equips. Smartsheet s’integra bé amb aquells i té opcions per treballar amb Google Drive, Dropbox i Microsoft OneDrive.

Els preus comencen a partir de 14 dòlars mensuals, amb el seu pla de negocis de 25 dòlars que ofereix la majoria de les seves característiques bàsiques. Podeu provar-ho gratuïtament durant 30 dies si teniu curiositat per saber què pot fer per vosaltres.

A la revisió de Smartsheet hem donat notes altes a Smartsheet. És una eina tranquil·la i eficaç que funciona bé i no hem trobat errors o problemes majors durant aquest temps.

8. LeanKit

LeanKit és una eina de gestió de projectes centrada en les empreses que ofereix funcions útils. Sembla complicat, però no es triga a esbrinar-ho. Es basa en una vista de kanban i us permet personalitzar la seva disposició, de manera que les columnes poden representar coses diferents.

Quan comenceu amb LeanKit, val la pena mirar detingudament el seu projecte d’exemple, que està ple d’elements que expliquen la interfície i les característiques i funciona com a excel·lent introducció a la plataforma. També obté un llibre electrònic gratuït, que és una guia pràctica i pràctica per utilitzar LeanKit, així que busqueu-lo si no ho veieu al principi.

leankit-kanban

Té un espai d’emmagatzematge il·limitat, que és fantàstic. Tot i així, hi ha un límit de mida de fitxer de 75 MB, per la qual cosa, si necessiteu més informació, llegiu el nostre millor article sobre emmagatzematge en núvol per obtenir un resum de les opcions.

LeanKit us ofereix un gran control sobre la vostra política de contrasenya i us permet bloquejar les persones que cometen errors i us permetrà protegir-vos de les contrasenyes filtrades. No té autenticació de dos factors ni fitxers adjunts xifrats, cosa que és una vergonya.

Té moltes integracions i plantilles, incloent-hi molts desenvolupadors de programari, que també apreciaran la seva API ben documentada.

Comença a partir de 19 dòlars per usuari pel seu pla LeanKit per a equips, que no és el més barat per aquí, però obté moltes funcions.

LeanKit té un aspecte complex i la seva presentació no sempre és la millor, però és més fàcil d’utilitzar del que sembla. Li vam donar una qualificació alta, elogiant les seves característiques i la qualitat integral. Té una prova gratuïta de 30 dies si voleu donar-li la volta. Llegiu la nostra ressenya LeanKit per obtenir més detalls.

9. Ajustable

Airtable és una altra plataforma similar a fulls de càlcul, amb moltes funcions i tutorials disponibles per portar-la més enllà.

Els seus “blocs” són una manera excel·lent d’estendre’l afegint noves funcions i inclouen diverses idees que no hem vist enlloc més. Tot i que algunes d’elles són molt especialitzades, estem segurs que podrien ser transformadores per a les empreses adequades i el potencial d’estalvi és enorme..

plantilles aereables

Airtable també pot tenir la millor selecció de plantilles que hem vist a la categoria. Comencen amb un nou projecte el més ràpid possible i us permeten experimentar amb diferents configuracions sense haver de fer-ho tot.

Airtable compta amb un excel·lent suport i ofereix la majoria de les opcions que espereu, així com el seu “univers”. Una altra gran idea, “univers”, us permet buscar altres projectes d’inspiració. Com que Airtable és tan versàtil, és útil veure les coses creatives que han fet altres persones. Si esteu orgullosos del que heu fet, també podreu mostrar-ho.

Airtable és també una de les millors plataformes de seguretat i privacitat, inclosa totes les funcions que busquem. A més de l’autenticació de dos factors, té xifratges AES de 256 bits i certificacions SOC. A més, us proporciona informació sobre les adreces IP que accedeixen al vostre compte.

Si no us preocupa la gent que passa a conèixer les vostres dades, sereu després de llegir el nostre article sobre PRISME, Snowden i vigilància del govern..

Airtable té un nivell gratuït i uns plans de pagament barats que ofereixen més funcions. Encara que comenceu amb el pla gratuït, podeu provar el nivell de proves durant 14 dies per comprovar si val la pena pagar-lo. Consulteu la nostra crítica sobre Airtable per obtenir més informació.

10. Mavenlink

Mavenlink és una gran eina per ajudar-vos a guanyar diners. Si no us ve de res la línia de fons, el servei és una elecció excel·lent.

Té un conjunt de funcions fort que inclou eines financeres automàtiques i generació de factures. També podeu utilitzar-lo per fer el seguiment de temps i, si assigneu tarifes per hora a tot, podeu vigilar els costos. Si necessiteu ajuda per gestionar les vostres finances, val la pena consultar la nostra llista dels millors programes de comptabilitat per a un resum de les eines disponibles..

Mavenlink inclou gestió de dependències i diverses visualitzacions, incloses les visualitzacions d’activitat, gràfics de Gantt i temps i despeses. No és l’eina més fàcil d’utilitzar, però disposa de diverses opcions de personalització, de manera que podeu fer que el vostre espai de treball se senti com a casa.

