HostGator vs Bluehost: En kamp inden for EIG-stallen i 2020

HostGator og Bluehost er webhostudbydere, der har meget til fælles. Hverken kom det på vores liste over de bedste webhosting, men begge ejes af Endurance International Group og kommer med lignende fordele og ulemper. Når det er sagt, er der små forskelle mellem dem, der kan få dig til at foretrække den ene frem for den anden. 


I denne HostGator vs Bluehost-sammenligning vil vi gennemgå disse forskelle. I løbet af fem runder får vi se, hvordan de to stables op mod hinanden, såvel som vores bedste webhosting til små virksomheder og bedste webhosting til WordPress. 

Selvom vi trækker fra disse guider til andre sammenligningspunkter, er vores mål med denne guide at sammenligne de to så direkte som muligt. Hvis du er interesseret i at se, hvordan de klarer sig imod det bredere marked for webhosting, skal du læse vores HostGator-gennemgang og Bluehost-gennemgang.

Opsætning af en kamp: HostGator vs. Bluehost

I vores anmeldelser bedømmer vi individuelle udbydere over otte kategorier, hvilket giver en lang og ikke helt retfærdig sammenligning. Af den grund kombinerer vi dele af vores anmeldelser i fem runder for vores head-to-heads. 

Disse runder er funktioner, priser, brugervenlighed, hastighed og oppetid samt sikkerhed og privatliv. Hver runde er et point værd, og hvilken service der har flere point i slutningen vinder.

I starten af ​​hver runde siger vi, hvad vi leder efter fra hver udbyder, hvorefter vi gennemgår hvor godt de to opfylder vores kriterier. I slutningen giver vi vores tanker om, hvordan de to sammenligner og erklærer en vinder i den runde. 

Selvom vi bruger et punktsystem, anbefaler vi at læse gennem hvert afsnit, fordi der ofte er nuancer, der ikke kan opsummeres ved at tildele et point her eller der. Nogle runder, en tjeneste kan vinde ved et jordskred, mens det i andre kan komme ned på en lille funktion, der ikke er relevant for dig.

1

Funktioner

Som med alle vores sammenligninger er det svært at sige, hvilke funktioner der er vigtigere end andre. På grund af det er vi ikke så fokuseret på specifikke funktioner til denne runde, som vi er med, hvordan de er distribueret. I vores SiteGround vs. HostGator-matchup vandt SiteGround for eksempel denne runde ikke fordi den havde flere funktioner, men fordi de var inkluderet på tværs af planer. 

HostGator

HostGator er ikke noget, når det kommer til funktioner, men det giver ikke alle adgang. Som et af EIGs vigtigste mærker viser det integrationen med CodeGuard, Constant Contact og SiteLock. Ikke engang grundlæggende versioner af disse værktøjer er dog inkluderet på tværs af planer. 

Hostgator review-markedsplads

I modsætning til SiteGound (læs vores SiteGround-gennemgang), bryder HostGator sine niveauer baseret på funktioner i stedet for ydelse. Mellem de tre delte niveauer er det usandsynligt, at du vil se nogen præstationsforskel. Snarere opgraderer du for at få bestemte funktioner, f.eks. SEO-værktøjer i virksomhedsniveauet.

Det giver ikke meget mening for os, især fordi HostGator tilbyder alle disse værktøjer a la carte på sin markedsplads. Undtagelserne er WordPress-planer, som inkluderer CodeGuard-sikkerhedskopier, SiteLock-fjernelse af malware og et gratis SSL / TLS-certifikat på tværs af lag.

Heldigvis er HostGator ikke alle dårlige i denne runde. Det inkluderer ikke en, men to webstedsbyggere med dit abonnement. Den første er Gator, som er en proprietær webstedsbygger, som, selvom han var anstændig, ikke imponerede os meget i vores Gator-anmeldelse. Når det er sagt, er den anden en af ​​de bedste webstedsbyggere, vi har gennemgået. 

