HostGator vs GoDaddy: una batalla dels titans 2020

HostGator i GoDaddy són dos dels majors noms de l’allotjament web. Són coll i coll, però per diferents motius. HostGator mostra alguns atributs forts però lluita en altres àrees, mentre que GoDaddy podria fer lleugeres millores a tota la taula. 


GoDaddy allotja gairebé deu vegades més llocs que HostGator, i això no pot ser un error. En aquesta comparació HostGator vs GoDaddy, us ajudarem a determinar quina és la millor opció per a vosaltres. Durant cinc rondes, posarem els dos serveis els uns als altres, declarant guanyador global al final. 

Tot i que, com podeu veure en la nostra comparació DreamHost vs. Bluehost, sovint, aquestes coses són sovint més matisades que això. Si voleu llegir més sobre els nostres competidors, consulteu la nostra revisió HostGator i la revisió de GoDaddy.

Configuració d’una lluita: HostGator vs GoDaddy

Com s’ha esmentat, la nostra comparació tindrà lloc en cinc rondes. Aquestes rondes són característiques, preus, facilitat d’ús, velocitat i temps d’ús i seguretat i privadesa. Els astuts entre vostès poden notar que aquestes rondes es corresponen amb els criteris de les nostres ressenyes, menys un parell de seccions. És intencionat, però no omitem aspectes importants dels serveis. 

És difícil dir que els tipus d’allotjament són tan importants com la velocitat, per exemple, de manera que condensem algunes seccions a altres zones. L’única excepció és el suport, que, en la seva majoria, no és una gran cosa. HostGator i GoDaddy ofereixen un suport digne, no només al nivell de, per exemple, Hostinger (llegiu la nostra crítica de Hostinger). 

Cinc rondes significa que també hi haurà un guanyador clar. Cada ronda val un punt i, qualsevol servei que tingui tres o més punts guanyarà el partit. Tot i que és una manera excel·lent de veure ràpidament quins dels serveis preferim, recomanem llegir a cada secció per veure per què hem escollit un servei per l’altre.. 

1

Característiques

Les funcions són cada cop més importants per a l’allotjament web. Per exemple, els crèdits d’anuncis gratuïts d’iPage no s’apleguen als servidors LiteSpeed ​​d’Hosting24 (consulteu la nostra revisió d’iPage i la revisió de Hosting24). Aquesta primera ronda no només es fixarà en les funcions que ofereixen GoDaddy i HostGator, sinó que també es veurà com són d’utilitat i importància aquestes funcions per al vostre lloc web..

HostGator

HostGator és propietat d’Endurance International Group i, si heu llegit la nostra crítica de Bluehost, ja sabeu que significa que hi ha moltes funcions. Tot s’integra des de la integració de Google G Suite fins a CodeGuard fins a SiteLock, però moltes d’aquestes addicions s’amaguen darrere de paywalls. 

Els plans compartits, per exemple, només inclouen alguns extres. Teniu 200 dòlars en crèdits publicitaris de Bing i Google i accediu a tots els instal·ladors mitjançant l’instal·lador d’aplicacions Softaculous. Tot i que no ens queixem dels crèdits publicitaris, coses com l’emmagatzematge en estat sòlid, el programari del servidor LiteSpeed ​​i la memòria cau ajudaran a generar trànsit superior a 100 dòlars en anuncis de Google. 

Dit això, els plans gestionats de WordPress solucionen molts dels problemes compartits. Tot i que HostGator no va fer el nostre millor allotjament web per a guies de WordPress, hi ha moltes funcions excel·lents, com ara còpies de seguretat diàries CodeGuard i seguretat del lloc web de SiteLock. Els plans estan totalment gestionats, de manera que no us haureu de preocupar de les actualitzacions.

