SiteGround vs GoDaddy: En SMB-fokuseret kamp for 2020

SiteGround og GoDaddy er to meget forskellige webhostingtjenester. På den ene side har du SiteGround, som fokuserer sin service på en kortfattet serie af planer og direkte support, og på den anden side har du GoDaddy, der tilbyder næsten enhver service, en lille virksomhed kan have brug for. Alligevel er det kun en, der kom til vores bedste liste over webhosting.


For at finde ud af hvilke, skal du fortsætte med at læse vores SiteGround vs. GoDaddy-sammenligning. Vi kaster udbyderne ind i ringen for at hertugde det ud over flere runder. I slutningen vil det være sejeren, uanset hvad der vandt det største antal runder. 

Når det er sagt, hvis du lige er startet, burde denne sammenligning ikke være den eneste, du læser, fordi vi sammenligner udbydere direkte. Nogle aspekter ændrer sig i sammenligning med hele markedet for webhosting, så læs vores SiteGround-gennemgang og GoDaddy-gennemgang for at få vores fulde tanker om hver tjeneste..

Opsætning af en kamp: SiteGround vs. GoDaddy

For at sikre, at hver runde vægtes lige, har vi kondenseret de otte runder, der normalt findes i vores anmeldelser til fem: funktioner, priser, brugervenlighed, hastighed og sikkerhed. 

Vi vil stadig dække alt, hvad vi typisk dækker i vores anmeldelser, men nogle sektioner kombineres med andre. Det gør ikke kun sammenligningen mere direkte, den gør den også mere retfærdig. Når alt kommer til alt, har et punkt i hostingtyper ikke den samme vægt som et punkt i hastighed. 

I begyndelsen af ​​hver runde lægger vi grundlæggende regler og fastlægger, hvad vi leder efter fra hver udbyder. Vi vil tale om hver enkelt, give vores tanker om, hvordan de sammenligner og tildeler et point til vinderen. Uanset hvilken tjeneste der har tre eller flere point vinder kampen. 

Som med alle vores sammenligninger opfordrer vi dig til at læse gennem hvert afsnit i modsætning til bare at scanne vinderne. Der var for eksempel flere runder i vores HostGator vs. Bluehost matchup, der kunne være gået begge veje. I sådanne tilfælde følger vi vores bedste vurdering, men det er ikke altid rigtigt for alle. 

1

Funktioner

Først skal vi se på funktioner. Selvom dette afsnit kan variere fra LiteSpeed-serverne, der vises på Hostinger til det proprietære kontrolpanel for Kinsta, er der et par hæfteklammer, som vi kigger efter (læs vores Hostinger-gennemgang og Kinsta-gennemgang). Vi leder nemlig efter automatiske daglige sikkerhedskopier, en inkluderet webstedsbygger og et gratis SSL / TLS-certifikat.

SiteGround

SiteGround er en så stærk webhost, fordi det inkluderer så mange funktioner gratis. I modsætning til HostGator inkluderer det dem også på tværs af planer (læs vores HostGator-gennemgang). Det væsentligste redegøres for, herunder automatiserede daglige sikkerhedskopier, Cloudflare-integration og et gratis SSL / TLS-certifikat. Der er også en webstedsbygger, og heldigvis er den en af ​​de bedste.  

Uanset hvilken plan du vælger, kan du bruge en gratis version af Weebly. Som diskuteret i vores Weebly-gennemgang er det blandt de bedste webstedsbyggere, vi har testet, passer med et brugervenligt kontrolpanel, gode integrationer med andre platforme og mange funktioner. Du får Connect-planen, som i det væsentlige er den gratis plan med dit domæne, og hvis du har brug for flere funktioner, kan du opgradere. 

weebly blogindstillinger

Når det er sagt, er SiteGround ikke den eneste webhost, der integreres med Weebly (læs vores Bluehost-anmeldelse for at lære om en anden, der gør det). Det, der adskiller det, er dets WordPress-funktioner. De inkluderer WordPress iscenesættelse, et internt cache-plugin kaldet SuperCacher og administrerede WordPress-opdateringer.

SiteGround gjorde dog ikke vores bedste webhosting til WordPress-guide på bagsiden af ​​disse funktioner alene. I modsætning til Kinsta tilbyder SiteGround vigtige administrerede WordPress-funktioner til ikke mere end en standard delt plan.

Kom så far

Som en af ​​de største webhosts er GoDaddy fyldt med funktioner. Takket være deres mærkelige distribution, vil du sandsynligvis synes, at tjenesten mangler. I stedet for at segmentere sine niveauer baseret på ydeevne, segmenterer GoDaddy dem efter funktioner, hvilket resulterer i en forvirrende lineup, der ofte koster flere penge for mindre ydelse. 

