Wrike vs Basecamp: To store navne handelsblæs i 2020

Historien har set nogle episke showdowns: Ali mod Frazier, McEnroe vs. Connors, Cardi B vs. Nicki Minaj. Vi vil tilføje endnu et sammenstød på listen i denne Wrike vs. Basecamp-sammenligning, hvis vinder vil være mest af interesse for projektledere.


Wrike blev lanceret i 2006 og har over 18.000 virksomheder på sine bøger, inklusive højprofilerede klienter som Google, L’Oreal og Mars. Det er en funktionsrig platform, der er blandt de bedste projektstyringssoftware derude.

Basecamp er et stort navn og kan prale af en svimlende 3 millioner tilmeldinger. Det blev oprettet i 2004 af teamet bag applikationsrammen Ruby on Rails.

Begge værktøjer har omtalt i vores face-off artikler før. Wrike vandt vores Wrike vs. Asana kamp, ​​men tabte i monday.com vs. Wrike. Det er dog næppe en skændsel, fordi monday.com er det bedste, der er. Basecamp tabte vores Asana vs. Basecamp-kamp, ​​så det ser ud til at kæmpe tilbage.

Vi har også set nærmere på begge tjenester i vores anmeldelser, så hvis du vil lære mere om dem, skal du læse vores Wrike-anmeldelse og Basecamp-anmeldelse.

Opsætning af en kamp: Wrike vs. Basecamp

Wrike og Basecamp kæmper ikke med knytnæver eller våben, men med funktioner, muligheder og designkvalitet. Vi sammenligner dem over fire runder, og en vinder erklæres i hver enkelt. Den samlede vinder vil være det værktøj, der tager flest runder.

Vi åbner ved at sammenligne dem med funktioner for at se, hvilket værktøj der gør mest. Funktioner er kernen i, hvad software kan give dit team. Så skal vi se på prisen for at se, hvilken værdi der bedst er. Mange platforme tilbyder flere muligheder, så det er vigtigt at finde ud af, hvad der er bedst.

I brugervenlighedens runde vurderer vi, hvad der arbejder med mindst mulig ståhej og gør mest for at hjælpe dig med at komme i gang. I sikkerheds- og privatlivsrunden ser vi på, hvor du kan stole på dine data med mest, såvel som hvilke der giver flest muligheder for at kontrollere adgangen til dine projekter.

1

Funktioner

I denne runde sammenligner vi værktøjer til funktionalitet for at se, hvad der gør bedst for dit team. Ud over den måde, opgaverne præsenteres, kan vi godt lide at se masser af opbevaring, integration med andre platforme og kommunikationsfunktioner. Interessante ekstramateriale scorer også godt.

Hvis du vil have et værktøj, der har nogle usædvanlige udvidelser, kan du se vores Airtable-gennemgang. Det inkluderer en 3D-modeludforsker, automatisk oversættelse og endda en sidedesigner.

Wrike

Med Wrike kan du oprette opgaver og tildele dem til teammedlemmer. Opgaver kan opdeles i delopgaver, og du kan tilføje afhængigheder, så du kan sikre dig, at dit projektplan er gennemførligt. Med afhængigheder kan du få øje på flaskehalse og se, hvad virkningen vil være, hvis en opgave er forsinket.

Se vores Easy Projects-gennemgang for at lære om en anden mulighed, der gør det nemt at arbejde med afhængigheder.

Wrike er en god platform til fildeling med 2 GB plads tilgængelig på sin gratis plan. Det går op til 100 GB for Enterprise-brugere. Hvis du har brug for mere end det, kan du læse vores bedste online opbevaring for teams-artiklen.

Du kan give kommentarer til filer, inklusive i midten af ​​videoer. Det gør det nyttigt, hvis du vil organisere dine egne videoprojekter. Videoer tager dog meget plads, så du har muligvis også brug for vores bedste cloud-opbevaring til guide til store filer.

wrike-integrationer

Wrike integreres med en masse tjenester. Du kan bruge det med Adobe Creative Cloud, Slack, Salesforce, Dropbox og mange andre. Den nye “Wrike Integrate” -funktion, som vi ikke har prøvet endnu, giver dig mulighed for at oprette tilpassede integrationer.