Si voleu anar amb alguna cosa més senzill que WordPress, HostGator ofereix dos creadors de llocs web, tot i que un és clarament superior. El creador de llocs web de Gator, que HostGator va desenvolupar a casa, és útil, però no farà la nostra millor guia de creadors de llocs web, tal com es pot veure a la nostra revisió de Gator. 

interfície web

Un creador de llocs web que va fer aquesta guia, però, és Weebly, que HostGator també ofereix. La versió gratuïta de Weebly s’inclou amb tots els plans compartits, i, tot i que està limitada en el nombre de pàgines i suports que podeu utilitzar, també s’ofereix d’altra manera. Per obtenir més informació, assegureu-vos de llegir la nostra crítica de Weebly. 

GoDaddy

Tot i que es diferencien molt en altres àrees, GoDaddy i HostGator són similars quan es tracta de funcions. Igual que el seu competidor, GoDaddy té moltes funcions, però hauràs de gastar molt per accedir-hi. Entenem reservar algunes funcions per a plans costosos, però molts dels elements bàsics es troben al darrera de les paperetes. 

GoDaddy no ofereix còpies de seguretat diàries, exploració de programari maliciós ni certificat SSL / TLS amb els seus plans compartits, tret que estigui disposat a pagar més. Les còpies de seguretat són de 3 dòlars mensuals, el certificat és de 7 dòlars i el rastreig de programari maliciós és de 6 dòlars addicionals. Podeu pagar el doble que el vostre paquet d’allotjament només en complements. 

Això sembla efectiu, sobretot en comparació amb Namecheap, que inclou aquestes funcions i fa que els paquets siguin més barats (llegiu la nostra revisió de Namecheap). Pitjor encara és la manca d’un creador de llocs web. Igual que HostGator, GoDaddy té el seu propi creador de llocs web. Com podeu llegir en el nostre comentari de GoDaddy GoCentral, no és el millor, però tampoc està malament.

No podeu utilitzar el creador de llocs web tret que compreu un pla específic. No s’inclou amb el vostre allotjament i, tenint en compte que els amfitrions web com ara un petit taronja s’integren de forma gratuïta a Weebly, l’omissió de GoDaddy se sent avariciosa (consulteu la nostra crítica A Small Orange). 

Dit això, com els de HostGator, els plans de WordPress gestionats per GoDaddy són impressionants. Disposen de totes les funcions que els plans compartits no tenen, però pagareu un cèntim més per obtenir-los. El cost és tan alt, de fet, que probablement sigui millor anar amb un amfitrió com Kinsta per WordPress (llegiu la nostra ressenya de Kinsta).

Primer Pensament

HostGator i GoDaddy no són impressionants quan es tracta de funcions, especialment en els plans compartits. Tot i això, hi ha una clara diferència entre el que fa referència al creador de llocs web inclòs. HostGator us ofereix dues opcions de forma gratuïta, mentre que GoDaddy amaga una única opció darrere d’un tauler de pagament. 

Dit això, si no us interessa utilitzar un creador de llocs web, aquesta diferència no importa. És important per a nosaltres, però, donem la victòria a HostGator.

Ronda: Punt de característiques per HostGator

Logotip de HostGator
Logotip de GoDaddy

2

Preu

És fàcil mirar els preus dels proveïdors per veure quin és més barat, però, malauradament, l’allotjament web és més complex que això. Com es pot veure a la nostra revisió Arvixe, els serveis d’allotjament web utilitzen molts shenanigans per fer que el preu sembli més baix del que és. Aquesta secció no només es fixarà en el valor de cada servei, sinó que també es veurà la transparència del servei en relació amb els preus. 

HostGator

HostGator, com molts dels seus germans EIG, no té clar els preus (consulteu la revisió de HostMonster per obtenir un altre exemple). Les tarifes tenen un aspecte excel·lent quan feu una ullada a una pàgina de producte, però el checkout explica una història diferent. El preu indicat només és si adquireixis tres anys d’allotjament anticipat. 

Tot i que no es desconeix oferir descomptes per a plans plurianuals, HostGator us castiga per seguir amb una durada menor. Ofereix entre un i un any, així com un, tres i sis mesos. Però amb aquest últim temps, la durada és més que doble. El pla compartit més barat, que normalment costa menys de 3 dòlars, per exemple, arriba a gairebé 11 dòlars. 

