Millor allotjament web per WordPress el 2020

WordPress és una de les plataformes de llocs web més populars del món. El sistema de gestió de continguts potencia enormes llocs web, inclosos els de The Walt Disney Company, Vogue, BBC America i el Centre de notícies de Microsoft. No és sorprenent, potenciar grans marques com aquesta requereix el millor allotjament web, i estem aquí per guiar-vos per aquest camí. 


Una ullada als llocs web expositius de WordPress demostra que estàs en bona companyia, però si no utilitzeu el millor allotjament web per a WordPress, el vostre lloc web probablement es quedarà mal. Tot i que la plataforma ofereix molta flexibilitat, assegurar-se que el contingut es pugui lliurar de forma ràpida i segura hauria de ser el primer pas per crear el vostre lloc web. 

Farem cinc recomanacions i una menció honorífica sobre allotjament web de WordPress. Hem provat gairebé 30 proveïdors de rapidesa, seguretat, facilitat d’ús, funcions i molt més, i les opcions que es mostren a continuació són la crema del cultiu per a WordPress. Abans d’arribar a això, però, mirem com hem fet les nostres seleccions. 

A més, si sou nous a WordPress i voleu conèixer la plataforma, consulteu la nostra sèrie de guies de WordPress:

 • Guia per a principiants d’utilitzar WordPress
 • Guia intermèdia per utilitzar WordPress
 • Guia avançada d’ús de WordPress

Millor allotjament web per a WordPress 2020

Elecció del millor allotjament web per a WordPress

Quan diem allotjament web de WordPress, ens referim a allotjament gestionat. Mentre feu les compres, probablement veureu serveis que afirmen oferir “allotjament de WordPress” quan, en realitat, només han tornat a canviar els plans compartits (consulteu un exemple per a la nostra revisió de GoDaddy). Aquests plans no ofereixen funcions específiques de WordPress, però estan etiquetades per facilitar la navegació i els resultats de la cerca. 

Si no coneixeu el servei d’allotjament compartit, consulteu la nostra descripció general dels tipus d’allotjament. Molts plans de WordPress encara utilitzen allotjament compartit, però es gestionen completament. Això significa que les actualitzacions de WordPress i les actualitzacions de complements es llançaran automàticament al vostre lloc web per assegurar-vos que esteu protegit de les últimes informacions i pugueu utilitzar les funcions més recents. 

Hi ha dues excepcions a aquesta regla i, principalment, és a causa de la velocitat, la qual tocarem en un minut. A més de l’allotjament gestionat, són importants les funcions específiques de WordPress. Bluehost, per exemple, té un quadre de comandament que s’integra bé amb WordPress, però no farà aquesta guia per altres motius (llegiu la nostra ressenya de Bluehost).

Velocitat de WordPress

Tot i això, sobretot, la velocitat és el factor més important a l’hora de buscar l’allotjament web de WordPress. WordPress és un CMS de codi obert que es basa en PHP i MySQL i, donada aquesta flexibilitat, et permet crear el teu lloc web de la manera que vulguis. Tot i que es recomana un coneixement mínim sobre la codificació, no es requereix. 

Podeu crear el vostre lloc web amb temes, complements i molt més personalitzats, però, tot i que això us garanteix un lloc web bonic i funcional, pot suposar un gran efecte de la velocitat del vostre lloc web. Com podeu veure a la nostra guia de temps de càrrega de llocs web, podeu fer-ho molt, però una mica de la velocitat és de la mà de l’amfitrió. 

Això fa que la velocitat sigui un factor molt gran per a WordPress, ja que sovint necessiteu que el vostre lloc web digui en bases de dades denses per trobar dades mentre carregueu simultàniament imatges i contingut dinàmic. WordPress és excel·lent per la seva flexibilitat, però sovint comporta una gran quantitat de voltes, cosa que significa temps de càrrega més lents.

Pel que fa a jutjar la velocitat, hi ha moltes coses que pot fer l’amfitrió web, però generalment comença amb l’arquitectura en què s’allotja el vostre lloc web. Kinsta, per exemple, mostra el poder de l’allotjament en núvol per a WordPress, mentre que Hostinger demostra que Apache no és la millor opció per al programari del servidor.. 

