Хостинг24 преглед – лесен за използване, бърз и евтин – актуализиран 2020 г.

Хостинг24 Преглед

Hosting24 е готовият за хостинг вариант на Hostinger, един от любимите ни уеб хостове. Той има много от възходящите страни на своя родител, но е фокусиран повече върху бързото извеждане на нещата във въздуха, отколкото всичко друго. Вижте пълния ни преглед на Hosting24, за да видите дали е опция за вас.


Hosting24 е дъщерна компания на Hostinger и както можете да прочетете в нашия преглед на Hostinger, той е един от най-добрите доставчици на уеб хостинг услуги. Това е евтино, лесно за използване и бързо, което постига баланс, който е трудно да се намери на пазара за уеб хостинг.

В този преглед на хостинг24 ще говорим за нашия опит, след като прекараме време с него. Стартирахме уебсайт на WordPress с неговия най-евтин план за тестване на скоростта, сигурността, удобството за ползване и други, за да можем да ви дадем присъдата си.

Хостинг24 просто го прави твърде лесно да го препоръчам. Въпреки че намерихме няколко области, в които липсва, плюсовете са твърде много, за да се отрече. Ето защо, ако търсите мощен специализиран хостинг или управляван WordPress, може би е по-добре да потърсите другаде.

hosting24-Slider1

hosting24-slider2

hosting24-slider3

hosting24-slider4

предишен

Следващия

Силни & Слабости

Алтернативи за хостинг24

Характеристика

Хостинг24 има много функции, въпреки че това може да не е очевидно веднага. Въпреки че един бърз поглед към страницата с продуктите показва, че тя включва всичко, което трябва, нещата, които го разделят, се случват зад кулисите..

Преди да стигнем до това обаче, трябва да поговорим за това как Hosting24 сегментира своите планове. Ще разгледаме спецификата в секцията „Видове хостинг“, но недостатъкът е, че има планове, които използват cPanel и други, които използват контролния панел на Hosting24. Те също се продават с различни функции на различни ценови точки.

Нормалните споделени планове имат приличен набор от функции, включително безплатен създател на уебсайтове. Въпреки че не е толкова добър, колкото най-добрият ни създател на уебсайтове, Wix, той все още е добра оферта (прочетете нашия преглед на Wix).

hosting24 преглед-сайт-строител

Това каза, за да извадите всичко от споделения план, ще трябва да преминете към бизнес ниво. Там получавате конструктора на уебсайтове, както и безплатен SSL / TLS сертификат, автоматизирани ежедневни архиви и безплатен домейн.

Hoting24 cPanel планове

cPanel планове, от друга страна, не сегментират функции между нива. От двете нива на хостинг на cPanel, получавате SSL / TLS сертификат, създател на уебсайтове и автоматизирани резервни копия. Освен това имате лесна интеграция с Cloudflare (прочетете нашето ръководство за Cloudflare) и пълен SSH достъп.

Странното е, че плановете на cPanel могат да бъдат по-евтини от споделените планове в зависимост от това, какъв слой сте избрали. Въпреки че сме фенове на контролния панел на Hosting24, много харесваме и cPanel, така че може да има смисъл да скочите за план на cPanel, за да получите повече функции за по-малко пари.

Въпреки това тези функции не са нищо в сравнение със сървърния софтуер, който Hosting24 използва. Повечето уеб хостове използват Apache, който е сървър със софтуер с отворен код, който предлага отлична гъвкавост. Има обаче алтернатива, наречена LiteSpeed, която предлага подобна гъвкавост, като същевременно намалява режийните разходи.

Това, което дава резултат е много по-бърза скорост за потребителя. Тъй като ще влезем в секцията „скорост“, хостинг24 се представя изключително и това до голяма степен благодарение на сървърите на LiteSpeed. Не е светкавично като рекламните кредити, които получавате в HostMonster (прочетете нашия преглед на HostMonster), но сървърите на LiteSpeed ​​ще направят много повече за вашия уебсайт в дългосрочен план.

