Wrike vs Trello: To store navne kæmper mod det i 2020

I denne artikel sammenligner vi to projektstyringsværktøjer: Wrike og Trello. Begge er blandt vores favoritter. Wrike klarer sig altid godt i vores stykker, og vi bruger Trello bag kulisserne her på Cloudwards.net. Vi ser, hvad der kommer oven på i denne Wrike vs. Trello-sammenligning.


Trello er en stor spiller, og Atlasian fik et par år siden til en cool $ 425 millioner. Det sidder på grænsen for opgave- og projektstyring, med dets enkle funktionssæt og brugervenlighed som store plusser (læs vores Trello-anmeldelse).

Wrike er et sofistikeret værktøj, der tilbyder ledere en masse funktioner og er designet til mere detaljeret planlægning. Det hævder over 18.000 glade kunder, som inkluderer højprofilerede mærker som Mars, L’Oreal og Tiffany samt tidligere ikke-onde supergiant Google (læs vores kolonne State of the Cloud for at se, hvor ond Google er blevet).

Wrike og Trello tager forskellige tilgange, hvor Wrike er mere forretningsfokuseret og Trello er enkel og ligetil. 

Du kan læse mere om hvad vi tænkte på Wrike i vores Wrike-gennemgang. Hvis du overvejer at give Trello en tur, kig på vores Trello begyndervejledning for hjælp til at komme i gang.

Opsætning af en kamp: Wrike vs. Trello

Vi vil sammenligne Wrike og Trello over flere runder, hvor hver enkelt ser på et andet område. Uanset hvad der vinder flest runder får kampen. Hvis det er endeligt i slutningen, vil det være en point-beslutning, der er baseret på, hvem der vandt sine runder med bredere marginer.

Vi sammenligner funktioner først ved at se, hvad værktøjerne gør, fordi det er slags vigtigt. Derfra sammenligner vi dem på pris for at se, hvilken der er lettere på din tegnebog. Hvis du ikke ønsker at bruge meget, skal du læse vores Freedcamp-anmeldelse for et andet godt valg.

Vi overvejer brugervenlighed efter dette, fordi det vil have en stor indflydelse på, hvor nyttigt værktøjet er for dig i praksis. Til sidst ser vi på sikkerhed og privatliv, som er vigtige overvejelser, når vi arbejder i skyen.

Trello er et nemt værktøj at bruge, så vi forventer, at det har en stærk runde tre, men vi ser frem til at se, hvad der sker andetsteds. Wrike er teknisk stærk, men det gør ikke funktionerne eller sikkerheds- og privatlivsrunderne forudgående konklusioner.

Wrike skal stadig være den lille favorit. Det er et af vores topværktøjer og vandt i vores Wrike vs. Asana-sammenligning. Lad os komme i gang og starte den første runde.

Funktioner

Funktioner er det sted, hvor vi taler om, hvad softwaren gør, og hvad det kan medføre til dit projekt. De fleste projektstyringssoftware er baseret på opgaver, men ud over det kan tingene være meget forskellige med alle mulige måder at organisere og se de ting, du skal gøre.

Ud over strukturen i dit projekt og måderne du kan se dine data på, ser vi på kommunikationsindstillinger, de understøttede platforme og ekstramateriale, såsom tidssporing eller automatiseringsfunktioner.

For et godt eksempel på et værktøj med usædvanlige funktioner, skal du se på vores Airtable-gennemgang. Lad os se nu på Wrike mere detaljeret.

Wrike

Med Wrike kan du oprette opgaver og subtasks. Du kan tildele dem til mennesker og oprette afhængigheder for at sikre, at dit projekt er afsluttet til tiden. Afhængigheder er en nyttig måde at holde dit projekt på sporet og giver dig mulighed for let at løse tidsplanrelaterede problemer.

wrike-afhængigheder

Det har et brugerdefineret rapportgenerationssystem og en korrekturfunktion, der giver dig mulighed for at kommentere filer, herunder på bestemte punkter i videoer. Hvis du laver meget videoarbejde, vil vores bedste cloud-opbevaring til videoguide være nyttigt.

Du kan gøre oprettelsen af ​​opgaver lettere ved at opsætte formularer, hvilket er nyttigt, hvis du vil have, at dit personale skal oprette opgaver med en fastlagt struktur. Når en opgave er oprettet, kan alle se, hvad der skal gøres, og hvem der er tildelt den, samt relevante oplysninger, du vælger at inkludere. Det hele er gjort, uden at nogen har brug for at ringe til et møde eller sende en meddelelse manuelt.