Combinat amb això, són importants capes de memòria cau perquè tenir-les us permetrà servir el contingut emmagatzemat a la memòria en lloc de tornar a passar per la base de dades. Una xarxa de publicació de contingut, com ara Cloudflare, també ajuda i, com podeu llegir a la nostra guia Cloudflare, hi ha un pla gratuït que qualsevol lloc web pot utilitzar. 

Ara que heu entès com realitzem les nostres opcions i què és important per a WordPress, és hora que ens endinsem en la nostra llista. Hi ha moltes opcions fora, així que va ser una dura batalla, però les cinc que vam oferir proporcionen un excel·lent rendiment per a WordPress a un preu decent i moltes funcions, per arrencar.. 

1. El millor allotjament web per a WordPress: Kinsta

Una ràpida ullada a la nostra revisió de Kinsta demostrarà que és una de les opcions més cares que hem vist. Tot i que el joc dels nens en comparació amb Pagely, Kinsta encara costa aproximadament el doble que els plans de WordPress competitius. Això vol dir que pagueu més, però els avantatges de característiques i velocitat són massa grans per ignorar-ho.

kinsta-slider1

A diferència d’algunes opcions, Kinsta és exclusivament un proveïdor d’allotjament en núvol, aprofitant la potència de Google Cloud per lliurar el vostre contingut arreu del món. Com s’ha esmentat, la velocitat és important per a WordPress, i tenir recursos dedicats forma part de garantir que el vostre lloc web es mantingui ràpid. Amb Kinsta, això no és un problema.

A més, és un dels pocs serveis dedicats a WordPress. Tot i que vam acostar-los a la flexibilitat durant la nostra revisió, la dedicació a WordPress és cap per aquí. El vostre pla està completament gestionat, és a dir, les actualitzacions bàsiques i de complements no són problemes. 

També s’inclouen algunes funcions de qualitat de vida, com ara la posada en escena de WordPress i un complement de memòria cau intern de WordPress. A més, teniu un CDN creat per a HTTP / 2 i IPv6, a més d’emmagatzemar unitat d’estat sòlid i suport per a xarxes de diversos llocs web. Tot el que es combina comporta un rendiment impressionant, sobretot en comparació amb GreenGeeks (llegiu la nostra ressenya de GreenGeeks).

Altres motius ens agrada Kinsta

Tot i que les funcions de WordPress són més impressionants, Kinsta no té cap mena de toc quan es tracta de l’essencial. El vostre pla inclou un certificat SSL / TLS gratuït, còpies de seguretat automàtiques diàries, protecció distribuïda contra atacs de denegació de servei i un seguiment constant de l’atur. La política de privadesa tampoc és dolenta, cosa que és cada cop més rara (consulteu més informació sobre HostGator). 

Tanmateix, el que més destaca és l’experiència dels usuaris. Kinsta és una alegria d’utilitzar, des de la gestió de la caixa fins a la gestió de hosting. Utilitza un tauler de control propietari que no aconsegueix la manera de fer el que busqueu. A diferència de LunarPages, Kinsta va crear el seu quadre de control tenint en compte els usuaris de WordPress (consulteu la nostra revisió LunarPages).

El sistema és tan fluid que ens va trigar menys de cinc minuts a escollir un pla i posar en funcionament el nostre lloc web. Tot i que molts amfitrions de WordPress s’arrosseguen i us permeten configurar-vos-en podeu llegir un exemple per exemple de la nostra revisió de JustHost. Kinsta arriba a la vostra pàgina web en directe gairebé immediatament. El preu és més elevat, però, almenys, hi ha una garantia de devolució de 30 dies per reprendre.

2. SiteGround

SiteGround és una elecció excel·lent per als clients més conscients del pressupost. En comparació amb altres amfitrions de WordPress gestionats, els plans són estàndard: obteniu caché de WordPress, gestió d’actualitzacions, còpies de seguretat diàries i posada en escena. El que fa que SiteGround brille, però, és que ofereix tot això a un preu baix. 

SiteGround-Slider3

Se us perdonarà el fet de pensar que SiteGround simplement va tornar a canviar els seus plans compartits per a WordPress perquè els preus i fins i tot els noms són els mateixos. Dit això, hi ha suficients funcions específiques de WordPress perquè la línia sigui autònoma. Inclou fins a tres capes de SuperCacher, WP-CLI preinstal·lada i escenificació de WordPress d’un clic.

