Millor còpia de seguretat híbrida per a empreses 2020: solucions per a l’emprenedor

La còpia de seguretat híbrida us permet guardar una còpia de les vostres dades en una unitat local a més del núvol. No només us proporciona una altra capa de protecció per a les vostres dades empresarials, sinó que també us ajuda a restaurar fitxers ràpidament perquè és més ràpid que es pot restaurar des d’un dispositiu local. És per això que volíem seleccionar la millor còpia de seguretat híbrida per a opcions de negoci.


Quan diem “dispositiu local”, que inclou el disc dur del vostre ordinador. Tanmateix, emmagatzemar la còpia de seguretat a l’ordinador derrota la intenció de fer una còpia de seguretat del disc dur perquè un acte de naturalesa o una fallada del disc dur destruirà les dades i la còpia de seguretat de la mateixa..

També és millor no confiar en una de les nostres millors aplicacions de programari de recuperació de dades per ajudar-vos a recuperar els vostres fitxers, perquè no és segur que puguin fer-ho. És possible que ni tan sols tingueu clar si feu servir SSD, que tenen una taxa de fallada inferior a un per cent, però són més propensos a errors de dades que els HDD..

És més prudent fer còpies de seguretat al núvol i a una ubicació separada, com ara una unitat externa o un dispositiu NAS (podeu obtenir més informació sobre aquestes explicacions del NAS). Si no disposeu d’un disc extern i estigueu perdent el que heu de comprar, consulteu el nostre millor detall del disc dur extern per obtenir recomanacions.

Tenir les dades al núvol i a la unitat local és útil perquè us permet implementar la regla de còpia de seguretat 3-2-1.

Dit això, si heu topat aquí buscant un servei global excel·lent, consulteu la nostra còpia de seguretat en línia més bona per fer una comparació de petites empreses. En cas contrari, haurem de parlar dels criteris que hem utilitzat per crear la nostra millor llista de còpies de seguretat híbrides i, tot seguit, de les entrades. Per obtenir més informació sobre la còpia de seguretat empresarial, llegiu la nostra biblioteca de còpia de seguretat empresarial.

Millors solucions de còpia de seguretat híbrides per a empreses 2020

Què ofereix la millor còpia de seguretat híbrida per a negocis

Tots els serveis d’aquesta llista donen suport òbviament a les còpies de seguretat híbrides, però comprovarem quin tipus d’opcions (si n’hi ha) ofereixen quan l’activeu. Tenir aquestes opcions és útil perquè et permeten ajustar la teva còpia de seguretat híbrida al teu gust. 

A continuació, analitzarem el valor dels plans de subscripció. El millor és si obteniu un servei amb molt d’espai de còpia de seguretat per poder utilitzar una còpia de seguretat híbrida a tot el seu potencial. Com més s’obté pel preu, millor. 

També és útil si un servei té diversos plans entre els quals podeu triar, perquè així serà més fàcil trobar-ne un que s’ajusti a la vostra configuració empresarial. Si necessiteu molt d’espai, llegiu la nostra millor guia de còpia de seguretat en línia il·limitada.

El servei ha de ser fàcil d’utilitzar, ja que la majoria dels usuaris no volen molestar-se, només volen fer una còpia de seguretat de les seves dades i continuar. Per aconseguir-ho, el servei ha de tenir una experiència d’usuari senzilla i agradable. A més, el servei hauria de funcionar en la majoria de sistemes operatius i fer més fàcil la còpia de seguretat i restaurar fitxers.

L’últim factor és la seguretat al núvol. De quina importància depèn el nivell de xifrat de fitxers, els protocols TLS / SSL que protegeixen els fitxers en trànsit, les característiques de seguretat dels centres de dades i molt més. 

Donem punts de bonificació a les solucions que ofereixen un xifrat de final a extrem privat perquè impedeix que qualsevol persona llegeixi els teus fitxers. L’autenticació de dos factors també ajuda si algú aconsegueix robar les vostres credencials. Si està activat, cal que introduïu un codi de seguretat que obteniu mitjançant SMS, a més del vostre nom d’usuari i contrasenya.

Millor còpia de seguretat híbrida per a negocis: negoci BigMIND

BigMIND Business prové de Zoolz, la companyia que també va crear el Zoolz Home Cloud Backup i BigMIND Home. Si també us interessa fer una còpia de seguretat de casa, consulteu la nostra crítica de Zoolz Home i BigMIND Home. 