Opbevaringsplads starter ved 2 GB og klatrer til 100 GB i sin øverste plan med en heftig 4 GB vedhæftningsstørrelsesgrænse. Det burde være masser, men hvis du har brug for mere, kan du kigge på vores bedste online lagerplads til holdguide.

wrike-integrationer

Wrike tilbyder integrationer i forskellige kategorier. De inkluderer kommunikationsmuligheder, såsom Microsoft Outlook, Gmail og Slack, sammen med mange andre.

Wrike har også desktop- og mobilapps, så du er ikke begrænset til at arbejde i browseren.

Trello

Trello er et kanban bord. Det giver dig mulighed for at oprette opgaver og sortere dem i kolonner. Kolonnerne kan få forskellige titler til at definere din arbejdsgang. For eksempel kan en simpel opsætning have “at gøre”, “gøre” og “gjort.”

Trello-kort-detaljer

Du kan få kolonner til at repræsentere teammedlemmer for at se, hvem der har at gøre med en bestemt opgave. På den måde kan alle på dit team se, hvem der er tildelt at gøre hvad, hvad der skal gøres, og hvad der er færdigt. Det er en fantastisk måde at holde alle opmærksomme på, hvad der sker.

Ud over at være nyttige for ledere giver det hele teamet et stort billede af hvad alle laver.

Opgaver kan omfatte en tjekliste med delopgaver, men der er ingen afhængighedsstyring. Ikke alle har brug for det. Opgaver kan mærkes med forskellige farvekategorier og klistermærker, som du kan tilpasse.

Trello-klistermærker

Selvom det gør det godt, er det omtrent alt, hvad der er til Trello. Når det er sagt, er der et par klokker og fløjter.

Du kan uploade filer og vedhæfte dem til opgaver, men i den gratis plan kan disse kun være 10 MB i størrelse. Det er ret begrænsende, men hætten øges til 250 MB, når du betaler for tjenesten. Der er dog ingen grænser for, hvor mange vedhæftede filer du kan have, så du får ubegrænset samlet lagerplads.

Trello kan integreres med andre platforme gennem sine “power-ups.” Der er mange af dem, og de findes i kategorier, såsom filhåndtering og udviklerværktøjer. Udviklere kan også drage fordel af Trellos API til at udvide platformen.

Bortset fra browserversionen har Trello dedikerede apps til store desktop og mobile platforme. Undskyld Linux-fans.

Rundtanker

Wrike startede denne runde med et smell, landede en flammering af slag og lod Trello kæmpe. Trello er god til det, den gør, men det gør ikke meget andet, og Wrikes brede funktionssæt sætter det i en anden liga.

Trello har ubegrænset lagerplads, men Wrikes større vedhæftede størrelse er bedre, hvis du arbejder med store filer, og du kan opgradere dit lager. Vores bedste cloud-opbevaringsartikel vil være nyttig, hvis du planlægger at gøre det.

Denne runde får Wrike til at starte en behagelig start og tage en tidlig føring.

Vinder: Wrike

Pris

Dernæst skal vi se på priser. Du vil vide, at fordelene ved din software opvejer omkostningerne. Heldigvis har begge platforme gratis tilbud, så du kan teste dem, før du indleder. Ingen af ​​dem er for dyre, men Wrike koster mere på sine højere niveauer.

Wrike

Wrike har et gratis lag for op til fem brugere. Dens betalte planer starter ved $ 9,80 per bruger per måned og stiger derfra. Det har også en levetidsplan, som det kan være værd at bruge, hvis du har en stor organisation og planlægger at integrere den overalt.

Mange af Wrikes synspunkter og mere avancerede funktioner låses op, når du bevæger dig op i prisskalaen, så det er værd at se nøje efter at se, hvad du har brug for og vælge en plan i overensstemmelse hermed. For eksempel har du i det mindste brug af Professional-planen for at få undergaver, og du har brug for Business-niveauet eller derover for at bruge Wrikes tidsporingsfunktioner.

Trello

Trello har et anvendeligt gratis lag, der giver dig adgang til dens grundlæggende funktionalitet. Dens forretningsplan tilføjer funktioner og øger din vedhæftningsgrænse, og Enterprise-niveauet tilføjer endnu flere funktioner, herunder et bredere udvalg af sikkerhedsindstillinger.

Du får kun én power-up på det gratis niveau. Der er dog ingen grænser, når du betaler, så hvis du planlægger at udvide Trello og integrere det med andre onlinetjenester, er det den rette vej at gå.

Niveau: Pris pr. Bruger pr. Måned:
GratisGratis
Business Class$ 9,99
Enterprise$ 20,83 (men falder med brugertællingen)

Runde to tanker

Begge platforme tilbyder et gratis niveau, men Wrike’s er ret begrænset, hvor vigtige funktioner rulles ud på hvert niveau. Trello giver dig det grundlæggende gratis, og giver dig derefter mere af alt med dets betalte muligheder sammen med forbedret sikkerhed og support.