Hvert niveau har adgang til den gratis version af Weebly på dit domæne. Denne plan – kaldet “connect” i Weebly-opstillingen – kører normalt $ 5 eller deromkring pr. Måned. Som du kan se i vores Weebly-gennemgang, er det en af ​​de få webstedsbyggere, der balanserer magt og brugervenlighed, så du nemt kan opbygge et komplet websted.

Bluehost

Bluehost ligner næsten alle forhold til HostGator. Den samme liste over funktioner er tilgængelig, inklusive SiteLock, CodeGuard og mere, som alle er forbeholdt højere niveauer af hosting. Når det er sagt, er der en unik delt plan, der giver dig mulighed for at få alle disse funktioner og mere, og det er ikke for dyrt. 

Der vil være reklamer for at “gå pro” på Bluehosts websted, der ligner HostMonster (læs vores HostMonster-anmeldelse). Den overordnede delte plan leveres med alle de normale funktioner, herunder et gratis SSL / TLS-certifikat og daglige sikkerhedskopier, såvel som CodeGuard Basic, $ 200 i annoncekreditter, gratis domænesikkerhed, en dedikeret IP-adresse og to SpamExperts-licenser. 

Med hensyn til en webstedsbygger inkluderer Bluehost også integration med Weebly. Det samme, der gælder for HostGator, gælder her. Du kan bruge den gratis version så meget som du vil med dit domæne, og hvis du beslutter at du har brug for mere lagerplads eller udvidede e-handelsfunktioner, kan du opgradere til et højere niveau. 

weebly redaktør

Hvad der skiller sig ud mere er WordPress-planerne. Bluehosts WordPress-planer er dyrere, men de er fyldt med funktioner. De inkluderer iscenesættelse af WordPress, administrerede WordPress-opdateringer og et fremragende kontrolpanel, der integreres med platformen. 

Rundtanker

HostGator og Bluehost er ret ens når det kommer til funktioner. HostGator inkluderer en anden, middelmådig webstedsbygger, mens Bluehost inkluderer udvidede WordPress-funktioner, men til en højere pris. Vi foretrækker de altomfattende funktioner i Hostinger (læs vores Hostinger-anmeldelse), men mellem de to har Bluehost kanten.

Runde: Funktioner Point for Bluehost

HostGator-logo
Bluehost-logo

2

Pris

Webhostingfirmaer er berygtede for vildledende priser (læs vores Arvixe-anmeldelse for at lære om en af ​​de værste lovovertrædere). Som EIG-ejede mærker er Bluehost og HostGator velbevandrede inden for kunsten, så denne runde vil fokusere på, hvor generøs din restitutionsperiode vil være, og den faktiske pris, du betaler, når det er tid til at tjekke ud. 

HostGator

På sin side er HostGator en af ​​de mest billige udbydere derude. Mens den billigste delte plan ikke går så lavt som Hosting24 (læs vores Hosting24-gennemgang), er den billigere end 1&1 IONOS (læs vores 1&1 anmeldelse af IONOS). Den mindre pris end $ 3 gælder dog kun, hvis du køber tre års hosting. 

Denne pris hopper til næsten $ 11 pr. Måned, hvis du går med mindre end et år og sætter HostGator fast i den dyre lejr. Den indledende periode har en rabat, som det kan forventes, men springet efter fornyelse er uovertruffen af ​​andre webhosts. For eksempel er A2 Hosting den samme pris, når du tilmelder dig, men halvdelen så meget, når det er tid til at forny (læs vores A2 Hosting-anmeldelse). 

Uden for de delte planer er priserne ikke imponerende. Administrerede WordPress-planer er billige, men de mangler stempel på Kinsta’s (læs vores Kinsta-anmeldelse). VPS-indstillinger er tilgængelige, men planen for indgangsniveau imponerer heller ikke under hensyntagen til prisen. Alle andre typer af hosting lider af samme skæbne som også delt. For eksempel springer den indledende VPS-plan på $ 30 til $ 90 ved fornyelse. 