Inclou tecnologia Hybrid +, que us permet realitzar configuracions de còpia de seguretat i ajustament híbrides per limitar la mida de la vostra còpia de seguretat local, filtres de fitxers que van a la còpia de seguretat local i còpia de fitxers amb còpies de seguretat anteriors a Hybrid +. També podeu optar per fer una còpia de seguretat del dispositiu extern, de la unitat local o del NAS.

BigMind-for-Business-homepage-2019

Dit això, abans de decidir subscriure’t a BigMIND Business, podeu utilitzar la prova gratuïta de 15 dies per comprovar si és una bona coincidència. Si ho fas, BigMIND Business ofereix quatre plans als quals et pots subscriure: arxiu inicial, estàndard, premium i smart. Tots paguen un descompte si pagueu per avançat.

El pla “inicial” proporciona 250 GB d’espai de còpia de seguretat, us permet fer una còpia de seguretat d’un servidor i tenir 10 usuaris. Això us costarà 15 dòlars al mes. El pla “estàndard”, que costa 39 dòlars al mes, permet fer una còpia de seguretat de 250 GB de dades, protegir 10 servidors i tenir 100 usuaris. També afegeix suport il·limitat de xarxes externes i de xarxa. 

El pla “premium” augmenta el nombre màxim de servidors a 50 i el nombre d’usuaris a 500 per 37,50 dòlars al mes. L’últim pla, “arxiu intel·ligent”, pot acollir el mateix nombre de servidors i usuaris, però proporciona 1 TB d’emmagatzematge en fred, que és una forma d’emmagatzematge lent i que funciona millor per arxivar fitxers que no necessiteu restaurar sovint . Són 40 dòlars al mes.

Altres motius ens agraden els negocis BigMIND

El client d’escriptori de BigMIND funciona a Windows i Mac. A la finestra inicial es mostra tot el que cal saber sobre la vostra còpia de seguretat. En general, és fàcil i senzill d’utilitzar.

La vista principal del client web és el tauler de control i també mostra tota la informació rellevant que necessiteu per obtenir una visió general de tota la còpia de seguretat de l’empresa. A més, té potents opcions de cerca, i el client web és atractiu i senzill. 

BigMIND Business gestiona de forma predeterminada la vostra clau de xifratge. No hi ha cap manera d’activar el xifratge privat, cosa que significa que BigMIND pot xifrar els fitxers, si es vol. Si voleu obtenir més informació sobre aquesta característica important, llegiu la nostra explicació sobre coneixement zero).

Ens agrada la seguretat de BigMIND i altres funcions potents que ofereix amb la tecnologia Hybrid +, així com la facilitat d’utilitzar, però el gran inconvenient és el preu fort.. 

Tot i això, fins i tot amb aquest fort preu, altres serveis tenen més greus inconvenients, de manera que BigMIND va aconseguir pujar per sobre de la resta, tot i que amb un marge reduït. Si voleu saber-ne més, podeu llegir la nostra ressenya BigMIND Business.

IDrive for Business

IDrive és el nostre servei de còpia de seguretat favorit durant molt de temps, per la qual cosa no és estrany que hagi realitzat aquest resançament. Tant si es tracta d’una variant de casa com de negoci, a IDrive no li falten les característiques clau i les proporciona a un preu just.

La seva còpia de seguretat híbrida us permet fer còpies de seguretat al disc dur, al disc extern o a la unitat de xarxa (inclosa la NAS). No hi ha cap manera de modificar cap altra opció de còpia de seguretat híbrida i haureu de fer una còpia de seguretat de les dades al núvol per separat, perquè no hi ha opció de fer-ho automàticament quan feu una còpia de seguretat a una destinació local.

IDrive-for-Business-homepage-2019

Queda molt lluny de la millor manera d’implementar còpies de seguretat híbrides, però IDrive per a empreses compensa amb el seu gran valor. 

IDrive Business té sis plans dels quals podeu triar, cosa que us proporciona molta flexibilitat. Els dos primers plans requereixen que pagueu amb un any o dos per avançat, cosa que us proporciona un descompte del 25 per cent. Les altres quatre et permeten pagar també mensualment. A més de l’espai de còpia de seguretat, tots els plans ofereixen la mateixa quantitat d’espai de sincronització.

