CloudHQ-anmeldelse – Opdateret 2020

CloudHQ anmeldelse

En sky-til-sky-managementtjeneste, der får meget ret, tøver vi med at virkelig anbefale CloudHQ på grund af dens høje prismærke. Når det er sagt, er det stadig en af ​​de bedre tjenester blandt et generelt trist parti, som du kan læse i vores CloudHQ-gennemgang.


Efterhånden som vi kommer til at stole mere på skyen, er en enkelt sky-app til at administrere alle dine sky-apps pludselig fornuftig (en sky til at styre dem alle, i Midt-Jordens termer). Valg af sådanne tjenester, kaldet multi-cloud-administrationsapps, er desværre få og langt imellem i øjeblikket, hvilket bringer os til emnet for denne CloudHQ-gennemgang.

CloudHQ, primært et forretningsværktøj (men fint til hjemmebrug), leverer cloud-to-cloud-overførselstjenester. Målet med denne applikation er specifikt at indstille automatiserede rutiner til sky-til-sky-synkronisering og sky-til-sky-backup.

I det ligner det tæt på en anden multi-cloud-managementtjeneste, MultCloud (læs vores MultCloud-anmeldelse). Vi kan faktisk godt lide MultCloud meget bedre end CloudHQ, faktisk, men CloudHQ rangerer stadig blandt de bedste tilgængelige multi-cloud-apps, selvom det skyldes manglende konkurrence.

Selvom det er nyttigt, lader CloudHQ meget tilbage at ønske og er sandsynligvis for dyrt på grund af dette. Vi nedbryder alle fordele og ulemper, når vi dækker funktioner, omkostninger og brugeroplevelse i den kommende gennemgang. Vi dækker også hvilke cloud-tjenester CloudHQ understøtter.

Hvis du har brug for cloud-lagring snarere end styring, kan du se vores bedste guide til cloud-lagring. Vi har også en lignende oversigt over de bedste online backup-tjenester. Nu videre til erhvervslivet.

Alternativer til CloudHQ

Styrker & Svagheder

Funktioner

CloudHQ er specialiseret i sky-til-sky-synkronisering. Hele oplevelsen er webbaseret, hvilket betyder, at ingen desktop- eller mobilapps er tilgængelige for at få adgang til filer, som du finder med Otixo og odrive.

Skønt Otixo eller odrive for at være fair er heller ikke i stand til synkronisering af sky-til-sky. De er multi-cloud-styringsværktøjer af en anden slags, som du kan lære mere om i deres egne anmeldelser (læs vores Otixo-gennemgang og odrive-anmeldelse).

I stedet ligner CloudHQ mere MultCloud ved at fokusere på automatiserede filoverførselsforhold mellem to eller flere skytjenester. Filsynkronisering kan enten være envej, så du kan sikkerhedskopiere en sky til en anden eller tovejs.

Vi dækker understøttede cloud-apps nedenfor, men de inkluderer et udvalg af cloud-lagringstjenester, e-mail-tjenester og andre webbaserede applikationer.

Selvom vi kan lide CloudHQ-webapplikationen for sin enkelhed, er der et par manglende funktioner, vi gerne vil se i fremtiden. At overskride disse fejl er manglende evne til at planlægge filsynkronisering. I stedet er du tvunget til at holde sig til kontinuerlig synkronisering. Derudover understøttes engangs overførsel af bulkfiler ikke, så vi anbefaler ikke at bruge CloudHQ til datamigrering.

Et andet problem, vi har med CloudHQ, er, at selvom du kan gennemse filer, der er gemt på tilsluttede skykonti, kan du kun se metadata (filnavn, størrelse, oprettelsesdato og ejer).

Der er ingen mulighed for at forhåndsvise filer som du kan, til en vis grad, med MultCloud. Med MultCloud kan du også dele filer, mens CloudHQ ikke gør det, uden for e-mails.

Generelt fungerer CloudHQ godt nok til at konfigurere filoverførsler, men det handler om det. Selvom intet multi-cloud-styringsværktøj vi har gennemgået her på Cloudwards.net virkelig “gør det hele”, er CloudHQ mere begrænset i funktioner end de fleste.

