Преглед на DreamHost – актуализирано 2020 г.

Преглед на DreamHost

DreamHost е единствената наистина удобна за поверителност уеб хостинг услуга, която я поставя високо в нашия списък. Други преимущества включват неговата цена и лекота на използване, въпреки че интерфейсът може да използва някаква работа, както и скоростите му. Прочетете пълния ни преглед на DreamHost за подробности.


DreamHost е един от най-необичайните уеб хостове наоколо. Първите впечатления обаче не показват това. По-скоро изглежда, че седи редом с най-добрите ни доставчици на уеб хостинг услуги, предлагайки добра скорост, солидна гама от планове и впечатляващи функции за ниска цена. Това каза, че наклонът му към сигурността и неприкосновеността на личния живот го прави лидер в индустрията, когато става въпрос за защита на вас.

В този преглед на DreamHost ще говорим за това какво ни хареса и не хареса след стартирането на уебсайт с един от споделените му планове. Освен тестване на скоростта и използваемостта, ние ще обсъдим функции, сигурност, поверителност, цени и други по време на целия преглед, преди да дадем присъдата си.

DreamHost може да бъде по-добър в области, но когато се приема като цяло, това е впечатляващо. Скоростта е солидна, цената е ниска, а сигурността е голяма. Това каза, че не е най-бързият уеб хостинг доставчик, който сме тествали, нито най-лесният за използване. Дори и да се вземат предвид недостатъците обаче, DreamHost е страхотен.

DreamHost-Slider1

DreamHost-slider2

DreamHost-slider3

DreamHost-slider4

DreamHost-slider5

предишен

Следващия

Силни & Слабости

Алтернативи за DreamHost

Характеристика

DreamHost има много функции, така че вместо да се опитваме да ги покрием всички, ще се съсредоточим върху споделения край на нещата. Тъй като плановете стават все по-скъпи, функциите стават по-специализирани, така че ако търсите нещо конкретно, което не покрихме, препоръчваме да отидете на уебсайта на DreamHost за подробности.

Услугата е изградена около, добре, услугата. Вместо да предоставят натрапчиви функции, повечето от предложенията на DreamHost са насочени към подобряване на уеб хостинга. Това включва пълно SSD хранилище, неограничен имейл във вашия домейн и безплатен SSL сертификат.

Както ще се докоснем в секцията „сигурност“ по-долу, DreamHost има специално мислене, що се отнася до сигурността и поверителността. Когато други услуги таксуват за функции за сигурност и поверителност, DreamHost ги разглежда като право. Поради това тя води до промяна в много от датираните идеи в индустрията за уеб хостинг.

Не е като DreamHost безплоден извън това. Всички потребители получават създателя на уебсайта Remixer, който използва интерфейс в стила на блок, наподобяващ Webnode (прочетете нашия преглед на Webnode). Въпреки че е отзивчив и мощен за вграден създател на уебсайтове, Remixer е само на няколко колчета под най-добрите ни създатели на уебсайтове.

DreamHost преглед-ремиксатор

Това е най-вече защото не идва с интеграциите на Wix или Weebly, които стоят в горната част на рецензиите на нашите уебсайтове (прочетете нашия Wix преглед и Weebly преглед). Той е мощен и способен да състави отлично изглеждащ уебсайт, но ако търсите голям магазин за приложения или разширени функции, най-добре е да се придържате към специализиран конструктор.

Въпреки това Remixer има едно голямо предимство. Въпреки че можете просто да публикувате уебсайта, който изграждате с Remixer, можете също да го експортирате в WordPress. Това ви позволява да се възползвате от отличния интерфейс за изграждане и гамата от шаблони, без да се отказвате от гъвкавостта, която WordPress предлага.

Други функции са фокусирани най-вече върху плановете, в които са включени. Например, плановете за DreamPress, за които ще говорим в раздела „Видове хостинг“, включват някаква версия на Jetpack, а хостингът в облак предлага пълен root достъп.