El primer pla, que proporciona 250 GB d’espai de còpia de seguretat, és de 74,62 dòlars l’any. El segon obté 500 GB per 149,62 dòlars per any. El tercer pla us permet fer una còpia de seguretat de 1,25 TB per 374,62 dòlars anuals. Si voleu protegir 2,5 TB de dades, haureu d’afegir 1.199,25 dòlars anuals. La protecció de 5TB us retornarà 1.124,62 dòlars per any. El pla final és de 2.249,62 dòlars per 12,5 TB.

Els preus poden semblar elevats, però en realitat són un bon valor, tenint en compte la marxa dels preus empresarials. A més, tots els plans permeten fer còpies de seguretat d’un nombre il·limitat de dispositius.

Altres motius ens agraden IDrive for Business

El client d’escriptori d’IDrive està disponible per a Windows i Mac, però no per a Linux. Si voleu això, heu de considerar un dels serveis de la nostra millor còpia de seguretat en línia per a l’ajut a Linux. 

El client no se sent modern ni atractiu, però és fàcil i fàcil d’utilitzar. També ajuda que seleccioneu automàticament les carpetes comunes com a còpia de seguretat.

També podeu accedir i restaurar la vostra còpia de seguretat mitjançant les aplicacions per a smartphones d’IDrive per a Android i iOS. També poden fer còpies de seguretat de les dades mòbils. Gràcies a això, IDrive va obtenir el millor lloc en la nostra millor còpia de seguretat en línia per a l’enviament de mòbils. 

Pel que fa a la seguretat, el protocol TLS / SSL protegeix els vostres fitxers en trànsit abans que arribin al servidor de IDrive (podeu obtenir més informació sobre els protocols en la nostra comparació SSL vs. TLS). Una vegada ho fan, IDrive utilitza el xifrat AES de 256 bits per protegir els vostres fitxers en repòs.

De manera predeterminada, IDrive contindrà la vostra contrasenya de xifratge, però podeu crear i gestionar la vostra clau de xifratge si activeu el xifratge privat quan configureu IDrive. No podreu fer-ho un cop inicieu el procés de còpia de seguretat. 

Tanmateix, el xifrat no ajuda si algú aconsegueix robar les vostres credencials. Per això, haureu de crear una contrasenya contundent i activar l’autenticació de dos factors del client web. A més, podeu desactivar de forma remota la sincronització per als dispositius del vostre compte. Això ajuda si algú roba el dispositiu.

IDrive for Business proporciona un bon valor, una gran seguretat i una gran facilitat d’ús, però és una manera feixuga de realitzar còpies de seguretat híbrides. Per això, l’hem col·locat segon a aquesta llista. Dit això, té moltes altres funcions i podeu obtenir més informació sobre aquestes coses a la nostra revisió IDrive for Business.

CrashPlan

CrashPlan s’utilitza per donar suport a usuaris domèstics, però ara només admet usuaris comercials. Això, i el fet que suporta còpies de seguretat híbrides, fa que CrashPlan sigui un bon ajust per a aquest resguard.

La seva implementació de còpia de seguretat híbrida us permet fer una còpia de seguretat a una destinació local i al núvol, però no us permet fer còpies de seguretat a un dispositiu NAS.

CrashPlan-homepage-2019

Això podria anul·lar alguns usuaris, però els preus de CrashPlan compensen aquesta manca. El seu pla de preus únic és de 10 dòlars mensuals per ordinador, amb la qual cosa tindreu una còpia de seguretat il·limitada per treballar. La còpia de seguretat il·limitada facilita la còpia de seguretat dels fitxers perquè no haureu de pensar en la quantitat d’espai que disposeu. En lloc d’això, només podeu fer còpies de seguretat de tot allò que necessiteu. 

També és fàcil afegir equips nous al vostre pla de còpia de seguretat. Hi ha una prova gratuïta de 30 dies que també podeu utilitzar per provar el servei. Tingueu en compte que, amb aquest pla, pagareu pel nombre d’ordinadors que CrashPlan considera “actius” a la consola d’administració, independentment de si hi hagi una còpia de seguretat de dades o no.

