FreshBooks vs. QuickBooks Online – Opdateret 2020

Når du leder efter skybaseret regnskabssoftware til at hjælpe din virksomhed, kommer to navne meget op: QuickBooks Online og FreshBooks. Som markedsledere konkurrerer de ofte om de samme kunder. På grund af dette er der kun lidt differentiering i de funktioner og muligheder, de tilbyder.


I stedet for adskiller de sig i lethed med arbejdsgang og små detaljer, der vil være en stor aftale for nogle virksomheder. Mens begge har lavet vores bedste liste over regnskabssoftware, vil det sandsynligvis gøre det klart, hvor det er bedst til dine behov, at dybe dybere ned i FreshBooks vs. QuickBooks Online..

Hvis du vil læse flere dybdegående anmeldelser, kan du se vores detaljerede FreshBooks-gennemgang og QuickBooks Online-gennemgang.

1

Fakturering

Som de to øverste skybaserede regnskabssoftwareprogrammer på markedet har FreshBooks og QuickBooks Online mange områder, hvor de kan konkurrere.

ServicesQuickBooks Online: FreshBooks;
Send tilbagevendende fakturaerJaJa
Tilføj automatisk sene gebyrerIngenJa
Send betalingspåmindelserJaJa
Integrer med lagerbeholdningenJa (koster ekstra)Ja (inkluderet)
Regning for arbejdede timerJa (på højeste plan)Ja (overhovedet planer)
Tilpas fakturaerJa (i software)Ja (men ikke mange muligheder)

Selvom FreshBooks lader dig tilpasse dine fakturaer, er de begrænsede. Du kan vælge mellem to skabeloner, tilføje et logo og vælge en farve og skrifttype. I modsætning hertil har QuickBooks Online fem tilpassbare skabeloner, eller du kan uploade en af ​​dine egne.

Virksomheder, der opkræver tilbagevendende månedlige gebyrer for deres tjenester, vil automatisere disse fakturaer for at spare tid og sikre, at der sendes en hver måned. FreshBooks sætter indstillingen “make recurrent” øverst på hver faktura, du indtaster. Det er nemt at indstille en faktura, der skal gentages og give kunderne mulighed for at opbevare et kreditkort, så de kan betale hver måned automatisk.

Make-Tilbagevendende

QuickBooks Online tvinger dig til at gå til bankregisteret og klikke på en tidligere betaling, hvilket er en mere kompliceret proces, der afhænger af betalinger, der allerede er modtaget. Generelt bliver du nødt til at bruge mere tid på at navigere i QuickBooks Online for at udføre grundlæggende funktioner.

Hvis du sælger en vare fra din beholdning, synkroniserer QuickBooks Online med varer til rådighed og opdaterer mængder fra din faktura. Det er en uvurderlig funktion for en lagerbaseret virksomhed. Den er dog kun tilgængelig på den højeste prisplan og er ikke så god som OneUps lageropfølgning (læs vores OneUp-anmeldelse).

FreshBooks har ikke en opgavefunktion. Hvis du har brug for lagerstyring, der synkroniseres med din regnskabssoftware, skal du tilmelde dig og betale for en separat app.

Virksomheder, der udfører projektbaseret arbejde, fakturerer ofte en timesats. Du kan finde indbygget tidssporing og timefakturering på fakturaer i begge tjenester, men FreshBooks leverer det fra deres billigste niveau, mens QuickBooks Online ikke låser den op, før du betaler for Plus-planen. Med FreshBooks kan du også sende forslag og konvertere dem til fakturaer, når de er godkendt. Læs vores FreeAgent-gennemgang for at lære om en anden service med nem timefakturering.

Forbliver på toppen af ​​forfaldne tilgodehavender betyder betydning for din samlede pengestrømsposition, så du vil have et program, der gør det nemt at spore indtægterne. FreshBooks og QuickBooks Online sender automatiske betalingspåmindelser til kunderne og tilføjer fakturaer for sent gebyrer. På deres rapporter og dashboards viser de forfaldne tilgodehavender for at give dig et øjebliksbillede af, hvem der skylder dig hvad.