Преглед на функции на DreamHost

DreamHost логоwww.dreamhost.com

Започва от $ 259 на месецВсички планове

Видове сървъри

Споделен хостинг

VPS хостинг

Управляван WordPress

Облачен хостинг

Специализиран хостинг

Хостинг на реселлери

Usablity

FTP достъп

SSH достъп

Cpanel

Корен достъп

Ежедневно архивиране
План-специфичен

Уебсайт строител

Услуги

SEO

маркетинг

Дизайн на уебсайтове

Сигурност

Поверителност на домейна

Шифроване на SSL

Премахване на зловреден софтуер
платен

Защитна стена на уеб приложение

Двуфакторна автентификация

DDoS защита

SFTP

поддържа

Поддръжка по имейл

Поддръжка по телефона
Платена поддръжка

Поддръжка на чат на живо

уроци

Потребителски форум

Знание

24/7 Поддръжка

Ценообразуване

DreamHost е по-евтин от другите доставчици, ако погледнете промоционални цени. Хостингер може да ви вземе по-ниска цена за споделен хостинг, ако закупите три или четири години предварително (прочетете нашия преглед на Hostinger), но в по-голямата си част DreamHost е в съответствие с други доставчици, когато става дума за промоционални цени.

Това е само за първоначалния мандат. DreamHost в крайна сметка е много по-евтин от конкуренцията при подновяването и с лесната си за разбиране и прозрачна схема на ценообразуване е ясно какво купувате, когато излезете. Когато всичко е казано и направено, DreamHost е прост начин да получите евтин уеб хостинг.

За разлика от това с iPage, който, както можете да видите в нашия преглед на iPage, ви позволява да споделите план за около $ 2 на месец. Това е само ако купите три години напред. След като първоначалният ви срок приключи, ще харчите около 8 долара на месец, което е базова цена за по-голямата част от уеб хостинг индустрията.

Това не е случаят с DreamHost. Въпреки че все пак ще спестите най-много пари, като закупите най-дългата продължителност, основният споделен хостинг се подновява с около 6 долара на месец, което е много по-евтино от останалата част от пазара. Това също пренася плановете, тъй като DreamHost идва с няколко долара по-евтино от другите доставчици на най-добри рафтове.

Плюс това получавате избор в продължителността на покупката. Използвайки отново iPage, можете да закупите само една до три години хостинг. Във всички планове на DreamHost можете да закупите един месец, една година или три години. Възможността да се ходи месечно не може да бъде заглушена, особено при споделени пакети.

Всички споделени планове също са подкрепени от 97-дневната гаранция за връщане на парите на DreamHost. Без значение коя продължителност сте избрали, получавате над три месеца да промените решението си и да си върнете парите. DreamHost е лидер в индустрията, когато става дума за периоди на възстановяване, оставяйки 90-дневния прозорец на InMotion хостинг на прах.

За ценообразуване DreamHost предлага всичко, което искаме. Плановете са по-евтини от останалата част на пазара, ценообразуването е прозрачно през целия процес на плащане, можете да закупите каквато и да е продължителност, която искате, а плановете са подкрепени от щедра гаранция за връщане на пари. За нас това са всички палци за ценообразуване.

Лесно използване

Както споменахме, DreamHost е прозрачен по отношение на ценообразуването и това много помага за лесното използване. На всяка страница с продукти има превключване между месечни и годишни планове, като ясно ви показва колко струват плановете, преди да стигнете до страница за плащане. DreamHost също показва процента, който спестявате за месечен план.

След като изберете план, ще бъдете изпратени до атрактивен процес за качване в три части. Въпреки че повечето уеб хостове просто показват подробен списък с услуги, DreamHost прави процеса на касата да се чувства свеж. Страницата за плащане има динамични елементи, които се придвижват през нея, докато проверявате, което води до ниво на качество, което рядко се вижда при уеб хостове.

DreamHost преглед-касата

Данните ви за плащане се показват в дясната страна на страницата, а отзивчивостта и чистото оформление на страницата за проверка показват познания за дизайна на уебсайтове, които правят малко други хостове.

Важното е, че никога не се чувства така, че DreamHost се опитва да ви надскочи. Въпреки че другите домакини на мрежата изглежда се промъкват в многогодишни договори или ненужни функции и такси с вашия план, DreamHost е ясен през всичко, което купувате и каква цена ще платите за него.

След като извършите плащането, DreamHost ще ви пренасочи към страница за създаване на парола, докато изпраща няколко имейла до адреса, който сте регистрирали. Този подход ни харесва, защото не ви кара да копаете имейла си, за да намерите подробности за профила. Въпреки това, създадената от вас парола трябва да се съхранява с най-добрия ни мениджър на пароли, Dashlane (прочетете нашия преглед на Dashlane).

По време на касата обаче имаше нещо странно. Първоначално планирахме да насочим към домейн, който вече притежавахме към DreamHost, но той не успя по време на касата. Вместо това казахме, че ще регистрираме домейн по-късно. При влизането в контролния панел обаче беше ясно, че DreamHost генерира поддомейн за нас и инсталира WordPress там.