Altres motius ens agrada CrashPlan

Podeu utilitzar el client d’escriptori de CrashPlan a Windows, Mac i Linux. Ja no hi ha suport per a aplicacions mòbils, de manera que si esteu lluny del vostre ordinador, l’única opció és utilitzar el client web.

El client d’escriptori no és difícil d’utilitzar, però l’operació de còpia de seguretat podria ser més senzilla. CrashPlan realitza una còpia de seguretat en funció de la ubicació del fitxer, la qual cosa significa que cal etiquetar manualment les carpetes i fitxers per fer còpies de seguretat. 

Durà més temps i augmenta la possibilitat que no oblideu incloure un fitxer. Si voleu fer una còpia de seguretat per tipus de fitxer, llegiu la nostra revisió de l’aplicació posterior per a empreses. Tanmateix, Backblaze no ofereix còpia de seguretat híbrida. 

CrashPlan utilitza el xifrat AES de 256 bits per protegir les vostres dades en els seus servidors. El xifratge s’inicia abans que els fitxers abandonin l’ordinador, però CrashPlan gestionarà la vostra clau de xifrat de manera predeterminada. Tanmateix, podeu habilitar el xifrat privat des de la configuració de seguretat del client d’escriptori.

A més d’això, CrashPlan us permet utilitzar l’autenticació de dos factors per protegir les vostres credencials. Per obtenir més detalls sobre la seguretat de CrashPlan, llegiu la nostra crítica de CrashPlan.

Còpia de seguretat de Acronis 12.5

Acronis Backup és un dels serveis més cars del mercat, però també és un dels més rics en característiques. No és sorprenent que ofereixi una còpia de seguretat híbrida.

Quan configureu un dispositiu local com a destinació de còpia de seguretat, Acronis Backup us permetrà replicar la còpia de seguretat al núvol. Podeu fer que Acronis conservi les vostres dades al núvol durant un nombre determinat de dies fins que no arribeu a un límit de quantitat o fins i tot les mantingueu indefinidament.

Acronis-2019-pàgina principal

Acronis Backup té versions estàndard i avançades. La versió avançada ofereix més funcions, però és més cara. Ambdues versions requereu que pagueu amb un any d’antelació, per la qual cosa us recomanem que utilitzeu la prova gratuïta de 30 dies per comprovar si Acronis és una bona elecció per a vosaltres..

El fet que Acronis requereixi que pagueu una quota addicional per utilitzar el seu emmagatzematge en núvol amb la vostra còpia de seguretat, i que és molt més car que els serveis de còpia de seguretat en línia orientats al valor, us hauria d’ajudar a pensar.

Per exemple, si voleu protegir 250 GB de dades durant un any, haureu de pagar 69 dòlars per la versió estàndard o 99 dòlars per la versió avançada, juntament amb 299 dòlars per la quantitat d’espai d’emmagatzematge en núvol. Això comporta 368 dòlars anuals per a la variant estàndard. Això no és barat, tenint en compte la quantitat d’espai que obteniu.

Altres motius ens agraden la còpia de seguretat de Acronis 12.5

Acronis requereix que descarregueu un agent de còpia de seguretat, però podeu gestionar els vostres equips mitjançant clients web d’estació de treball separats o un client web administrador, que us proporciona una visió general de tots els vostres dispositius.. 

El client web de l’estació de treball requereix més d’un clic per configurar la còpia de seguretat, però és atractiu i fàcil d’utilitzar en general. El client web d’administrador d’Acronis és similar a l’estació de treball, amb l’afegit de la vista del gestor d’usuaris.

Acronis també proporciona aplicacions mòbils per accedir a les còpies de seguretat de l’ordinador mentre esteu en marxa. Les aplicacions són senzilles i no us ha de donar cap problema.

Acronis Backup 12.5 també proporciona protecció contra ransomware amb Acronis Active Protection, que contempla constantment evidències d’infecció amb ransomware. L’únic inconvenient de seguretat és la manca d’autenticació de dos factors. Per això, assegureu-vos que sabeu configurar una contrasenya contundent.

Acronis és el costat car, però ofereix moltes funcions per compensar-ho. Si voleu conèixer els detalls sobre les seves funcions i veure la taula de preus completa, consulteu la nostra ressenya sobre la còpia de seguretat de Acronis.