QuickBooks Onlines alderen tilgodehavenderapporter præsenterer langt flere data end FreshBooks. Det inkluderer en samling af rapporter, kundesaldosammendrag, åbne fakturaer og en rapport, der viser betalinger mod udestående fakturaer. Disse kan være nyttige, hvis samlinger er et problem for din virksomhed.

Rapporter - Hvem skylder dig

FreshBooks har en rapport, en “regnskabs aldrende rapport”, der sorterer forfaldne tilgodehavender i spande baseret på deres forfaldne tid.

Konti-Aging-rapport

Den samlede oplevelse af at indtaste fakturaer og lethed med at indstille tilbagevendende faktorer gør FreshBooks til vinderen i faktureringskategorien. Hvis inventar og ophold på toppen af ​​forfaldne tilgodehavender betyder vigtigere for dig, er QuickBooks Online dog det bedre valg.

Runde: Faktureringspunkt for FreshBooks

FreshBooks-logo
QuickBooks Online-logo

2

sedler

Betaling af dine regninger er enklere end fakturering, så du har ikke brug for så mange muligheder.

FreshBooks og QuickBooks Online har tilbagevendende faktureringsfunktioner til månedlige regninger, såsom husleje. Når det er sagt, får QuickBooks Online dig til at gennemgå flere trin for at opsætte en.

Hoveddashboardet i QuickBooks Online viser dine udgifter, men bryder dem ikke ud efter forfald. Det står i rapporterne under “hvad du skylder.”

Dashboard-Capture

Det er nemt at tage billeder af kvitteringer i tjenesternes respektive apps, uploade dem og knytte dem til en banktransaktion eller -udgift. Selvom du kan markere udgifter som fakturerbare, giver QuickBooks Online dig kun denne funktionalitet på Plus-niveau, og det skal aktiveres via menuen “indstillinger”. FreshBooks giver dig en boks til kontrol af eventuelle udgifter.

Den eneste overbevisende grund til at vælge et af disse regnskabsprogrammer frem for det andet, når man ser på fakturering, er en lettere at navigere og tydeligere interface.

Runde: Regninger Ingen klar vinder, point for begge

FreshBooks-logo
QuickBooks Online-logo

3

Rapporter

For at opbygge en succesrig virksomhed skal du gøre mere end at indtaste og forene transaktioner. Analyse af de data, du har indtastet, hjælper din virksomhed med at blive mere effektiv og identificere vækstmuligheder.

Der er ingen tvetydighed om, hvilket firma der har de bedste rapporter. Det er QuickBooks Online. I dets rapporter kan du trække og slippe kolonner, tilføje konti, ændre grupperinger og tilføje formler. FreshBooks ni rapporter har ingen tilpasningsmuligheder.

QuickBooks Online opsummerer kundedata i rapporter, der viser, hvor du måske spilder tid og kvantificerer en kundes værdi for din virksomhed. Sammenligning af “salg fra kunde” til “estimater fra kunde” kan muligvis afsløre nogen, der tager meget af din tid ved at bede dig om at udarbejde estimater og ikke booke forretning.

Rapporter-Kunder

Beholdningsrapporter i QuickBooks Online sporer salg, skatter og bedst sælgende varer. Rapporter om udestående regninger og leverandører identificerer regninger, du måske har gået glip af, dine vigtigste leverandører og udestående kontroller.

De ni enkle rapporter i FreshBooks kan ikke konkurrere med QuickBooks Onlines mange tilbud. Det beregner heller ikke en balance eller en pengestrømsopgørelse, men kun giver dig et resultatopgørelse.

Avanceret-rapporter-sektion

I betragtning af at FreshBooks og QuickBooks Online er tæt på alle andre områder, er manglen på rapporter i FreshBooks pinligt og forvirrende. Der er ingen sammenligning på dette område. QuickBooks Online vinder.

