InMotion хостинг преглед – актуализиран до 2020 г.

InMotion хостинг преглед

InMotion предлага широка гама от услуги, всички снабдени с функции. Цената също не е лоша, но ще трябва да се борите с малко по-ниска скорост.InMotion хостинг е един от най-добрите независими доставчици на уеб хостинг на пазара. Като един от най-добрите доставчици на уеб хостинг, той впечатлява с дълъг списък от функции, голяма сигурност и достъп до множество инструменти за изграждане. Въпреки това, по-ниските скорости от другите водещи уеб хостове може да са прекъсвач на сделката за вас.

В този преглед на хостинг InMotion, ние ще разгледаме подробно опита си след стартирането на уебсайт с неговия бизнес хостинг. Ще говорим функции, ценообразуване, лесна употреба, типове хостинг, бързина, сигурност, поверителност и поддръжка, след което ще дадем присъдата си.

По-високата от средната цена цена може да отклони няколко потребители, но стойността, предлагана от всеки план, е огромна. Това не обръща внимание на факта, че тя е приблизително на същата цена като другите водещи уеб хостове при подновяване. Това каза, че неговата по-малко от идеална скорост е нещо, което трябва да се има предвид.

С капацитет-Slider1

С капацитет-slider2

С капацитет-slider3

С капацитет-slider4

С капацитет-slider5

предишен

Следващия

Силни & Слабости

Алтернативи за InMotion хостинг

Характеристика

За начинаещите, които искат да създадат уебсайт, има борба между WordPress и създателите на уебсайтове. Въпреки че препоръчваме най-добрите създатели на уебсайтове, като Wix (прочетете нашия преглед на Wix), за повечето хора понякога WordPress е необходимо зло. Въпреки това, все още можете да получите гъвкавостта на WordPress с интерфейс за плъзгане и пускане.

С InMotion хостинг, който се предлага под формата на BoldGrid, който можете да инсталирате с всеки хостинг план. BoldGrid е по-сложен от специализиран уебсайт, но малкият компромис с използваемостта си струва гъвкавостта, която ви предоставя WordPress.

С капацитет хостинг преглед-boldgrid

Можете да имате InMotion хостинг дизайн на вашия уеб сайт също за вас. Има два начина да се справим. QuickStarter, който е само 99 долара към момента на писането, ви предоставя уеб страница с една страница в рамките на два работни дни, изградена на платформа, която ви позволява да разширите уебсайта си в бъдеще. InMotion хостинг ще настрои бизнес имейл и формуляр за генериране на потенциални клиенти и за вас.

Има и услугата за дизайн на бели ръкавици, която ще ви сдвои с експерт по WordPress, който ще извърши одит на дизайна на вашия уебсайт. Това може да бъде толкова просто, колкото да промените кода за по-добра оптимизация на търсачките или пълен преглед на вашия дизайн.

Дизайнерските функции на InMotion Hosting са най-доброто от групата. Някои от другите технически характеристики, като например твърд диск за съхранение, не са толкова вълнуващи, но все пак плюсове. Една такава характеристика са ежедневните архиви. Във всички планове хостингът InMotion ежедневно създава резервни копия на вашия сайт.

Между ежедневните архиви, SSD съхранение, безплатен SSL сертификат и услугите за дизайн на уебсайтове, InMotion хостинг се откроява с по-впечатляващ набор от функции от повечето. Липсва премахване на зловреден софтуер, което е нещо, което ще докоснем в секцията „сигурност“ по-долу, но като цяло сме съдържание.