Du kan dog vende det rundt og påpege, at hvad du betaler for med Wrike går ud over, hvad Trello tilbyder.

Vi foretrækker Trellos gratis tilbud, men Wrike er et langt mere sofistikeret værktøj og tilbyder mere, når du går op i niveauet. Selvom Wrike bliver dyrere, gør den det, mens den tilbyder mere end Trello. Vi er ikke overbeviste om, at Trellos forretningsserie er en forbedring i forhold til Wrikes professionelle plan med lignende priser.

Vi erklærer denne runde uafgjort. De af jer, der ikke har brug for avancerede funktioner, skal dog vælge Trello. Hvis du er villig til at betale top dollar, kan du kigge på vores Aha-gennemgang for et andet værktøj af høj kvalitet men dyrt.

Vinder: Slips

Brugervenlighed

Vi ser på brugervenligheden derefter. Alle funktioner i verden hjælper dig ikke, hvis du ikke kan finde ud af, hvordan du bruger dem, så vi vil se, hvilken software der gør det bedre job med at gøre sig tilgængelig og hjælpe dig med at finde ud af ting.

Den bedste projektstyringssoftware tilbyder ikke kun strøm, det giver dig hjælp og hjælper dig med at lære dets mere avancerede funktioner. Se vores LeanKit-gennemgang for et eksempel på et værktøj, der hjælper dig med at lære gennem et fremragende prøveprojekt.

Wrike har et stærkt omdømme overalt, men brugervenlighed er ikke dets stærke punkt, så Trello, med sin enkle layout og træk-og-slip-venlighed, er favoritten.

Wrike

At komme i gang med Wrike er enkelt med en let tilmeldingsproces, der følges af at invitere dine kolleger til at deltage i dit team. Derefter kan du konfigurere dit arbejdsområde. Du kan starte med en tom skifer, hvis du vil, men vi anbefaler at bruge en af ​​Wrikes skabeloner.

wrike-invitere

De giver dig mulighed for at bruge Wrike på alle mulige måder. De gør et godt stykke arbejde med at vise dig hvad der kan gøres, så det er værd at se igennem for at få et par ideer, når du først starter.

Hvis du ønsker at bruge skabeloner til at fremskynde dit arbejde, skal du læse vores Podio-gennemgang for at lære om en platform, der giver dig mulighed for at tilpasse dem til dine behov.

Når du begynder at bruge Wrike, finder du, at dens interface er stærk og intuitiv med masser af oplysninger tilgængelige for dig. Det er dog muligt at gå tabt, når du navigerer. Det har et fremragende hjælpesystem til, når du sidder fast, men du finder dig selv nødt til at finde ud af tingene med det første.

Trello

Trello tager et par minutter at finde ud af og er så enkel, at du muligvis aldrig har brug for dokumentationen. Hvis du kan trække og slippe ting, kan du bruge dem.

Dens design er intuitivt, og det er nemt at finde menuer og knapper. De fleste er selvforklarende, og mange har tekst, der beskriver, hvad de gør. Af største vigtighed er det hurtigt, uden nogen af ​​de grænsefladeforsinkelser, vi undertiden ser i browserbaserede værktøjer.

Hvis du får problemer, finder du, at Trello tilbyder masser af hjælp og support. Det har hundreder af artikler i sin vidensbase samt en community-side fuld af spørgsmål og svar fra andre brugere. Hvis du har brug for at bede om hjælp, kan du gøre det der eller kontakte Trellos support direkte via den angivne formular.

Runde tre tanker

Ligesom prisrunden er det svært at kalde, fordi Wrike og Trello tilbyder så forskellige ting. Trello er lettere at bruge, men sammenligningen virker uretfærdig, når Wrike gør så meget mere.

Vi er dog nødt til at aflevere denne runde til Trello. Wrike er et komplekst værktøj, der har en indlæringskurve. Det gør Trello ikke, og det er svært at se forbi det her. Det holder tingene enkle og er den slags værktøj, du kan stole på, at enhver bruger, uden at du har brug for for meget teknisk support.

Det gør, at det hver går ind i den sidste runde. Trello holder sit eget, og tingene kunne ikke være nærmere.

Hvis du værdsætter brugervenlighed, men ikke ønsker at gå på kompromis med strømmen, kan du kigge på vores foretrukne projektstyringsværktøj i vores monday.com-gennemgang.

Vinder: Trello

Sikkerhed & Privatliv

Nu hvor vi har gennemgået de lette ting, grave vi os dybere og ser på sikkerhed og privatliv. Vi ønsker at se et stærkt udvalg af brugerindstillinger samt certificeringer og solid teknologi, der bruges til at levere tjenesterne. Wrike scorede godt i vores anmeldelse, men lad os se om Trello kan fortryde det og vinde konkurrencen.