Runde: Rapporteringspunkt for QuickBooks online

FreshBooks-logo
QuickBooks Online-logo

4

Prisfastsættelse

Tiered-abonnementsplaner, der stiger i pris baseret på brugeradgang og tilgængelige funktioner, giver dig mulighed for at vælge den mulighed, som din virksomhed har brug for. Selvom det kan give dig en mulighed for at spare penge, kan det også betyde, at du betaler mere, fordi du har brug for adgang til blot en af ​​funktionerne til et højere prispunkt.

FreshBooks’s Lite-plan koster $ 15 pr. Måned og giver fem brugere adgang til programmet. Du kan sende ubegrænsede fakturaer og estimater og acceptere kreditkortbetalinger online. For en simpel virksomhed, der lige er startet, kan det være nok.

QuickBooks Onlines sammenlignelige plan, Simple Start, giver dig fakturering og betalingsbehandling, estimater, modtagelse af kvittering via dens app og basisrapporter. Det koster $ 20 per måned, men er begrænset til en medarbejder, og du kan ikke betale regninger. Medtagelsen af ​​basale rapporter gør det til en bedre værdi end FreshBooks’s Lite-plan, men kun hvis din virksomhed ikke betaler mange udgifter.

På FreshBooks midterste niveau får du alle funktioner i Lite til 50 brugere såvel som vigtige ekstramateriale. Når du betaler for Plus, kan du sende betalingspåmindelser og tilføje sene gebyrer til fakturaer. Du kan også planlægge tilbagevendende udgiftsbetalinger og adgangsrapporter. Hver af disse funktioner hjælper din voksende virksomhed med at blive på rette spor.

I modsætning hertil koster QuickBooks Onlines mellemliggende prisplan Essentials $ 35 pr. Måned for tre brugere. Håndtering af regninger og sporingstid bliver tilgængelig på dette niveau, skønt FreshBooks giver brugerne disse funktioner fra starten. Det er underligt, at du ikke kan betale regninger på QuickBooks Onlines lavere prisplan, da selv den enkleste forretning har udgifter.

Den øverste prisplan for FreshBooks, Premium, koster $ 50 per måned og låser op for 500 brugere, men tilføjer ingen andre funktioner. QuickBooks Onlines Plus-plan vokser til fem brugere for $ 60 pr. Måned. Projekter, lageropsporing og betaling af 1099 entreprenører leveres på dette niveau.

Hvis du allerede har brugt en ekstern lønningsprocessor, f.eks. ADP, kan lønningsprocessen i din regnskabssoftware muligvis ikke være et salgsargument. Der er dog fordele ved at have din lønningssynkronisering og opdatering i din hovedbog, og det kan spare dig for penge at bringe den internt.

QuickBooks Online opkræver enten $ 19 eller $ 49 pr. Måned for lønningsprocesbehandling, afhængigt af om du har brug for det for at indsamle og videregive lønnskat til din stat. Derudover opkræver det $ 2 pr. Medarbejdergebyr. FreshBooks har ikke lønningslisterbehandling, så du bliver nødt til at gå med en tredjepartsapp.

Jo lettere du gør det for kunderne at betale dig, desto hurtigere får du betalt. Fakturaer i FreshBooks og QuickBooks Online har links, som kunderne kan betale online, men de opkræver gebyrer for tjenesten. Salgsbehandlingsgebyrer er en procentdel af hver transaktion plus et gebyr pr. Transaktion.

QuickBooks Onlines kreditkortbehandlingsgebyrer er 2,9 procent af hver transaktion, der betales via en faktura eller 3,4 procent, hvis du indtaster kreditkortet manuelt plus et gebyr på 25 cent pr. Transaktion. Med FreshBooks betaler du den samme procentdel for hver transaktion, men gebyret pr. Transaktion er 30 cent. Det tager ikke Discover.

For den række muligheder, der tilbydes i dens prisplaner, tror vi, at QuickBooks Online har en lille fordel i forhold til FreshBooks på de højere niveauer. Når det er sagt, hvis omkostninger er din vigtigste prioritet, så tjek to gratis tjenester i vores Wave-gennemgang og Brightbook-gennemgang.