Хостинг24 Преглед на функции

Хостинг24 Логоwww.hosting24.com

Започва от $ 080 на месецВсички планове

Видове сървъри

Споделен хостинг

VPS хостинг

Управляван WordPress

Облачен хостинг

Специализиран хостинг

Хостинг на реселлери

Usablity

FTP достъп

SSH достъп

Cpanel

Корен достъп

Ежедневно архивиране

Уебсайт строител

Услуги

SEO

маркетинг

Дизайн на уебсайтове

Сигурност

Поверителност на домейна
платен

Шифроване на SSL

Премахване на зловреден софтуер

Защитна стена на уеб приложение

Двуфакторна автентификация

DDoS защита

SFTP

поддържа

Поддръжка по имейл

Поддръжка по телефона

Поддръжка на чат на живо

уроци

Потребителски форум

Знание

24/7 Поддръжка

Ценообразуване

Хостинг24 не е най-евтиният хост – прочетете нашия преглед на имена за това – но цените не са лоши. За разлика от LunarPages, който, както можете да видите в нашия преглед на LunarPages, никел и никел ви прави за почти всичко, Hosting24 предлага изчерпателен списък с функции на разумна цена.

Това каза, че превъзхожда многогодишните нива. Подобно на повечето уеб хостове, Hosting24 рекламира цената за най-дългия срок на хостинг, който в случая е четири години. Въпреки това, за разлика от Bluehost, който използва многогодишната отстъпка като начин за погрешно представяне на тарифите си, Hosting24 е ясен за това, което ще плащате (прочетете нашия преглед на Bluehost).

Плюс това, хостинг24 не ви принуждава към многогодишен договор. Можете да закупите един месец, три месеца, една година, две години или четири години хостинг. Цената на месец се увеличава с увеличаването на продължителността. И все пак, за разлика от Arvixe, цената за подновяване остава една и съща през цялото време (прочетете нашия преглед на Arvixe).

Предпочитаме директното ценообразуване на DreamHost (прочетете нашия преглед на DreamHost), но Hosting24 не прави нищо подвеждащо със своята схема на ценообразуване. Всъщност, без скритите такси и добавки на хост като Bluehost, Hosting24 в крайна сметка е евтин в многогодишния край.

Хостинг24 Споделени планове

Най-евтиният споделен план например е под 40 долара за четири години, което е нечувано в индустрията за уеб хостинг. Като се има предвид, че месечната ставка е около 8 долара, това е около пет пъти по-скъпо за почти 50 пъти по-голяма продължителност. Плюс това, отиването за по-дълъг срок може всъщност да е по-евтино.

Същият споделен план е 8 долара на месец, ако ходите месечно, но само 2,15 долара на месец, ако закупите три месеца, което означава, че можете да получите три месеца хостинг за 2 долара по-малко от един месец.

Цените не са най-ниските, които сме виждали, но отличната въвеждаща ставка на хостинг24 прави цената, която си заслужава. Плюс това получавате 30 дни да промените решението си. Въпреки че InMotion хостингът има по-дълъг период на възстановяване – както можете да видите в нашия преглед на хостинг InMotion, ви отпускат цели три месеца – Hosting24 все още е приличен.

Въпреки че обикновено това не е фактор, искаме да споменем възможностите за плащане. Хостинг24 – и Hostinger, по този въпрос – е необичаен по това, че не само ви позволява да плащате с кредитна карта или PayPal, но и с различни криптовалути, включително биткойн.

Лесно използване

Проверката с Hosting24 е проста благодарение на модерния дизайн на уебсайта и директен екран за проверка. Той е много по-чист от FatCow (прочетете нашия преглед на FatCow), но странното разпределение на споделените планове го прави малко по-малко удобен за потребителя от, да речем, Kinsta. Въпреки това, това е малка пречка в цялостното отлично изживяване.

Екранът на касата показва всички възможни продължителности за избрания от вас план и цената на месец за тези продължителност. Това също отнема голяма част от екрана, оставяйки малко място за заяждане за добавки или скрити такси.

hosting24 преглед-касата

След като изберете своя план и продължителност, ще бъдете помолени да влезете или да се регистрирате, което можете да направите, като въведете информацията за акаунта си или като свържете Facebook или Google. Има проблеми с поверителността при свързването на външни акаунти, но това прави процеса на касата по-лесен.

Това каза, след като извърши проверката, Hosting24 обработва нещата по различен начин от другите уеб хостове. Плащането ви ще се изчисти и Hosting24 ще започне да ви превежда през процес на настройка, където ще закупите или добавите домейн и изберете местоположението на вашия сървър.