Преглед на функции за хостинг на InMotion

InMotion хостинг логоwww.inmotionhosting.com

Започва от 499 долара на месецВсички планове

Видове сървъри

Споделен хостинг

VPS хостинг

Управляван WordPress

Облачен хостинг

Специализиран хостинг

Хостинг на реселлери

Usablity

FTP достъп

SSH достъп

Cpanel

Корен достъп

Ежедневно архивиране

Уебсайт строител

Услуги

SEO

маркетинг

Дизайн на уебсайтове

Сигурност

Поверителност на домейна

Шифроване на SSL

Премахване на зловреден софтуер

Защитна стена на уеб приложение

Двуфакторна автентификация

DDoS защита

SFTP

поддържа

Поддръжка по имейл

Поддръжка по телефона

Поддръжка на чат на живо

уроци

Потребителски форум

Знание

24/7 Поддръжка

Ценообразуване

Освен ако не говорите за хостинг, насочен към предприятия, като например Pagely (прочетете нашия Pagely преглед), InMotion хостингът не изглежда евтин. Споделените или бизнес плановете са около два пъти по-високи от цените на други доставчици на най-добри рафтове, както и плановете на WordPress. Въпреки това, ако прочетете финия шрифт на други уебсайтове, ще покажете, че номерата все още работят в полза на InMotion Hosting.

Вземете например Bluehost. Както можете да прочетете в нашия преглед на Bluehost, можете да закупите основен споделен хостинг за $ 3,95 на месец, но това е само ако имате три години хостинг напред. Това не е за единствен Bluehost – почти всички уеб хостове правят това, но е да илюстрират нещо необичайно в InMotion хостинг.

InMotion хостингът има промоционални цени като всеки друг уеб хост, но е по-близо до процента на подновяване. Всъщност основният споделен пакет от него и Bluehost струва същото, но е по-ясно какво купувате предварително.

За нас това е професионалист. Прозрачността в цените рядко се наблюдава от уеб хостове и можем да оценим усилията на InMotion хостинг да го балансира с промоционални цени. Въпреки това, ако искате да спестите възможно най-много пари, InMotion хостинг няма да ви стигне там. Прочетете нашия преглед на Hostinger за доставчик, който ще го направи.

Извън линията на хостинг на InMotion, плановете на WordPress са най-интересни. В повечето случаи плановете на WordPress са просто прекъснати споделени планове с няколко допълнителни функции – прочетете нашия преглед на SiteGround, за да видите пример. В този смисъл InMotion хостингът предлага шест WordPress пакета за настаняване на различни нива на WordPress сайтове.

Ще поговорим повече за техническите разлики в секцията „Видове хостинг“ по-долу. За ценообразуването обаче многобройните нива са отлични. Ако планирате да започнете уебсайт на WordPress, можете да закупите на по-ниска цена и да надстроите до по-високо ниво, след като трафикът ви го изисква.

В целия състав обаче има един малък проблем и това е възможността да закупите един месец хостинг. Няма рима или причина за това. Евтините планове се предлагат само в една или две години. Например, WP-3000S, WordPress план на цена около $ 15, не може да се купува месечно, но подобен споделен план на същата цена може да бъде.

Като цяло това е малък проблем и този, който е засенчен от по-досадната схема на ценообразуване на някои други домакини – гледайки ви, Bluehost.

Всички недостатъци, които InMotion хостингът има в ценообразуването, надвишават от щедрата гаранция за връщане на парите. Част от причината да не можете да закупите един месец хостинг на евтини планове е, че InMotion хостинг ви дава три месеца да промените решението си. В това отношение е лидер в индустрията.

Лесно използване

Изборът на план в InMotion хостинг е по-труден, отколкото трябва да бъде. Уебсайтът му не страда от датиращ дизайн като FatCow (прочетете нашия преглед на FatCow), но промените в дизайна на здравия разум ще улеснят избора на план.

Например, началната страница на уебсайта показва всички видове хостинг на InMotion хостинг, но създателят на уебсайта и споделения хостинг са най-отдалечените. Това звучи малко, но като се има предвид, че повечето хора четат и пишат отляво надясно, има по-малък акцент върху евтините планове, които изглежда повечето хора биха достигнали.

С капацитет хостинг преглед дома страници

Нищо от това не е разбиващо, но има дизайнерски решения, с които не сме съгласни.

Това обаче разцепва космите. След като намерите услугата, която търсите, е лесно да изберете план. InMotion хостинг показва за какво са хостинг типовете, както и разликите между нивата. Има дори подробно сравнение за всеки тип хостинг, което показва какво ще получите с плана си.

С капацитет хостинг преглед-сравняване

След като направите регистрация, InMotion ще ви изпрати поредица от имейли, в които подробно се казва как да влезете. Ще влезете в Панела за управление на акаунта, където можете да управлявате данните си за плащане, да закупите нов хостинг и да изпратите билети за поддръжка. Там е и мястото, където можете да влезете в cPanel, но не е задължително да ходите там.