En comparació amb l’amfitrió barat, com ara 1&1 IONOS, HostGator té un preu molt elevat, però sembla així amb amfitrions web fins a un preu raonable, com ara A2 Hosting (llegiu la nostra revisió de Hosting A2 i 1&1 revisió IONOS). A més, els descomptes només s’apliquen a un any o més. Si esteu interessats en els plans de tres o sis mesos, encara pagareu el mateix preu que en un pla mensual.. 

Dit això, la finestra de devolució és generosa. Obteniu 45 dies per canviar d’opinió i, tot i que hem vist finestres més llargues de DreamHost, A2 Hosting i InMotion Hosting, HostGator proporciona més temps que la majoria (llegiu la nostra ressenya Hosting InMotion).

GoDaddy

GoDaddy també té uns preus dolents, no només perquè la seva pàgina de producte és enganyosa, sinó també perquè castiga aquells que volen tenir una durada menor. Per exemple, el pla compartit més barat és de 3 dòlars al mes si es compren tres anys, però es renova a 8 dòlars al mes. Aquestes tarifes són estàndard per a un allotjament compartit barat, però si teniu una durada de tres mesos, el preu arriba a 11 dòlars al mes. 

N’hi ha prou amb dir que GoDaddy no s’especialitza en allotjament web barat. Els plans són cars, manquen de característiques i confuses. Fins i tot en comparació amb A2 Hosting, la línia del pla és densa i, amb una segmentació de funcions tan estranya, és difícil saber quin pla heu de comprar.. 

Preferim la línia de SiteGround. Com es pot veure a la nostra revisió de SiteGround, equilibra una àmplia gamma de plans, assegurant que les funcions essencials es troben entre ells. Com s’ha esmentat, GoDaddy no ho fa, cosa que comporta més nivells entre els tipus d’allotjament i un procés de compra més confús. 

A més, la política de reemborsaments és horrible. GoDaddy ofereix els 30 dies estàndard per recuperar els vostres diners, però llegir la lletra petita revela que la finestra només s’aplica si adquireix un any o més d’allotjament. Si aneu amb una durada menor, independentment del tipus d’allotjament, només teniu 48 hores per canviar d’opinió.

Ronda dos pensaments

No ens encanta cap proveïdor quan es tracta de preus, però HostGator ens molesta menys que GoDaddy. Tot i que encara no som fans dels preus enganyosos, HostGator no és massa ofensiu. GoDaddy, en canvi, s’acosta als nivells d’enganys Arvixe. Això, combinat amb la terrible política de reemborsaments, empeny encara més a HostGator.

Ronda: Punt de preus per HostGator

Logotip de HostGator
Logotip de GoDaddy

3

Facilitat d’ús

Tot i que els tondos d’un i dos s’han igualat de forma uniforme, la tercera ronda mostra una sortida per a aquests dos amfitrions. Tampoc és difícil d’utilitzar-llegiu la nostra revisió FatCow per obtenir un exemple d’amfitrió web que ho sigui-, però n’hi ha clarament l’avantatge. En aquesta ronda, veurem com és de fàcil fer-se la consulta i com de senzill és gestionar el vostre lloc web.

HostGator

HostGator va ser una de les primeres marques EIG a implementar el tauler de control augmentat que hem vist de Bluehost, HostMonster i JustHost (llegiu la nostra crítica de JustHost). Com va passar el cas quan vam revisar aquests serveis, el tauler de control és excel·lent, però arribar-hi és un problema. 

Hi ha dues raons per això. El primer és que hi ha accessos separats per a HostGator i el creador de llocs web de Gator, tot i que podeu utilitzar Gator amb el vostre paquet d’allotjament. A més, HostGator no us enviarà des del checkout al tauler de control. Més aviat, t’envia diversos missatges de correu electrònic, un dels quals té la seva informació d’inici de sessió, per la qual cosa haureu de deixar de banda per trobar on iniciar la sessió. 