Това, което не беше ясно, беше, че все още трябва да добавим домейн и това не беше просто. Не само трябваше да изтрием генерирания поддомейн DreamHost, но и трябваше да изчакаме сървърите на имената на нашия регистратор да стартират, преди да можем да го добавим. Накратко, най-добре е да регистрирате домейн в DreamHost, ако се регистрирате за акаунт.

Контролен панел на DreamHost

DreamHost няма cPanel. Вместо това той има свой собствен контрол върху контролния панел и макар да няма подход, базиран на приложението, какъвто има cPanel, той работи добре. Ако се интересувате от cPanel, разгледайте нашия най-добър уеб хостинг с ръководство за cPanel.

DreamHost преглед-контролния панел

В много отношения cPanel е наперен. Иконите са големи и цветни, спецификациите ви карат да почувствате, че пилотирате сложен кораб, а огромното количество детайли със сигурност означава, че е мощен. Забавлявайки се забавно встрани, cPanel е мощен, но може да бъде много, особено ако се опитвате да изпълнявате прости задачи.

Контролният панел на DreamHost е изцяло бизнес, изхвърляйки натрапчивите икони за по-рационално оформление. Въпреки че не е толкова вълнуващо, контролният панел е създаден за използваемост. Менюто отляво управлява навигацията около контролния панел, като ясно показва начините за изграждане на уебсайта или за управление на вашата услуга.

Това каза, че контролния панел може да се чувства разединен на точки. Например разделът „WordPress“ започва с „инсталира се с едно щракване“, който показва почти празен екран с няколко опции, а директно отдолу „DreamPress“, който прилича повече на реклама, отколкото на всичко друго.

DreamHost преглед-dreampress-контролния панел

Това е естетическо притеснение, така че няма голяма промяна, що се отнася до използваемостта. Доставчици като Bluehost доказват, че можете да имате външен вид и функционалност (прочетете нашия преглед на Bluehost).

Това каза, че усилията на DreamHost да проектира контролен панел се изплащат. Интерфейсът е рационализиран, като управлявате подробностите за хостинга и акаунта си под един покрив, без да се чувствате претоварени. Въпреки това е ясно, че някои области са привлекли повече внимание от други, със странни, датирани решения за дизайн на някои страници и модерен подход на други.

Видове хостинг

DreamHost има объркващ състав с почивка между споделен и WordPress хостинг. Въпреки това, видовете хостинг, които можете да закупите, се разпадат лесно. Можете да закупите споделен, VPS, посветен и облачен хостинг.

Ще поговорим повече за пакетите на WordPress след минута, тъй като предлагането на DreamHost е достойно за своя собствена секция.

Споделените планове са лесни за смилане. Когато купувате такъв, купувате място на сървър, на който има съхранени други уебсайтове, което намалява общата цена на уебсайта. Макар и чудесни за пестене на пари, споделените планове обикновено не са толкова бързи или последователни като специална опция.

DreamHost предлага две версии: Starter и Unlimited. Плановете са идентични извън броя на домейните, които можете да хоствате. Starter ви позволява да имате един домейн и пет поддомейни, докато Unlimited предлага, които биха предположили, неограничени домейни.

Харесва ни как DreamHost раздели своите общи планове. За разлика от други уеб хостове, които предлагат объркваща, многостепенна структура – прочетете нашия преглед на HostGator за пример – DreamHost просто ви пита броя на уебсайтовете, които трябва да хоствате.

VPS плановете са подобни на споделените планове в това, че използвате сървър с други уебсайтове, но вместо да споделяте ресурси, получавате свои. Вместо да предлага множество споделени планове, DreamHost предлага множество VPS планове, като ви дава опции да купувате по-евтино, ако използвате малък уебсайт или закупите голям пакет, ако имате нужда от повече мощност.

DreamHost преглед-VPS планове

За да получите посветен хостинг, трябва да се свържете директно с DreamHost. Както подсказва името, посветен хостинг ви дава сървър за себе си. Въпреки че можете да прегледате наличните сървъри, за да намерите този, който работи за вас, разговорът с DreamHost агент като цяло е най-добрият залог. Можете също да инвестирате в специален сървър, ако се интересувате от препродажба на хостинг.