Един блестящ аспект на тази настройка е, че ще можете лесно да намерите своя сървър на имена (ако не ви е ясно за тях, прочетете нашето ръководство за записи на DNS записи). Ако, подобно на нас, сочите домейн, регистриран другаде, ще трябва да актуализирате своя сървър на имена. Обикновено това се състои в това да намерите добре дошъл имейл или да потърсите в базата знания, но Hosting24 ви дава подробности веднага.

Накрая ще бъдете изпратени до страница с въпрос как искате да изградите уебсайта си, която включва връзки за инсталиране на WordPress, стартиране на създателя на уебсайта, достъп до мениджъра на файлове, поканяване на сътрудници и достъп до автоматичния инсталатор. Можете да пропуснете този процес, но фактът, че Hosting24 безпроблемно ще ви преведе през касата при инсталиране на ново приложение, е огромен.

Това също не омаловажава процеса. Хостинг24 е смилаем за начинаещи, като все още предоставя опциите, от които се нуждаят напредналите потребители. Вместо да ви вземе парите и да ви изхвърли в сложен, объркващ контролен панел, Hosting24 гарантира, че уебсайтът ви е готов и работи, преди да влезете в подробности.

От този момент инсталирахме WordPress, което, за наша изненада, беше лесно да се направи. По-лесно е от инсталатора на приложението Softaculous и все още се инсталира бързо, за разлика от процеса в JustHost (прочетете нашия преглед на JustHost).

Контролен панел на хостинг24

На този етап опитът ви с Hosting24 може да се различава в зависимост от избрания от вас план. Както ще влезем в секцията по-долу, има споделени планове, които използват контролния панел на Hosting24 и други, които използват cPanel. Покриваме времето на cPanel отново – прочетете нашия преглед на SiteGround за един пример на уеб хост, който го използва – така че вместо това ще покрием контролния панел на Hosting24.

Изненадващо е, че може да върви до крака с cPanel. Вместо да бъде изхвърлена версия или изваждане на любимия инструмент за уеб управление, контролният панел на Hosting24 комбинира по различен начин мощността и използваемостта.

hosting24 преглед-контролния панел

Получавате подобна, базирана на икони навигация за управление на уебсайта си, което улеснява намирането на това, от което се нуждаете, както и други аспекти на уеб хостинга, включително таксуване, домейни и допълнителни сървъри.

Работата на cPanel е, че се занимава само с управление на уебсайтове, така че аспектите на уеб хостинга на вашия акаунт обикновено се извеждат на отделно табло. С Hosting24 всичко е под един покрив, което означава, че можете бързо да преминете от управление на уебсайта си, да речем, вашата информация за плащане, без да отваряте друг екран.

Също така в контролния панел е магазин, където можете да закупите продуктите на Hosting24. Можете да регистрирате нов домейн, да получите фирмен имейл и да надстроите хостинга си, но има и необичайни опции. Например, можете да закупите абонамент за NordVPN там, който, както можете да видите в нашия преглед NordVPN, е една от най-добрите VPN услуги на пазара.

hosting24 преглед магазина

Видове хостинг

Подобно на Hostinger, Hosting24 е фокусиран върху споделен хостинг. Въпреки това в горния край е добавена мощност, за да се погрижат за тези, които се нуждаят от нея. Въпреки това има странно разпределение на споделените планове, така че ще изчистим ефира преди да преминем към по-сложните видове хостинг.

Споделен хостинг е, когато на един и същ сървър са хоствани множество уебсайтове. Като позволява на тези потребители да споделят ресурсите така, както им е необходим, уеб хостът е в състояние да спести пари от броя на сървърите, от които се нуждае, за да работи и да прехвърли тези спестявания върху вас. Поради обединяването на ресурси, обаче, споделените сървъри понякога се борят със скорост и време за работа.

Хостинг24 предлага два вида споделен хостинг, само с малка разлика между тях. Първият тип, наречен „уеб хостинг“ на уебсайта, е стандартен споделен план, който използва собствения контролен панел на Hosting24. Съществуват три нива на стандартен споделен хостинг, но препоръчваме най-високо ниво.

Това е така, защото идва с по-бърза обща скорост, безплатен SSL / TLS сертификат и ежедневно архивиране. Макар и да не е толкова евтин като, да речем, 1&1 IONOS, най-скъпият споделен план все още е голяма стойност (прочетете нашия 1&1 преглед на IONOS).