InMotion хостинг включва много от полезните елементи от cPanel в AMP. Например, можете да добавите имейл адреси във вашия домейн и да получите достъп до магазина за приложения Softaculous, без да се придвижвате далеч до cPanel.

С капацитет хостинг преглед усилвател

Това не означава, че ще искате да избягвате cPanel. Реализацията на InMotion хостинг е достойна за най-добрия ни уеб хостинг с ръководство за cPanel, с атрактивно оформление и проста навигация. Една голяма промяна от нормалното изпълнение на cPanel е добавянето на главно меню за достъп до различни категории.

С капацитет хостинг преглед-вашият бизнес

Извън проблеми при първо намиране на хостинга, който искате, InMotion хостингът е опростен и прост. Областта на изплащане е AMP, която включва не само вашата информация за фактуриране и домейн, но и много от полезните настройки от cPanel. cPanel също не е лошо, но е предимно натрупване на запаси.

Видове хостинг

InMotion хостингът предлага солидна гама от услуги, но липсва облачен хостинг. Поради това няма какво да избирате от, да речем, HostGator (прочетете нашия преглед на HostGator), но все пак трябва да можете да намерите план, който да работи за вас.

Основата е бизнес хостинг, което е името, което InMotion хостинг дава на своите споделени планове. Споделеният хостинг поставя множество потребители на един сървър, за да споделят ресурсите. Ефектът на обединяване е чудесен за спестяване на пари, но не е най-добрият за скорост или ъптайм. Не се налагат никакви ограничения за потребителите, така че ако един уебсайт изтласква ресурси, може да имате бавна производителност.

Това важи за всеки споделен план, но InMotion хостингът върши добра работа, като екипира своите споделени планове с функции. Ще получите безплатна регистрация на домейни и архивиране на данни, както и достъп до създателя на уебсайт и неограничен имейл адрес във вашия домейн.

InMotion хостинг включва множество инсталатори с едно кликване за платформи като WordPress, но трябва да закупите план за WordPress, ако така искате да изградите уебсайта си. Въпреки че са малко по-скъпи от бизнес хостинга, плановете на WordPress включват много функции, специфични за платформата, които в противен случай трябва да търсите сами..

С капацитет хостинг от преглед-WordPress-планове

Признак, че купувате хостинг с по-високо качество е, когато неща като дисковото пространство се отдалечават от неограничеността и такъв е случаят с пакетите WordPress на InMotion Hosting. Получавате някакво количество специални ресурси, така че въпреки че е вероятно уебсайтът ви да е хостван на сървър с други, не е нужно да се притеснявате, че някой друг ще се замине около вашите данни.

Плюс това, плановете на WordPress се управляват, което означава, че InMotion хостинг се занимава с техническите аспекти на услугата. Това включва предварително инсталиране на WordPress, когато се регистрирате, автоматично архивиране на вашия уебсайт и автоматично актуализиране на вашия уебсайт.

Извън това има VPS и специализирани планове. Плановете на VPS идват като управляван пакет с Linux и cPanel или като сървър с голи кости, който системните администратори или разработчици могат да персонализират.

Специализираните планове обаче са по-впечатляващи, главно защото InMotion хостинг ви позволява да конфигурирате сървъра по ваше желание. Можете да включите до 512 GB памет и 8TB SSD памет, заедно с други функции, като например вашата RAID конфигурация. Процесорът е продиктуван от избрания от вас хостинг, насочен към двойно Intel Xeon Silver 4110s.

Единственият липсващ тип хостинг е облачният хостинг, който разпространява вашия уебсайт в мрежа от сървъри за излишък и сигурност. За съжаление, това е пропуск, който видяхме от други независими уеб хостове, а именно A2 хостинг.

скорост & Uptime

За тестване на скоростта на уебсайта използваме Pingdom Speed ​​Test и Load Impact. Тестът за скоростта на Pingdom ни позволява да навлезем в детайлите и да видим къде са потенциалните проблеми, докато Load Impact измерва ефективността на услугата при симулиран товар. Изпълнихме и двата теста на празен уебсайт на WordPress, използвайки бизнес плана на InMotion Hosting.