Prisfastsættelse

CloudHQ har en gratis plan og abonnementsindstillinger. Den gratis plan giver dig mulighed for at synkronisere gratis skykonti, men ikke premiumkonti, hvilket er en interessant begrænsning. Det betyder for eksempel, at hvis du har en gratis 15 GB Google Drive-konto, kan du integrere den med CloudHQ gratis. Hvis du dog har et abonnement på Google Drev, skal du opgradere.

Der er tre CloudHQ-abonnementsplaner: Premium, Business og Enterprise.

For CloudHQ Enterprise skal du kontakte salg for en pris. For Premium og Business kan du tilmelde dig online og enten betale for et år i forvejen eller gå måned til måned. Basis forretningsplan kan bruges af tre brugere; derefter skal du betale pr. ekstra bruger.

Sammenlignet med MultCloud er CloudHQ overpris for enkeltbrugere. MultCloud Premium er $ 70 pr. År, tæt på $ 50 mindre end CloudHQ. På den anden side har MultCloud ikke en flerbrugerplan. For $ 300 pr. År for de første tre brugere og $ 70 pr. Ekstra bruger efter det giver CloudHQ Business samlet set mere værdi end sin Premium-plan.

Hvis du beslutter at gå med en abonnementsplan og ikke er tilfreds, så længe du annullerer tjenesten inden for 30 dage, kan du anmode om en refusion under CloudHQ-tilbagebetalingsgarantien.

Understøttede skyer og protokoller

CloudHQ understøtter en række muligheder for cloud-opbevaring, webbaserede e-mail-tjenester og andre cloud-applikationer. At integrere dem i en sky-til-sky-plan er ret simpelt, hvilket kun kræver dine legitimationsoplysninger og er noget, vi vil se nærmere på, når vi taler brugeroplevelse.

Understøttede navne inkluderer Google Drive, Dropbox og OneDrive, alle populære cloud-lagringsmuligheder til hjem og virksomheder. Vi var også meget glade for at se, at CloudHQ understøtter Egnyte Connect, en favorit blandt vores redigeringsteam, som du kan læse om i vores Egnyte Connect-anmeldelse.

Google DrevOneDriveDropboxEgnyte Connect
BoksSharePointAmazon DriveAmazon S3
WebDAVYandex.DiskSugarSyncGmail
Outlook.comiCloud MailYahoo MailFastMail
SalgsstyrkeBase CampslackEvernote
En notePodioasanaGoogle Kalender

Af de bedste cloud IaaS-tjenester understøttes kun Amazon S3 direkte. Det skal dog også give dig mulighed for at oprette forbindelse til Wasabi, som er 100 procent kompatibel med S3 (læs vores Wasabi-anmeldelse).

Web-baserede e-mail-tjenester, der understøttes, inkluderer Gmail, Outlook.com, Yahoo Mail og iCloud Mail. Nogle af de andre understøttede cloud-applikationer af note inkluderer Salesforce, Basecamp, Slack, Asana og to af de bedste skynotat-apps i Evernote og OneNote.

WebDAV-protokollen understøttes også af CloudHQ, som giver dig mulighed for at forbinde cloud-tjenester, der ikke er fuldt understøttet af softwaren, så længe disse tjenester også understøtter WebDAV.

Heldigvis inkluderer det en af ​​vores foretrukne cloud-lagringstjenester, pCloud (læs vores pCloud-anmeldelse).

Den samlede liste over tjenester, der understøttes af CloudHQ, er ikke dårlig. MultCloud tilbyder et par flere, herunder pCloud, Mediafire, HiDrive, OwnCloud og muligheder for fotos som Google Fotos og Flickr. Forskellen er imidlertid relativt uvigtig, især med WebDAV-support.

Brugererfaring

Selvom vi foretrækker et mere funktionspakket værktøj, er en af ​​sølvforingerne ved at bruge en multi-cloud-administrationsapp med et meget snævert fokus som CloudHQ, at der ikke er meget at lære. Det gavner brugeroplevelsen generelt, i det mindste fra et brugervenligt perspektiv.

