CrashPlan vs Mozy: La gran lluita en una petita arena

Aquí a Cloudwards.net, ens agrada simplificar la vostra navegació al mercat d’emmagatzematge al núvol. Com que molts serveis de còpia de seguretat en línia poden fer còpies de seguretat de les vostres dades, pot ser difícil triar el que us sigui més adequat, sobretot si no podeu decidir entre dos serveis. En aquest article, comparem CrashPlan i Mozy per facilitar-vos l’elecció.


Provem CrashPlan per a petites empreses perquè l’empresa ha tancat la seva ala de consum. Llegiu la nostra millor peça de alternatives de CrashPlan per obtenir més informació. Per mantenir les coses justes, també posarem a prova MozyPro, el servei centrat en les empreses.

Si voleu una altra solució, consulteu la nostra millor llista de còpia de seguretat en línia per obtenir més informació sobre el servei. Cap dels serveis d’aquesta comparació no hi és, però, és per això que apareix a l’aire. Si voleu obtenir més informació sobre els competidors aquí, llegiu la nostra crítica de CrashPlan i MozyPro.

Si us confongueu sobre la diferència entre l’emmagatzematge al núvol i la còpia de seguretat del núvol, llegiu la nostra explicació.

És prudent utilitzar la còpia de seguretat en núvol, ja que us pot ajudar a guardar les dades quan el disc dur acabi bloquejat. Podeu utilitzar un programari de recuperació de dades per intentar recuperar les vostres dades, però no és un mètode de seguretat segura. Tampoc es pot confiar en unitats d’estat sòlid, perquè experimenten més errors de dades, encara que la seva taxa de fallada sigui inferior a l’1 per cent.

Durant les properes cinc rondes, veurem com es comparen els serveis entre si per ajudar-vos a pensar. Al final de cadascun, declarem guanyador. Després, després del timbre, farem una recopilació i posarem el nom del guanyador general.

1

Valor

Un bon valor ve determinat per la quantitat de plans de subscripció que ofereixen per als diners. Com més plans tingui un servei, seran millors les vostres opcions. És fantàstic si el proveïdor ofereix un pla o prova gratuïta, de manera que podeu provar el servei. Si busqueu plans gratuïts, llegiu la nostra millor còpia de seguretat en línia gratuïta.

Aquells que necessiten una còpia de seguretat il·limitada, però desitgen una solució diferent de CrashPlan per a petites empreses, haurien de fer referència a la nostra millor llista de còpia de seguretat en línia il·limitada.

CrashPlan per a petites empreses us proporciona una còpia de seguretat il·limitada d’un ordinador per 10 dòlars al mes. No és el millor valor, però tampoc és el pitjor. Com que és una subscripció mensual, podeu cancel·lar-la en qualsevol moment, cosa que és inusual per a un servei de còpia de seguretat en núvol. Abans de comprar-lo, podeu utilitzar la prova gratuïta de 30 dies per veure si us serveix.

Els plans de MozyPro proporcionen espai de còpia de seguretat que podeu compartir entre ordinadors i servidors il·limitats. Es pot pagar mensualment, anual o biennal. Els plans comencen a partir de 10 GB i pugen a 4 TB, però Mozy només cotitza preus fins a 250 GB al seu lloc web.

Si necessiteu més que això, heu de sol·licitar preus. També hi ha plans sense servidors més barats que els seus homòlegs.

És fantàstic que MozyPro tingui tants plans, però el problema és que comença a partir de 10 GB. No n’hi ha prou per fer una còpia de seguretat d’un equip o servidor. Si teniu diversos servidors, 4TB potser ni tan sols serà suficient. El problema més gran, però, és el costós que costa. MozyPro cobra un divertit $ 850 per any per 250 GB de còpia de seguretat. Altres serveis proporcionen un valor molt millor.

CrashPlan per a petites empreses ofereix un emmagatzematge il·limitat i no cobra tant com MozyPro, per la qual cosa és obvi qui guanya aquí.

Ronda: Punt de valor de Crashplan Pro

Logotip de Crashplan Pro
Logotip de MozyPro

2

Seguretat

Internet està ple de perills, de manera que tenir una bona seguretat és una necessitat. Els pirates informàtics no dubtaran a orientar les vostres dades amb atacs de ransomware o de mà al mig. És possible que també intentin robar les vostres credencials d’inici de sessió.

