Asana VS Basecamp: esbrinar quin és el millor per al 2020

El programari de gestió de projectes ofereix moltes varietats, però si voleu una eina acollidora i amable, no ho podreu fer molt millor que Asana o Basecamp. Potser us estareu preguntant quina de les dues és la més adequada per al vostre equip, però és per això que hem combinat aquesta comparació Asana vs Basecamp.


Asana compta amb un fort conjunt de clients que inclou Sony, NASA i Google. Compta amb més de 50.000 clients que pagaven i es va valorar recentment en un valor de 1.500 milions de dòlars.

Basecamp compta amb un impressionant 3 milions de registres. Té una gran quantitat de testimonis positius sobre els usuaris al seu lloc web, però opta per no presumir dels seus clients amb un perfil més alt, cosa que pensem que diu alguna cosa sobre el seu enfocament. La fan els desenvolupadors de Ruby on Rails, abans coneguts com 37signals.

Asana i Basecamp volen que sigui fàcil d’utilitzar i accessible. Tot i les seves actituds fàcils, però, tots dos tenen moltes funcions i ofereixen als gestors diverses maneres de facilitar la seva feina.

Podeu obtenir més informació sobre el que pensàvem dels serveis a la nostra revisió Asana i Basecamp. Ara per ara, anem a veure com es comparen. Sota aquests colors i somriures pastel, pensem que trobarem visites de dents i urpes.

Configuració d’una lluita: Asana vs Basecamp

Veurem aquestes eines durant quatre rondes i veurem quina és la més forta de cada àrea. Al final, afegiríem els punts per trobar el guanyador global. En cas d’empat, veurem quina ha guanyat les rondes amb més claredat per decidir el vencedor.

Per començar, ens centrarem en les funcions, perquè són per què primer que utilitzeu el programari. A continuació, passarem al preu per conèixer quina serà la quantitat més petita del vostre pressupost i quina és la que ofereix el millor valor.

Anem a veure quin és el més fàcil d’utilitzar en el que hauria de ser una ronda molt disputada, perquè els dos competidors són especialment forts a la zona. Finalment, revisarem la seguretat i la privadesa per esbrinar quina plataforma pot fer per protegir les vostres dades de ciberdelinqüència.

1

Característiques

Primer, anem a veure les funcions i veurem si Asana o Basecamp ofereixen més funcionalitats. Estem buscant funcions bàsiques de gestió de tasques bàsiques, així com emmagatzematge, funcions de comunicació i qualsevol salsa especial que ofereixin els concursants.

Asana

Asana té un exterior agradable i ben dissenyat, així com una forta estructura bàsica, amb gestió de dependències i subtascs. És útil si voleu assegurar-vos que res mantindrà el vostre projecte i ajusta la vostra programació de manera que la gent no us esperi.

asana dependències

A més de la seva llista predeterminada i les vistes de kanban, també podeu treballar amb tasques del calendari i la línia de temps. Podeu generar informes basats en les tasques i definir l’estat general del projecte per alertar els companys d’equip si les coses no funcionen.

Hi ha moltes integracions, inclosa Zapier, que permet accedir a les dades d’una gran varietat d’eines. També podeu importar fitxers .csv, que és útil si treballeu amb fulls de càlcul.

Si preferiu treballar amb una interfície similar a un full de càlcul, llegiu la nostra ressenya de fulls de càlcul per obtenir més informació sobre una eina que us convé.

Asana permet afegir fitxers adjunts de fins a 100 MB a tasques, sense límit d’espai d’emmagatzematge total. No és massa cutre, però probablement necessitareu més coses si treballeu amb vídeo. Si aquest és el cas, llegiu el nostre millor emmagatzematge en núvol per a la guia de vídeo.

Podeu utilitzar Asana en qualsevol lloc perquè té aplicacions per a Android i iOS.

Campament base

Basecamp es factura com a reemplaçament d’una sèrie d’aplicacions, com Slack, Dropbox, G Suite i Asana. Es tracta d’una comparació interessant, però no és l’única eina que ofereix xat, intercanvi d’arxius i creació de documents, per la qual cosa el que es fa a cada àmbit serà clau per a les seves possibilitats en aquesta ronda..

foguera de camp de base

Els seus xats de grup “Campfire” permeten compartir sons i vídeo, però vam tenir problemes amb això quan ho vam provar. També hi ha un tauler de missatges per equips, de manera que podeu obtenir diverses maneres de comunicar-vos.