De første to delte planer mangler for eksempel et SSL / TLS-certifikat, og ingen af ​​de delte planer tilbyder automatiske sikkerhedskopier. Du kan føje disse funktioner til din plan, men det er dyrt. Et certifikat koster $ 7 pr. Måned, og automatisk sikkerhedskopiering er en ekstra $ 3. Til sammenligning kan du købe en delt plan på SiteGround for mindre penge end et SSL / TLS-certifikat hos GoDaddy. 

Plus, en webstedsbygger er ikke inkluderet, på trods af at GoDaddy har sit eget design (læs vores GoDaddy GoCentral-gennemgang for vores tanker). Ligesom hvordan HostGator håndterer sin Gator-webstedsbygger, er GoCentral en separat tjeneste, hvilket betyder, at du ikke får adgang, medmindre du køber en dedikeret webstedsbyggerplan (læs vores Gator-anmeldelse). 

Gennem hele GoDaddys websted er det klart, at det er mere interesseret i at markedsføre yderligere tjenester til dig end at opbygge en solid pakke ud af porten, ligesom Midphase (læs vores Midphase review). Det efterlader planer, der føles dyre, uklare og usammenhængende. 

Heldigvis er der en undtagelse. WordPress-planerne er fyldt med funktioner, herunder tilpassede temaer, en guide til optimering af søgemaskiner, daglige sikkerhedskopier og mere. Når det er sagt, hvis WordPress er det, du efterspørger, kan det ydelsesfokuserede funktionssæt i MDDHosting være mere tiltalende (læs vores MDDHosting-anmeldelse).

Rundtanker

GoDaddy kunne nedtage SiteGround i denne runde i betragtning af hvor mange funktioner, den tilbyder til små virksomheder, men alt har en prislapp vedlagt, hvilket får basispakken til at føle sig, vel, grundlæggende. SiteGround inkluderer alt, hvad du har brug for ud af porten, hvilket giver en mere ligetil og billigere hostingoplevelse.

Round: Funktioner Point for SiteGround

SiteGround-logo
GoDaddy-logo

2

Pris

Desværre er priser ikke så enkle som at sammenligne priserne, når det kommer til webhosting. Emnet med vildledende priser er allestedsnærværende, på trods af at SiteGround og GoDaddy ikke er så vage som Arvixe (læs vores Arvixe-anmeldelse). I dette afsnit skal vi se på hvor tydelige hver service angår dens priser og sammenligne den med resten af ​​markedet for webhosting. 

SiteGround

SiteGround er ikke så klar som 1&1 IONOS om prisfastsættelse, men det er stadig bedre end Arvixe (læs vores 1&1 anmeldelse af IONOS). SiteGround har en indledende sats, som du betaler for den indledende periode, hvilket er, hvad der vises på sit websted og i tabellen ovenfor. Når det er sagt, i modsætning til de fleste værter, ændrer det ikke prisen baseret på varigheden. 

Der er et installationsgebyr på $ 14,95 for månedlige konti, men det faktum, at SiteGround tilbyder en månedlig plan er god nok. De fleste nybegynderfokuserede webværter, såsom iPage og FatCow, gemmer sig bag en billig pris for kun at informere dig om, at du skal købe tre års hosting for at få det (læs vores iPage-gennemgang og FatCow-anmeldelse). 

Hvad angår prisen, er SiteGround solid, når det kommer til delte, WordPress- og WooCommerce-planer, især sammenlignet med den overpris Pagely (læs vores Pagely-gennemgang). Uden for disse er priserne dog højere, end vi har ønsket. For eksempel starter dedikerede planer nord for $ 200. Hvis det er det, du er interesseret i, skal du læse vores WebHostingBuzz-anmeldelse. 

Hvis du prøver tjenesten og beslutter, at du ikke kan lide den, giver SiteGround dig 30 dage til at få dine penge tilbage. Det er dog kun til delt hosting. Du får 15 dage til cloud-hosting, og der er ingen refusionsperiode for dedikeret hosting. Sammenlignet med tilbagebetalingsgarantien til A2 Hosting når som helst, er SiteGround’s tilbud glansløst (læs vores A2 Hosting-anmeldelse).

Kom så far

Vildledende priser til side, GoDaddy er for dyrt og forvirrende. Der er omkring 25 typer hosting minus Windows-variationerne af bestemte typer hosting. Det lader heller ikke til, at der er orden på kaoset. Nogle planer inkluderer funktioner, der er dyrere end at købe dem a la carte og vice versa. 