Begge platforme gør masser for at beskytte din online sikkerhed. Hvilket er det bedste, der dog er tilbage at se. Lad os komme igang.

Wrike

Wrike har et stærkt sæt funktioner og brugerindstillinger til at beskytte dig mod cyberkriminalitet. Når det er sagt, bliver mange af dem kun tilgængelige på dens virksomhedsplan.

To-faktor-godkendelse tilbydes på dette niveau. Du får også SAML 2.0-enkelt login, brugerkontroller og adgangstilladelser, tilpassede adgangskodepolitikker og revisionsrapporter.

wrike-aktivitet-rapporter

Under hætten er Wrike lige så stærk med TLS v1.2 brugt til at kryptere data under transit og AES 256-bit til datalagring. Hvis du ikke er sikker på, hvad det er, skal du læse vores beskrivelse af krypteringsartikel.

Det er i overensstemmelse med EU-U.S. Beskyttelse af personlige oplysninger samt den almindelige databeskyttelsesforordning. Det har også ISO- og SOC-certificeringer.

Som i de fleste områder har Wrike meget at tilbyde, men det varierer mellem planerne. Det betyder, at du kan betale for de mere avancerede funktioner, hvis du har brug for dem, men du skal se nærmere på, hvad der er tilgængeligt på hvert niveau.

Trello

Trello giver dig tofaktorautentisering som standard, selv på dens gratis plan. Flere funktioner findes på dets betalte planer, såsom Googles enkelt login, domænebegrænsede invitationer og tilladelsesrelaterede indstillinger.

Trello-invitere

Hvis du er bekymret for, at nogen har stjålet dine loginoplysninger, kan du se en liste over sessioner fra Trellos indstillingsside. Du kan også downloade en fil, der indeholder de oplysninger, som Trello gemmer om dig. Vores hvordan du beskytter din privatlivsartikel har måder til at sikre, at du ikke lækker mere information, end du har tænkt dig.

Trello er SOC 2-certificeret og overholder EU-U.S. og Swiss-U.S. beskyttelse af personlige oplysninger. Det bruger Amazon Web Services som rygrad med TLS og AES 128-bit kryptering til data under transport. Vedhæftede filer er krypteret med AES 256-bit.

Det har et rullende backup-system og lover at gendanne adgangen til dine data hurtigt i tilfælde af strømafbrydelse. Hvis du selv vil håndtere sikkerhedskopiering, har vores bedste artikel om sikkerhedskopieringstjenester masser af nyttige oplysninger.

Runde fire tanker

Vi troede, at denne runde ville være en nem runde for Wrike, men ved nærmere undersøgelse tilbyder Trello mere, end vi forventede. To-faktor godkendelse er rart at have på sit gratis tilbud, selvom Wrike tilbyder funktionen, hvis du betaler for den. Læs vores artikel om tofaktorautentificering for at lære mere om den.

Det stærkere valg af muligheder for brugere til at kontrollere den måde, de bruger tjenesten på, gør Wrike imidlertid til det overordnede valg. Det har også stærkere kryptering og nyttige revisionsfunktioner til at holde øje med, hvad dit team gør op til.

Wrike tager den sidste runde, fordi det er sådan et godt valg for den sikkerhedsbevidste. Trello lod sig dog ikke ned.

Hvis du leder efter alternativer, der også er stærke inden for sikkerhed og privatliv, kan du tage et kig på vores Smartsheet-gennemgang.

Vinder: Wrike

Dommen

Med to runder til Wrike og en til Trello, tager Wrike sejren lige i slutningen af ​​konkurrencen. Det var dog tæt ved, at Trello startede en god kamp. Wrike har bedre funktioner og stærkere sikkerhed, hvilket får gevinsten over Trellos mere brugervenlige tilgang.

Begge værktøjer har deres anvendelser, hvor Wrikes brede funktionssæt er velegnet til avanceret projektstyring og teams, der ønsker at foretage en langsigtet investering i et værktøj. Det kan hjælpe med ting som tidssporing og forbedring af arbejdsgang.

Trello er bedre for dem, der har brug for en enkel måde at planlægge og tildele opgaver på, samt give alle et overblik over, hvad teamet gør. Det giver dig mulighed for at se, når tingene er klar, samt holde øje med, hvad der er tilbage at gøre.

Trello-skabe-bord

Wrike og Trello har gratis planer såvel som forsøg på deres betalte funktioner, så hvis du vil prøve dem, er der intet, der forhindrer dig i at tage dem til et spin for at se, hvad de tilbyder.

Hvis du har brugt et af værktøjerne, er vi glade for at høre, hvad du troede. Fortæl os, hvis du har noget at tilføje til vores vurdering af, hvordan de sammenligner. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me