Når du har oprettet en CloudHQ-konto, bliver du spurgt, om du vil køre gennem de enkelte brugers eller IT-adminstrin, når du opretter et synkroniseringsforhold.

Enkeltbrugeropsætning kan bruges, hvis du har loginoplysninger til begge cloud-apps, du har til hensigt at bruge som endepunkter i filoverførselsprocessen. Den anden mulighed er beregnet til it-fagfolk, der har brug for at integrere flere cloud-konti i en organisation.

Når du vælger opsætningsindstillingen for en bruger, bliver du næste spurgt, om du vil synkronisere eller sikkerhedskopiere en sky-konto til en anden, eller om du vil sikkerhedskopiere flere sky-konti til en enkelt sky-konto.

For at illustrere CloudHQ-processen generelt besluttede vi at holde den enkel og kun oprette et en-til-en sky-forhold. Det næste trin er faktisk at vælge disse to skytjenester og vælge et forhold (en-vejs eller to-vejs-synkronisering).

CloudHQ gør dette temmelig ligetil: der er to tomme firkanter til skyendepunkter nær toppen af ​​skærmen. Nedenfor ser du oversigter over alle skytjenester understøttet af CloudHQ.

Klik på det første slutpunkt, og klik derefter på den skytjeneste, du vil tilføje. Du bliver bedt om at logge ind og give CloudHQ tilladelse til at få adgang til det.

Efter at det er en cloud-lagringstjeneste som Google Drev, du vælger, bliver du spurgt, om du vil:

 • Synkroniser hele din skykonto
 • Opret og synkroniser en ny mappe
 • Vælg og synkroniser en eksisterende mappe

Vi valgte den anden mulighed ved at oprette en mappe kaldet “CloudwardsTest.”

Når det er gjort, kan du konfigurere det andet slutpunkt ved at følge de samme trin.

Det næste trin er at beslutte, om du vil have envejssynkronisering eller tovejssynkronisering, som du kan ændre ved at klikke på den lille knap mellem de to slutpunkter. Brug envejssynkronisering, hvis du vil sikkerhedskopiere en sky-tjeneste til en anden, f.eks. Evernote til Egnyte.

Når du er færdig med begge slutpunkter, kan du foretage ændringer som at ekskludere bestemte mapper fra synkronisering, arkivere filer, før de ændres eller slettes, og vores foretrukne mulighed, konvertere dokumenter til Google Doc-format automatisk, når de flyttes til Google Drev (læs vores Google Drev anmeldelse).

Hvis du er tilfreds og ikke ønsker at oprette et andet synkroniseringsforhold, skal du klikke på “start synkronisering” for at aktivere kontinuerlig filoverførsel. Som nævnt tidligere, da vi talte funktioner, giver CloudHQ ikke dig mulighed for at planlægge synkroniseringer.

Du kan dog gennemse alle filer i tilsluttede konti ved at klikke på “brugere & konti ”fanen i CloudHQ-interface og derefter klikke på” Gennemse filer og mapper. ” Der er dog ingen mulighed for at dele filer, forhåndsvise filer, søge efter filer eller endda få adgang til filer ved at starte den tilsluttede skytjeneste.

Som vi tidligere har bemærket, er CloudHQ let at bruge. Vi ville dog være tilfredse med en lidt hårdere læringskurve til gengæld for mere fleksibilitet.

Sikkerhed

Dernæst vil vi se på CloudHQ-sikkerhed.

Nogle af de stærke punkter inkluderer brugen af ​​OAuth, når du opretter forbindelse til Google og Dropbox, hvilket betyder, at CloudHQ aldrig kender dine adgangskoder til disse to tjenester. Andre tjenester kræver dog at give CloudHQ dine legitimationsoplysninger, som tjenesten gemmer i sine egne datacentre. Oplysninger, der opbevares, krypteres i det mindste ved brug af 256-bit AES.