Ofereix 500 GB d’espai d’emmagatzematge, amb una mida màxima de fitxers de 2 GB, la qual cosa és generosa i serà més que suficient per a molts equips. Dit això, si esteu en una empresa que necessita més espai del que és habitual, feu un cop d’ull al nostre millor article d’emmagatzematge en núvol per a fitxers grans.

tasques de base de dades

Basecamp té una llista de tasques que us permet crear tasques, així com un calendari on podeu realitzar esdeveniments. Es poden assignar tasques a persones i podeu afegir notes i terminis.

No té subarrems ni gestió de dependències, la qual cosa és senzill. Si necessiteu aquestes funcions, consulteu una de les nostres eines preferides a la nostra revisió de Wrike.

Igual que Asana, Basecamp té versions mòbils per a Android i iOS, però també té aplicacions d’escriptori per a Windows i macOS.

Té una bona selecció d’integracions. Podeu compartir dades amb centenars d’aplicacions mitjançant Zapier. Altres integracions us permeten connectar-lo a aplicacions alternatives de gestió de projectes, inclosa Asana, de manera que si no podeu triar entre les dues, podeu utilitzar-les juntes.

Basecamp també funciona amb diverses plataformes de seguiment de temps i facturació. Si necessiteu funcions financeres i comptables, val la pena revisar la nostra revisió de Mavenlink per obtenir més informació sobre una eina que es mostri fort en aquesta àrea.

1ª ronda Pensaments

Les coses estan molt aquí. Asana té un espai d’emmagatzematge il·limitat, però Basecamp permet fitxers molt més grans, que preferim. Basecamp té aplicacions d’escriptori, que és un bon complement. També ens agraden les eines de comunicació.

Asana té una estructura més avançada, però, amb subtasques i gestió de dependències que permet una planificació detallada del projecte. Quan es tracta del negoci de la planificació i l’assignació de tasques, preferim les seves eines i la selecció de vistes. Guanya la primera ronda.

Ronda: Punts per Asana

Logotip d
Logotip de Basecamp

2

Preu

Mantenir el vostre pressupost sota control és important, de manera que veurem quina eina guanya el seu preu. Si són tan simpàtics a la cartera com a la vista, podria ser una ronda competitiva. Van obtenir un 90 per cent de preu a les seves respectives ressenyes, per la qual cosa hauria d’estar a prop.

Vegem Asana i Basecamp per veure quina és la millor relació qualitat-preu.

Asana

Asana disposa d’un nivell gratuït que és ideal per planificar projectes senzills i utilitzar com a llista de tasques per a vosaltres mateixos o per a la vostra oficina. El límit d’equip de 15 persones no és massa restrictiu, però en els plans de pagament obteniu moltes més funcions. El pla gratuït és sorprenentment funcional, però, i una bona manera de consultar el servei.

També hi ha un judici gratuït. Ens han demanat que introduïm els detalls de la targeta en registrar-nos, però hi ha una opció de saltar-la si ho mira. El procés és una manera excel·lent d’intentar les funcions més avançades d’Asana per decidir quin pla és adequat per a vosaltres.

Els plans de pagament eliminen el límit de la mida de l’equip i ofereixen més funcions a mesura que pugeu els nivells. Les dependències de les tasques i les fites es desbloquegen a nivell Premium, juntament amb els camps personalitzats i la vista de línia de temps.

A nivell empresarial, obteniu proves i formularis i, al pla Enterprise, obteniu marca personalitzada, suport prioritari i més funcions de seguretat i privadesa..

Tots els seus plans són de mitjana a barata en comparació amb els plans equivalents de la competència. No creiem que a molts de vostès se’ls aplicarà el cost. Tant si és un valor tan bo com Basecamp és una història diferent.

Campament base

Basecamp té un esquema de preus senzill. Costa 99 dòlars al mes, independentment de quants usuaris tingueu. És un valor fantàstic si teniu un equip ampli. Tot i que només hi ha alguns, encara és més barat que els plans més cars que ofereixen els serveis.

També hi ha una prova gratuïta de 30 dies, que et proporciona molt més temps per provar-la que moltes altres. Els sense ànim de lucre poden obtenir descomptes.

Tot i que no té una versió gratuïta per a la majoria de la gent, és gratuïta per a les escoles, així que si voleu que els vostres estudiants facin alguna cosa útil amb el seu temps de pantalla, Basecamp és una elecció brillant i no necessitareu el permís del bursar per configurar-lo.

2ª ronda Pensaments

El sistema de preus única i ajustable a Basecamp és ideal. En comparació amb Asana, la tarifa de Basecamp equival a un equip de 10 del pla Premium o cinc usuaris de negoci. Planbviament, el pla gratuït d’Asana és més barat, però si teniu un equip de mida decent i voleu les millors funcions, Basecamp val molt millor. També és gratuït per als educadors i té un judici generós.

Els educadors també poden estar interessats en la nostra millor guia d’emmagatzematge en núvol per a escoles, col·legis i universitats.