La contrasenya generada és exactament la que es genera. El fet d’enviar-lo per correu electrònic també és rellevant, tal com es pot llegir a la nostra guia de seguretat de correu electrònic. El fet que els correus electrònics es puguin enviar mitjançant una connexió no xifrada en cas de fallar el cop de mà significa que es pot exposar la vostra informació d’inici de sessió, cosa que vam tenir problemes en la nostra revisió LunarPages..

En resum, hauríeu de canviar la vostra contrasenya, preferiblement mitjançant un dels nostres millors gestors de contrasenyes, com ara Dashlane (llegiu la nostra ressenya de Dashlane). 

Tanmateix, el quadre de control resoldrà els problemes durant la comprovació. HostGator utilitza el mateix cPanel modificat que hem vist amb Bluehost, que va contribuir al nostre millor allotjament web amb llista de cPanel..

hostgator-review-cpanel

Primerament es mostra la informació més rellevant, amb algunes de les opcions de lloc relacionades als racons foscos de la interfície. Això fa que el tauler de control sigui excel·lent per als novells que es posen les potes del mar amb allotjament web, alhora que permet als usuaris de poder accedir a les opcions que necessiten.

GoDaddy

GoDaddy no és inherentment difícil d’utilitzar: utilitza cPanel, el lloc web i el tauler de control són moderns i hi ha moltes opcions per a usos d’energia, però hi continua molt. En tant que amfitrió web de registres de dominis, GoDaddy no s’ha mogut del tot per allotjar els seus clients al costat de l’amfitrió, aconseguint una experiència confusa i desconcertada.. 

Com s’ha esmentat, la línia de plans és densa, fent difícil trobar el que necessita. La navegació tampoc ajuda. GoDaddy té diverses pàgines de productes per a cada línia de servei, amb diferents maneres d’accedir-hi. Tanmateix, aquests mètodes no són coherents, de manera que la fitxa a un tipus particular d’allotjament us pot oferir una nova línia de plans o una pàgina de producte diferent.. 

Es tracta d’un gran error de serveis que no treballen junts, cosa que fa que l’experiència general sigui maldestra. Es reflecteix al tauler de control, que posa un èmfasi important en els dominis que heu registrat en lloc del vostre allotjament. Les opcions estàndard que hem vist d’un proveïdor, com ara Site5, no estan presents (consulteu la nostra revisió de Site5). 

godaddy-Review-Cpanel

L’única gràcia d’estalvi és cPanel, a la qual podeu accedir fent clic a “administrar” al costat del vostre paquet d’allotjament. És una versió estàndard de cPanel que és millor que res, però hem vist serveis com WestHost aprofundir (vegeu la nostra revisió WestHost). cPanel és un avantatge, però aconseguir-ho és més complicat del que val.

Ronda de tres pensaments

HostGator té alguns passos incorrectes durant la sessió de registre, però ho hem vist amb fins i tot hostes web centrats en les empreses, com ara Pagely (consulteu la nostra revisió Pagely). El seu quadre de control, d’altra banda, no és igual a cap. GoDaddy té encara més problemes durant la inscripció i només proporciona la versió estàndard de cPanel per als vostres problemes.

Ronda: Punt de facilitat d’ús per a HostGator

Logotip de HostGator
Logotip de GoDaddy

4

Velocitat i temps de treball

El nostre test de velocitat consta de dos punts de referència: Pingdom Speed ​​Test i Load Impact. Llancem un lloc web amb l’opció compartida més barata disponible, instal·lem una còpia en blanc de WordPress i recopilem números dels nostres punts de referència. Entre tots dos, podem veure no tan ràpidament com respon el lloc web per a un usuari individual, sinó també com maneja estar sota càrrega. 

Durant aquesta ronda, compararem els resultats que hem obtingut d’HostGator i GoDaddy durant les nostres ressenyes, i també discutirem quina garantia de temps de funcionament hi ha, si n’hi ha..