Når det er sagt, er HostGator mere generøs end de fleste, når det kommer til sin pengene-tilbage-garanti. Du får 45 dage til at skifte mening, uanset varighed, hvilket er 15 dage længere, end de fleste webhosts tillader. Der er nogle undtagelser – Læs vores anmeldelse af InMotion Hosting som et eksempel – men HostGator leverer et bedre sikkerhedsnet end de fleste.

Bluehost

Bluehost har lignende vildledende priser, men det er endnu mere irriterende end HostGator. Ligesom dets EIG-søskende er den annoncerede pris i tre år, og den pris stiger, jo kortere din varighed bliver. Når det er sagt, tilbyder Bluehost ikke en, tre eller seks måneders varighed til sine delte planer, som HostGator gør. 

Bluehost er ikke alene i denne praksis – læs vores JustHost-anmeldelse til et andet eksempel – men det skaber flere problemer, end det ser ud til i starten. Månedlige muligheder tilbydes på de dyrere typer hosting, men ikke på delte planer, der straffer dem, der forsøger at spare penge mest. 

Når det er sagt, er priserne mere fornuftige end HostGator. For eksempel er administrerede WordPress-planer, kaldet WP Pro, dyrere end HostGator’s, men kommer også med funktioner som iscenesættelse. Ligeledes er delte planer dyrere, men de højere niveauer inkluderer afgørende funktioner såsom domæneprivatitet og en dedikeret IP-adresse. 

Med hensyn til at få refusion tilbyder Bluehost dig 30 dage. Selvom det normalt ikke ville være et problem, er det med Bluehost. I betragtning af at du er nødt til at købe flere års hosting på den delte ende, er det kun logisk at have et længere refusionsvindue.

Runde to tanker

Denne runde er interessant. HostGator og Bluehost lider under det vildledende pris rod, vi har set med alle EIG-mærker, men uden for det har de forskellige styrker og svagheder. Bluehosts priser er mere i tråd med hvad vi kunne forvente, men refusionsvinduet er ikke så længe, ​​og HostGator tilbyder månedlige hostingmuligheder, men prisen springer langt over det, vi havde forventet. 

Selvom det er svært at vælge en vinder, bliver vi nødt til at give den til HostGator. Problemerne er generelt mindre alvorlige, og du får et længere vindue til at skifte mening. Når det er sagt, kunne denne gå begge veje.

Runde: Prispoint for HostGator

HostGator-logo
Bluehost-logo

3

Brugervenlighed

Forhåbentlig behøver du ikke bruge meget tid på dit kontrolpanel for webhosting. Efter opsætning af dit websted er kontrolpanelet virkelig kun der for at ændre detaljer om din plan, især hvis du bruger WordPress. Det lægger vægt på denne runde på opsætning. Vi vil gennemgå kassen og installationsprocessen hos HostGator og Bluehost for at se, hvilken der er mere flydende. 

HostGator

HostGator er ikke i sig selv vanskelig at bruge – læs FatCow-gennemgang for at lære om et eksempel på det – men der er vedvarende problemer, der kan gøre kassen sværere. Det er besværligt at vælge en plan, fordi HostGator har en tæt samling af hostingtyper og -tjenester (læs vores GoDaddy-gennemgang for at se et andet eksempel), hvilket forværres af den vildledende prisfastsættelse. 

Andre problemer inkluderer at have et separat login-område til Gator-webstedsbyggeren og forudvælge tilføjelser ved kassen. Et hvilket som helst af disse spørgsmål isoleret set er ikke backbreaking, men kombinationen af ​​dem gør det vanskeligere at vælge og købe en plan, end det burde være, især hvis du er ny til webhosting. 