Wrike har også en API, så de af jer, der koder, kan koble den til dine egne apps eller dit websted. Hvis du søger at oprette dit eget websted, kan vores sammenligning med Wix vs. Weebly webstedsbygger muligvis også hjælpe dig.

wrike-kalender

Wrike har flere visninger, såsom strømmen, Gantt-kort og kalender. En anden nyttig funktion er oprettelse af rapporter. Der er forskellige rapporttyper, såsom dem, der viser dig, hvilke opgaver der er forfaldne eller ikke tildelt. Wrike gør det nemt at skabe dem.

Internationale brugere vil sætte pris på dets valg af sprog. Over et dusin er tilgængelige, som inkluderer ni officielle oversættelser og adskillige bidrag fra brugerne.

Ud over at køre i browseren har Wrike desktop og mobile klienter til Windows, macOS, Android og iOS, så det kan bruges på de fleste enheder.

Base Camp

Basecamp har gode fildelings- og kommunikationsfunktioner sammen med enkel oprettelse af opgaver. Det er et stærkt valg til generel kontorbrug.

Det giver dig mulighed for at oprette to-do lister fyldt med opgaver. Du kan tildele opgaver til folk, efterlade noter og give dem forfaldsdatoer. I modsætning til Wrike har den ikke subtask eller afhængighed. Hvis du dog ikke har brug for dem, skal du læse vores Podio-gennemgang for at lære om et andet værktøj, der holder tingene enkle.

Der er en kalender, der hjælper med at planlægge din tidsplan, og den integreres med kalendertjenester fra Apple, Microsoft og Google.

basecamp-lejrbål

Dets “Campfire” -chats er en fantastisk måde at holde alle kommunikerende på. Du kan dele lyde og video, skønt vi havde problemer med video under test. Ud over Campfire kan du chatte med holdkammerater via Basecamps opslagstavle.

Basecamp advarer folk, når ændringer foretages af andre, så det er godt at holde alle opmærksomme på, hvad teamet gør.

Det har et anstændigt udvalg af integrationer, herunder Zapier, som giver dig mulighed for at dele data med hundredvis af apps. Der er også integrationer til oprettelse af rapporter, softwareudvikling, tidssporing og regnskabsføring. Hvis du søger et projektstyringsværktøj, der fokuserer på den økonomiske side, skal du læse vores Mavenlink-gennemgang.

Du får masser af plads med det. Dens 500 GB cloud-lager er meget mere, end Wrike tilbyder, selv på Enterprise-planen. Hvis du dog har brug for mere, har vores bedste cloud-opsamling muligheder.

Ligesom Wrike har Basecamp apps til Windows, macOS, Android og iOS som supplement til browserversionen.

Rundtanker

Basecamp har masser af opbevaring, og Campfire er godt til teamchats. Wrike er et mere seriøst værktøj, hvor dets afhængighedsstyring er nyttigt til avanceret projektplanlægning.

Selvom vi finder Basecamp venligere, og det mangler ikke på funktioner, føles Wrike mere detaljeret og giver dig flere muligheder på de fleste områder. Det har også en mere avanceret struktur med subtasks og afhængigheder. Dets sprogindstillinger gør det også nyttigt for internationale brugere.

Round: Funktioner Point for Wrike

Forkert logo
Basecamp-logo

2

Pris

Dernæst skal vi se på prisen for at se, hvilket værktøj der giver den bedste værdi. Ud over lave priser kan vi gerne se en lang gratis prøveperiode, masser af måder at betale på, rabatter og forskellige planer. Basecamp tog nogle tunge slag i den sidste runde, så det vil være ivrig efter at komme tilbage i konkurrencen. Lad os se på, hvad Wrike først tilbyder.