Runde: Prissted for QuickBooks online

FreshBooks-logo
QuickBooks Online-logo

5

Brugervenligheden

Mange virksomheder henvender sig til skybaseret regnskabssoftware til dels for at spare tid. for at spare tid. At skulle tilbringe timer, hvis ikke dage, ved at lære et nyt program besejrer formålet.

Når du opretter en ny konto på FreshBooks, går det ud af sin måde at introducere dig til dens funktioner. Det har pile og tip spredt rundt, der dukker op første gang du besøger en side. Hjælpeartikler har indlejrede videoer og skærmbilleder med trin-for-trin-instruktioner, plus det sætter sin e-mail-adresse og telefonnummer foran og center i tilfælde af at du har brug for mere hjælp.

Blå-hints-og-tip

Med så meget opmærksomhed på at kende nye brugere til dens software, er det ikke underligt, at FreshBooks er let at bruge, med en klar grænseflade og ligetil navigation.

QuickBooks Online er forbedret gennem årene, men det har aldrig været kendt for sin brugervenlighed. Det tvinger lejlighedsvis brugere til at gennemgå flere trin og skærme til at udføre regelmæssige opgaver, og det tilbyder ikke tip og hjælpeartikler til førstegangsbrugere.

Med en stejl indlæringskurve og mindre intuitiv arbejdsproces falder QuickBooks Online under FreshBooks i brugervenlighed.

Runde: Brugervenlighedspunkt for FreshBooks

FreshBooks-logo
QuickBooks Online-logo

6

Avancerede funktioner

Ikke alle virksomheder sælger fysiske produkter for at generere indtægter. Servicebaserede eller designbaserede virksomheder, især virksomheder i kreative brancher, udfører ofte projekter for deres kunder og fakturerer time for gang.

Med FreshBooks kan du invitere medarbejdere og klienter til at bidrage til projekter, men du kan begrænse deres adgang efter behov. Det giver dig også tidsporing, som kan trækkes til fakturaer på enhver prisplan. Du kan tildele timepriser og forfaldsdatoer, og projektoversigten fortæller dig, hvis du har udestående timer til fakturering, dine medarbejdere overholder deres forfaldsdatoer og mere.

Etablering-en-ny-projekter-tid-sporing

QuickBooks Online sporer også et projekts udgifter, rentabilitet og faktureret tid, men dets fokus er på regnskabs- og udgiftsstykker. Det sporer ikke forfaldsdatoer eller projektmilepæle eller giver dig mulighed for at invitere andre til at bidrage til projektet. I den henseende mener vi, at FreshBooks giver dig mere.

Begge tjenester kræver, at du tilmelder dig en app eller manuelt indtaster journalposter for at registrere anlægsaktiver, månedlige afskrivninger og pensioner. Hvis du leder efter software, der indeholder disse, foreslår vi, at du læser vores Xero-anmeldelse.

Runde: Avanceret funktionspunkt for QuickBooks online

FreshBooks-logo
QuickBooks Online-logo

7

Dommen

Mens der er stærke fordele og ulemper for både FreshBooks og QuickBooks Online, er det fornuftigt at vælge sidstnævnte, hvis din virksomhed er i en vækstbane. Når du har behandlet den stejlere læringskurve, har den flere muligheder.

Du kan tilføje lønningsproces på et tidspunkt, selvom du ikke har brug for det nu. Rapporter tjener din virksomhed godt, når du skal ansøge om lån eller træffe flere datadrevne beslutninger. Priser er sammenlignelige, du får flere tilpasningsmuligheder, lagerfunktioner er en nødvendighed for produktbaserede virksomheder, og det vil tage lang tid at vokse ud af sin platform.

Vinder: QuickBooks Online

Når det er sagt, hvis du ikke har planer om at opskalere din virksomhed for meget og ikke har brug for lagerindstillinger, foretrækker du muligvis FreshBooks brugervenlighed og enklere arbejdsgang.

Hvilke foretrækker du, QuickBooks Online eller FreshBooks? Fortæl os det i kommentarerne herunder, og som altid tak for at have læst.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map