Uanset hvad er prisen for høj. For eksempel fornyes den billigste delte plan med $ 8 pr. Måned, og selvom det er i tråd med en masse grundlæggende delte planer, kommer GoDaddy ikke tæt på funktionerne i andre webhost (se vores Namecheap-anmeldelse for en sådan webhost ). GoDaddys plan inkluderer kun et domæne og mangler alle de funktioner, der er nævnt i runde en.

De samme flerårige shenanigans, som vi så med JustHost, er også til stede her (læs vores JustHost-anmeldelse). Fortsætter med den billigste delte plan kører den $ 3 pr. Måned, når du tilmelder dig og $ 8 pr. Måned efter fornyelse. Det er dog kun hvis du har en flerårig kontrakt. Hvis du går efter den tremåneders plan, springer den til $ 11 pr. Måned. 

Plus, at gå i mindre end et år præsenterer problemer med at få refusion. Abonnementer i et år eller mere får standarden 30 dage, men hvis du vælger mindre tid, får du kun 48 timer på at skifte mening. Sammenlignet med InMotion Hosting’s 90-dages refusionsvindue, er GoDaddys pengene-tilbage-garanti en vittighed (læs vores InMotion Hosting-anmeldelse).

Runde to tanker

Hverken SiteGround eller GoDaddy er fremragende, når det kommer til prisfastsættelse. Når det er sagt, er det klart, at den ene begår langt færre fejl end den anden. SiteGround har et par fejltagelser, men de er mindre. GoDaddy, på den anden side, savner mærket på næsten alle konti med en særlig stødende refusionspolitik.

Runde: Prispoint for SiteGround

SiteGround-logo
GoDaddy-logo

3

Brugervenlighed

Vi begynder at bedømme brugervenligheden, når vi lander på et websted. Det betyder, at alt fra kasse til opsætning til webstedsstyring er fair spil. I dette afsnit skal vi se på, hvor let det er at vælge og købe en plan fra GoDaddy og SiteGround, samt hvor intuitivt hvert kontrolpanel er.

SiteGround

SiteGround gør det nemt at vælge og købe en plan. Webstedets layout er enkel, med kun et par lag for hver type hosting og en kort beskrivelse af forskellene mellem dem. Hvis du er bekendt med den tekniske jargon, er der et link til en detaljeret sammenligning af niveauerne. 

Check-out er på samme måde ligetil, da SiteGround giver dig få muligheder og giver dig mulighed for at indstille din adgangskode umiddelbart efter, at betalingen er bekræftet. Når det er sagt, når du har logget ind, begynder problemer at krybe op. 

Du lander i kontrolpanelet, som giver dig mulighed for at håndtere hosting-delen af ​​din service. Det betyder, at du kan redigere faktureringsoplysninger, købe yderligere tjenester og kontakte support derfra. Det er dog en dateret implementering. Det er stadig funktionelt, men det kan bruge en ansigtsløftning.

Siteground review-cpanel

Det er også svært at finde cPanel. I modsætning til vores bedste webhosting med cPanel-valg, som gør det nemt at få adgang til og bruge cPanel, begraver SiteGround det i dit kontoudashboard. cPanel er også dateret. Selvom det stadig er mere brugbart end HostPapas cPanel (læs vores HostPapa-anmeldelse), har SiteGround ikke opdateret udseendet, så det matcher moderne webhosts.

Kom så far

GoDaddys websted er det modsatte af SiteGrounds. SiteGround er rolig, cool og samlet, mens GoDaddy ser ud som en, der har taget et skud adrenalin direkte til nakken. Der er så mange hostingtyper, tjenester og tilføjelser til at komme igennem, at webstedet er et mareridt. 

Som med priser er der ingen metode til vanvid. Nogle typer af hosting har topmenuer, der kan linke dig til underafsnit, hvoraf nogle kun er faner på den samme side, og andre er forskellige sektioner. Det ser ud til, at hvert stykke blev designet isoleret og syet sammen efter faktum. 

GoDaddy review-dashboard

Checkout er ikke bedre, da GoDaddy beder dig om at bekræfte din betaling, inden du indstiller hvilket domæne du vil bruge. Efter dette kan du logge på, men du kan ikke gøre meget med din hosting-pakke. Dashboardet er ligetil, men det er klart, at GoDaddy fokuserer mere på domæneregistrering end hosting.

Når det er sagt, er cPanel tilgængelig, og det er en moderne implementering. Aktieopbygningen af ​​cPanel gør det nemt at finde de indstillinger, du har brug for for at administrere din konto, ændre hostingindstillinger og overvåge dit websted. At vælge en plan kræver seriøst arbejde, men at administrere din konto er så simpelt som det bliver. 