Споделен, VPS и посветен хостинг са стандартна цена за най-високо ниво на уеб хостове. Това, което вълнува DreamHost, е облачният хостинг. Облачен хостинг или DreamCompute, както DreamHost го нарича, разпространява уебсайта ви в облака. Тъй като няма централизирано местоположение, облачният хостинг осигурява по-добра скорост и сигурност от традиционните форми на хостинг.

DreamHost също преобръща. Вместо само да плащате месечна такса, вие плащате само за часовете, които използвате. Това обаче не е неограничено DreamHost ще ви таксува само до 600 часа (25 дни) на месец, така че да знаете какво плащате. Плюс това, поради структурата на облачния хостинг, можете да добавите повече ресурси, тъй като имате нужда от тях.

DreamPress

Ако кликнете върху „WordPress“ в горната част на уебсайта на DreamHost, ще ви бъдат предложени опции от споделените и VPS планове. Ние обаче ще се съсредоточим върху ексклузивните WordPress планове, наречени DreamPress. DreamPress е управлявано решение за WordPress, което използва облачен хостинг за най-добрата скорост и ъптайм за най-ниската възможна цена.

DreamHost преглед-WordPress

Има уеб хостове, които са специализирани в управлявания хостинг на WordPress – прочетете нашия Pagely преглед и преглед на Kinsta за примери – но рядко виждаме доставчик, който има отлично управляван хостинг на WordPress в допълнение към впечатляващ състав. Неучудващо, DreamPress спечели място в най-добрия ни уеб хостинг за ръководство за WordPress.

Спецификациите са страхотни, но функциите са още по-впечатляващи. В допълнение към автоматизираните ежедневни архиви, получавате неограничени резервни копия при поискване за защита на уебсайта си, избягвайки необходимостта от ръчно архивиране на WordPress. Тъй като DreamPress се управлява, получавате и автоматизирани актуализации на WordPress.

Освен това, вие получавате малко ниво на Jetpack с всеки план, а абонатите на DreamPress Pro и DreamPress Plus могат да използват всяка от премиум темите на WordPress.com.

DreamPress комбинира стойност и мощ в управляван пакет WordPress, което е трудно да се намери. Въпреки че Pagely предлага мощен WordPress хостинг, той е скъп. От друга страна, можете да запишете няколко кокали с споделена опция, като Arvixe, но ще пожертвате много сила (прочетете нашия преглед на Arvixe).

DreamHost постига впечатляващ баланс, който е идеален за повечето потребители на WordPress. Ако току-що започвате с WordPress, прочетете нашата поредица от уроци:

 • Ръководство за начинаещи за използване на WordPress.
 • Междинно ръководство за използване на WordPress.
 • Разширено ръководство за използване на WordPress.

скорост & Uptime

Използваме Pingdom Speed ​​Test и Load Impact, за да тестваме скоростта на уебсайта. Тестът за скоростта на Pingdom дава изолирано време за натоварване на отделен потребител, който осъществява достъп до уебсайта, както и подробен дневник на връзката, така че да можем да видим къде се намира канапа, ако има такъв. Load Impact симулира как уебсайтът може да се представи в реалния свят.

Тестовете бяха направени с най-евтиния споделен план на DreamHost в празна версия на WordPress. По този начин можем да гарантираме, че никакви натрапчиви теми или елементи не изопачават резултатите.

DreamHost се представи добре, но не толкова добре като изпълнител като A2 хостинг (прочетете нашия преглед на A2 хостинг). Дори и така, не беше много по-назад. С резултат от 90 от 100, DreamHost е впечатляващ по отношение на скоростта, въпреки че, както можете да видите на диаграмата по-долу, показателите за „чакане“ са повече време, отколкото бихме искали.

DreamHost преглед скорост тест

Този показател измерва времето, в което браузърът чака да получи данни от сървъра. Въз основа на нашето тестване можем да видим, че по-голямата част от времето за зареждане просто чака да започнат да текат данни, което предполага, че DreamHost би могъл да направи повече за оптимизиране на времето за зареждане. Въпреки това, резултатите не са лоши.

Въздействието на натоварване даде добри резултати, но видяхме по-добри. Имаше няколко шипа във времето за зареждане, тъй като натоварването на потребителя се увеличаваше, но DreamHost винаги успяваше да се върне там, където е започнал. По ефективност е подобен на хостинг InMotion (прочетете нашия преглед на хостинг InMotion), тъй като има малко количество несъответствия, но няма какво да го почукате.