Còpia de seguretat de Carbonite Safe Pro

Carbonite Safe Backup Pro us permet fer còpia de seguretat d’ordinadors il·limitats, unitats externes i dispositius NAS. També proporciona còpies de seguretat híbrides.

Carbonite Safe Backup Pro té tres plans de subscripció, però el primer no inclou “Còpia de seguretat de servidor de Carbonite Safe” que haureu de tenir per habilitar la còpia de seguretat híbrida. Podeu comparar els plans d’aquesta pàgina. Tots ells requereixen que pagueu amb un any d’antelació. 

Pàgina inicial de carbonita 2019

Podeu obtenir un descompte del cinc per cent si us registreu dos anys o un 10 per cent si us inscriviu a tres. Fins i tot amb aquest joc, els preus són abrupte. Per això, assegureu-vos d’utilitzar la prova gratuïta de Carbonite de 30 dies per veure si el que obteniu val la pena.

El pla “power” us permet fer una còpia de seguretat de 500 GB de dades en diversos equips i un servidor únic per 799,99 dòlars anuals. El pla “últim” us permet fer una còpia de seguretat de la mateixa quantitat de dades, però també proporciona suport per a una còpia de seguretat del servidor il·limitada. Us retornarà 1.299,99 dòlars anuals. Podeu augmentar l’emmagatzematge d’ambdós plans en increments de 100 GB per 99 $ a l’any.

Altres raons per les quals ens agrada Carbonite Safe Backup Pro

L’aplicació d’escriptori de Carbonite és senzilla. Mostra l’estat de la vostra còpia de seguretat i proporciona enllaços a la configuració. També us permet accedir a la restauració i iniciar el procés de restauració.

També podeu utilitzar el client web per gestionar la vostra còpia de seguretat. És senzill i mostra clarament tots els vostres ordinadors, servidors i usuaris protegits a la part inferior de la pantalla per obtenir una visió general més fàcil. 

Carbonite també disposa d’aplicacions per a Android i iOS que et permeten accedir a fitxers amb una còpia de seguretat des de l’ordinador, però no pot fer còpia de seguretat de les dades del seu telèfon intel·ligent. En general, però, tots els clients de Carbonite són fàcils d’utilitzar.

Carbonite gestiona la vostra clau privada de manera predeterminada, però si voleu gestionar-la vosaltres mateixos, podeu optar per un encriptació privada durant la instal·lació de Carbonite. 

A més del xifratge en repòs, Carbonite utilitza el protocol TLS per protegir els fitxers en trànsit als servidors de Carbonite. A més, hi ha autenticació de dos factors, que podeu sol·licitar per als associats que utilitzin el vostre compte.

Hem situat Carbonite al darrer lloc degut als seus preus abrupte, a la utilització d’un xifrat obsolet i a la manca d’altres funcions que justifiquessin el seu preu. Dit això, n’hi ha més per a Carbonite i, si voleu aprendre què és, llegiu la nostra ressenya de Carbonite Business.

Pensaments finals

Hem fet aquest rànquing segons com aquests serveis implementin còpies de seguretat híbrides i quant haureu de pagar per obtenir-lo. Altres factors del rànquing implicat van decidir si proporcionaven fins i tot serveis que beneficiarien la vostra empresa. 

Hem situat BigMIND Business al primer lloc gràcies a la seva tecnologia Hybrid +, que facilita l’ajust del vostre pla de còpia de seguretat híbrida. Tanmateix, és costós i l’únic motiu que va superar IDrive va ser perquè el requisit d’IDrive que necessitava fer còpies de seguretat separades per a dispositius locals i núvols. Per això, IDrive ocupa el segon lloc.

Dit això, si no t’importa l’enfocament d’IDrive, pots gaudir dels seus excel·lents preus. El mateix passa amb CrashPlan, si no cal fer còpia de seguretat de molts equips i no cal fer còpia de seguretat als dispositius NAS.

Acronis i Carbonite aconsegueixen la part posterior gràcies als seus forts preus. Tot i això, Acronis és una opció fantàstica si podeu utilitzar les seves funcions avançades. Si cap d’aquests serveis el redueix, llegiu les revisions de còpia de seguretat de les empreses per obtenir idees alternatives.

Què en penseu d’aquest ressenya? Cap a quin servei us adreçeu? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me