Wrike

Wrike har en gratis plan for op til fem brugere, og der er en kortfri 14-dages prøveperiode, hvis du vil prøve dets andre funktioner uden at gå ned i dit budget. Hvis du vil bruge dens ekstra planer, betaler du et månedligt gebyr pr. Bruger, hvilket øges, når du bevæger dig op ad niveauerne.

Priserne er omsætningspapirer på Enterprise-niveauet, men du kan muligvis få en levetidsforbrug til en engangsbetaling, hvis du spørger pænt.

Wrike er ikke for dyrt, men det er heller ikke det billigste værktøj på markedet, og med brugergrænser for de billigere planer vil det koste dig mere, efterhånden som din teamstørrelse øges.

Base Camp

Basecamp-hold betaler et fast gebyr på $ 99 pr. Måned, uanset holdstørrelse. Det er stor værdi, hvis dit team er stort, men mindre, hvis det er lille.

Basecamp er gratis for undervisere, så hvis du ønsker at få din klasse eller medarbejdere mere organiserede, er det den, du skal gå efter. Nonprofits får også 10 procent rabat. Studerende vil måske også læse vores FunctionFox-anmeldelse, fordi de kan få adgang til den gratis.

Basecamp har en lang 30-dages prøveperiode, der giver dig tid til at få dine tænder ind i det for at se, om det passer godt til dit team. Basecamp holder det enkelt med masser at tilbyde alle, undtagen hold med en håndfuld medarbejdere, der finder det dyrere end andre muligheder.

Runde to tanker

Wrike er billigere end Basecamp, men kun hvis du har et lille hold. Dets gratis lagdel er fantastisk for små teams, der prøver det, og dens professionelle plan er billig. Hvis du har mere end 10 personer på dit team eller vil bruge mere avancerede planer, er Basecamp billigere. Dets flade betalingssystem er også meget lettere at finde ud af og styre.

Den potentielle besparelse med Basecamp er større. Det har også en generøs gratis prøveperiode og er gratis for undervisere, så den vinder denne runde.

Runde: Prispoint for Basecamp

Forkert logo
Basecamp-logo

3

Brugervenlighed

I denne runde skal vi se på, hvilket værktøj der er nemmest at bruge og gør mest for at være tilgængelig. Et stærkt interface, mangel på fejl og god hjælp og supportmuligheder vil hjælpe.

Hvis du vil have et simpelt værktøj, kan du kigge på vores Trello-gennemgang for at lære om en kanban-baseret mulighed.

Wrike

Wrike er et af de mest avancerede værktøjer i projektstyringskategorien, men det er let at tilmelde sig og komme i gang med det. Startprocessen giver dig mulighed for at invitere teamkammerater og tager dig gennem opsætning af dit arbejdsområde.

wrike-skabeloner

At opbygge dit arbejdsområde er hurtigt og nemt. Wrike indeholder mange kategoriserede skabeloner, der hjælper dig med at komme i gang. Det kan være enkle kanban-tavler, systemer til billettering, begivenhedsstyring eller en masse andre ting. Skabelonerne inkluderer deres egne videoer, der viser dig, hvordan du bruger dem, hvilket er et dejligt touch.

Du kan derefter nemt tilføje opgaver. Wrikes hovedvisning viser dine opgaver til venstre og opgaveoplysninger til højre.

wrike-afhængigheder

Afhængighedsstyring er undertiden svært, men Wrike håndterer det godt. Det har en dedikeret knap til at skabe forhold mellem opgaver. Wrikes interface indeholder masser af muligheder og kontroller. Du kan gøre meget med det, men det tager tid at finde ud af. Navigation er ikke altid ligetil, og det er muligt at gå tabt med det første.

Når du sidder fast, giver Wrike dig masser af hjælp med en detaljeret vidensbase og hurtig, responsiv kundesupport.