Хостинг24 cPanel планове

Има и планове за cPanel, които използват cPanel вместо контролния панел на Hosting24. Както можете да видите в най-добрия ни уеб хостинг с ръководство за cPanel, cPanel е чудесен по много причини, но тези планове са по-впечатляващи извън това. Вместо да ограничават неща като SSL / TLS сертификат и автоматично архивиране до определени нива, и двата нива на хостинг на cPanel се предлагат с функции.

Както споменахме, те също са по-евтини. Въпреки че нормалните споделени планове са стабилни, те изглеждат посредствени в сравнение с опциите cPanel. Освен ако не искате да използвате cPanel, има малка причина да не спестите няколко долара, докато получавате повече функции.

Ако искате да маркирате и продавате уеб хостинг, Hosting24 има планове за дистрибутори. По същество те са просто пакети от хостинг на cPanel с намалена цена, което ви позволява да закупите 50-150 cPanel акаунти за много по-малко, отколкото да ги купувате поотделно. Въпреки че има ограничения за броя на cPanel акаунти, които можете да имате, можете да ги препродадете, стига да имате ресурси на разположение.

За повече мощност има VPS планове, които все още използват споделена архитектура, но ви дават виртуална среда, посветена на вас. Плановете на VPS от най-нисък клас не са впечатляващи – едноядрената настройка не може да премине показателя на Geekbench’s Surface Book Pro – но по-скъпите планове предлагат солиден удар.

Хостинг24 Облачен хостинг

Облачният хостинг е това, което отличава Hosting24. Както можете да видите в нашия преглед на Kinsta и MDDHosting, уеб хостовете, които са специализирани в облачния хостинг, обикновено имат най-добрия баланс на стойност, бързина, сигурност и надеждност, тъй като стила на хостинг се поддава на по-голяма устойчивост.

Подобно на традиционните форми на уеб хостинг, уебсайтът ви се съхранява на един сървър, но този сървър има възможност да използва допълнителни ресурси от мрежа от други сървъри. Това означава, че при разпространена атака за отказ на услуга, скок на трафика или нещо друго, вашите ресурси винаги ще бъдат на разположение.

Облачният хостинг е естествен дом за WordPress, поради което ще откриете, че повечето от най-добрите ни уеб хостинг за WordPress подборки го предлагат. Някои хостове, които са специализирани в WordPress, предлагат ексклузивно хостинг в облак (прочетете нашия преглед на Pagely за пример).

Хостинг24 е по-близо до Pagely и Kinsta, отколкото е, да речем, HostGator, когато става дума за облачни планове (прочетете нашия преглед на HostGator). Плановете са пълни с мощност, като се започне от 3GB RAM и две ядра на процесора и стигне до 12 GB RAM и шест CPU ядра. Те също предлагат отлични функции, включително усилвател на кеш паметта и безплатен SSL / TLS сертификат.

скорост & Uptime

Използваме Pingdom Speed ​​Test и Load Impact, за да тестваме скоростта на уебсайта. Процесът ни е прост: стартираме уебсайт с най-евтиния споделен план, инсталираме WordPress без допълнително съдържание или добавки и стартираме уебсайта чрез нашите тестови платформи. По този начин можем да премахнем възможно най-много променливи.

Поради това ние се съсредоточаваме по-малко върху времето за реакция на нашите тестове и повече върху неща като HTTP грешки, време за изчакване и препоръки от Pingdom Speed ​​Test. Нашата цел с тестване на скоростта е да получим точка за сравнение, а не точната скорост, която ще постигнете с конкретен уеб хост. Ако се опитвате да улесните уебсайта си по-бързо, прочетете нашето ръководство за подобряване на ръководството за време за зареждане на уебсайтове.

Това е важна забележка тук, тъй като Hosting24 отне около две и половина секунди, което не е добре в сравнение с повечето уеб хостове. Въпреки това, той все пак получи 96 от 100 от теста за скорост на Pingdom, който е толкова добър, колкото и предният ни преходник по скорост, A2 хостинг (прочетете нашия преглед на A2 хостинг). И двамата влязоха в най-бързия ни уеб хостинг списък. 

hosting24 преглед скорост тест

Първоначално предположихме, че това е така, защото се извършва известно кеширане, но това не е така. Можете да включите кеша в контролния панел, но нашето тестване беше направено, тъй като хостингът ни беше предаден, така че винаги го правим. Вместо това, отличните скоростни резултати вероятно са благодарение на софтуера LiteSpeed, който Hosting24 използва.