Igual que amb Kinsta, el vostre pla també es configura immediatament, cosa que significa que no heu d’avançar amb l’instal·lador d’aplicacions Softaculous. Si proveniu d’un altre host web, SiteGround també ofereix transferència gratuïta de WordPress. 

Dit això, el sostre és inferior a SiteGround. No pot allotjar-se als tipus de llocs web que Kinsta pot superar amb un pla que admet prop de 100.000 visites al mes. Tot i això, si tan sols esteu fent fora el vostre lloc web, SiteGround pot proporcionar totes les funcions essencials de WordPress a un preu raonable.

Altres motius ens agraden a SiteGround

SiteGround no és només per als novells. L’ordenació del pla és densa, a partir de l’allotjament compartit que allotja al voltant de 10.000 usuaris i passant a l’allotjament en núvol, que inclou el seu propi conjunt de recursos dedicats. També podeu utilitzar els plans de núvol per a WordPress, de manera que hi ha disponible una ruta d’actualització si voleu. 

El que realment ven SiteGround, però, són les seves característiques. Tot es compta, incloent còpies de seguretat diàries, múltiples capes de memòria cau, un certificat SSL / TLS gratuït i adreces de correu electrònic il·limitades del vostre domini. Si no feu servir WordPress, també podeu aprofitar el creador de llocs web Weebly, que és un dels millors creadors de llocs web (llegiu la nostra ressenya de Weebly). 

La velocitat també és excel·lent, amb SiteGround a prop del rendiment de Kinsta en un pla que costa la meitat. Tot i que l’experiència de l’usuari pateix a causa d’una versió cPanel datada, tota la resta de SiteGround és d’actualitat. Podeu provar-ho amb la finestra de reembossament de 30 dies o llegir la nostra ressenya de SiteGround per obtenir més informació.

3. DreamHost

Quan es tracta de velocitat, característiques i valor, DreamHost es troba al costat de SiteGround. Dit això, DreamHost té un allotjament de WordPress més potent a través dels seus plans DreamPress, que comencen al límit mensual de trànsit on finalitzen els plans de SiteGround..

dreamhost-review-dreampress-panel de control

També hi ha plans de WordPress gestionats bàsicament i tenen el mateix preu que SiteGround, però ens queda més impressionat amb DreamPress. Igual que Kinsta, DreamHost utilitza el hosting de núvols per als seus plans DreamPress, que ofereix una millor redundància en cas de bloqueig i velocitat més ràpida. 

El pla més bàsic pot gestionar 100.000 visites, mentre que el pla Pro més car pot acollir 1 milió. DreamHost no controla ni limita el trànsit. Els recursos que es proporcionen a la memòria cau que inclou DreamHost no compten fins al límit de trànsit i, tenint en compte que està activat de manera predeterminada, és tan bo com no tenir un límit de trànsit.

També hi ha tots els elements bàsics de WordPress, incloses les actualitzacions gestionades, les còpies de seguretat automàtiques, la posada en escena d’un clic i un CDN il·limitat. DreamHost també inclou una versió de pagament de Jetpack amb el vostre pla, que us permet utilitzar una llarga llista de temes de WordPress premium i analitzar el vostre lloc web per trobar programari maliciós..

Altres motius ens agraden DreamHost

L’enfocament sense sentit que fa DreamHost de l’allotjament web fa que sigui atractiu. A cada pàgina de producte, podeu canviar el preu mensual i anual de manera que no hi hagi sorpreses a la caixa: llegiu la nostra ressenya Arvixe per obtenir informació sobre un servei que us sorprengui i no hi ha complements ni taxes extraordinàries.. 

Més important encara, DreamHost té una dedicació a la seguretat i la privadesa que rarament es veuen dels serveis d’allotjament web. Tots els dominis inclouen privadesa de dominis gratuïta, que només hem vist en un bon nombre de proveïdors (consulteu la nostra revisió WestHost i la revisió Midphase per veure-les). A més, DreamHost va defensar un dels seus clients a disposició judicial davant del Departament de Justícia dels Estats Units. 

La seva velocitat tampoc és dolenta, però la nostra prova demostra que és més lenta que Kinsta i SiteGround. Tot i així, DreamHost ofereix molt valor per pocs diners i, tenint en compte que hi ha una garantia de devolució de 97 dies, hi ha poc risc de donar-li un tomb. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió DreamHost. 

