Comptabilitat en línia: per què hauríeu de fer els vostres llibres al núvol el 2020

La comptabilitat en línia ha assumit el mercat del programari comptable, amb solucions per adaptar-se a tots els tipus de negoci i tipus de negoci. Les empreses han facilitat la inscripció i importació de dades del programa actual. Els processos automatitzats, reduïts en el temps dedicat a realitzar tasques de recordació de comptes rutinàries, us mantenen al capdavant del vostre negoci.


Hi ha moltes raons convincents de fer els vostres llibres al núvol amb qualsevol dels proveïdors de la nostra selecció del millor programari de comptabilitat. Si voleu convèncer, estem aquí per desglossar-los.

Dades en temps real

comptabilitat en línia

Fer els vostres llibres al núvol vol dir que mai no haureu d’esperar que un comprador tingui les vostres transaccions per saber quants diners efectius teniu al banc. Els programes de comptabilitat basats en núvol es sincronitzen amb els comptes bancaris per efectuar transaccions. Un cop hàgiu establert regles per fer coincidir les transaccions amb un tipus de despesa, se us classificarà la vostra quantitat de diners que circula pel vostre banc.

Les dades en temps real us permeten mantenir-vos al capdamunt de les finances del vostre negoci, fins i tot si el vostre agent de comptes truca malalt.

Còpies de seguretat integrades

A més d’un fort xifrat i protecció de dades, els proveïdors de programari de comptabilitat basats en núvol ofereixen còpies de seguretat gratuïtes. Amb diversos servidors de recuperació de dades, encriptació SSL i plans de recuperació de desastres, podran protegir millor les vostres dades del que podríeu fer pel vostre compte.

Dit això, si creieu convenient registrar-vos en un servei de còpia de seguretat en línia, consulteu els nostres millors proveïdors de còpia de seguretat en línia per a petites empreses.

Dades sempre accessibles

Dades accessibles

Molts dels principals jugadors del mercat comptable basat en el núvol, com QuickBooks Online i FreshBooks, han invertit en aplicacions. Un cop hàgiu descarregat una aplicació al telèfon i inicia la sessió, les dades es poden actualitzar en temps real, ja que podeu accedir a ella des de qualsevol lloc i en qualsevol moment..

Aquesta accessibilitat ofereix molts avantatges. Si esteu en un lloc de treball i un client pregunta si ha passat les factures degudes, podeu consultar l’aplicació en lloc de trucar a un contractista a l’oficina. Algunes aplicacions inclouen el processament de pagaments integrat, de manera que si tenen una factura per venciments, podeu recollir-la allà mateix.

Els empleats d’empreses basades en projectes que utilitzen programes amb funcions de projectes integrats, com FreshBooks o Xero, poden marcar una tasca finalitzada mentre es troba al client o revisar un fitxer important. Llegiu el nostre article de FreshBooks vs. Xero per obtenir més informació sobre aquests serveis.

Processos automatitzats

Molts llibreters realitzen les mateixes tasques setmanalment o mensualment. Pagar lloguer o electricitat, facturar clients i conciliar els llibres són exemples de tasques que poden tornar-se sense sentit i repetitives, cosa que significa que també poden oblidar-se.

Per molt bo que sigui el vostre contractista, passaran dies malalts o s’ocuparan d’un projecte important i passaran per alt l’enviament d’una factura. La majoria de programes de comptabilitat basats en núvol permeten als usuaris automatitzar aquests pagaments en uns quants passos. Per obtenir més informació sobre un programa que ofereix moltes funcions automatitzades, llegiu la nostra ressenya de FreshBooks.

El programari de comptabilitat basat en núvol també enviarà factures recurrents i recordatoris automàtics de pagaments de demora, així com també assignarà transaccions per compte bancari segons les regles que definiu. L’automatització de processos redueix els errors i l’oblit dels usuaris.

Estalvi de temps

comptabilitat en línia

Les funcions de comptabilitat i de comptabilitat són centres de costos perquè no generen ingressos per al negoci. La reducció del temps i recursos dedicats a ells allibera recursos per utilitzar en altres llocs. Mentre que els processos automatitzats de la majoria de programes de comptabilitat basats en núvols estalvien temps, els programes us proporcionen molt més.

Les empreses que facturen a l’hora no hauran de recollir fulls de temps en paper i introduir manualment dades si s’inscriuen a les funcions del projecte de FreshBook. El seguiment de temps al programari, al qual els empleats poden accedir mitjançant l’aplicació, s’inclou en factures.

Dos competidors, Sage i Xero, també ofereixen funcions de projectes. Si voleu obtenir més informació sobre ells, llegiu la nostra crítica de Sage i Xero.

Estableix un mínim de reordenació per a un element d’inventari important al programari de Xero garanteix que mai no s’esgotarà i no perdràs cap venda, a més, no hauràs de sortir a la sala d’expedients per comprovar quantitats. Els informes sobre el volum de negocis dels inventaris i els articles més venuts també suposen la convisió a l’hora de decidir què s’hi farà el stock.

Amb processos recurrents integrats, la concordança de transaccions per als estats bancaris i els informes que es generen automàticament a partir de les vostres dades, ja que els vostres llibres al núvol us poden estalviar molt de temps.