DreamHost преглед товар въздействие

Ако искате да видите как изглежда непоследователното изпълнение в нашия тест за натоварване, прочетете нашия преглед на GreenGeeks.

Що се отнася до ъптайма, DreamHost гарантира много повече от повечето уеб хостове. Вместо 99,9 процента време за изпълнение, той има 100 процента гаранция за продължаване, което е съществена разлика, както можете да видите в нашето ръководство за гаранция за ъптайм. За щастие, DreamHost определя какво означава гаранцията в условията на обслужване.

Ако уебсайтът ви, базите данни, електронната поща, FTP, SSH или уеб пощата се понижат поради грешка в системите на DreamHost, ще получите кредит за един ден хостинг за всеки час, през който услугата е прекъсната. За съжаление, ще бъдете компенсирани само до 10 процента от следващия ви хостинг период, за разлика от SiteGround, който ще ви предостави месец хостинг безплатно (прочетете нашия преглед на SiteGround).

Важно е да се отбележи, че тази гаранция важи само за внезапно прекъсване. Ако свалите уебсайта си офлайн по някаква причина, независимо дали става въпрос за злонамерен файл или нещо друго, гаранцията не се прилага. Не се прилага и за планирана, обявена поддръжка.

Като цяло, DreamHost е бърз и устойчив, дори и да се бори да бъде в крак с нашите най-добри изпълнители. Това каза, че е по-бързо от повечето и със солидна гаранция за продължаване на време, този раздел се разклаща добре за него.

Сигурност

Сигурността е основен фокус за DreamHost. Докато другите домакини на мрежата я разглеждат като услуга, DreamHost я вижда като право. Много инструменти за сигурност са включени в плана ви безплатно, като се гарантира, че уебсайтът ви е в безопасност от нешифровани връзки и зловреден софтуер.

Това започва с безплатен шифрован SSL / TLS сертификат Let. Въпреки че безплатните SSL сертификати стават все по-често срещани, DreamHost беше един от първите доставчици, които включиха безплатно. Когато използвате SSL / TLS сертификат, вие по същество казвате на браузъра, който се свързва към уебсайта ви, че можете да имате доверие, криптирайки връзката на посетителя.

Макар и чудесни за защита на данните по време на транзит, SSL сертификатите са особено важни, ако събирате лична информация на уебсайта си, било то формуляр за контакт или страница за проверка. С един инсталиран личните данни, преминаващи между вас и посетителя, са кодирани, за което можете да прочетете в нашето описание на криптирането.

Зад кулисите DreamHost използва ModSecurity, която е защитна стена с отворен код на уеб приложение, създадена за Apache сървъри. Поради своята природа с отворен код, DreamHost е в състояние да добави стотици персонализирани правила към защитната стена, за да гарантира, че всяка връзка, която трябва да бъде спряна, е.

Пакетът за сигурност се закръгля от DreamShield, инструментът за премахване на злонамерен софтуер на DreamHost. За съжаление обаче той не е включен в плана ви. Като се има предвид колко функции за сигурност и поверителност DreamHost включва безплатно, има смисъл само DreamShield също да бъде, но това не е така.

Вместо това ще ви пуска 3 долара на месец, което не е лошо, но безплатно е по-добре. Въпреки това, той е по-добър от повечето вградени инструменти за сканиране. DreamShield ще изпълнява седмични сканирания на вашия уебсайт и автоматично ще почиства всичко, което намери. Отстраняването на част от защитата е важно, тъй като повечето пакетни инструменти за злонамерен софтуер сканират само вашия уебсайт.

Той работи като антивирус за вашия уебсайт (прочетете най-доброто ръководство за антивирусен софтуер), като ви предпазва от неприятности, свързани с киберпрестъпността. DreamShield е достатъчно евтин и достатъчно впечатляващ, за да си заслужава, но ако DreamHost търси да защити пакета си за сигурност, включително безплатно DreamShield, би било добро място за стартиране.

поверителност

Сигурността на DreamHost може да е впечатляваща, но нейната поверителност се откроява още повече. Въпреки че ние обикновено говорим за поверителност в нашите VPN прегледи, той е важен и за уеб хостинга, не само за зачитане на правата на гражданите в свободни държави, но и за защита на данните на потребителите, взаимодействащи с уебсайтове.

Всеки домейн, регистриран в DreamHost, включва поверителност на домейна, която замества личната информация, която регистрирате в домейна, с информацията на регистратора. Почти всеки уеб хост таксува за поверителност на домейна, което не е правилно. При по-малко от $ 1 на месец, таксуването за поверителност на домейна изглежда като евтин начин за никелиране и изцапване на клиента.