Selvom vi ikke er nye til webhosting, havde vi problemer. Efter at vi købte en plan, sendte HostGator os vores legitimationsoplysninger, som ikke er den bedste metode, som du kan læse i vores LunarPages-gennemgang. Når det er sagt, fungerede de ikke. Vi prøvede og prøvede at logge ind, selv gå tilbage til den originale e-mail for at sikre, at adgangskoden var korrekt. På trods af vores indsats blev vi tvunget til at nulstille. 

Hostgator review-cpanel

Det er også en skam, fordi HostGator er en glæde at bruge uden for det. Kontodashboardet er let at navigere med de kritiske indstillinger for webhosting placeret på forhånd. cPanel er endnu mere imponerende med et sammenhængende farveskema og et look, der smelter ind i instrumentbrættet. 

Du har måske ikke de samme problemer, som vi gjorde, men vi er nødt til at fortsætte vores oplevelse. At gå igennem processen er det værd, men det er ikke nødvendigt at håndtere en hovedpine bare for at tilmelde sig.

Bluehost

Mærkeligt nok havde vi lignende login-problemer med Bluehost. Planlægningen er ikke så tæt, hvilket gør det nemt at finde det, du har brug for. Kassen er på samme måde ligetil, i modsætning til det flertrins mareridt, som Namecheap sætter dig igennem (læs vores Namecheap-anmeldelse). Alt er flydende, indtil det er tid til at indstille en adgangskode. 

Bluehost sender ikke dine loginoplysninger via e-mail, hvilket er godt. I stedet beder den dig om at indstille en adgangskode umiddelbart efter bekræftelse af betaling. Vel opmærksom på farerne ved cyberkriminalitet genererede vi en unik adgangskode ved hjælp af en af ​​vores bedste adgangskodeadministratorer, LastPass (læs vores LastPass-anmeldelse). 

Adgangskoden blev dog ikke overholdt. Det ser ud til, at skærmbilledet til oprettelse af adgangskode ikke kan håndtere, når du kopierer og indsætter en post, fordi vi var i stand til at logge ind helt fint efter at have indtastet adgangskoden manuelt. At overveje adgangskodeadministratorer er grundlæggende i browsere, det er uacceptabelt. 

bluehost review-cpanel

Heldigvis ser ting op efter landing i kontoudashboardet. Det er lagt op som HostGator’s, men det har et stærkere fokus på WordPress. De samme faner er til stede plus en fane “mine sider” med WordPress-symbolet. Der kan du administrere temaer, plugins og mere, alt uden at logge ind på WordPress back-end. 

Avancerede indstillinger findes under fanen “avanceret” under fanen “avanceret”, der viser en velkendt version af cPanel. Mellem det og webstedets administrationsside er der ingen oppustning i kontrolpanelet. Bluehost har et magert betjeningspanel som HostGator, men skubber det endnu videre med en dyb integration med WordPress. 

Runde tre tanker

Bluehost og HostGator har problemer, når det kommer til kassen, men begge udgør det med et strømlinet kontrolpanel. Når det er sagt, Bluehost præsenterede os for færre problemer under tilmeldingen og tilbød et kontrolpanel, der giver WordPress-brugere mere fleksibilitet. Selvom ikke den bedste løsning for alle, har Bluehost kanten denne runde.

Runde: Brugervenlighedspunkt for Bluehost

HostGator-logo
Bluehost-logo

4

Hastigheder og oppetid

Vores hastighedstest består i at lancere et websted ved hjælp af den billigste delte plan og installere en tom kopi af WordPress på den. Derefter køres webstedet gennem to benchmarks: Pingdom Speed ​​Test og Load Impact. I løbet af denne runde vil vi sammenligne de resultater, vi har samlet for HostGator og Bluehost. 

HostGator

HostGators responstid er alt for oppustet. Vores Pingdom-hastighedstestresultater gav 83 ud af 100, hvilket måske ikke synes dårligt, men det er det. Det er vigtigt at huske, at vores test bruger et websted uden indhold, så nogen point ud for en perfekt score er ikke gode. For HostGator er der for mange point off til at ignorere. 