Estem donant aquesta volta a Basecamp perquè els possibles estalvis a l’extrem superior de l’escala de preus són molt més grans que els estalvis més limitats a la part inferior. Basecamp ha fet esforços per ajudar a diversos grups també amb la seva oferta gratuïta, que segella la ronda.

La derrota és dura per a Asana, perquè també és una de les millors eines de valor que hi ha i que té una versió gratuïta que es pot utilitzar. Dit això, preferim el sistema de Basecamp.

Ronda: Punt de preu per Basecamp

Logotip d
Logotip de Basecamp

3

Facilitat d’ús

En aquesta ronda, veurem com són les eines fàcils d’utilitzar, què fan per fer-se accessibles i quina ajuda ofereixen si us quedeu enganxats. Aquest és un àmbit fort per a ambdues plataformes. Són eines a les que ens agrada utilitzar i adopten un enfocament menys seriós de la gestió de projectes que alguns dels seus competidors.

Això no vol dir que són lleugers, sinó que estan construïts per facilitar el compromís i evitar que el treball esdevingui una feina.

Asana

Asana és una de les eines de gestió de projectes més fàcils d’aprendre. Quan el utilitzeu per primera vegada, us dóna la benvinguda amb un recorregut per les seves funcions i obté explicacions quan mireu al voltant de les vistes i controls.

nou projecte d'asana

La interfície és atractiva i llegible. Els controls són fàcils d’identificar i té una disposició que facilita la comprensió de les coses.

Una mica d’entreteniment sempre és benvingut. Una de les funcions més divertides i populars d’Asana és la celebració. Les meravelles animades es produeixen quan marqueu les tasques, però no cada vegada. Estan segurs de parlar de l’oficina i també poden inspirar una competició amigable a l’oficina.

festa d'Asana

Asana us ofereix una selecció de plantilles que podeu utilitzar per posar-vos en marxa i funcionar ràpidament, a més d’exemples de com configurar les coses vosaltres mateixos..

plantilles de projecte asana

També hi ha moltes tutorials i pàgines d’ajuda per llegir si necessiteu descobrir alguna cosa. Si voleu començar amb ajuda addicional, llegiu la nostra guia per a principiants d’Asana.

Campament base

Basecamp utilitza colors suaus i imatges suaus, que li donen una sensació càlida i acollidora. És el tipus d’aplicació que la gent està encantada de passar el temps utilitzant. Això és important quan intenteu aconseguir que grans equips de persones participin amb una nova plataforma.

equip de basecamp

Les seves seccions estan ben dissenyades i intuïtives. Té un disseny elegant i agradable per a tauletes, que és fàcil d’entendre. No obstant això, la seva pantalla principal és antiga i compacta.

Si voleu veure un exemple d’una de les eines de gestió de projectes més ben dissenyades, feu un cop d’ull a la nostra revisió monday.com.

Basecamp ofereix moltes funcions d’ajuda útils, amb finestres emergents que us donaran consells i consells. Fins i tot té alguns missatges de la placa de calor per contactar amb el vostre equip.

Missatge bascamp

Durant el nostre temps vam veure alguns problemes a la interfície. Per exemple, els vídeos no es tancaven i els elements no acceptaven l’entrada. Això només són coses menors, però compten amb Basecamp quan es tracta d’usabilitat.

Ronda 3 Pensaments

En la batalla per la usabilitat, ambdues eines tenen molt a oferir. Són plataformes accessibles amb àmplia crida. Poden fins i tot posar un somriure estrany a la cara dels usuaris.

En comparació directa, Asana té la seva avantatge. Basecamp té alguns defectes menors i no podem evitar estimar les celebracions d’Asana. Destaca entre els millors programes de gestió de projectes com un dels productes més divertits d’utilitzar, cosa que el converteix en un gran guanyador a la tercera ronda.

Ronda: Punt de facilitat d’ús per a Asana

Logotip d
Logotip de Basecamp

4

A continuació, examinarem la seguretat i la privadesa. Mantenir les vostres dades fora de les mans no és un problema important quan es treballa en línia. Si voleu una eina fàcil d’utilitzar, no vol dir que pugueu descuidar aquesta àrea. De fet, si teniu un equip d’usuaris menys tècnics, haureu de tenir molta cura per no deixar-los fora de mal..

Afortunadament, Asana i Basecamp són sòlids sota el capó i ofereixen molt per evitar que el vostre equip tingui problemes. Anem a veure què ofereixen i que és millor.

Asana

Asana compleix el Reglament general de protecció de dades i la UE-EUA. Escut de privadesa. Els usuaris empresarials obtenen la supressió completa de les dades, així com els que teniu a la UE. També té la certificació SOC de tipus 1. És evident que es pren seriosament la seguretat del lloc web.