El protocol TLS impedeix que els atacs man-in-the-middle tinguin èxit, mentre que el xifratge assegura les vostres dades en trànsit i en repòs. El xifrat privat de cap a extrem impedeix que qualsevol altra persona que no sigui la vostra lectura.

L’autenticació de dos factors també és important, perquè ajuda a impedir l’accés al vostre compte si algú roba la vostra contrasenya. Tot i així, us heu d’assegurar que teniu una contrasenya forta per començar.

crashplan-vs-mozy-crashplan-security

CrashPlan for Small Business xifra els fitxers del vostre equip mitjançant el xifrat AES de 256 bits. En trànsit, AES de 128 bits els protegeix. El servei retindrà la vostra clau de xifratge, però podeu habilitar el xifrat privat si ho desitgeu. Si ho activeu, CrashPlan no podrà recuperar la vostra contrasenya, així que no la perdeu.

De qualsevol manera, assegureu-vos que teniu una contrasenya forta perquè CrashPlan per a petites empreses no ofereix l’autenticació de dos factors. La seguretat del centre de dades està a nivell. El servei manté vigilància les 24 hores del dia i altres mesures per evitar intrusions. Els centres poden resistir fallades d’energia, desastres naturals i incendis.

crashplan-vs-mozy-mozy-security

MozyPro té fortes funcions de seguretat. Invita a auditories de tercers per assegurar que els seus centres de dades corresponen a la tasca de mantenir les vostres dades segures. Les instal·lacions poden suportar desastres naturals, atacs de virus i altres esdeveniments que poden posar en perill les seves dades. El personal de seguretat es troba al lloc 24 hores i els centres de dades estan protegits per càmeres de TV, portes i accés de clau electrònica de circuit tancat.

Els vostres fitxers es xifren als servidors de MozyPro. De fet, es xifren abans de sortir de l’ordinador i es protegeixen en trànsit amb una connexió TLS. MozyPro manté la vostra clau de manera predeterminada i utilitza xifrat de 448 bits Blowfish. Tanmateix, podeu optar pel xifratge privat, que canvia l’algorisme de xifrat a AES 256-bit.

Com CrashPlan per a petites empreses, MozyPro no ofereix xifratge privat.

Els dos serveis ofereixen una seguretat suficient, però CrashPlan per a petites empreses guanya perquè utilitza per defecte AES 256-bit.

Ronda: Punt de seguretat de Crashplan Pro

Logotip de Crashplan Pro
Logotip de MozyPro

3

Velocitat

La còpia de seguretat inicial pot trigar molt. El temps que trigui dependrà del proveïdor de serveis d’Internet i de la proximitat que tingueu d’un servidor. La vostra connexió serà millor com més estiguis.

Els serveis milloren millor si us permeten ajustar la configuració de la transferència, la velocitat de l’acceleració i utilitzar un algorisme de transferència a nivell de blocs per ajudar-vos després de la còpia de seguretat inicial.

CrashPlan per a les petites empreses no es troba entre els serveis més ràpids que hem provat. Va trigar més de tres hores a penjar un fitxer d’1 GB. En teoria, els resultats haurien d’haver estat més propers als set minuts tenint en compte la nostra amplada de banda. És cert que els processos de compressió, deduplicació i xifratge haurien de complicar la qüestió, però no tant, sinó que triguen tres hores.

Podeu desactivar alguns dels seus processos mentre feu una còpia de seguretat dels fitxers, però no us recomanem fer-ho. Si els recursos del sistema són baixos, podeu activar l’acceleració i configurar el client per eliminar el límit un cop fora. No obstant això, la còpia a nivell de blocs accelerarà les còpies de seguretat posteriors.

MozyPro va ser molt més ràpid en càrregues inicials. Les nostres proves van demostrar que necessita aproximadament una hora per fer una còpia de seguretat d’una carpeta comprimida d’1 GB al núvol. Vam fer les proves des de Bangkok mitjançant una connexió WiFi amb 55 megabits per segona i 22 Mbps de velocitat de càrrega. El problema pot ser que MozyPro no comprimeixi les dades.