Facilitat d’ús

Tot i que la vostra organització pot ser prou gran per emprar un equip per realitzar la seva comptabilitat, per a moltes empreses petites, el propietari és un connector de totes les operacions i el seu conjunt d’habilitats pot no incloure la comptabilitat. La bona notícia és que la majoria de programes de comptabilitat basats en núvol es creen per a no comptables i se sap que són fàcils d’utilitzar.

La biblioteca d’ajuda de QuickBooks Online ofereix instruccions pas a pas amb captures de pantalla. FreshBooks incorpora consells al llarg de la primera vegada que ho utilitzeu i Zoho Books fa que els consells de pàgina siguin accessibles mitjançant una icona de bombeta del programari. Zoho Books és un servei més reduït, però té excel·lents solucions de despesa que val la pena llegir en la nostra revisió de Zoho Books.

Els proveïdors basats en núvol ofereixen consells i tutorials per posar-vos en funcionament en molt poc temps. Els enllaços incrustats per ajudar articles i assistència de xat garanteixen que ni tan sols haureu de fer clic fora de la vostra entrada de dades per respondre les vostres preguntes. Si utilitzeu un programa tradicional i fora de caixa al vostre ordinador, obtenir ajuda serà un procés molt menys perfecte.

Seguiment del rendiment empresarial

seguiment del rendiment empresarial

Perquè el propietari d’una petita empresa tingui èxit, ha de mantenir-se al capdamunt dels cobraments i els cobraments actuals i viure en el futur, planificant el creixement i els ingressos per cobrir les despeses d’un mes o any. Amb un programari de comptabilitat basat en núvol, podeu fer-ho tots dos.

Inicieu la sessió a qualsevol dels principals programes i trobareu un tauler amb una visió general de l’estat de la vostra empresa. Els rebuts per venciments passats, els ingressos nets o les factures vençudes es disposaran a gràfics o gràfics de barres i es mostraran una imatge clara de la salut del vostre negoci..

Els informes financers ofereixen transaccions més profundes i condensadores i es fan en informes que es poden analitzar per orientar les decisions futures. Tant si es tracta d’un informe sobre clients que compara estimacions amb vendes com d’un informe d’inventari d’articles més venuts, quantifiquen el vostre negoci. Un cop apreses a llegir-los, seran grans eines per a la presa de decisions.

La profunditat dels informes oferts varia, però, significativament. Els informes personalitzats de QuickBooks Online reflecteixen millor la vostra empresa que els informes estàndard que no es poden canviar. FreshBooks només té nou informes estàndard, mentre que Zoho Books té una àmplia varietat. Per obtenir més informació, llegiu el nostre article FreshBooks contra QuickBooks Online.

Els programes de comptabilitat basats en núvols fan més que un seguiment dels ingressos i sortides de diners. Prenen les vostres dades i generen eines per fer el seguiment del rendiment i el planejament del vostre negoci per al vostre futur.

Escalabilitat

Moltes empreses tradicionals de programari requereixen que les empreses comprin llicències addicionals per als usuaris nous, cosa que es suma ràpidament.

Els plans de preus de les empreses basades en núvols solen permetre que un cert nombre d’usuaris accedeixin al programari i cobrin una tarifa per usuari addicional per a empleats addicionals. Per exemple, FreshBooks accepta fins a 500 usuaris a la seva capa superior. A mesura que el vostre equip de comptabilitat creixi, serà molt menys costós portar nous usuaris a bord.

Un negoci en creixement també té més necessitats comptables. Si ha començat a vendre per línies estatals o internacionalment, potser haureu de cobrar i presentar l’impost de vendes en diferents jurisdiccions o convertir transaccions entre monedes. Hi ha programes de comptabilitat que ofereixen tots dos.

Si trieu el programa de comptabilitat adequat, s’incrementarà amb vosaltres.

Barat

comptabilitat al núvol

Comú a tota la indústria, el pla de preus mensual a tres nivells també creixerà amb vosaltres. Els nivells més baixos normalment solen desbloquejar l’accés a algunes funcions, com ara facturació i despesa, amb plans mensuals més cars que sumen més usuaris, gestió d’inventaris o de projectes.

Es poden afegir opcions, com ara el processament de nòmines o el comerciant, per obtenir despeses addicionals mensuals o per transacció. Hi ha prou competència al mercat perquè la majoria de productes i serveis tenen un preu similar.

Amb preus tan baixos com gratuïts per a Wave i augmentant fins a 60 $ a 70 dòlars, els programes de comptabilitat basats en núvol són encara més barats que les tarifes de programari i de llicència. Per obtenir més informació sobre Wave, consulteu la nostra revisió Wave.

Pensaments finals

Si sou una empresa petita i mitjana, hi ha moltes raons convincents per considerar els vostres llibres al núvol. Amb la varietat i l’amplitud d’opcions del mercat, podreu trobar programari que s’adapti a les vostres necessitats.

El preu és raonable i augmenta amb el creixement, i la seguretat i l’accessibilitat de les vostres dades no es poden combinar amb el programa de comptabilitat d’escriptori..

Si utilitzeu un programa de programari empaquetat, per què esteu pensant en canviar de llibre als núvols? Si heu fet el canvi, què considereu els avantatges i els contres? Ho fem saber en els comentaris a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map