Отново проведохме теста, само за да видим какво би направил кешът и, изненадващо, той намали времето за изчакване до една шеста от първоначалното време. Оценката ни за ефективност все още беше 96 от 100 – имаше малко оптимизация, която можехме да направим – но в очите на търсачките по-ниското време на чакане винаги е по-добро.

Хостинг 24 Тест за въздействие

Load Impact тестове под различен ъгъл. Вместо да преценява скоростта за един потребител, той тества как се изпълнява уебсайтът, когато е поставен под товар. Тестът ни се състоеше в изпращане на 50 виртуални потребители на уебсайта за пет минути, които установихме, че са около прекъсването на най-евтините споделени пакети.

За разлика от GreenGeeks, хостинг24 се задържа. Както можете да прочетете в нашия преглед на GreenGeeks, той се счупи рано в теста с повишен брой грешки в HTTP, което предполага, че сървърът е в своята граница на производителност. От 7 250 заявки, изпратени в нашия тест за хостинг24, само в една имаше грешка, която е в границите на грешката.

hosting24 преглед товар въздействие

Изпълнението е отлично. Хостинг24 показва силата на разумен брой хора на LiteSpeed ​​сървърите, което се подчертава от кеширането, което е включено във вашия контролен панел. Освен това има 99,9 процента гаранция за продължаване, за да гарантирате, че уебсайтът Ви винаги ще бъде онлайн.

Сигурност

Hosting24 има трите основни функции за сигурност, които търсим: SSL / TLS сертификат, автоматизирани архивиране и защита от зловреден софтуер. Въпреки това, тези функции се разпределят странно. Ако сте прескочили напред, можете да прочетете повече за това в секцията „функции“.

Започвайки със сертификата за SSL / TLS, получавате безплатно безплатно на споделения слой на бизнеса или на плановете на cPanel, ако закупите година или повече. Единият е включен и в облачни планове, които не трябва да са изненада, като се има предвид, че са много по-скъпи.

Сертификатът казва на браузърите, посещаващи вашия уебсайт, че можете да имате доверие, което отваря криптирана връзка между вашия уебсайт и потребителя. SSL / TLS сертификатът е първата стъпка в сигурността на уебсайта, защото защитава потребителите да въвеждат лична информация на вашия уеб сайт от атаки на човек от средата и киберпрестъпления.

По същия начин, архивирането идва с бизнес ниво на споделен хостинг и всички нива на cPanel хостинг. Важното е, че архивирането е автоматизирано, така че можете да се върнете към предишна версия на уебсайта си, ако нещо се обърка. Въпреки това, все още трябва да изтеглите архивите си и да ги съхранявате, като използвате онлайн услуга за архивиране, като Backblaze (прочетете нашия Backblaze преглед).

Отстраняване на зловреден софтуер Hosting24

Защитата от зловреден софтуер е лепкава. Сървърите на LiteSpeed ​​са защитени с ModSecurity, която е защитна стена на уеб приложение, която е много персонализирана. Вие също сте защитени от BitNinja, който трябва да възпира DDoS атаки, злонамерен софтуер и други.

Това каза, че няма сканиране или премахване на зловреден софтуер за вашия уебсайт. Въпреки че Hosting24 предприема щедри стъпки за предотвратяване на злонамерен софтуер, няма инструмент, който да ви позволява да знаете дали вашият уебсайт е заразен. Вместо това Hosting24 гарантира, че сървърите му се пазят в безопасност, така че защитата на вашия уеб сайт все още е във вашите ръце.

Въпреки че би било хубаво да видите включено сканиране на злонамерен софтуер, защитата на сървъра е достатъчна. Плюс това е лесно да се пренебрегне, че когато безплатният SSL / TLS сертификат и автоматичното архивиране се въвеждат в уравнението.

поверителност

Поверителността не е толкова голяма загриженост за хостинг24, колкото за, да речем, DreamHost, но все още е далеч от грубата злоупотреба с данни, която виждаме от марките на Endurance International Group – прочетете нашия преглед на iPage за пример. Хостинг24 уважава поверителността ви, но някои от стъпките, които другите хостове предприемат, за да защитят вашите данни, не са приложени в пълна сила тук.

По-специално, Hosting24 не включва поверителност на домейна, когато регистрирате нов домейн. Регистрирането на домейн изисква да поставите лична информация, като вашето име, адрес и телефонен номер, в WHOIS запис. Този запис също може да бъде търсен публично онлайн, което го прави основна цел за списъци със спам и събиране на данни.