Mozy’s one hour for a gigabyte data is great in comparat with the CrashPlan for Small Business tres, però no tant en comparació amb la resta del mercat de còpies de seguretat en línia. Si necessiteu un servei ràpid a les càrregues inicials, consulteu la taula de proves de velocitat de la nostra revisió Acronis True Image..

Com que MozyPro és molt més ràpid, guanya aquesta ronda.

Ronda: Punt de velocitat per a MozyPro

Logotip de Crashplan Pro
Logotip de MozyPro

4

Facilitat d’ús

Hauria de ser senzill configurar còpies de seguretat inicials, dur a terme les posteriors i recuperar les dades D’aquesta manera, podreu centrar-vos en el vostre treball real en lloc de fer una còpia de seguretat de les vostres dades. Per garantir que, el client d’escriptori ha de treballar en molts sistemes operatius i la seva interfície, juntament amb els del seu client web i l’aplicació mòbil, hauria de ser atractiu i intuïtiu d’utilitzar.

crashplan-vs-mozy-crashplan-desktop

El client d’escriptori de CrashPlan per a la petita empresa és fàcil d’instal·lar i només triga un parell de minuts. No és difícil d’utilitzar, però l’operació de còpia de seguretat pot ser més senzilla. No es fa una còpia de seguretat basada en el tipus de fitxer, de manera que heu d’etiquetar manualment fitxers i carpetes per fer-ne una còpia de seguretat. El client és atractiu, intuïtiu i fàcil de navegar.

crashplan-vs-mozy-crashplan-web

Es complementa bé amb la interfície web, que permet consultar les estadístiques dels usuaris i supervisar la restauració d’arxius des del tauler. Les visualitzacions mostren usuaris, dispositius i us ofereixen l’opció de crear informes.

L’aplicació per a mòbils us permetrà accedir als vostres fitxers des de qualsevol lloc, però CrashPlan l’ha suprimit.

MozyPro requereix més feina per poder començar a fer còpies de seguretat de les vostres dades. Dit això, un cop configurada, té funcions que faciliten el procés cap endavant.

És senzill descarregar el client d’escriptori i la instal·lació no trigarà gaire. No heu de fer molt per configurar la vostra còpia de seguretat, perquè MozyPro explora el vostre sistema de fitxers i selecciona els tipus de fitxers més comuns per fer-ho. No té la interfície més eficient que hem vist, però l’assistent ajuda a fer la feina. Funciona a Windows, macOS i Linux.

La interfície web té una consola d’administració amb funcions útils que faciliten l’administració del compte. Podeu cercar les connexions al vostre compte per usuari o dispositiu i veure quantes dades es fan una còpia de seguretat de les dades i quan es va executar la darrera còpia de seguretat. La secció “gràfics i informes” mostra l’historial de seguretat i la salut i us permet establir alertes per correu electrònic.

L’aplicació per a telèfons intel·ligents de MozyPro no pot fer còpia de seguretat de les vostres dades, però us permet accedir-hi. Està disponible per a Android i iOS.

MozyPro té una aplicació per a telèfons intel·ligents que us ajuda a accedir a la vostra còpia de seguretat, però, en general, és més complicat de configurar que CrashPlan per a petites empreses, que té un client d’escriptori més atractiu i intuïtiu..

Ronda: Punt de facilitat d’ús de Crashplan Pro

Logotip de Crashplan Pro
Logotip de MozyPro

5

El Veredicte

MozyPro obté una victòria al departament de velocitat, però no gaire cosa, cosa que fa que CrashPlan per a Small Business sigui el nostre guanyador global. Tot i això, no va guanyar fàcilment, perquè el marge a la categoria de seguretat era baix. La seva facilitat d’ús és millor i proporciona més valor perquè és molt més barat que MozyPro i ofereix un espai de còpia de seguretat il·limitat per 10 dòlars..

Guanyador: Accident

MozyPro és molt més ràpid, però. Només triguem una hora a penjar una carpeta d’1 GB. Els usuaris que requereixin velocitats ràpides han de pensar a intentar-ho.

Què en penses d’aquesta comparació? CrashPlan for Small Business és la millor opció per a vosaltres o trobeu qualificacions de bescanvi a MozyPro? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me