InMotion хостингът върна прилични резултати, но видяхме по-добри (вижте нашето най-бързо ръководство за уеб хостинг). На теста за скоростта на Pingdom имахме средно 1,04 секунди за време на зареждане, но обща оценка от 84 от 100. Това вероятно е така, защото не изглежда да има кеширане от страна на сървъра в бизнес плановете или, поне, нищо които могат да бъдат контролирани в cPanel.

С капацитет хостинг преглед скорост тест

Гледайки стъпалата във веригата, всичко беше там, където трябва да бъде. Заявките за DNS отнемаха малко време, както и свързването със сървъра. Показателят „изчакване“, който измерва колко време отнема браузърът да започне да получава данни, се отчита повече от обикновено, но обикновено.

Скоростта не е лоша, но може да бъде подобрена. A2 хостингът, например, спечели резултат от 96 от 100, до голяма степен заради множеството видове кеширане, които използва в определени споделени планове (прочетете нашия преглед на A2 хостинг).

Load Impact даде подобни разочароващи резултати. По време на петте минути, които тествахме, Load Impact изпрати 50 виртуални потребители на нашия уебсайт, но с високо ниво на вариация в времената на зареждане. Между най-ниските и най-високите точки хостингът InMotion имаше пропаст от 300 милисекунди, което е значително. Можете да видите нашата графика по-долу за пълните резултати.

С капацитет хостинг преглед товар въздействие

Що се отнася до продължителността на работа, InMotion хостинг казва, че гарантира 99,9 процента продължителност, но условията за обслужване казват 99,999 процента, което е съществена разлика. Ако услугата ви падне под този праг, InMotion хостинг ще кредитира акаунта ви за месец услуга.

Това каза, странният начин за получаване на този кредит. InMotion хостинг казва, че можете да се свържете с екипа за поддръжка не повече от един път на всеки 30 дни относно физическото продължаване. След това, ако услугата ви падне под прага, можете да поискате кредита.

Това е странен начин да го направите и си представяме, че много хора ще пропуснат процеса. За щастие, не би трябвало да е проблем. Не сме имали престой по време на тестване и с гаранцията на хостинга InMotion е малко вероятно да го направите.

Сигурност

InMotion хостинг има солиден пакет за сигурност. Започва със SSL / TLS сертификат, който беше рядкост, но стана по-често срещан през последните месеци. SSL сертификат показва, че вашият уебсайт е надежден и като такъв позволява на потребителите да се свързват с него с помощта на криптирана връзка.

Въпреки че безплатен SSL / TLS сертификат е често срещан, безплатната защита от злонамерен софтуер не е. Във всички планове InMotion хостинг включва защита от зловреден софтуер, който по същество е антивирус за вашия уебсайт (прочетете най-доброто ръководство за антивирусен софтуер).

Защитата от зловреден софтуер на InMotion хостинг ще сканира и закърпи всеки ден уебсайта ви за уязвимости. Ако бъде открито нещо, то ще бъде поставено и под карантина. Въпреки че не е премахване на зловреден софтуер сам по себе си, карантирането на заплахи е солиден компромис, като се има предвид, че InMotion хостинг включва защита от злонамерен софтуер безплатно при всеки план.

В случай, че вашият уебсайт се зарази, InMotion все още ви покрива. Автоматичното архивиране на уебсайтове също е включено във всички планове безплатно. Можете да архивирате и ръчно, но InMotion хостинг автоматично ще създаде копие на споделената среда. Възстановяването също е безплатно, стига да не възстановите повече от веднъж на четири месеца.

InMotion хостингът не е единственият хост, който включва тези функции за сигурност, но е сред малкото, които правят това във всички планове. Без значение от кой ниво на хостинг купувате, ще получите SSL / TLS сертификат, защита от злонамерен софтуер и псевдо премахване и автоматизирани архивиране на вашия уебсайт.

поверителност

Досега уеб хостингът не е получил лечение на поверителността на нашите VPN прегледи. При толкова лична информация, свързана с уебсайта ви, е важно да останете частни, особено ако уебсайтът ви заема рискова позиция по определени въпроси.