Когато се регистрирате частно, информацията ви се заменя с регистратора. Само няколко уеб-домакини предлагат това безплатно – прочетете нашия ревю за WestHost за пример – и хостинг24 не е сред тях. Все пак поверителността на домейна струва само 5 долара годишно, като се има предвид, че Hosting24 предлага домейни за няколко долара по-малко от GoDaddy (прочетете нашия преглед на GoDaddy), е трудно да се оплаквате.

Декларация за поверителност на хостинг24

Политиката за поверителност също е солидна. Преди да се запознаете с това как вашите данни се споделят (или не), Hosting24 казва, че ще събира само със законност, справедливост и прозрачност и ще ограничи целта на данните до това, което е посочено в политиката за поверителност.

Очертаното е приложено. Хостинг24, като повечето уеб хостове, казва, че събира данни, за да обслужва по-добре аудиторията си, да се свързва с потребителите и да поддържа услугата. Въпреки това не се споменава продажбата или споделянето на вашите данни на трети страни извън малка клауза в края на политиката..

В раздел 11 от правилото се казва: „Докато събираме и обработваме Вашите лични данни, можем да извършваме прехвърляне на данни към различни трети страни.“ Би било хубаво, ако имаше списък на трети страни, с които Hosting24 споделя вашата информация, като EIG предоставя, но, за съжаление, това не е така.

Това, което можем да заключим, е, че поверителността ви се третира с прилично уважение, но хостинг24 не приема крачките, които сме виждали от, да речем, Midphase (прочетете рецензията ни за Midphase). По-ясната политика за поверителност ще извърви дълъг път, както и безплатната поверителност на домейна, така че се надяваме скоро Hosting24 да предприеме тези стъпки.

поддържа

Хостингер имаше някои от най-добрата подкрепа, която видяхме, така че не е изненада, че Hosting24 също има отлична поддръжка. Екипът за поддръжка е знаещ, приятелски настроен и отзивчив, което е трудно да се намери в често сложния свят на уеб хостинга.

Чатът на живо най-много се откроява. След вас около контролния панел е малък балон, който от време на време ще показва изскачащ прозорец, питащ дали имате нужда от помощ. Разбира се, това не е посветен на вас представител, но има множество агенти за поддръжка, готови да вземат въпроси, които може да имате.

hosting24 преглед-на живо-чат

Освен това не е необходимо да въвеждате информация, за да се свържете с поддръжката чрез чат на живо. Тъй като хостинг24 знае, че сте влезли в профила си, не е нужно да преминавате през досадния процес на въвеждане на имейла, домейна и въпроса си, преди да сте свързани с представител. Просто въведете въпроса си и сте на път.

Ако предпочитате сами да се справяте с проблеми, има база от знания, която е замислено подредена в три прости категории. Има много публикации, публикувани от всичко, от основните уроци за настройка до инструкциите за разширена конфигурация в готовност. Това каза, че на повечето парчета липсва дълбочина.

hosting24 преглед-база от знания

В зависимост от това как харесвате подкрепа, това може да е добро или лошо нещо. Обикновено на въпросите се отговаря с не повече от няколко изречения и ако са дадени инструкции, те просто се вписват в списък. Поради това много от записите се чувстват като от Q&А, а не база от знания.

Дори и да е така, той е полезен ресурс, стига да сте готови да се свържете с нас, ако имате нужда от пояснения. За нас това е звездата на шоуто Хостинг24 има отлична поддръжка, дори ако базата от знания не е подробна. Фактът, че ние сме готови да пренебрегнем някои от недостатъците на ресурсите за самопомощ, е доказателство за това колко голям е чатът на живо.

Присъдата

Неучудващо, Hosting24 го удря извън парка. Подобно на родителя си, големият му по характеристики и ниската цена, което прави стойност, която рядко се наблюдава в света на уеб хостинга. Въпреки че можем да намерим ниски и да намерим малки минуси на услугата, цялостната картина работи твърде добре в полза на Hosting24. Той е бърз, гъвкав и лесен за използване, което го прави един от най-добрите доставчици на уеб хостинг наоколо.

Какво мислите за хостинг24? Планирате ли да опитате? Кажете ни за вашия опит в коментарите по-долу и, както винаги, благодаря за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me