HostGator

HostGator va funcionar malament durant la prova de velocitat de Pingdom. Es va adjudicar 83 de cada 100, la qual cosa sembla inicialment decent, però és important recordar que el lloc que estem provant no hi ha contingut, de manera que esperem puntuacions superiors a 90 o més. Els problemes amb un lloc web normal es poden solucionar amb la nostra forma de millorar la guia de temps de càrrega del lloc web. 

hostgator-review-speed-test

Excavant les dades, ens vam adonar que la majoria de les vegades s’atribuïen a la resolució DNS i al cop de mà SSL. La mètrica d ‘”espera”, en canvi, no va tenir molt en compte. Aquest número indica quant de temps triga que el servidor comenci a enviar dades i el converteix en el nombre més directe que s’ha d’utilitzar quan es parla de velocitat d’allotjament web.

L’impacte de la càrrega va ser millor, però no gaire. Va enviar 50 usuaris virtuals al servidor durant cinc minuts i HostGator va tenir una bona variabilitat en el temps de resposta. No està al nivell de GreenGeeks (llegiu la nostra ressenya de GreenGeeks), però hem vist intèrprets més coherents.

hostgator-load-impacte

Tanmateix, la garantia és de temps garantit. HostGator garanteix que tindràs un 99,9 per cent de temps i, per sort, no es tracta només de màrqueting. Si el vostre paquet baixa per sota del 99,9% del temps, HostGator us oferirà un mes complet de hosting gratuïtament. Això és cert per a tots els serveis, però dedicats, que utilitza un acord independent en el qual rebrà crèdit proporcional. 

GoDaddy

GoDaddy va funcionar molt millor que HostGator per a la prova de velocitat de Pingdom, però encara no va ser tan ràpid com Hostinger o Pagely. Va obtenir un 90 sobre 100, triguant poc temps a connectar-se al servidor i resoldre les sol·licituds DNS. El temps d’espera va ser més llarg, però es pot millorar amb compressió i caché. 

godaddy-review-speed-test

La càrrega Impacte no va ser fantàstica. GoDaddy amb prou feines podria mantenir-se amb la modesta càrrega, donant lloc a un nombre elevat d’errors HTTP. Aquests errors suggereixen que hi ha massa llocs web allotjats al servidor compartit i no hi ha prou recursos per a aquests. Tal com mostra el gràfic següent, la majoria dels usuaris virtuals van tenir un temps de resposta de 0 milisegons, és a dir, el lloc web no es va carregar. 

Una cinquantena d’usuaris no són molts i, tot i que esperem uns quants errors a mesura que la prova s’acosta al nombre d’usuaris, GoDaddy es va produir abans del 15.. 

godaddy-review-load-impacte

Igual que la de HostGator, la garantia de funcionament de GoDaddy és del 99,9 per cent, però és molt més específica. Només rebrà un crèdit d’allotjament del 5 per cent si el seu temps de lliurament és inferior al 99,9 per cent. A més, la garantia no cobreix el manteniment, independentment que estigui programat o no, interrupcions o interrupcions per correu electrònic relacionades amb determinats entorns de programació.. 

Aquests són només alguns exemples. Els termes del servei afirmen que GoDaddy només determina els temps d’inactivitat, per la qual cosa sempre està a l’aire si rebrà crèdit. Hi ha una garantia al seu lloc, però no suggeriríem que en confiïn. Tenint en compte quantes estipulacions es posen en la garantia, és poc probable que GoDaddy pagui mai.

Ronda de quatre pensaments

Aquesta ronda és dura. GoDaddy és l’amfitrió web més ràpid que no es pot fer, però es poden millorar els temps de càrrega d’HostGator mitjançant servidors DNS més ràpids. A més, HostGator ha pogut mantenir-se al dia dels usuaris durant la nostra prova d’impacte de càrrega i GoDaddy no. Entre la garantia de temps de sortida i la resta, HostGator aconsegueix la quarta victòria.

Ronda: velocitat i punt de funcionament de HostGator

Logotip de HostGator
Logotip de GoDaddy

5

Seguretat i privadesa

Tot i que HostGator ja ha guanyat la comparació, encara anem a mirar la seguretat i la privadesa perquè és un punt especialment feble per a HostGator. GoDaddy no és molt millor, però caldria examinar la llista preocupant de socis publicitaris de la política de privadesa d’EIG.. 