Base Camp

Basecamp er et sympatisk værktøj med en blød farvepalet og munter billeder, der bruges overalt. Designet er klart, og du kan bruge det uden at sidde fast.

basecamp-tilmelding

Vi så lejlighedsvis problemer med pop-up-elementer ikke forsvinde og kontroller var dog ikke i orden. Når det er sagt, kunne vi generelt løse dem ved at logge ind eller klikke rundt, og de var ikke for hyppige.

Basecamp giver dig masser af hjælp, med guider, der fører dig gennem opgaver trin for trin og opretter automatisk meddelelser til dig. Det kan spare dig for tid, hvis meddelelserne siger, hvad du vil. Der er også masser af underretninger og e-mails. Du kan slukke dem, hvis du får for mange, men hvis du skal holdes underrettet, hjælper Basecamp bestemt.

basecamp-hold

Vi fandt dets individuelle applikationer veldesignede, attraktive og brugervenlige, men vi var ikke så ivrige efter dens topskærm, der så dateret ud sammenlignet med resten af ​​platformen. Hvis du gentagne gange opretter lignende projekter, kan du oprette dine egne skabeloner til at inkludere hvad dine projekter har til fælles og bruge dem som udgangspunkt.

basecamp-boost

Basecamp har dejlige berøringer, f.eks. Dens “boost”. Du kan klikke på en raket for at vise dine holdkammerater påskønnelse. Det er en god måde at opbygge moral på. Læs vores Asana-anmeldelse for et eksempel på et andet værktøj, der prøver at gøre din dag lysere med dens søde “fejring”. Vores Asana begyndervejledning hjælper dig også med at komme i gang med den.

Hvis du sidder fast, har Basecamp masser af vejledning og tutorials på sin hjælpeside. Dets tre-minutters support svar er fælles bedst i klassen med, er, Wrike.

Runde tre tanker

Basecamp er venlig og imødekommende, men dens bugs holder det tilbage i denne runde. Wrike har en stejlere læringskurve, men der er et godt udvalg af skabeloner. Begge har fremragende support- og hjælpesider til, når du sidder fast. Generelt set er Basecamp dog mere tilgængelig, så den vinder denne runde.

Begge disse værktøjer er gode til brugervenlighed, men hvis det er et nøgleområde for dig, kan du kigge på et værktøj, der sømmer det i vores monday.com-gennemgang.

Runde: Brugervenlighedspunkt til Basecamp

Forkert logo
Basecamp-logo

4

Sikkerhed & Privatliv

Vi ser på sikkerhed og privatliv næste. Når regeringer og tech-supergiganter gør alt, hvad de kan, for at spionere på dine data, er det vigtigt at bruge et værktøj, der holder dine data sikre. Kryptering, certificering og indstillinger er nøglen i denne runde.

Lad os se, hvilket værktøj der gør mest for at beskytte dig mod cyberkriminalitet.

Wrike

Wrike er et af de bedste værktøjer, når det kommer til sikkerhed. Det har et stærkt udvalg af funktioner, bruger kryptering i topkvalitet og giver dig mange nyttige muligheder for at kontrollere adgangen til dine projekter.

Det har tofaktorautentificering via Google Authenticator-appen, som giver dig mulighed for at logge ind mere sikkert. Vores bedste artikel med tofaktorautentificeringsapps taler mere om det.

Wrike har flere sikkerhedscertificeringer, herunder ISO 27001, SOC 1 og SOC 2. Det har et separat datacenter for EU-kunder, der overholder ISAE 3402.

Den bruger den nyeste krypteringsteknologi. Data i transit får TLS v1.2 med AES 256-bit og en 2048-bit servernøglængde. Data i hvile, såsom vedhæftede filer, er beskyttet med AES 256-bit kryptering. Hvis du vil vide ind og ud af det, skal du læse vores beskrivelse af kryptering.

Med Wrike kan du indstille din netværksadgangspolitik, så du kan forhindre folk i at ikke anerkendte IP-adresser får adgang til dine projekter. Det gør det svært for nogen uden for din organisation at bryde ind. Det kan også forhindre dit personale i at få adgang til data hjemmefra, hvis du vil forhindre, at.