В името на вашия домейн например е свързана цялата ви лична информация. WHOIS записите показват вашето име, адрес, снимков номер, имейл адрес и други, а тези записи са публично достъпни онлайн. Въпреки това можете да регистрирате домейна си частно, което замества информацията ви с регистратора.

InMotion хостинг предлага регистрация на частен домейн, но на цена. Ще ви струва около $ 13 на домейн годишно. Закупуването не е трудно – InMotion Hosting предоставя връзка в AMP – но все пак струва. DreamHost например предлага поверителност на домейна безплатно.

Политиката за поверителност на InMotion Hosting обаче е солидна. Подобно на повечето домакини в мрежата, той си запазва правото да споделя информация, която може да се идентифицира лично с други компании или правоприлагащи органи. Политиката му за поверителност обаче казва, че не може да продаде никоя от тази информация.

В раздел 4.6 от политиката за поверителност се казва „ние не продаваме или даваме под наем електронни адреси на никого извън Дружеството. Дружеството също няма да споделя електронни адреси на несвързани трети страни или свързани лица. “

В следващите раздели се казва също, че можете да получите достъп, да преглеждате, актуализирате и изтривате личната си информация, като изпратите имейл [защитено по имейл].

Безплатната регистрация на частни домейни е проблем, но политиката за поверителност на InMotion Hosting е надеждна – доколкото ходите на уеб хостове, така или иначе. Въпреки това се надяваме да видим още домакини на уебсайтове да следват водещата информация на DreamHost и да включват безплатно регистрация на частни домейни.

поддържа

Маркирани в горната част на уебсайта на InMotion хостинг са връзки към множество форми на поддръжка. Обслужването на клиенти е важно за уеб хостинга, имайки предвид колко сложна е услугата и InMotion хостингът не прави никакви кости как да се свърже с екипа си. Предлагат се имейл, чат на живо, телефон и Skype, като отличните членове на екипа са разпръснати по тях.

Вашият рецензент разговаря с InMotion хостинг преди старта на услугата си WordPress преди около година и представителят не само предостави точни и пълни детайли, но и работи, за да постигне възможно най-ниската цена. Продажният екип на InMotion Hosting затруднява отхвърлянето на закупуването на хостинг план.

Извън директния контакт има база знания и форум. Базата знания на InMotion хостинг е достъпна от началната страница, без да е необходимо да влизате, като щракнете върху раздела „център за поддръжка“. Базата знания е разделена на често задавани въпроси, ръководства за продукти и ръководства и всяко парче е изпълнено с подробности.

С капацитет хостинг преглед-база от знания

Когато оценяваме база от знания за уеб хостинг, обичаме да виждаме добра комбинация от уроци, ръководства за настройка и парчета за отстраняване на проблеми, а хостингът InMotion не разочарова. Има впечатляващо количество образователни ресурси, както и общи ръководства за отстраняване на проблеми, които обхващат много потенциални проблеми.

Не можахме да имаме достъп до форума, въпреки множеството подкани за влизане.

С капацитет хостинг преглед-общността

Под центъра за поддръжка обаче има връзка към въпроси на общността, които функционират по подобен начин. Няма много взаимодействие в общността, но е ясно, че InMotion хостингът следи въпросите на общността. Дори и без взаимодействие на общността, архивът с въпроси е добра справка за потенциални въпроси, които не са отговорили в базата знания.

Присъдата

InMotion хостинг е солиден, независим уеб хост, който може да работи на неговата скорост. Не е бавно, но има хостове с по-добра оптимизация. Въпреки това дългият списък от функции и множество видове хостинг го правят достоен съперник. Най-впечатляващ е екипът за поддръжка и набор от функции за сигурност.

Поддръжката на WordPress също е чудесна. Всъщност е толкова добре, че InMotion хостингът е най-добрият уеб хостинг за ръководство за WordPress. Ако хостингът InMotion не прилича на хоста за вас, вижте нашите други отзиви за уеб хостинг.

Какво мислите за InMotion хостинг? Използвали ли сте го? Кажете ни за вашия опит в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map