El xifrat TLS 1.2 s’utilitza per mantenir les vostres dades segures en trànsit, de manera que si algú es presenta en la connexió, no podrà desxifrar les dades que obtinguin. El xifrat en repòs està disponible al pla Empresa d’Asana, però preferiríem si fos normal.

Aquest xifratge ajuda a mantenir privades les vostres dades. La nostra manera de protegir la vostra guia de privadesa ofereix més consells per protegir les vostres dades.

Asana participa en programes de recompensa d’errors. Llegiu el nostre article sobre proves de penetració per obtenir més informació.

Els usuaris empresarials obtenen diverses funcions addicionals de seguretat i privadesa. Obteniu l’inici de sessió basat en SAML i podeu obligar els usuaris a utilitzar-lo o un compte de Google si no creieu que l’inici de sessió regular basat en contrasenya d’Asana és prou segur. La nostra manera de configurar un article fort amb contrasenya també us pot ajudar.

Campament base

Basecamp respecta la vostra privadesa i es compromet a mantenir les dades ocultes a no ser que estigui obligat per un mandat per lliurar-la Si és legal, us informarà si això succeeix també, cosa que té en comú amb els millors proveïdors VPN.

Les vostres dades s’emmagatzemen mitjançant el xifrat AES-256 / SHA-256, cosa que fa que els pirates informàtics siguin impossibles d’accedir-hi. Llegiu la nostra descripció de l’article de xifratge per obtenir més informació sobre el tema.

Fa còpies de seguretat horàries per assegurar que la pèrdua de dades no és permanent i també té un programa de recompensa d’errors, de manera que els hackers de barret blanc (els bons nois) poden ajudar-lo a mantenir-lo protegit de les darreres amenaces. Llegiu les nostres cinc coses que heu de saber sobre la guia de cibercrimina per obtenir més informació sobre els perills en línia.

Compleix amb la UE-EUA. Privacy Shield i promet no llegir els xats dels usuaris, tot i tenir la capacitat per fer-ho. Les vostres dades també se suprimiran als 30 dies posteriors al tancament del vostre compte.

Podeu obtenir l’autenticació de dos factors mitjançant Google, cosa que és millor que no la tingueu. Llegiu la nostra millor guia d’aplicacions 2FA per obtenir més ajuda per configurar la funció.

Ronda 4 Pensaments

Amb espectacles forts en aquesta ronda, Asana i Basecamp han tornat a demostrar que tenen molta qualitat sota els seus somrients exteriors.

No creiem que hi hagi moltes opcions per triar en relació amb les funcions de seguretat, però Basecamp ofereix coses a la seva mida que s’adapti a tots els plans que requereixen una subscripció empresarial amb Asana. Per aquest motiu, dura aquesta ronda.

Ronda: Punt de Basecamp

Logotip d
Logotip de Basecamp

5

El Veredicte

Va ser un concurs tancat. A dos quarts de tornada, haurem de mirar més els contendents per declarar guanyador. La gran victòria d’Asana a la tercera ronda la posa al davant.

Les guanys de Basecamp en el preu i la ronda de seguretat van ser trucades properes, amb les funcions que gairebé no van a favor. No vàrem dubtar a fer que Asana fos la guanyadora a la tercera ronda i que guanyés el concurs en general.

Guanyadora: Asana

Asana és un guanyador digne. És un dels nostres preferits durant molt de temps a Cloudwards.net i dóna suport al seu bon disseny amb eines fortes per ajudar-vos a organitzar els vostres projectes. Tothom adora les seves celebracions i, a més de fer divertida la gestió de projectes, és una eina potent.

El basecamp és bo, però. És una opció fantàstica si voleu mantenir la comunicació de l’equip en un sol lloc i compartir informació i fitxers en una plataforma comuna. Sempre que l’estructura del vostre projecte sigui senzilla, és una manera excel·lent de mantenir a tothom al corrent. També és un excel·lent valor per a equips grans.

Si teniu en compte aquestes eines, esperem que us hagi ajudat a prendre una tria informada. Per veure com Asana s’enfronta a un dels altres jugadors forts del terreny, feu un cop d’ull al nostre comparació de Wrike vs. Asana.

Asana i Basecamp tenen molt en comú. Ambdues són opcions fantàstiques si voleu una cosa fàcil i fàcil d’utilitzar. Els agrada utilitzar. A més, tenen un munt de funcions útils i són bons llocs perquè el vostre equip pugui passar la informació i compartir informació.

Preferim Asana en general, però podeu consultar-les a través de les proves gratuïtes per veure què en penses.

Si heu provat Asana o Basecamp, informeu-nos què pensàveu als comentaris següents. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me