Enterprise-brugere får flere sikkerhedsfunktioner. Du kan justere tilladelser for at beslutte, hvem der kan gøre hvad med filer, samt styre, hvordan teammedlemmer bliver inviteret til dine projekter.

Du får også kontrol over dit teams kodeordspolitik. Du kan kræve stærke adgangskoder og få folk til at ændre dem regelmæssigt, så balancen mellem bekvemmelighed og sikkerhed er din at håndtere.

Hvis teammedlemmer kæmper med adgangskoder, kan du vise dem, hvordan vi konfigurerer en stærk adgangskodeartikel for et par tips.

Base Camp

Ud over at have sine egne servere bruger Basecamp Amazon Web Services og Google Cloud Storage til at gemme dine filer. Det kan være en god ide at læse en af ​​vores State of the Cloud-artikler for at hjælpe med at dømme, om de store spillere kan have tillid til at håndtere dine projekter.

Data i transit sendes via HTTPS med AES-128-CBC. TLS-versionen er ikke angivet på sin hjemmeside, men vi har set TLS 1.2 nævnt andetsteds. Det bruger en stærk AES-256 / SHA-256-kryptering til filer. Ingen vil bryde igennem det i en fart.

Basecamp overholder også EU-U.S.A. Privacy Shield og siger, at det ikke vil dele dine data, medmindre det er lovligt tvunget til at gøre det. Det vil informere dig om det, hvis det lovligt kan. Hvis du er bekymret for snooping, kan du også se på vores bedste VPN-funktion.

Basecamp er PCI-kompatibel, men selvom dets datacentre er SOC-revideret, er det ikke det.

Dets servere er fysisk beskyttet med biometriske låse, og personalet er til stede 24 timer i døgnet. Det laver sikkerhedskopier hver time, så hvis der opstår en ulykke på et af sine datacentre, mister du ikke dine filer. Dine data slettes 30 dage efter lukning af din konto.

Basecamp deltager i bug bounty-programmer, så hvid hat-hackere kan hjælpe med at forbedre dens sikkerhed og plug huller, før nogen finder dem.

To-faktor-godkendelse er tilgængelig via Google som med Wrike, så du kan logge mere sikkert på med Basecamp også.

Runde fire tanker

Begge værktøjer gør meget ved sikkerhed, med stærk kryptering, overholdelse af privatlivets rammer og systemer for at holde dine data sikre. Wrike går dog videre og tilbyder kunder et væld af muligheder for at kontrollere, hvordan deres brugere interagerer med webstedet. Det vinder denne runde komfortabelt.

Runde: sikkerhed & Fortrolighedspunkt for Wrike

Forkert logo
Basecamp-logo

5

Dommen

Ved to runder, har vi en beslutning om at tage. Brugervenligheden og prisrunder gik til Basecamp, men der var ikke meget i det. Funktionsrunden blev taget behageligt af Wrike og sikkerheds- og privatlivsrunden endnu mere. Wrike deltager i den samlede konkurrence.

Vinder: Wrike

Wrike og Basecamp er forskellige værktøjer med forskellige tilgange. Wrike er mere detaljeret og forretningsmæssigt og passer til ledere, der ønsker at analysere teampræstationer og strømline arbejdsgange.

Basecamp er fantastisk som et generelt mødested og kommunikationsværktøj. Det gør et godt stykke arbejde at holde dine oplysninger et sted og gøre det let for alle at dele og få adgang til dem. Det har en mere afslappet fornemmelse, og det passer nogle hold.

Overordnet set er Wrike imidlertid vores foretrukne værktøj, med dets ekstra funktioner, der gør det skiller sig ud fra projektstyringsmængden.

Begge platforme tilbyder en gratis prøveperiode, så gå videre og test dem for at se, om du er enig med os. Hvis du har brugt en af ​​dem og har noget at fortælle os om dem, skal du gøre det i kommentarerne. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me