Hostgator review-speed-test

Grafen viser, at der var mange blokerede blokerede anmodninger, hvilket betyder, at der er netværksomkostninger, hvor der ikke burde være. Det er en skam, i betragtning af HostGators “vent” -metrisk, som er den nøgle, vi ser på for webhosts, er lav. Du kan forbedre HostGators hastighed – læs vores vejledning til at forbedre vejledningen til indlæsning af websteder for at lære hvordan – men det er for langsomt ude af kassen. 

Belastningspåvirkningen havde også problemer. Vi brugte den til at sende 50 virtuelle brugere til serveren i løbet af fem minutter, måling af responstiden for hver og bemærke fejl, der kom op. Heldigvis var der ingen fejl, men HostGator viste et anstændigt niveau af inkonsekvens. Selvom det ikke er så dårligt som GreenGeeks (læs vores GreenGeeks-anmeldelse), forventes mere ensartede responstider. 

hostgator-load-effekt

Når det er sagt, er oppetidsgarantien solid. HostGator lover, at du har 99,9 procent oppetid på delte og forhandlerplaner. Hvis din hosting nogensinde falder under denne grænse, kompenserer HostGator dig med en måned med hosting gratis. 

Bluehost

Bluehost havde meget mere imponerende resultater. Pingdom Speed ​​Test tildelte vores websted en 94 ud af 100. Selvom Pagely var hurtigere (læs vores Pagely anmeldelse), er Bluehost en af ​​de sjoppeste tjenester, vi har set, især i betragtning af prisen. Omkring dette område er de eneste værter, der slår det, A2 Hosting og Hosting24. 

bluehost review-speed-test

Grafen fortæller en meget anden historie end HostGators. Der var lidt oppustethed uden blokerede anmodninger eller lange forbindelsestider. Metoden “Vent” var længere, men med hvor lidt der var uden for det, indlæste webstedet hurtigere. Dette nummer kan også forbedres med cache. 

Desværre var Bluehost ikke så imponerende, når det kom til vores Load Impact-test. Vi sendte stadig 50 brugere over fem minutter, men Bluehost brød under presset. Vi så flere responstider på 0 millisekund under testen, hvilket antydede, at webstedet ikke blev indlæst. I de fleste tilfælde sker det, når der er for mange brugere på en server og ikke nok ressourcer til at dele. 

bluehost review-load-effekt

Endnu værre er det, at Bluehost ikke har en oppetidsgaranti. Det siger, at “på grund af kompleksiteten og karakteren af ​​et delt web-hostingmiljø, foregår nedetid”, og det kompenserer dig ikke for det. Helt ærligt er Bluehost alene, der fremsætter denne påstand. Delt hosting er komplekst, men det er Bluehosts job at håndtere det. Det er som at fortælle dig, at du skal beskæftige dig med skrivefejl, fordi redigering er for hård. 

Runde fire tanker

Igen har vi styrker og svagheder fra begge sider i denne runde. I modsætning til vores SiteGround vs Bluehost matchup, hvor der var en klar sejr, præsenterede begge konkurrenter et overbevisende argument. Selvom HostGator tilbyder en generøs oppetidspolitik, kan dens oppustede belastningstid ikke ignoreres. Det er nok til at skubbe Bluehost i spidsen for denne runde.

Runde: Hastigheder og oppetidspunkt for Bluehost

HostGator-logo
Bluehost-logo

5

Sikkerhed og privatliv

Vores sidste runde fokuserer på sikkerhed og privatliv, som EIG-mærker kæmper med. For at være klar er hverken Bluehost eller HostGator en fantastisk mulighed for sikkerhedsbevidste. Hvis det beskriver dig, har du det bedre med en udbyder som DreamHost (læs vores DreamHost-anmeldelse).

HostGator

Heldigvis leverer HostGator mange af de vigtigste websikkerhedsfunktioner, vi ser efter, og det gør det gratis. De inkluderer et SSL / TLS-certifikat og automatiserede, daglige sikkerhedskopier på tværs af planer. I betragtning af listen over EIG-mærker er vi imidlertid skuffede over, at mere ikke er inkluderet. 