Runde tre tanker

GoDaddy og SiteGround har problemer, men det er svært at sige, hvad der er værre. SiteGround har en strømlinet webside og checkout-proces, men kontrolpanelet, selvom det er funktionelt, har brug for en opdatering. GoDaddy gør det på den anden side det vanskeligt at vælge en plan, men at administrere din konto føles moderne og intuitiv. 

Dette er en af ​​de runder, der kunne gå begge veje. Når det er sagt, givet GoDaddys moderne kontrolpanel, vil det tage gevinsten. Det er vanskeligt at vælge en plan, men hvis du ved, hvad du leder efter eller kan udholde en 15-minutters hovedpine, slutter galskaben. Med SiteGround er det en løbende proces.

Runde: Brugervenlighedspunkt for GoDaddy

SiteGround-logo
GoDaddy-logo

4

Hastighed og oppetid

Det vigtigste aspekt af enhver webhostetjeneste er måske dens hastighed. Vores testproces er enkel: vi lancerer et websted ved hjælp af den mest billige delte plan, installerer en tom kopi af WordPress og test domænet vha. Pingdom Speed ​​Test og Load Impact. Mellem de to kan vi få en enkeltpunkttest og en stresstest. 

SiteGround

SiteGround er en af ​​de hurtigste webhostingtjenester, vi har testet uden for Pagely. Pingdom Speed ​​Test tildelte vores hjemmeside en 96 ud af 100, der matchede A2 Hosting og Kinsta. Sammenlignet med Site5 er ydelsesydelsen klar (læs vores Site5-gennemgang). 

Siteground review-speed-test

Som du kan se i diagrammet ovenfor, var belastningstiden dog lang. Desværre var det på grund af en langvarig DNS-anmodning. At bevæge sig forbi det var ”vent” -metrikken, som er det, vi er mest optaget af, var lav. Det er sandsynligvis takket være de flere lag af cache, SuperCacher tilbyder. 

Vores Load Impact-test testede ikke et enkelt punkt som Pingdom Speed ​​Test. Snarere sendte den 50 virtuelle brugere til serveren i løbet af fem minutter, og målte antallet af opfyldte anmodninger og responstid igennem. SiteGround fungerede godt, hvilket gjorde det muligt for alle brugere at gennemgå og holde sig omkring den samme responstid, i modsætning til GreekGeeks (læs vores GreenGeeks-anmeldelse).

Siteground review-loadimpact

Dets oppetidsgaranti er også en af ​​de bedste, vi har set. SiteGround garanterer, at dit websted vil være live 99,9 procent af tiden. Hvis det nogensinde falder under denne tærskel, får du en måned med hosting gratis. Det stopper dog ikke der. For hvert hele procentpoint under det, modtager du en ekstra måned med gratis hosting. 

Kom så far

GoDaddy klarede sig ikke så godt i vores Pingdom-hastighedstestvurdering. Vi blev tildelt en 90 ud af 100, og selvom det ser ud som en lille forskel, er det ikke. Det er vigtigt at huske det websted, vi tester, ikke har noget indhold på det, så hvert punkt under 100 betyder, at der er noget uden for vores kontrol, der kommer i vejen. 

GoDaddy review-speed-test

Der er mange grunde til, at webstedet kunne indlæses langsommere. Hosting24 viser, hvordan LiteSpeed-servere kan mindske serveromkostningen, så vi har mistanke om, at GoDaddy bruger standard Apache (læs vores Hosting24-gennemgang). Der foregår sandsynligvis kun lidt til ingen cache.

Mere om, dog var vores Load Impact-resultater. Ved hjælp af den samme test fungerede GoDaddy forfærdeligt. Det var ikke meget uoverensstemmende, men det skyldes, at webstedet ikke indlæstes for de fleste brugere. Nogle virtuelle brugere havde en responstid på 0 millisekund, og vi havde en masse HTTP-fejl, hvilket antydede, at der ikke var nok ressourcer til at imødekomme en beskeden belastning.

GoDaddy review-load-effekt

Der er en oppetidsgaranti, der beskytter din plan, men den garanterer ikke meget. Hvis dit websted falder under 99,9 procent oppetid, modtager du 5 procent af dit månedlige hostinggebyr. Nedetid bestemmes dog udelukkende af GoDaddy og inkluderer ikke vedligeholdelse (selvom det ikke er planlagt), FTP-afbrydelser eller e-mail-afbrydelser.