4. Hostinger

Hostinger és el millor servei d’allotjament web que hem revisat. Dit això, ocupa el quart lloc d’aquesta llista perquè no ofereix allotjament de WordPress gestionat. Tot i així, el preu, la velocitat i les funcions són perfectes per a WordPress, tot i que això significa que hauràs de mantenir actualitzat el nucli i els connectors.. 

hostinger-review-cpanel

Això és perquè Hostinger utilitza servidors LiteSpeed. La majoria dels host web utilitzen el programari del servidor Apache, ja que és de codi obert i personalitzable. LiteSpeed ​​és un programari alternatiu que també s’integra amb eines com ModSecurity, però ho fa amb menys despeses generals. 

Menys despeses generals significa una velocitat més ràpida en els plans compartits i, a causa del preu baix de Hostinger, és un combinat que podem endarrerir. Tant si busqueu el paquet compartit més barat que es pot obtenir per menys d’un dòlar al mes, com si és més important, com un pla de núvol, Hostinger proporciona una excel·lent velocitat.

A més, inclou diverses capes de memòria cau que, com s’ha esmentat, és important per a WordPress. Si Hostinger oferia un pla gestionat de WordPress, Kinsta superaria fàcilment. Tot i que és lamentable que no se’ls ofereixi cap, el rendiment, les funcions i el preu d’Hostinger són innegables, per la qual cosa és una elecció excel·lent per a WordPress. 

Altres motius ens agraden Hostinger

Hostinger destaca de la multitud perquè no té vores aspres. Tot i que A2 Hosting ofereix un rendiment excepcional, la seva configuració pot ser difícil, tot i que 1&1 IONOS ofereix un allotjament de qualitat amb un pressupost, moltes de les seves funcions es senten mig al forn (consulteu la nostra crítica d’A2 Hosting i 1&1 revisió IONOS). 

No és el cas de Hostinger. La velocitat, el preu i les característiques són excel·lents, i també l’experiència de l’usuari. A diferència de la majoria dels nostres millors allotjaments web amb seleccions cPanel, Hostinger pren la familiar interfície d’allotjament web i es basa en aquesta. És tan fàcil gestionar els vostres fitxers i bases de dades, però a més de la incorporació d’un mercat integrat i la gestió del compte de hosting. 

Hostinger té molta raó i, tot i que no és l’opció perfecta per a WordPress, és una maleïda. Haureu d’afrontar-vos a la instal·lació d’actualitzacions de WordPress vosaltres mateixos, però tenint en compte la quantitat que ofereix Hostinger i a quin preu, la compensació val la pena. Podeu obtenir més informació a la nostra revisió d’Hostinger o provar-la amb la seva garantia de devolució de 30 dies.

5. MDDHosting

Com Hostinger, MDDHosting no ofereix plans de WordPress gestionats. Hi ha altres proveïdors gestionats que podrien fer aquesta llista, com ara InMotion Hosting, però, com podeu llegir en la nostra revisió de InMotion Hosting, hi ha molts problemes de velocitat amb aquest servei. Aquí, prioritzem la velocitat, les funcions, el valor i la seguretat sobre les actualitzacions automàtiques. 

mddhosting-slider1

Això no vol dir que et deixaràs en fred si alguna cosa va malament amb el lloc web de WordPress. MDDHosting ofereix assistència basada en entrades les 24 hores del dia i tot i que ens agradaria veure el xat en directe, el representant amb qui vam parlar va ser útil durant tot el nostre període de prova. 

El que fa que MDDHosting sigui excel·lent per a WordPress, és que ofereix exclusivament allotjament en núvol. Com s’ha esmentat, això és perfecte per a WordPress, ja que els nuclis sovint inflables i, de vegades, inestables, dels llocs web de WordPress es poden extreure fora de línia fàcilment quan s’allotgen en un servidor compartit. 

A més, MDDHosting ofereix allotjament en núvol barat. Els plans comencen a tenir uns quants dòlars al mes, tot i que ofereixen funcions com ara còpies de seguretat diàries, programari del servidor LiteSpeed ​​i Cloudflare Railgun. Tenint en compte que es tracta de hosting en núvol, el vostre servei també es pot escalar, cosa que significa que el vostre paquet d’allotjament pot créixer a mesura que ho faci el vostre lloc web. 