HostGator

EIG, que és HostGator, té una de les pitjors polítiques de privadesa que hem vist. Recull tota la informació que pot i utilitza aquesta informació amb ànim de lucre amb socis publicitaris com Facebook, Google, WP Beginner, Verizon i Bing. Això combinat amb la manca de privadesa de domini gratuïta fa que HostGator sigui un dels amfitrions web més antipàtics que hi ha.

Si us preocupa protegir la vostra informació personal, haureu d’anar amb un proveïdor com DreamHost (consulteu la nostra revisió de DreamHost). Dit això, les funcions de seguretat d’HostGator són abundants. Tots els plans inclouen un certificat SSL / TLS gratuït i, a la llista de socis de seguretat de llocs web de EIG, també és fàcil obtenir serveis addicionals..

Tot i així, no trobeu a escanejar programari maliciós, còpies de seguretat diàries i un tallafoc d’aplicacions web. Tot i que aquestes característiques es troben en alguns dels plans més econòmics, els que utilitzin l’allotjament compartit més barat hauran de pagar un suplement. Si no ho podeu permetre, us recomanem fer una còpia de seguretat manual del vostre lloc web mitjançant els nostres millors serveis de còpia de seguretat en línia. 

Quant a les funcions de seguretat del servidor, és difícil dir què ofereix HostGator. Com tots els amfitrions web d’EIG que hem trobat, les representacions d’assistència de què parlem sobre les funcions de seguretat eren secretes. Podríem especular que HostGator està utilitzant ModSecurity i BitNinja, però només seria això, especulació. 

GoDaddy

GoDaddy no és molt millor quant a seguretat o privadesa. La vostra informació encara es recopila i es ven als socis publicitaris, però no podem dir amb certesa qui són. Més ofensiva, però, és la manca de privadesa gratuïta del domini tenint en compte que GoDaddy va construir el seu nom en els registres de dominis. 

Si no coneixeu la privadesa del domini, substituïu la informació amb la qual registreu el vostre domini. Com que el registre es pot cercar públicament, és un objectiu principal per a la recol·lecció de dades, el correu brossa i, de vegades, la persecució. Hem vist que alguns serveis, com Midphase, l’inclouen de forma gratuïta, de manera que no hi ha cap raó per la qual GoDaddy no pugui (consulteu la nostra ressenya de Midphase). 

La seguretat és una imatge mirall de HostGator. Tot s’ofereix, però haurà de pagar més per aconseguir-ho. Tampoc podem confirmar cap de les funcions de seguretat del servidor, de manera que sospitem que hi ha coses com ara la protecció distribuïda contra atac contra denegació de servei, però no podem dir-ho amb seguretat. 

Ronda de cinc pensaments

La ignorància és felicitat i, per desgràcia, és el millor que podem agrupar per a aquesta ronda final. No hem enyocat amb la privadesa ni la seguretat de cap dels serveis, però sabem, amb certesa, la llista de socis que té HostGator. Si bé GoDaddy podria tenir aquesta mateixa llista, però no podem dir-ho amb certesa, el que és suficient per aconseguir una victòria. 

Ronda: Punt de seguretat i privadesa per a GoDaddy

Logotip de HostGator
Logotip de GoDaddy

6

Veredicte final

Amb quatre rondes sota el cinturó, HostGator es derroca còmodament a GoDaddy. Dit això, moltes de les rondes van ser a prop, cosa que explica que GoDaddy i HostGator s’asseuen l’un al costat de l’altre en les nostres ressenyes d’allotjament web. Per ser competidors, són molt similars. 

Guanyador: HostGator

Tot i que HostGator és el guanyador entre tots dos, no és el major amfitrió web que hi ha. Recomanem llegir la nostra millor guia d’allotjament web per veure proveïdors que esborraran el tauler en comparació amb HostGator o GoDaddy. 

Esteu d’acord que HostGator és l’opció millor? Hi ha alguna cosa que us agradi de GoDaddy? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me