Runde fire tanker

Selvom den forrige runde var nuanceret, er denne klar. SiteGround presterede ikke kun bedre på tværs af vores test, det giver en mere generøs og ligetil oppetidsgaranti. GoDaddy, igen, ser ud til at det klemmer øre. 

Runde: Hastighed og oppetidspunkt for SiteGround

SiteGround-logo
GoDaddy-logo

5

Sikkerhed og privatliv

Endelig har vi sikkerhed og privatliv. Selvom det måske ikke er så indlysende for webhosting som det er for vores VPN-anmeldelser, spiller dette afsnit en vigtig rolle i at holde dig og dit websted sikkert. Vi vil se på, hvor godt SiteGround og GoDaddy respekterer dit websted, dets brugere og dine personlige data.

SiteGround

Som med standardfunktioner er SiteGround fuld af sikkerhedsfunktioner. For at starte får du et gratis SSL / TLS-certifikat og automatiserede daglige sikkerhedskopieringer, men SiteGround bygger på det. Der er også en webapplikations firewall, der beskytter din server, et AI-drevet anti-bot-system og on-demand-sikkerhedskopier, hvis du bruger GrowBig-planen eller nyere. 

Der er også integrationer med andre platforme. Cloudflare er let at konfigurere på dit websted, ligesom SpamExperts på din e-mail. Den eneste betalte sikkerhedsfunktion er SG Site Scanner, der ser på dine webstedsfiler efter malware. Det er $ 20 om året, men i betragtning af at lignende tjenester koster så meget pr. Måned, er prisen det værd.

Hvad angår privatlivets fred, er SiteGround ikke så god som DreamHost, men få er (læs vores DreamHost-anmeldelse). Domænesikkerhed er ikke gratis, hvilket er en bummer, men det kører kun dig $ 12 pr. År, hvis du vil have det. Heldigvis er privatlivspolitikken solid. 

SiteGround siger, at det “ikke vil … sælge, leje, dele eller på anden måde videregive personlige identificerbare oplysninger til kommercielle formål på nogen måde.” I modsætning til Endurance International Group-mærker, såsom HostMonster (læs vores HostMonster-anmeldelse), er det klart, at SiteGround respekterer dine personlige data.

Kom så far

Der er mange sikkerhedsfunktioner med GoDaddy, mange flere end med SiteGround eller de fleste andre webhosts. Når det er sagt, er ingen af ​​dem gratis. Selv grundlæggende sikkerhedsfunktioner, såsom et SSL / TLS-certifikat og daglige sikkerhedskopieringer, kører dig et gebyr, ligesom basale serverfunktioner, såsom en webapplikations firewall. 

Noget af det afhænger dog af hvilken plan du køber. Som nævnt inkluderer WordPress-planerne et imponerende antal funktioner, men de er meget dyrere end SiteGround’s.

Når det er sagt, er privatliv anstændigt. Du får ikke gratis domænesikkerhed, ligesom du gør med WestHost, men SiteGround tilbyder heller ikke det gratis (læs vores WestHost-anmeldelse). Privatlivspolitikken er ikke så dårlig som for EIG-mærker, men den kan bruge arbejde. 

GoDaddy indsamler som alle webhosts dine personlige oplysninger for at sikre, at tjenesten og webstedet fungerer problemfrit. I henhold til fortrolighedspolitikken sælges disse data dog til annoncører. Heldigvis opvejes det noget af, at GoDaddy tilbyder et privatlivscenter, der besvarer almindelige spørgsmål direkte.

Fem runde tanker

Selvom det ikke er så klart som den forrige runde, står SiteGround stadig over GoDaddy her. Ud over at tilbyde flere sikkerhedsfunktioner gratis, sælger SiteGround ikke dine personlige oplysninger og skubber dem endnu længere i spidsen for denne sidste runde. 

Runde: Sikkerheds- og privatlivspunkt for SiteGround

SiteGround-logo
GoDaddy-logo

6

Afsluttende tanker

SiteGround tjente fire point i hele denne sammenligning, men det kunne have tjent fem. Brugervenlighed er et blødt sted til den ellers stjernede service, men den brydes ikke på nogen måde. Hvis du kan håndtere den daterede grænseflade, er SiteGround en af ​​de bedste webhostingtjenester derude.

Vinder: SiteGround

GoDady er ikke dårlig, men det gør processen vanskeligere end den burde. I det, der ser ud som en nikkel og dæmpende forfølgelse, gør GoDaddy ondt i kernen i sin service og tilbyder dyre pakker, der er store på oppustethed og lys på funktioner. 

Er du enig i, at SiteGround er den bedre mulighed? Er der grunde til, at du kan lide GoDaddy mere? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me