No és barat, però, a més de les seves característiques, obté una gran seguretat, amb un xifrat utilitzat per al transport i emmagatzematge i dos certificats SOC. Proporciona una bona selecció d’opcions per gestionar la vostra pròpia seguretat, proporcionant-vos informació sobre les sessions actives, i també permet ajustar la configuració de la contrasenya del vostre equip.

mavenlink-security-settings

Si necessiteu ajuda per gestionar les vostres contrasenyes, consulteu el nostre millor article sobre gestor de contrasenyes per obtenir consells.

Mavenlink té una forta base de coneixement. També disposa de suport de xat en viu si us quedeu enganxats. Hi ha uns quants problemes amb la interfície, però no us permetran retenir-vos gaire quan hagueu conegut la plataforma.

Els usuaris de negocis trobaran molt a agradar a Mavenlink. Hi ha una prova de 10 dies si voleu consultar-la. Podeu obtenir més informació sobre el nostre comentari de Mavenlink.

11. Basecamp

Basecamp és una eina accessible i fàcil d’utilitzar que els membres del vostre equip gaudiran. És una excel·lent opció per als educadors, que ho aconsegueixen gratis, així com per als que busquen organitzar un equip o menys projectes formals d’oficina.

És una interfície senzilla i fàcil de navegar, tot i tenir alguns errors menors. Hi ha assistents i consells que us ajuden a fer les coses de manera ràpida i senzilla, cosa que significa que s’adaptarà a persones que no vulguin esforçar-se massa en esbrinar com utilitzar la plataforma..

Té una forta característica de comunicació, a més de compartir arxius. Els seus “Fogueres” proporcionen xats de grup en què tots els membres del vostre equip poden participar i us permeten compartir àudio i vídeo.

Si voleu aprofitar les seves funcions per compartir vídeo, també us serà útil el nostre millor emmagatzematge en núvol per a fitxers grans.

El seu temps de resposta de tres minuts a la nostra consulta d’assistència el converteix en el nostre titular de registres per a la velocitat de suport, i té una forta selecció de vídeos i tutorials per ajudar-vos si us quedeu enganxats..

impuls basecamp

Podeu assignar tasques a persones, però no tenen subtascs i dependències. Obteniu notificacions quan finalitzeu les coses i podeu integrar-lo amb calendaris externs.

El seu senzill sistema de preus (99 dòlars al mes, independentment de la mida de l’equip), podria ser un valor excel·lent si teniu un equip gran, però ho serà menys si el vostre equip és petit. Si esteu dins d’aquest darrer campament, feu un cop d’ull als nostres articles per a petites empreses per obtenir un programa que s’adapti millor.

Malgrat l’exterior informal de Basecamp, té una gran seguretat i privacitat. A més de tenir fitxers adjunts xifrats, no lliurarà les vostres dades a ningú tret que sigui obligat per fer-ho per la llei i us informarà si això succeeix. Obteniu-ne més informació a la nostra revisió Basecamp.

Pros:

 • Bona relació qualitat-preu per a equips grans
 • Gratuït per a l’aula
 • Bruixots útils

Contres:

 • Costós per a particulars o equips petits
 • Problemes de la interfície

Logotip de Basecamp

Revisió Basecamp

9900 dòlars al mes

Visita Basecamp

Altres opcions

Hi ha eines que no ens agraden gaire a fer la nostra llista. ClicUp, que podeu llegir a la nostra revisió de ClickUp, va perdre el tall. Redmine i GanttProject mereixen mencions com a alternatives per a aquells que volen configurar-se ells mateixos. No són serveis senzills i amb funcions completes, com la majoria de les opcions, però comproveu-ne si us agrada un repte.

Microsoft Project no era un problema per registrar-se, així que no ho vam fer. Jira és més que bo i hauria fet la llista si no fos per un problema de privadesa amb el seu suport, com podeu llegir a la nostra ressenya de Jira. Ens ha agradat l’aspecte de Workamajig, però l’empresa no ens donaria accés al programari per a la seva revisió. Feu d’això el que vulgueu.

Creiem que la nostra llista abasta la majoria de bases, i hauríeu de trobar aquí alguna cosa que s’ajusti a les vostres necessitats.

Totes les eines de gestió de projectes classificades

Pensaments finals

El programari de gestió de projectes és una zona madura amb una gran selecció d’eines que poden fer la diferència per al vostre equip.

No hem trobat cap eina realment dolenta i creiem que és un bon moment per als usuaris per aprofundir en un mercat competitiu i d’alta qualitat.

El nostre programa favorit, monday.com, guanya per la seva usabilitat. Wrike és més complex però ofereix més potència. Basecamp és una bona eina per a les comunicacions, mentre que Mavenlink és ideal per a aquells que es concentren en els diners.

Totes aquestes eines tenen un nivell gratuït o una prova gratuïta, de manera que és fàcil registrar-se i provar-ne qualsevol. No hi ha res que us impedeixi provar diverses coses per esbrinar quina és la que més us convé.

Ens interessa saber si heu provat alguna de les nostres opcions o si heu recomanat altres persones. Si han ajudat la vostra empresa o projectes, ens agradaria que en parlem. Si us plau, feu-nos saber com en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me