For eksempel er SiteLock, som er et scannings- og fjernelsesværktøj til malware, ikke inkluderet, selv ikke i en fjernet form. Den grundlæggende scanningspakke, som bør inkluderes gratis, er $ 3 per måned. Den fulde pakke, der giver en webapplikations firewall og fjernelse af malware, kører dig $ 40 pr. Måned. 

Privatliv er også en vittighed, som det er med alle EIG-mærker. I modsætning til Midphase og WestHost inkluderer HostGator ikke domænefortrolighed med din plan (læse vores Midphase-gennemgang og WestHost-anmeldelse). Plus, det er dyrere end de fleste webhosts. Selvom du normalt kan få domænefortrolighed for $ 8 til $ 10 pr. Måned, opkræver HostGator $ 15 om måneden. 

Det er ikke at nævne den privatlivspolitik, som alle EIG-mærker deler. Det giver holdingselskabet over HostGator mulighed for at dele personligt identificerbare oplysninger med en bekymrende liste over partnere, herunder Google Ads, WPBeginner, Yahoo, Bing og Verizon. Selvom nogle partnere er fornuftige, såsom Google Maps, gør de fleste det ikke. 

Bluehost

Bluehost er en kulkopi af HostGator, når det kommer til sikkerhedsfunktioner. Du får daglige sikkerhedskopier og et gratis SSL / TLS-certifikat med din plan, men andre sikkerhedsfunktioner, såsom SiteLock, er ikke inkluderet. Desuden kunne vi ikke afklare, hvilke sikkerhedsfunktioner på serversiden, der var på plads. 

Vi spørger altid webhosts om funktioner, såsom ModSecurtiy og BitNinja, fordi der ikke er nogen måde for os at vide, om disse sikkerhedsfunktioner bruges på serverenden. Vi bød en supportrepræsentant for svar, men fandt ingen. I stedet omdirigerede reperen os til at købe Cloudflare og SiteLock. 

Privatlivets fred er også dårligt, men Bluehost tager flere skridt end HostGator. De to øverste delte planer og WP Pro-planerne inkluderer gratis domænesikkerhed, dog til en høj pris, og der er et privatlivscenter, der gør det nemt at se, hvad der er samlet, og hvordan det bruges. 

Vi sætter pris på trinnet i afklaring, men det gør ikke samlingen stikk mindre. Bluehost forsøger at appellere til det bevidste om privatlivets fred med sit privatlivscenter, men det er skyld i den samme uærlige taktik som andre EIG-webværter. 

Fem runde tanker

Som nævnt er hverken Bluehost eller HostGator fremragende, når det kommer til sikkerhed og privatliv. Når det er sagt, er det klart, at Bluehost har taget flere skridt end HostGator har gjort. Mellem at inkludere domænefortrolighed gratis med nogle planer om at forsøge at afklare fortrolighedspolitikken, tager Bluehost gevinsten i denne sidste runde. 

Runde: Sikkerheds- og fortrolighedspunkt for Bluehost

HostGator-logo
Bluehost-logo

6

Afsluttende tanker

Bluehost tjente fire point, hvilket gjorde det til vinderen af ​​denne sammenligning. Selvom det måske virket tæt, var det ikke. Bluehost er den bedste EIG-webhost, på trods af at han lider af lignende problemer som de mærker, den deler badget med. 

Vinder: Bluehost

HostGator har sine styrker, især i tætheden af ​​hostingtyper, det tilbyder, men det kommer til kort på næsten hver konto sammenlignet med Bluehost. Når det er sagt, tilbyder hverken den komplette pakke. Hvis det er det, du leder efter, skal du læse vores andre webhostinganmeldelser. 

Er du enig i, at Bluehost er den bedre mulighed? Kan du lide HostGator mere? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me