Altres motius ens agrada el MDDHosting

Si bé MDDHosting no té una línia densa, demostra que és millor ser un mestre d’un comerç que tots ells. Els plans del núvol són desplegats amb funcions, totes elles implementades per garantir que el vostre lloc web sigui ràpid i segur. 

Els servidors LiteSpeed ​​són l’inici de l’espectacle, però MDDHosting supera això i inclou el complement LiteSpeed ​​Cache per a WordPress. Aquest complement es comunica amb el servidor LiteSpeed ​​per disminuir els temps de càrrega. Com que les eines es creen les unes per les altres, també hi ha moltes altres opcions d’optimització.

MDDHosting també és un soci oficial de Cloudflare Railgun. Railgun accelera la velocitat del vostre lloc web mitjançant la publicació de dades de les memòria cau emmagatzemades arreu del món. Això disminueix la distància que ha de recórrer i, per tant, millora els temps de càrrega. 

Podeu obtenir més informació sobre les altres funcions de Railgun i MDDHosting a la nostra revisió MDDHosting o provar el proveïdor web amb la seva garantia de devolució de 30 dies..

Menció d’honor: Pagent

Si el preu no fos objecte, Pagely ocuparia el primer lloc. Quan es tracta d’allotjament de WordPress amb servei complet que atrau a clients com Disney i Visa, cap amfitrió web s’assembla a Pagely. Dit això, la tarifa astronòmica del preu és inviable per a la majoria de la gent, ja que Pagely pot costar més de 30.000 dòlars al mes.. 

pagely-slider1

pagely-slider2

pagely-slider3

pagely-slider4

pagely-slider5

Anterior

Pròxim

També pot costar fins a 200 dòlars al mes, però les vores rugoses del servei en aquest nivell són massa grans per ignorar-les. Tot i així, obteniu una increïble gamma de funcions específiques de WordPress i el millor rendiment que hem vist d’un proveïdor d’allotjament, de manera que el preu és alt, Pagely us paga per això.

Dit això, ha passat el punt de disminuir els rendiments. Els que puguin pagar el preu inflat necessiten probablement les característiques de nínxol que ofereix Pagely, però la majoria dels usuaris estaran bé amb una opció com Kinsta o SiteGround. Aquests proveïdors obtenen el 90 per cent de la seva ruta, però ho fan a un preu molt inferior. 

Si Pagely sona que pot ser una opció per a vosaltres, llegiu la nostra revisió Pagely. El servei ens agrada molt, sobretot tenint en compte la rapidesa que té, però cal equilibrar-ho tot en el context del preu.

Pensaments finals 

Hi ha moltes opcions quant a allotjament web, però moltes decepcionen més del que impressionen. La carrera fins als primers llocs és encara més dura quan es tracta de WordPress, perquè l’amfitrió web ha de proporcionar funcions que puguin gestionar la càrrega de treball augmentada mantenint el preu baix.. 

Per sort, hi ha serveis que aconsegueixen aquest repte. Alguna de les opcions anteriors permetrà que el vostre lloc web comenci a peu dret, però per a la majoria de la gent, Kinsta és la millor opció. Si acabeu de començar o no necessiteu les funcions que Kinsta ofereix, SiteGround també és una opció sòlida. 

Quin proveïdor d’allotjament web utilitzeu per al vostre lloc web de WordPress? Per què hi vas anar? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Millor allotjament web per a preguntes freqüents de WordPress

Què és WordPress Web Hosting?

WordPress no requereix un tipus específic d’allotjament. El terme “allotjament de WordPress”, però, generalment es refereix a allotjament gestionat, que significa que el servei d’allotjament web gestiona les actualitzacions del vostre lloc web de WordPress. 

Quina diferència hi ha entre l’allotjament web i l’allotjament de WordPress?

Tècnicament, no hi ha diferència entre allotjament web i allotjament de WordPress. Dit això, l’allotjament de WordPress es gestiona generalment i inclou funcions com ara la posada en escena i la memòria cau. 

Quin és el millor allotjament web per a WordPress?

Això depèn en gran mesura del trànsit del vostre lloc web, però per a la majoria dels llocs web de mida mitjana, Kinsta és la millor opció per a WordPress. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map