CloudHQ gemmer ikke permanent filer, selvom det muligvis midlertidigt cacheindhold, når du får adgang til det. Eventuelle metadata, der er gemt af CloudHQ, krypteres i hvile ved hjælp af AES.

Kommunikation med en API er krypteret ved hjælp af 256-bit SSL. Det samme gælder kommunikationen mellem din browser og CloudHQ-serverne.

Tjenesten leverer administratorværktøjer til styring og overvågning af brug for abonnenter på forretnings- og virksomhedsplaner. Funktioner inkluderer evner til at kontrollere, hvem der kan bruge, hvad sky-apps og overvåge, hvilke data der deles og gemmes. Du kan også få adgang til revisionslogfiler for al kontoaktivitet.

CloudHQ giver ikke nogen midler til yderligere at kryptere skyfiler ud over, hvad cloud-tjenesterne leverer. Det betyder, at der ikke er nogen mulighed for at anvende privat kryptering, hvilket ærligt talt ikke er en overraskelse i betragtning af CloudHQs begrænsede formål. Hvis privat kryptering er et behov, skal du overveje Otixo eller en nul-viden service som Boxcryptor (læs vores Boxcryptor-anmeldelse).

Mere alarmerende er, at CloudHQ ikke giver en mulighed for to-faktor-godkendelse. Det ser dog ud til at være en almindelig tendens for multi-cloud-styringssystemer, og det er sandsynligvis mindre bekymret for CloudHQ, da tjenesten ikke lader dig downloade, dele eller forhåndsvise indhold.

Support

Gratis kontobrugere leveres ikke nogen form for direkte support, i det mindste i henhold til CloudHQ-abonnementsplansiden. CloudHQ Premium-abonnenter får e-mail-support, mens Business- og Enterprise-abonnenter får e-mail- og telefonstøtte.

Når vi testede tjenestens gratis kontotilbud, sendte vi e-mail til CloudHQ-support og modtog et svar cirka to dage senere. Måske var vi heldige, eller måske får forretningsbrugere bare hurtigere svar.

Til DIY-hjælp kan enhver bruge CloudHQ-supportsiden. Der finder du specifikke instruktioner til hver understøttet sky-app. Du kan gennemse efter kategori eller bruge en søgefunktion til at finde artikler hurtigt.

Supportartikler er enkle og gør brug af screenshots i nogle tilfælde for at hjælpe brugerne. CloudHQs online vidensbase er faktisk et af de få områder, hvor vi føler, at der er en klar fordel i forhold til MultCloud. Herefter er tjenesten så let at bruge, at du sandsynligvis ikke nogensinde har brug for den.

Dommen

Vores sidste indtagelse af CloudHQ er, at det er virkelig simpelt at få fat på, men virkelig kort på funktioner. Opsætning af cloud-to-cloud-synkronisering tager minutter, og en anstændig række cloud-lagringstjenester understøttes. Vi vil dog i det mindste gerne se engangs filoverførsler, fileksempler og bedre fildelingsindstillinger tilføjet, svarende til det, du får med sky-til-sky-synkroniseringsrival MultCloud.

Hvad der ville gøre tjenesten virkelig skiller sig ud ville være en desktop-klient, der bringer alle dine cloud-lagringssynkroniseringsmapper sammen, understøttet af en mulighed for privat kryptering fra ende til ende. For disse behov er du dog bedst med en anden service i øjeblikket, hvor Otixo sandsynligvis er den bedste mulighed.

For hvad CloudHQ gør, er det også ret overpris. MultCloud for det sags skyld forekommer dyrt, selvom det er omkring 40 procent billigere end CloudHQ for solo-brugere.

Vi kan faktisk godt lide CloudHQ generelt. Det er bare svært at ikke se, hvad mere det kan være. Forhåbentlig, når multi-cloud-managementmarkedet modnes i de kommende år, vil enten CloudHQ tage skridt til at give mere komplet overvågning af cloud-apps eller en service, der gør det, kommer med.

Giv os dine egne tanker om CloudHQ nedenfor, og om du foretrækker det, MultCloud eller en anden mulighed for sky-til-sky-synkronisering. Som sædvanlig tak for læsning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map