DreamHost осъзнава, че поверителността на потребителите не трябва да бъде услуга, а право, така че включва поверителност на домейна безплатно. Въпреки че това е голяма работа за нас, още по-голяма сделка е компания, която се бори от името на своите клиенти за запазване на тяхната поверителност.

През 2017 г. DreamHost се свърза с Министерството на правосъдието на САЩ, за да предостави информация на disruptj20.org, който беше уебсайт, изграден около организиране на политически протести на администрацията на Тръмп в САЩ Важно е да се отбележи, че уебсайтът не говори за насилие или нещо от сорта. По-скоро беше фокусиран върху протеста и съпротивата.

Независимо от вашите политически възгледи, DOJ направи нещо неопределимо, като поиска от DreamHost да предаде не само информацията за собственика на уебсайта, но и всички, които бяха посетили. Общо DOJ поиска 1,3 милиона IP адреси и личната информация на хиляди регистрирани потребители.

Краткото е, че след като DreamHost отхвърли искането, DOJ внесе искане във Върховния съд във Вашингтон, за да поиска документите, на които DreamHost отговори с аргументи на опозицията..

След лозунг данните все още трябваше да бъдат предадени, но с голяма част от личната информация, редактирана от DreamHost. Съдът призна, че правителството „няма право да рови чрез информацията, съдържаща се на уебсайта на DreamHost“.

Резултатът от този случай не казва нищо за DreamHost, но фактът, че компанията отстоява поверителността на потребителите, говори много. Той е един от хостовете в мрежата, ако не и единственият, който се грижи за поверителността на потребителите, която не може да бъде игнорирана.

поддържа

Никога не сме се дразнили от подкрепата и въпреки че човешкият екип на DreamHost не ни дразни, роботът на началната страница го прави. Когато кацнете на уебсайта, ще ви посрещне робот за продажби, който ви пита защо посещавате и ще ви насочва към различните услуги, които DreamHost предлага.

Встрани роботът може да ви насочи към реална подкрепа. От таблото за управление на вашия акаунт можете да получите достъп до поддръжката, като щракнете върху раздела „поддръжка“ в лявото меню или в горното меню. В менюто отляво можете да преминете през процеса на поддръжка, базиран на билети на DreamHost, както и да видите състоянието на вашия сървър и бази данни.

DreamHost преглед-контакт

Поддръжката на базата на билети е добра. DreamHost първо ви моли да опишете проблема си, който след това ще се опита да реши с помощта на базата знания. Ако не можете да намерите отговор, ще можете да изпратите имейл или да разговаряте с представител на поддръжката. Поддръжка по телефона също е налична, но на цена. Ще ви пуска 10 долара за обратно повикване или 15 долара на месец за до три разговора на месец.

Не е нужно да се стремите да подкрепяте много, което е добре, тъй като процесът не е лесен. Базата знания е плътна и лесна за навигиране, като обхваща основните и разширени теми със същото количество грижа.

DreamHost преглед-база от знания

Извън това има потребителски форум, което е рядкост в света на уеб хостинга. Това не е най-добрият инструмент за поддръжка – бърз поглед показва само чукане на отговори на скорошни въпроси, но ако не можете да намерите поддръжка никъде другаде, той е на разположение.

Като цяло поддръжката е добра, но би могла да бъде страхотна с по-рационален процес на контакт. Зарежда се и за поддръжка по телефона. Това каза, че представителите, с които разговаряхме, бяха учтиви и полезни, а базата от знания предлага доста количество ресурси за самопомощ.

Присъдата

DreamHost е нещо специално. С ниски цени, впечатляваща скорост и добър набор от функции, той може да се задържи спрямо всеки доставчик на най-висок рафт (точно както направи в сравнението ни DreamHost срещу Bluehost). Въпреки това, DreamHost не е просто друг висококачествен уеб хост. По-скоро той има особен интерес към сигурността и поверителността на потребителите, отделяйки го от препълнения пазар.

Като цяло бихте могли да похарчите много повече и да направите много по-лошо. DreamHost прави всичко, което искаме да направи уеб хост, дори ако някои доставчици са по-добри в определени области. Ако се интересувате от нещо, което DreamHost не предлага, прочетете нашите отзиви за уеб хостинг.

Какво мислите за DreamHost? Уведомете ни в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map